inşallah canım ya..kilolu değilim ..doktor duyamayınca alttan baktı yine duyamadı sonra renkli ultrasyona gönderdi ordanda doktor duyamadı ve o da lattan baktı tek tük duyuluyor ama bana çok sağlıklı gelmedi dedi yüzünün ifadesi değişti....bende dha küçük olduğu için olabilir mi dedim blki dedi.......inşallah bebeğim iyiyd artık doktora gitmek istemiyorm...
Canım inan bana bulantı kadar kötü bir şey yok, hayata küstüm resmen ya, hiç bir şeyden zevk alamıyorum ne yediğim belli ne içtiğim, benim annemin 3 gebeliğinde de hiç bulantısı olmamış, hatta ailede kimsede olmamış, annem de sen kime çektin yavrum diyor, çok üzülüyorum ben, hiç bir şey yiyip içemiyorum, sosyal hayatım bitti, bütün gün masamda oturuyorum hiç çalışamıyorum
kesınlıkle katılıyorum sanacnm
ınsan evden cıkası gelmıyor
delı oluyor resmen
Sen yine onu yiyebiliyorsun, ben iş yerinde hiç bir şey yiyemiyorum, yemekhane kokuyor zaten, kafeteryadan bir tost yedim içim dışıma çıktı, evden de getiremiyorum, bildiğin açım yani
canm sınavlarım vardı çok şükür kurtuldummmhogeldin canım nerelerdeydin?
çok üzüldm seni çok ii anlıyorum inşş tez zamnda tekrar gelirsn aramzaaselam kızlar nasılsınız...ben cok üzgünüm cünkü benimki dış gebelikmişsalı günü kapalı amaliyat olcam rabbim boyle uygun gördü isyan etmiyorum hayırlısı olsun...aranızdan ayrılıyorum... inş bebişlerinizi hayırlısıyla saglıkla kucaklarınıza alırsınız dualarım sizlerle banada dua edin olurmu
ewt canm bende de oluyoo krem kullanbide kızlar benım göbüşüm cok kasınıyo kilo mu alıyorum yoksa ya sızdede oluyomu??
yarın dr kontrolüm var arkadaşlar artık kalbinin atması gerek ve ben çok korkuyorum rüyamda atmıyodu dün gece grdüm başka dra gidiyorum oda atıyo diyor ama nerdeyse atmadığına okadar eminimki atarsa süpriz olucak ilk bebeğiminde kalbi durmuştu çok korkuyorum inşallah güzel haberlerle gelirim
gnaydın kızlar nasılsınız? ben bildiğiniz gibiyim işte. bulantı halsizlik vs. ama bugun bişey keşfettim. sabah süt içmedim 2 dilim kek yedim ve mıdm çok hafif bulanıyor. sanırım benım midemi süt bouyor yasiz nasılsınız bütün anneler ve bebişler iyi mi?
slm sende sütü gece iç ben yatarken içiyorum
kekte yeme sabah sabah tuzlu bi şeyler ye içini tutsun
kesinlikle katılıyorummm belki seninki geç döllenmedirrr ve 6+ 2 ye denk gelmiyordur ben 6+ 4 de gittim benimki bile güçlü değildiii çok az duyulduu cnmmm doktorum geç döllenme dediii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım az duyuldu derken dakıka da kaç attığını söyledimi? şundan soruyorum ben 6+0 da gittiğimde kalp atışları duyuldu ama dakikada 107 atıyor dedi. normalın altında yanı. oyuzden 8. haftamda yıne gidecem. benımkı de 3 gün geriden gelıyor sat a göre.
doktoruma söyledim ama bunlar şikayet değil dedi. ancak mide bulantıları senın çok kilo vermene neden olursa ozaman yazabilirim hap dedi. ben öğlene kadar fenayım. akşam yıyebiliyorum yıne yemek. ama daha çok makarna bulgur pilavı gibi patates gibi şeyler yıyebiliyorum. onlarda baya bi kılo yapacak muhtemelensüt beni hiç rahatsız etmiyor daha öncedende içiyordum belkide ondan
o kadar kötüyseniz bulantı hapı var doktorunuza yazdırın rahatlatır.
Bebeklerin en hızlı gelişimi ilk üç ayda gerçekleşiyor organlrı falan
canım sakın olmaya çalış sonuçta hayatının mucizesi için dayanıyorsun. ağlama canım. hele ki iş yerınde hiç ağlama zaten bildiğim kadarıyla hamileliğini sorun edecekler işyerınde millete malzeme verme.Sabah küçücük bir tost yemiştim, az önce onunla da vedalaştım. Of çok çok kötüyüm ben yaaaaaaa, çok mutsuzum, aylarca nasım dayanıcam buna tamamen psikolojim bozulduşu anda oturmuş 20 kişinin içinde ağlıyorum
Sabah küçücük bir tost yemiştim, az önce onunla da vedalaştım. Of çok çok kötüyüm ben yaaaaaaa, çok mutsuzum, aylarca nasım dayanıcam buna tamamen psikolojim bozulduşu anda oturmuş 20 kişinin içinde ağlıyorum
Alttan ultrasonlamı baktırıyorsunuz 6 haftalık duyuluyo karından kalp atışı duyulması 8. haftada oluyoda benim 8. haftada kalp atışı duyuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?