2012 Ocak Anneleri

İnan dayanılır gibi değil bulantılarım, öyle çok canı tatlı bir insan da değilim ben, 5 gün kırık parmakla dolaşmışlığım var, ama bu bulantılara dayanamıyorum, artık öğürmekten başım ağrıyor, açlıktan tansiyonum düşüyor, su bile içemiyorum ben 3 gündür

ilk aylarda çalışmak cidden çok zor hiçbirşekilde çalışma isteği yok içimde mesaimi dolduruyorum. hadi şimdi anlayışlılar da hep böyle mı olur bilmıyorum. ama yıne de mutluyum çalıştığım için evde sürekli uyuklardım heralde. en azından burda işe dalıp kendımı dinlemıyorum. biraz hareket ediyorum

tuvalete gidiyorum, çıkarıyorum, yerime oturuyorum midem ağzımda işe güce bakamıyorum hiçbir şeye konsantre olamıyorum günlerdir bulantım vardı ama bugünkü öyle böyle değil, bişey yemiş olsam zehirlendim heralde derim o derece yani

canım ozman senın kı ilaç kullanmanı gerektirecek boyuta gelmiş. hemen doktoruna başvur hap versin canım. böyle bebeğin de besinsiz kalır sendde güçsüz kalırsın.

Alttan ultrasonlamı baktırıyorsunuz 6 haftalık duyuluyo karından kalp atışı duyulması 8. haftada oluyoda benim 8. haftada kalp atışı duyuldu

beni doktorum sata göre 7+2 de çağırdı karından duyuldu ekrandan da gördük. ama kağıttta 6+3 yazıyordu geç döllenme olduğu için geriden geliyor. alttan bakılmadı yani

canım stres yapma kendine niş. herşey yolundadır. herkesin farklı farklı oluyor demekki. benim 6+3 te (ultrasona göre tabii) 125 atıyordu. doktor henüz bebiş çok küçük zaten dedi

Ben gittigimdede kalp atışı duyulmayında alttan ultrasonla bakalım dedi doktor yok gerek yok ben beklerim 2 hafta daha demiştim ne biliyim bana bi korku verdi zarar vermez verse biz bakmayız dedi aman ben işimi sağlama alıyımda olmaz olmaz benim bebegime bi şey olur dedim bide iki kese var bende 8 hafata gittim birinin kalp atışı duyuldu bir süre sonra tekrar gittim ama malesef diğerinin kalp atışı olmadı öle duruyo şimdi

bende sata göre baya bi geriden gidiyorummm
bana 7 haftalıkken gel dedi cnm doktor
aylinkaan arkadasım pendık devlette hangı dr gıdıyorsun benım ılkım sezeryan ıkıncıyı normal ıstıyorum normal dogum taraftarı ıyı bır dr arıyorum
szeryandan sonra normal dogum oluyormu
ay cnm kötü dusunme ıns ıyı haberler al
progestan bende kullanıyorum 3 ker egunde ama bşieyım yokdusuk onleyıcı dedi..
cnm yat dınlen dıkakt et ıns bişeycık olmaz

shining benide listeye eklermisinizz.
sat 11/04
5+2 gunluk hamıleyım bugun itibariyleeeee

Son düzenleme:

canım yaaa off çok kötüdür eminim doktoruna anlat belki artık ilaç kullanmanı gerektircek boyuta gelmiştir. kilo kaybın filan çok olursa zaten serum filan veriyolar kuzenimin olmuştu çünkü. çok sıvı kaybı olmuştu

slm kizlar en erken ne zamn basladi bulantilar

Benim 5. haftada başladı, 6. haftaya girdiğimden beri de hiç bir şey yiyemez hale geldim

canım ozman senın kı ilaç kullanmanı gerektirecek boyuta gelmiş. hemen doktoruna başvur hap versin canım. böyle bebeğin de besinsiz kalır sendde güçsüz kalırsın.

Doktorum ilaç da vermedi, bu doğal bir süreç, herkesinki bulanır, ilk 3 ay hiçbir şey yemesen de olur dedi. Tansiyonun düşüyor falan dedim, zencefilli şeker al dedi, zaten kilom fazlaymış yemesem de olurmuş ya tamam yemiyim ama bu bulantıya nasıl dayanıcam ben

shining benide listeye eklermisinizz.
sat 11/04
5+2 gunluk hamıleyım bugun itibariyleeee

senin 5+2 günlük bebişini yerim ben benim de geriden geliyor ama sata göre takvimim benim. bu gidişimde bakalım ne kadar geriden ve doktora sorcam ben hangisini baz alayım diye

kilo fazlalıgıyla bebegin gereksinimini karşılama arasında bi baglantı kuramadım ben yaa
doktorun enteresan boşunamı yiyoruz cevizleri peynirleri sütleri
bana ilaç yazdı doktorum gerek olursa alırsın dedi evet bulantı var ama rahatsızlık verici degil bende almadım gerek görmedim ama madem kötüsün ilaç yardımı almak bence gerekli

senin 5+2 günlük bebişini yerim ben benim de geriden geliyor ama sata göre takvimim benim. bu gidişimde bakalım ne kadar geriden ve doktora sorcam ben hangisini baz alayım diye

yaa benimde öyle şuan 10+1 benim günüme göre ama doktora göre 9+1 ben bunu iki keseye bagladım geriden gelmesini ama bilmiyorum

Son düzenleme:
ekim.29 ögretmenmisin yoksa bu gece oğlumun ögretmenide benim kabusum oldu ya saat 4 de kalkıp proje ödevi oldumu acaba yaa biraz şurasını burasını düzeltsemmi diye uyandım

yok canm keşkeee olsam ama daha ünv okuyom bölmm maliye 3. sınıfım inşş bitck az kaldıı

bulantıları olanları çoookk iii anlıyorummm beni kızım mahvetmiştiii yemeğe oturduğumda önceeee çıkartıyodmm ayy e günlerdi deterjandan bile etkileniyodmm

ama bunda yokk yine kokulara karşıı var birazz ağır geliyoo çok halsizim devmlı yatasm varrr kendimde değil gibiyimmm

Beni gören olmadı

Meserrret inşallah bi an önce senin de tüm anneciklerin de geçer bulantıları, keyfini çıkarırsınız ondan sonra hamileliğinzin :)

benim de bugün bulanıyor ama istifra edercek kadar deil neyse ki..

yaa benimde öyle şuan 10+1 benim günüme göre ama doktora göre 9+1 ben bunu iki keseye bagladım geriden gelmesini ama bilmiyorum

ben ovulasyon testi kullanmıştım ordan biliyorum zaten geç yumurtlama oldu. doktor da onla ilgili olduğunu söyledi. ama ben haftamı hesaplarken hangisini baz almalıyım onu sorcam gerçi 4-5 gün oynuyor ama olsun bileyim

seninki de tam 1 hafta oynuyor muhtemelen geç döllenme geç yumurtlama vs. dir

kesinlikle katılıyorum kilolu olmakla ne alakası var. saçmalık
yok canm keşkeee olsam ama daha ünv okuyom bölmm maliye 3. sınıfım inşş bitck az kaldıı
aaa bende malıye mezunuyum meslektaşız yani

aslında memnunum bundan benim hesabıma göre 25 Aralık dogumlu olucak 5 gün için 1 sene kaybı olucak yaşıtlarına göre 1 yıl erken başlıcak okula buda zor olucak tabi ayy şimdiden düşündüklerine bak diye bilirsiniz ama oğlum 4. sınıfta okul çagı çok zorr bide erken giderse dahada zorlanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…