2012 Ocak Anneleri

görmez olur muyuz canım hoşgeldin

şimdiden düşündüklerine bak demem aynı şeyi ben de düşünüyorum eşimle diyoruz belki bikaç gün için yıl olarak 1 yıl daha büyük görüncek

Canım 70 le hamile kaldım, geçen hafta 72ydim şimdi 68 im, yani henüz 4 kilo kaybım var doktor da bunu ciddiye almıyo, ona göre kilom zaten fazla, vermemin bir zararı yok, ama bu bulantıları çeken benim tabi

kesinlikle katılıyorum kilolu olmakla ne alakası var. saçmalık

aaa bende malıye mezunuyum meslektaşız yani

Benim bu doktorla frekanslarım tutmadı zaten, haftaya farklı doktora gidicem, her şeye doğal süreç doğal süreç diyor, insanlar yüzyıllardır doğuruyorlarmış, hiç beslenmesek de bu çocuk doğacakmış, çıkarmak da olağanmış falan filan. Valla ne heyecen bıraktı bende şu bulantılar ne bişey, tel istediğim şu 1.5 ayı kazasız belasız atlatmak

kızlar sanırım çoğumuz satta göre 1 hafta geridn geliyrz mesela ben şimdi 8 haftalığm ama dr göre 7+3 gnlk

nasıl seviyomsn mesleğini güsel mii anlat birazz bakıyımm :26:

çok güzel bi bölüm birsürü alternatifin var mali müşavir de olabilirsin bankacı da defterdar da. kamuda da çalışabilirsin özelde de bu tamamen kendını yetiştirmebne kalmış. ama şu bir gerçek ki tek başına diploma hiçbirşey ifade etmıyor. 4 yıl okumuşşun boş. her ne olmak istıyorsan tekrar tekrar sınavlara girmen hazırlanman gerek. ben muhasebecılık yapıyorum şuan ama muhasebe burosunda değilim. özel bi şirkette ön muhasebedeyım. hayalım mali müşavir olmaktı fakat sınava girmek için çok yüklü bir para yatırıyorsun. o parayı biriktıreyım diye işe girdim. güya hem para kazanacak hem ders çalışacaktım. tabı olmadı. işten yorgun argın gelıp ders çalışmak imkansız. yanı ben beceremedım. sonra araya nişan düğün çeyiz hazırlıkları vs. girdi. şimdide hamileyım. hala aynı işyerınde çalışıyorum. bildiklerimi de unuttum. her yıl girdiğim kpss lerde bile punlarım düşüyo. köreldim yani.

Cnm soyle ızah edeyım yasadıgımdan bılıyorum
hamıle kalmadan once dıyetısyene gıdıyordum aralık ayında
o surecede bebıs ıstemıyordum bır ara gecıkme yasadım
dıyetısyenıme eyvah dedım
oda sakın ol hamıle olsanda sorun yok
ılk uc ay buyuk ıhtımalle kusma yasarsın ve kılo kaybın olur
agzına lokma koyamasanda cok sorunyok cunku kılolu ınsanların depoları her zaman full doludur
ve sız yıyemesenızde depolardan beslenır dedı
yanı kısacası kıloluda olsak zayıfta bellı bır kg kaybına kadar normal cnm
kendımden bıldıgım ıcın acıklama yapıyorum
ayrıca kılo kaybını kotu nıyetle soylememıs olabılır doktor benlede cok dalga gecer doktorum
ayrıca arkadfasdım mıde bulantısı ıcın zamanında 120 tane yedı o ıgneden
evet bır zararı yok ama sahsen ben mıde bulantı ılacı yada ıgnesını reddettım cunku bır agrıkesıcı bıle ıcerken aklımda kalıyoprsakı hamısler ıcın olanı ıcsek bıle kaldıkı hergun ıgne bana cazıp gelmıyor
ama tabıkı cok kotu olunursa Allah korusun yapıcakbırsey yok
tabıkı hapı ıgnesı alınır
cok uzun oldu yaaa

gün<ydınn kızlar çok şükür kalp atışını gördük 7 haftalık dedi drum çok şükür inşallah sorunsuz büyür miniğim mide bulantım hiiçç yok hatta hiç şikayetim yok şanslıyım sanırım

gözünüz aydın canım. inş. hiç olmaz bulantın çok şükür benim de yok

inşallah bulantılarınız hıc baslamaz cnm
ahh ahh ceken bılır desem

kızlar sanırım çoğumuz satta göre 1 hafta geridn geliyrz mesela ben şimdi 8 haftalığm ama dr göre 7+3 gnlk
evet bnm 10 gun felan üstelik

senin 5+2 günlük bebişini yerim ben benim de geriden geliyor ama sata göre takvimim benim. bu gidişimde bakalım ne kadar geriden ve doktora sorcam ben hangisini baz alayım diye
bende seninkini:)
cnm bence ultrosonu dıkakta alır odktor
ultrosona göre ne kadar var aramızda

Gözün aydın canım, bak demiştim ben sana olumlu düşün diye
Kendine nazar değdirme şikayetim yok diye, dilini ısır, İnşallah böyle kolay atlatır bitirirsin canım

Gözün aydın canım, bak demiştim ben sana olumlu düşün diye
Kendine nazar değdirme şikayetim yok diye, dilini ısır, İnşallah böyle kolay atlatır bitirirsin canım

acaba bulantı daha geç de başlayabiliyormu yaa, ben hep yırttım diye seviniyorum ama bi başlarsa

acaba bulantı daha geç de başlayabiliyormu yaa, ben hep yırttım diye seviniyorum ama bi başlarsa

Genelde 6. haftada başlayıp, 9. haftada zirve yapıyormuş 12-16 arası bitiyormuş, senin hala başlamadığına göre artık olmaz, olsa da uzun sürmez İnşallah

Bu arada ben ve benim durumumdakilere de kötü haber oldu bu, yani 9. haftaya geldiğimizde bugünleri arayacak gibi görünüyoruz

ayy inş. hiç başlamaz, sen ve diğer arkadaşlarınki de uzun sürmeden kısa zamanda yok olur ya da en azında azalır inş
.

ayy hıc sorma cnm
ama bır cesaret ornegı gosterdım
gunlerdır cnm cekıyor
kusarsamda kusayım bogazımdan yemek gecsın yeter yahu
Burgerdan fıx menumu soledım chıcken whopper cheese acı soslu elma dılımlı patateslı ıce tea seftalı ıle beraberrr
ayy yeter yıcem bunu
yemeksepetide olmasa halım harap
acaba dıyorum bahsemı gırsek o yıcek ne kadar durcak bende dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…