doktoruma söyledim ama bunlar şikayet değil dedi. ancak mide bulantıları senın çok kilo vermene neden olursa ozaman yazabilirim hap dedi. ben öğlene kadar fenayım. akşam yıyebiliyorum yıne yemek. ama daha çok makarna bulgur pilavı gibi patates gibi şeyler yıyebiliyorum. onlarda baya bi kılo yapacak muhtemelen
canım sakın olmaya çalış sonuçta hayatının mucizesi için dayanıyorsun. ağlama canım. hele ki iş yerınde hiç ağlama zaten bildiğim kadarıyla hamileliğini sorun edecekler işyerınde millete malzeme verme.
mutsuz olmanda aglamanda gayet dogal hormanlar yapıyo
hem bulantıların aylarca sürmücek muhtemelen 3. aydan sonra kaybolucak
bende oğlumda hamileyken çalışıyordum ilk aylarda ben yapamıcam bi wc bi iş işi bırakıyorum dedigimde bırakmamışlardı geçicekk diye 8. ayımda işten ayrılmıştım gayet rahat çalışmıştım
şimdi ise evdeyim bilmiyorum yani yeee yat yee yat sonum nolucak
mutsuz olmanda aglamanda gayet dogal hormanlar yapıyo
hem bulantıların aylarca sürmücek muhtemelen 3. aydan sonra kaybolucak
bende oğlumda hamileyken çalışıyordum ilk aylarda ben yapamıcam bi wc bi iş işi bırakıyorum dedigimde bırakmamışlardı geçicekk diye 8. ayımda işten ayrılmıştım gayet rahat çalışmıştım
şimdi ise evdeyim bilmiyorum yani yeee yat yee yat sonum nolucak
İnan dayanılır gibi değil bulantılarım, öyle çok canı tatlı bir insan da değilim ben, 5 gün kırık parmakla dolaşmışlığım var, ama bu bulantılara dayanamıyorum, artık öğürmekten başım ağrıyor, açlıktan tansiyonum düşüyor, su bile içemiyorum ben 3 gündür
Alttan ultrasonlamı baktırıyorsunuz 6 haftalık duyuluyo karından kalp atışı duyulması 8. haftada oluyoda benim 8. haftada kalp atışı duyuldu
evet direkt allatn ultaronla baktı. bende duydum birkaç sanıye. ama normalın altında işte. 120 atması gerekırken 107 atıyordu. gerçi küçük olduğundan böyledir 6. 7. haftalarda 100 ün üzerinde olması yeterli 8. haftadan sonra 120 yi aşmalı dedi. telaşlanacak bişey yok dedi ama ben taktım işte kafaya. 11 hazıranda gidip kalp atışlarına bakacaz. 120 den fazla olsun diye dua ediyorum. belkıde boşuna stres yapıyorum ama çıkmıyo işte aklımdan. keşke söylemeseydı doktor. sadece 2 hafta sonra gel tekrar deseydi. böyle kendımı yemezdim hiç değilse.
evet direkt allatn ultaronla baktı. bende duydum birkaç sanıye. ama normalın altında işte. 120 atması gerekırken 107 atıyordu. gerçi küçük olduğundan böyledir 6. 7. haftalarda 100 ün üzerinde olması yeterli 8. haftadan sonra 120 yi aşmalı dedi. telaşlanacak bişey yok dedi ama ben taktım işte kafaya. 11 hazıranda gidip kalp atışlarına bakacaz. 120 den fazla olsun diye dua ediyorum. belkıde boşuna stres yapıyorum ama çıkmıyo işte aklımdan. keşke söylemeseydı doktor. sadece 2 hafta sonra gel tekrar deseydi. böyle kendımı yemezdim hiç değilse.
bende sata göre baya bi geriden gidiyorummmherkese iyi haftalar
Kayyum merak etme ben de senin gibiyimHiç bulantım yok doktor da herkeste olcak diye bişey yok. Şanslı kesimde yer alıyorsun dedi. annemin çok kötü geçermiş hamilelikleri mutfağa giremezmiş hep kusma filan. çok şükür ona benzememişim
ay nazar degmesın ıns cnm
olunca 6 hatadan sonra oluyor dedi birisi ama bılmyıorum
reyyan ben sata göre 7+2 de gittim kalp atışı için ama ultrason kağıdında 6+3 yazıyordu geriden gidiyoruz zaten. karından duyuldu canım ama bazılarının 8. haftaya kadar duyulmaya biliyormuş içini ferah tut
bana 7 haftalıkken gel dedi cnm doktorgünaydın anneler .......
bayadır girmedim ne çok şey kaçırmışım biraz baktım da......perşembe günü doktora gittim ve doktor bebeğin kalp atışları yok dedi çok moralimi bozdu çok ağladım....ultrasyona göre 6+2 haftalık bebeğin dedi 6 haftalıkkken kalp atışı duyan varmı ranızda.....
szeryandan sonra normal dogum oluyormuaylinkaan arkadasım pendık devlette hangı dr gıdıyorsun benım ılkım sezeryan ıkıncıyı normal ıstıyorum normal dogum taraftarı ıyı bır dr arıyorum
ay cnm kötü dusunme ıns ıyı haberler alyarın dr kontrolüm var arkadaşlar artık kalbinin atması gerek ve ben çok korkuyorum rüyamda atmıyodu dün gece grdüm başka dra gidiyorum oda atıyo diyor ama nerdeyse atmadığına okadar eminimki atarsa süpriz olucak ilk bebeğiminde kalbi durmuştu çok korkuyorum inşallah güzel haberlerle gelirim
progestan bende kullanıyorum 3 ker egunde ama bşieyım yokdusuk onleyıcı dedi..Merabalar uzun zamandır yazamıyordum. 2. doktor kontrolümüze perşembe günü gittik. 7+2 olmuşum. Bebek şuan 9 mm. Ama doktor üzücü bir haber verdi bize. Kesenin etrafında kanama varmış. Düşük riskin var dedi. İlaç verdi progestan günde 2 kere alıyorum. Yatıp dinlenecekmişim. Böyle durumları duyan şahit olan varsa yazarsa sevinirim. Dualarınızı bekliyoruz. İnşallah bebeğim bizimle kalır...
tuvalete gidiyorum, çıkarıyorum, yerime oturuyorum midem ağzımda işe güce bakamıyorum hiçbir şeye konsantre olamıyorum günlerdir bulantım vardı ama bugünkü öyle böyle değil, bişey yemiş olsam zehirlendim heralde derim o derece yani
slm kizlar en erken ne zamn basladi bulantilar
canım ozman senın kı ilaç kullanmanı gerektirecek boyuta gelmiş. hemen doktoruna başvur hap versin canım. böyle bebeğin de besinsiz kalır sendde güçsüz kalırsın.
shining benide listeye eklermisinizz.
sat 11/04
5+2 gunluk hamıleyım bugun itibariyleeee
senin 5+2 günlük bebişini yerim benbenim de geriden geliyor ama sata göre takvimim benim. bu gidişimde bakalım ne kadar geriden ve doktora sorcam ben hangisini baz alayım diye
ekim.29 ögretmenmisin yoksa bu gece oğlumun ögretmenide benim kabusum oldu ya saat 4 de kalkıp proje ödevi oldumu acaba yaa biraz şurasını burasını düzeltsemmi diye uyandım
yok canm keşkeee olsam ama daha ünv okuyom bölmm maliye 3. sınıfım inşş bitck az kaldıı
yaa benimde öyle şuan 10+1 benim günüme göre ama doktora göre 9+1 ben bunu iki keseye bagladım geriden gelmesini ama bilmiyorum
kesinlikle katılıyorum kilolu olmakla ne alakası var. saçmalıkkilo fazlalıgıyla bebegin gereksinimini karşılama arasında bi baglantı kuramadım ben yaa
doktorun enteresan boşunamı yiyoruz cevizleri peynirleri sütleri
bana ilaç yazdı doktorum gerek olursa alırsın dedi evet bulantı var ama rahatsızlık verici degil bende almadım gerek görmedim ama madem kötüsün ilaç yardımı almak bence gerekli
aaa bende malıye mezunuyum meslektaşız yaniyok canm keşkeee olsam ama daha ünv okuyom bölmm maliye 3. sınıfım inşş bitck az kaldıı
ben ovulasyon testi kullanmıştım ordan biliyorum zaten geç yumurtlama oldu. doktor da onla ilgili olduğunu söyledi. ama ben haftamı hesaplarken hangisini baz almalıyım onu sorcam gerçi 4-5 gün oynuyor ama olsun bileyim
seninki de tam 1 hafta oynuyor muhtemelen geç döllenme geç yumurtlama vs. dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?