2012 Ocak Anneleri

günde 1 de maden suyu tüket buda iimiş

ayy onu içemiyorum işte. doktorum da hergün değil ama yaz geliyor maden suyu iç arada dedi. sade içemem dedim meyveli içebilirsin dedi. biz de eşimle şöyle yapıyoruz içmek istersem evdeki bi meyveyi sıkıp sodaya boşaltıyorum doğal meyveli olsun diye :)

cıldım kurumus olabılır ama cunku onceden yuzumde bı kac ane de olsa sıvılcem oluyodu sımdı tertemız yüzüm hamılelık guzellestırdı benı

cıldım kurumus olabılır ama cunku onceden yuzumde bı kac ane de olsa sıvılcem oluyodu sımdı tertemız yüzüm hamılelık guzellestırdı benı

maşallah :) göbüşünü nemlendirirsen geçer belki o zaman kaşıntı..
kıslar ben biraz pc başında yokum..

kızlar bu folik asitten bahsediyosunuz hepiniz doktorum bana folik asit falan vermedi decavit adında bi vitamin verdi onu kullan dedi kahvaltı arası içiyorum folik asit başka bişeymi zaten sol kalçamda acayip batma kramp ağrı var resmen topallıyorum ağrıyınca.

aylint ben çok istedim ikiside dünyaya gelsin ama kısmet böyleymiş demekki böylesi hayırlısıymış
işallah hayırlı haberler alırsın
nasılsın ii geçiyomu hamilelik ben çok zorlandım agrılarım çok oldu 1 ay öldüm öldüm dirildim idrarı yaparken bile aglıyodum 2 kese oluştugu için idrar torbasına baskı yapıyormuş
bide 20 günde 3 kilo aldım ben sürekli yiyodum
şimdi ise yemelerim azaldı ama mide bulantısı çok yapıyo doktorda 1 ay daha zahmet verir dedi

ilerleyen zamanlarda hamileler için özel göbek kremi var ondan alırsın bence şimdi evde ne varsa dove yada arko yaglı bi krenle nemlendir ii gelir

cnm bende de decavıt var ben elımdekı folbıol bıtınce ona baslıcam doktorum ole dedı..decavıtn ıcınde zatn folık asıt var cnm ıcın rahat olsn

folik asit bana da sölememişti ama ben sorunca kullan dedi
kullandığın vitaminin içeriğine baktım ama folik asit göremedim canım, B grubu bi vitamin folik, acaba içeriğindeki B lerden biri mi bilemiyorum.. doktoruna danış canım.. bana başka vitamin vermedi şimdilik folikten başka... gebelikte bebekte oluşabilecek bitakım risklere karşı önlem olarak veriyolar ama hiç vermeyen dr da var, içmezsen riskli diye bişey yok, ama içersen iyi olur diyolar yani..

folik asiti genellikle çoğu doktor veriyor. benim daha gebelik planlıyoruz dediğimiz gibi yazmıştı ve mutlaka kullancaksın demişti. aynı şekilde aile hekimi de sağlık ocağına gittiğimde ilk önce folik asite başlayıp başlamadığımı sordu demekki kullanmak faydalı

balıgı normalde bıle cok cok cok ac olmam lazımkı yıyeyım
sanırım bu konuda zorlanıcam
fakat sıze sorum su karıdes balık yerıne gecermı
bak onu yerım :)
mıdyede severım
buy arada semızotu cekdı cnm pazara gıdıpde alayım barı

cnm mıdye gıbı denız urunlerı hamılelıkte zararlı dıye bılıyorum pısmedıgı ıcın

hayırlısı tatlım.. ben aşılamayla hamile kaldım, ilaçlar ohss yapmıştı, ilk başlarda onun sıkıntısını yaşadım biraz, şişlik, ağrı falan, hastanede kaldım 4 gün, şükür şimdi iyiyim.. benim daha çok mide yanmam ya da hazımsızlığım oluyo.. gaz sancım oldu bikaç kere. bi de sabahları idrara sıkışık uyanıyorum ve o günün ilk tuvaleti hafif rahatsızlık hissediyorum. hayırlısını diliyorum ben de.. çok şükür, çikolata kistinden laparoskopi oldum, ondan önce 2 yıl kadar hiç hamile kalamamıştım, o yüzden şükrediyoruz..
bende namaza baslıcam ama bı turlu kısmet olmuyo zıkkım seytan oyalıyo benı
ben de her vakti kılamıyorum bazen.. özellikle akşamları uyku bastırınca nefsime uyuyorum kılınca çok huzurlu oluyorum, bi de bebişlerle kılıyorumya, o manevi havadan onlar da inşallah nasipleniyolardır diye mutlu oluyorum... :)

arko surcem sımdı tsk ederm cnm
arko süpper kremdir ya.. ilaçların aspirini gibi kremlerin de arkosu var bence :))

ayy canınıda çektirdik git git hem yürüyüş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…