2012 Ocak Anneleri

herkese iyi haftalar

Kayyum merak etme ben de senin gibiyim Hiç bulantım yok doktor da herkeste olcak diye bişey yok. Şanslı kesimde yer alıyorsun dedi. annemin çok kötü geçermiş hamilelikleri mutfağa giremezmiş hep kusma filan. çok şükür ona benzememişim

reyyan ben sata göre 7+2 de gittim kalp atışı için ama ultrason kağıdında 6+3 yazıyordu geriden gidiyoruz zaten. karından duyuldu canım ama bazılarının 8. haftaya kadar duyulmaya biliyormuş içini ferah tut

Canım 6 haftalıksa yani geç döllenme olduysa kalp atışlarını duymamanız normal gibi geldi bana, çünkü benim doktorum da kalp atışları için 7. Haftada çağırdı, öncesinde göremeyebiliriz dedi, bikaç gün bekleyip başka bir doktora git bence, aklına da hiç kötü bir şey getirme.

evet bı onu yıyebılıyorum sonra yıne cıkarrr
ama olsun en azından bıraz tutar
arkadasıma doktor kusmayla ılgılı sen ye kusacagını bılsende ye o kadar dursa bıle bebege yarar dıyordu

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için inşallah dediğiniz gibi olur perşembe tekrar gideceğim inşallah problem yoktur .....sağolun moral oldunuz.........

kızlar ben bıraz uzanıcam
bılgısayarda dıkkatlıce ekrana bakdıkca mıdem bulanıyır
uzanayımda rahatlıyım
gorusuruzzz

hogeldin canım nerelerdeydin?
canm sınavlarım vardı çok şükür kurtuldummm

çok üzüldm seni çok ii anlıyorum inşş tez zamnda tekrar gelirsn aramzaa

bide kızlar benım göbüşüm cok kasınıyo kilo mu alıyorum yoksa ya sızdede oluyomu??
ewt canm bende de oluyoo krem kullan

inşş güsel haberlerle gelirsnnn

gnaydın kızlar nasılsınız? ben bildiğiniz gibiyim işte. bulantı halsizlik vs. ama bugun bişey keşfettim. sabah süt içmedim 2 dilim kek yedim ve mıdm çok hafif bulanıyor. sanırım benım midemi süt bouyor ya siz nasılsınız bütün anneler ve bebişler iyi mi?

slm sende sütü gece iç ben yatarken içiyorum
kekte yeme sabah sabah tuzlu bi şeyler ye içini tutsun

ekim.29 ögretmenmisin yoksa bu gece oğlumun ögretmenide benim kabusum oldu ya saat 4 de kalkıp proje ödevi oldumu acaba yaa biraz şurasını burasını düzeltsemmi diye uyandım

slm sende sütü gece iç ben yatarken içiyorum
kekte yeme sabah sabah tuzlu bi şeyler ye içini tutsun

hep tuzlu yıyordum ama bugun nedense canım tatlı çekti börek de vardı ben kek yeim. ve şuan midem çok da kötü değil normalde bu saatlerde kus kus ölürdüm. bide çokk çokk acık çay içtim şimdi. sıcak sıcak iyi geldi. sıcak suyun içine birkaç damla çay damlattım okdar açık yani.

ben hıc sut deneyemedım daha korkudan valla
aklım cıkıyor oda bozarsa mıdemı dıye

merhaba herkesee
hafta sonu hiç giremedim, misafirlerimz vardı şehir dışndan. hepinizi merak ettim ama , herkes iyidir umarım...
biz cumartesi kontrole gittik, bebişimizin kalp atışlarını gördük :) çok derinden geliyo ama var dedi doktor. ultrasonda belliydi ama
4.7 mm olmuş benim miniğim
benim 1 cm dediğim kesesi sanırım
neyse ben geçmişe göz atayım bi :)

Son düzenleme:
süt beni hiç rahatsız etmiyor daha öncedende içiyordum belkide ondan
o kadar kötüyseniz bulantı hapı var doktorunuza yazdırın rahatlatır.
Bebeklerin en hızlı gelişimi ilk üç ayda gerçekleşiyor organlrı falan

Sabah küçücük bir tost yemiştim, az önce onunla da vedalaştım. Of çok çok kötüyüm ben yaaaaaaa, çok mutsuzum, aylarca nasım dayanıcam buna tamamen psikolojim bozuldu şu anda oturmuş 20 kişinin içinde ağlıyorum

kesinlikle katılıyorummm belki seninki geç döllenmedirrr ve 6+ 2 ye denk gelmiyordur ben 6+ 4 de gittim benimki bile güçlü değildiii çok az duyulduu cnmmm doktorum geç döllenme dediii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım az duyuldu derken dakıka da kaç attığını söyledimi? şundan soruyorum ben 6+0 da gittiğimde kalp atışları duyuldu ama dakikada 107 atıyor dedi. normalın altında yanı. oyuzden 8. haftamda yıne gidecem. benımkı de 3 gün geriden gelıyor sat a göre.

Alttan ultrasonlamı baktırıyorsunuz 6 haftalık duyuluyo karından kalp atışı duyulması 8. haftada oluyoda benim 8. haftada kalp atışı duyuldu

doktoruma söyledim ama bunlar şikayet değil dedi. ancak mide bulantıları senın çok kilo vermene neden olursa ozaman yazabilirim hap dedi. ben öğlene kadar fenayım. akşam yıyebiliyorum yıne yemek. ama daha çok makarna bulgur pilavı gibi patates gibi şeyler yıyebiliyorum. onlarda baya bi kılo yapacak muhtemelen
canım sakın olmaya çalış sonuçta hayatının mucizesi için dayanıyorsun. ağlama canım. hele ki iş yerınde hiç ağlama zaten bildiğim kadarıyla hamileliğini sorun edecekler işyerınde millete malzeme verme.

mutsuz olmanda aglamanda gayet dogal hormanlar yapıyo
hem bulantıların aylarca sürmücek muhtemelen 3. aydan sonra kaybolucak
bende oğlumda hamileyken çalışıyordum ilk aylarda ben yapamıcam bi wc bi iş işi bırakıyorum dedigimde bırakmamışlardı geçicekk diye 8. ayımda işten ayrılmıştım gayet rahat çalışmıştım
şimdi ise evdeyim bilmiyorum yani yeee yat yee yat sonum nolucak

Alttan ultrasonlamı baktırıyorsunuz 6 haftalık duyuluyo karından kalp atışı duyulması 8. haftada oluyoda benim 8. haftada kalp atışı duyuldu

evet direkt allatn ultaronla baktı. bende duydum birkaç sanıye. ama normalın altında işte. 120 atması gerekırken 107 atıyordu. gerçi küçük olduğundan böyledir 6. 7. haftalarda 100 ün üzerinde olması yeterli 8. haftadan sonra 120 yi aşmalı dedi. telaşlanacak bişey yok dedi ama ben taktım işte kafaya. 11 hazıranda gidip kalp atışlarına bakacaz. 120 den fazla olsun diye dua ediyorum. belkıde boşuna stres yapıyorum ama çıkmıyo işte aklımdan. keşke söylemeseydı doktor. sadece 2 hafta sonra gel tekrar deseydi. böyle kendımı yemezdim hiç değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…