2012 Ocak Anneleri

Nbr kızlar..

ben bulantılarla baş etmeye çalışıyorum.. evim okadar dağınıkki anlatamam ama toplamaya mecalim yok.. ev dağınık olunca sinirim bozuluyo..

Hoşgeldin canım ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
Aynı durumdayız
Eşim yapabildiği kadar yapıyor ama işte bakalım sonumuz nolcak..

Aynı durumdayız

kızlar inş. en geç 1 aya hepinizin sıkıntıları biter artık burda bu kez bebişlerin cinsiyetlerini ve ikili testleri konuşuruz

kayınvalidemle oturmuyorum. o diğer eltimle kalıyor büyük evde. ben öğretmen lojmanındayım...ama hayatım kabus gibi. bakın okul kapanınca, 3 hafta sonra yani, annemlere gidecektik. eşimin semineri çıktı. dedim "ben gideyim, sen seminerin bitince beni almaya gel" biz aramızda anlaşırdık.
dün kaynanam kıyameti kopardı. "gebe kadın yola çıkar mıııı" diye. öldürecektim.
"ben dört sene ailemden ayrı şehirde tek başıma okudum. son sene de nişanlıydım. o zaman aklınız nerdeydi" dedim. " 2 ay önce kayseri tıpta yattım. çıktığım gün eşimi göndermedin ya beni almaya 'çok fırtına var, yolda kaza yaparsın' diye..ben tansiyonum yerlerde belediye otobüslerinde, ilçe minibüslerinde sürünürken aklın yok muydu" dedim. "beni değil de karnımdakini düşünüyorsan, onu düşünmek önce bana düşer. 25imden sonra kocamdan başka kimseden izin almam" dedim.
inatlaştı seni göndermeyeceğim görürsün diye

Ben de kola içirdim zorla, üstelik de hiç içmez normalde, napim canım istedi, bi yudumcuk aldım

tabii tüm hırçınlığı inadı yalnızken. eşimin yanında melek. "ben sağlığını düşünüyorum bana neler etti" der. kendi annemi aradım. hoparlöre aldım. " anne 4. ayda yolculuk tehlikeli mi" diye. "kızım ne tehlikesi, ben 8. ayda kardeşini doğurmak için memlekete gittim. hem yollar eskisi gibi mi artık. sizin köy yolundan daha rahat geçer yolculuğun. böyle şeyleri stres yapıp üzme ikinizi de " dedi. kaynamam da duydu. kapak oldu. sustu sonra. oooohhhhh

ayyyy burayı kaynana topiğine çevirmek istemem ama kusuruma bakmayın. bazen adama eter verip bayıltıp, arabaya atıp kaçırasım geliyor. sür arabayı... türkiye sınırından çıkana kadar...onlar olmazsa her yer paris nasılsa

Aynı durumdayız

benimde eşim yapıyor.. ama erkekğin yaptığı işte..
ben yemekte yapamıyorum gelip geçiştiriyo akşamları üzülüyorum valla onada..
şafak sayıcam 12. haftaya..

canım la biletni haber vermeden çık git ona ne yaa..

Allah ıslah etsin kötü niyetli insanların hepsini ne diyeyim böyle insanlara bilmiyorum kendi kızı yok mu ona böyle deseler hoşuna gider mi acaba

valla çok biliyo kaynananbende 20 haziranda uçak yolculuğu yapıcam druma danıştım normal hayatına devam ediceksin kanaman olmadığı müddetçe dedi uçağada binersin denizede girersin hiç bir sakıncası yok dedi canım sen rahat ol

ay kadına bak ifrit olurum böyle tiplere aman kardeşim bu kadın yüzünden üzülüp stres yapıp kendine bebeğine zarar verme boşver walla direk nefret duygularım kabardı yaaaa :84::84::84:

kızlar inş. en geç 1 aya hepinizin sıkıntıları biter artık burda bu kez bebişlerin cinsiyetlerini ve ikili testleri konuşuruz

Ahh inşallah canım inşallah..
İlk kim öğrencek cinsiyeti acaba yaaaaaaa :44:

Allah sabır versin sana..
Karı koca arasına girilmez kayınvaliden bunu bilmiyo sanırım..

ayy allah sana sabır versin, böyle kayınvalide düşman başına
doktor bi sakınca yok derse elbette yolculuk yapabilirsin. benim eşim de öğretmen okullar kapanınca 13. haftada eşimin memleketine gidicez uçakla. 16. haftada da tatile gidiyoruz arabayla bu kez. tabii öncesinde hepsini doktora sorucam yolculuk yapmaya engel bi durum var mı diye

ay kabus gibi yaaaaaaaaaaaaaaa
türk filmlerindeki cadı kaynanalar gibi..
eşin ne düşünüyor peki bu konularda. sana sahip çıkmıyormu?

benimde eşim yapıyor.. ama erkekğin yaptığı işte..
ben yemekte yapamıyorum gelip geçiştiriyo akşamları üzülüyorum valla onada..
şafak sayıcam 12. haftaya..

Bende yapamıyorum.. Yapmakta istemiyorum..
Napcaz bilmiyorum eşim sağolsun bişiler yapıyo elinden geldiğince ama bakalım..
Kayınvalidemde geliyim yapıyım dio ama yapsada midem kaldırmıyo evdeki kokusundan..
Pişiriyim gel al diyo eşime oda şimdilik idare ediyoruz demiş..
Ay sonumuz hayırolsun ne diim..

kızlar kalp atışları kaçıncı haftada çıkıyor. ben dün doktora gittim. kalp atışları çıkmadı. bide bi kesede 2 kordon görmüş. ama emin olamadım dedi. cuma renkli ultrasyona gircem. başına böle bişe gelen varmı ? bide geç döllenme olma durumum varmış.

ya bir de gelinler erkek doğusun diye kendini yırtıyor. aynı evde oturduğu eltim şubatta ikinci kızını doğurdu. laf sokup duruyor. dedim" e senin 6 oğlun var, niye kızım kızım diye yanıyorsun, ortalığı birbirine katıyorsun onun için" dedim.
el-cevap

"e o bir tane... tabi kıymetli olacak"

ahhhh kabirde nasıl yatacak bu kadın...

dün de rus takvimine göre cinsiyete baktım. belli olan herkesinki tuttu. benim erkek görünüyor ama kız dedim buna. bir bozuldu...
"aybala geliyor inşallah" dedim.
"hani anamın adını koyacaktınız?" dedi. morardı resmen.
"Allah bir daha versin onu da koyarız. aybala oğlunla baştan beri hayalimizdi" dedim.

kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm...

hayırdır canım neden bu kadar karamsar konuştun benmi bişey kaçırdım:44:

gecmıs cok hızla ılerledıgı ıcın kacırmeıs olabılırsın canım normaldır:)
benım gebelıgım sanırım cok ıyı gıtmıyor.gectıgımız hafta persembe gunu kalp atıslarını dınelemeye gıttım tup bebek merkezıne.ama doktorum cok umutsuz konustu.kese var yolk kesesı var ama bebek yok ve benım sata gore gebelıgım 8 haftalık oluyordu.doktorum bebek gelısmıyor kurtaj olman lazım dedı.baska doktoru aradım bır hafta daha bekleyelım dedı.bu hafta sonuna kadar bekleyecegım bol bol dua edıyorum.Allah hakkımda en hayırlısını nasıp etsın dıye ıste bu yuzden canım karamsar konusma sebebım.doktorum % 95 gelısmez bu gebelık dedı.

seydacıgım sagol canım motıven ıcın ama %50 olsaydı keske ıhtımal ama doktorum %5 oranında ıyı olabılır dedı oda cok dusukneyse saglık olsun bakalım kaderımızde ne varsa onu yasayacagız...

Ayhh tuRkmen gelini ne deyim allahim sabrini versinn...kizlar ben bisey srcaktimm..adetimin gecikmesinin 11.gunu.dun test postiff kan degerimde dunn 17 bin küsuür cikti ..yha korktum bn bu kdr yuksek deger ilk duyuyorumm yeniykennn

Nbr kızlar..

ben bulantılarla baş etmeye çalışıyorum.. evim okadar dağınıkki anlatamam ama toplamaya mecalim yok.. ev dağınık olunca sinirim bozuluyo..

walla bende akşamları sürüne sürüne topluyorum doktorlar hayatına normal devam et diyo ama bu halsizlikle nasıl devam edebilirim ki ne yürüyüş yapabiliyorum ne de şöyle gönlümce temizlik (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…