Nbr kızlar..
ben bulantılarla baş etmeye çalışıyorum.. evim okadar dağınıkki anlatamam ama toplamaya mecalim yok.. ev dağınık olunca sinirim bozuluyo..
Hoşgeldin canım ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
Aynı durumdayız
Eşim yapabildiği kadar yapıyor ama işte bakalım sonumuz nolcak..
ayy ben de aynısını yapıyorum. geçen haftaların birinde canım çok nesacafe istedi. eskiden çok içerdim hamilelikten önce. dedim aşkım nesacafe yapayım mı sana, nerden çıktı diyo. sen iç dibinde bana bi yudum bırak dedimzararlı olan şeyleri öyle yapıyorum :)
Hoşgeldin canım ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
Aynı durumdayız
Eşim yapabildiği kadar yapıyor ama işte bakalım sonumuz nolcak..
kayınvalidemle oturmuyorum. o diğer eltimle kalıyor büyük evde. ben öğretmen lojmanındayım...ama hayatım kabus gibi. bakın okul kapanınca, 3 hafta sonra yani, annemlere gidecektik. eşimin semineri çıktı. dedim "ben gideyim, sen seminerin bitince beni almaya gel" biz aramızda anlaşırdık.
dün kaynanam kıyameti kopardı. "gebe kadın yola çıkar mıııı" diye. öldürecektim.
"ben dört sene ailemden ayrı şehirde tek başıma okudum. son sene de nişanlıydım. o zaman aklınız nerdeydi" dedim. " 2 ay önce kayseri tıpta yattım. çıktığım gün eşimi göndermedin ya beni almaya 'çok fırtına var, yolda kaza yaparsın' diye..ben tansiyonum yerlerde belediye otobüslerinde, ilçe minibüslerinde sürünürken aklın yok muydu" dedim. "beni değil de karnımdakini düşünüyorsan, onu düşünmek önce bana düşer. 25imden sonra kocamdan başka kimseden izin almam" dedim.
inatlaştı seni göndermeyeceğim görürsün diye
bana kesin kaynanamın nazarı değdi. ilk 8 hafta o kadar rahattım ki.. her şeyi yiyip içiyordum. ne bulantı ne baş dönmesi. ben yedikçe o "bu kadar yersen doğuramazsın." "çok kilo alacaksın galiba, kalır bu kilo artık" "hiç bulantın da yok her şey yiyorsun" "senden beklemezdim bu kadar dayanıklı olmanı dipdiri geziyorsun" türünden kaynana incileri döktüre döktüre bir gün maşallah demeden başımın etini yedi. şimdi de aynı ama konu değişti.
" bu kız çok kötü olacak oğlum"
" 9 ayı nasıl geçecekse"
"nasıl doğuracaksa"
"huyu pismiş"
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tabii tüm hırçınlığı inadı yalnızken. eşimin yanında melek. "ben sağlığını düşünüyorum bana neler etti" der. kendi annemi aradım. hoparlöre aldım. " anne 4. ayda yolculuk tehlikeli mi" diye. "kızım ne tehlikesi, ben 8. ayda kardeşini doğurmak için memlekete gittim. hem yollar eskisi gibi mi artık. sizin köy yolundan daha rahat geçer yolculuğun. böyle şeyleri stres yapıp üzme ikinizi de " dedi. kaynamam da duydu. kapak oldu. sustu sonra. oooohhhhh
kayınvalidemle oturmuyorum. o diğer eltimle kalıyor büyük evde. ben öğretmen lojmanındayım...ama hayatım kabus gibi. bakın okul kapanınca, 3 hafta sonra yani, annemlere gidecektik. eşimin semineri çıktı. dedim "ben gideyim, sen seminerin bitince beni almaya gel" biz aramızda anlaşırdık.
dün kaynanam kıyameti kopardı. "gebe kadın yola çıkar mıııı" diye. öldürecektim.
"ben dört sene ailemden ayrı şehirde tek başıma okudum. son sene de nişanlıydım. o zaman aklınız nerdeydi" dedim. " 2 ay önce kayseri tıpta yattım. çıktığım gün eşimi göndermedin ya beni almaya 'çok fırtına var, yolda kaza yaparsın' diye..ben tansiyonum yerlerde belediye otobüslerinde, ilçe minibüslerinde sürünürken aklın yok muydu" dedim. "beni değil de karnımdakini düşünüyorsan, onu düşünmek önce bana düşer. 25imden sonra kocamdan başka kimseden izin almam" dedim.
kızlar inş. en geç 1 aya hepinizin sıkıntıları biter artık burda bu kez bebişlerin cinsiyetlerini ve ikili testleri konuşuruz
tabii tüm hırçınlığı inadı yalnızken. eşimin yanında melek. "ben sağlığını düşünüyorum bana neler etti" der. kendi annemi aradım. hoparlöre aldım. " anne 4. ayda yolculuk tehlikeli mi" diye. "kızım ne tehlikesi, ben 8. ayda kardeşini doğurmak için memlekete gittim. hem yollar eskisi gibi mi artık. sizin köy yolundan daha rahat geçer yolculuğun. böyle şeyleri stres yapıp üzme ikinizi de " dedi. kaynamam da duydu. kapak oldu. sustu sonra. oooohhhhh
benimde eşim yapıyor.. ama erkekğin yaptığı işte..
ben yemekte yapamıyorum gelip geçiştiriyo akşamları üzülüyorum valla onada..
şafak sayıcam 12. haftaya..
hayırdır canım neden bu kadar karamsar konuştun benmi bişey kaçırdım:44:
Nbr kızlar..
ben bulantılarla baş etmeye çalışıyorum.. evim okadar dağınıkki anlatamam ama toplamaya mecalim yok.. ev dağınık olunca sinirim bozuluyo..
evet canım yürüyüş çok faydalı .ben de 12. haftadan sonra başlayacağım.sen zayıflamak mı istiyorsun canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?