Beni gören olmadı
Meserrret inşallah bi an önce senin de tüm anneciklerin de geçer bulantıları, keyfini çıkarırsınız ondan sonra hamileliğinzin :)
benim de bugün bulanıyor ama istifra edercek kadar deil neyse ki..
aslında memnunum bundan benim hesabıma göre 25 Aralık dogumlu olucak 5 gün için 1 sene kaybı olucak yaşıtlarına göre 1 yıl erken başlıcak okula buda zor olucak tabi ayy şimdiden düşündüklerine bak diye bilirsiniz ama oğlum 4. sınıfta okul çagı çok zorr bide erken giderse dahada zorlanılır
canım yaaa off çok kötüdür eminim doktoruna anlat belki artık ilaç kullanmanı gerektircek boyuta gelmiştir. kilo kaybın filan çok olursa zaten serum filan veriyolar kuzenimin olmuştu çünkü. çok sıvı kaybı olmuştu
kilo fazlalıgıyla bebegin gereksinimini karşılama arasında bi baglantı kuramadım ben yaa
doktorun enteresan boşunamı yiyoruz cevizleri peynirleri sütleri
bana ilaç yazdı doktorum gerek olursa alırsın dedi evet bulantı var ama rahatsızlık verici degil bende almadım gerek görmedim ama madem kötüsün ilaç yardımı almak bence gerekli
Beni gören olmadı
Meserrret inşallah bi an önce senin de tüm anneciklerin de geçer bulantıları, keyfini çıkarırsınız ondan sonra hamileliğinzin :)
benim de bugün bulanıyor ama istifra edercek kadar deil neyse ki..
kesinlikle katılıyorum kilolu olmakla ne alakası var. saçmalık
aaa bende malıye mezunuyum meslektaşız yani
kesinlikle katılıyorum kilolu olmakla ne alakası var. saçmalık
aaa bende malıye mezunuyum meslektaşız yani
kızlar sanırım çoğumuz satta göre 1 hafta geridn geliyrz mesela ben şimdi 8 haftalığm ama dr göre 7+3 gnlk
nasıl seviyomsn mesleğini güsel mii anlat birazz bakıyımm :26:
kilo fazlalıgıyla bebegin gereksinimini karşılama arasında bi baglantı kuramadım ben yaa
doktorun enteresan boşunamı yiyoruz cevizleri peynirleri sütleri
bana ilaç yazdı doktorum gerek olursa alırsın dedi evet bulantı var ama rahatsızlık verici degil bende almadım gerek görmedim ama madem kötüsün ilaç yardımı almak bence gerekli
gün<ydınn kızlar çok şükür kalp atışını gördük 7 haftalık dedi drum çok şükür inşallah sorunsuz büyür miniğim mide bulantım hiiçç yok hatta hiç şikayetim yok şanslıyım sanırım
gün<ydınn kızlar çok şükür kalp atışını gördük 7 haftalık dedi drum çok şükür inşallah sorunsuz büyür miniğim mide bulantım hiiçç yok hatta hiç şikayetim yok şanslıyım sanırım
evet bnm 10 gun felan üstelikkızlar sanırım çoğumuz satta göre 1 hafta geridn geliyrz mesela ben şimdi 8 haftalığm ama dr göre 7+3 gnlk
bende seninkini:)
senin 5+2 günlük bebişini yerim benbenim de geriden geliyor ama sata göre takvimim benim. bu gidişimde bakalım ne kadar geriden ve doktora sorcam ben hangisini baz alayım diye
bende seninkini:)
cnm bence ultrosonu dıkakta alır odktor
ultrosona göre ne kadar var aramızda
Gözün aydın canım, bak demiştim ben sana olumlu düşün diye
Kendine nazar değdirme şikayetim yok diye, dilini ısır, İnşallah böyle kolay atlatır bitirirsin canım
acaba bulantı daha geç de başlayabiliyormu yaa, ben hep yırttım diye seviniyorum ama bi başlarsa
Genelde 6. haftada başlayıp, 9. haftada zirve yapıyormuş12-16 arası bitiyormuş, senin hala başlamadığına göre artık olmaz, olsa da uzun sürmez İnşallah
Bu arada ben ve benim durumumdakilere de kötü haber oldu bu, yani 9. haftaya geldiğimizde bugünleri arayacak gibi görünüyoruz
ayy inş. hiç başlamaz, sen ve diğer arkadaşlarınki de uzun sürmeden kısa zamanda yok olur ya da en azında azalır inş.
Genelde 6. haftada başlayıp, 9. haftada zirve yapıyormuş12-16 arası bitiyormuş, senin hala başlamadığına göre artık olmaz, olsa da uzun sürmez İnşallah
Bu arada ben ve benim durumumdakilere de kötü haber oldu bu, yani 9. haftaya geldiğimizde bugünleri arayacak gibi görünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?