Bende yapamıyorum.. Yapmakta istemiyorum..
Napcaz bilmiyorum eşim sağolsun bişiler yapıyo elinden geldiğince ama bakalım..
Kayınvalidemde geliyim yapıyım dio ama yapsada midem kaldırmıyo evdeki kokusundan..
Pişiriyim gel al diyo eşime oda şimdilik idare ediyoruz demiş..
Ay sonumuz hayırolsun ne diim..
kızlar kalp atışları kaçıncı haftada çıkıyor. ben dün doktora gittim. kalp atışları çıkmadı. bide bi kesede 2 kordon görmüş. ama emin olamadım dedi. cuma renkli ultrasyona gircem. başına böle bişe gelen varmı ? bide geç döllenme olma durumum varmış.
ay kabus gibi yaaaaaaaaaaaaaaa
türk filmlerindeki cadı kaynanalar gibi..
eşin ne düşünüyor peki bu konularda. sana sahip çıkmıyormu?
gecmıs cok hızla ılerledıgı ıcın kacırmeıs olabılırsın canım normaldır:)
benım gebelıgım sanırım cok ıyı gıtmıyor.gectıgımız hafta persembe gunu kalp atıslarını dınelemeye gıttım tup bebek merkezıne.ama doktorum cok umutsuz konustu.kese var yolk kesesı var ama bebek yok ve benım sata gore gebelıgım 8 haftalık oluyordu.doktorum bebek gelısmıyor kurtaj olman lazım dedı.baska doktoru aradım bır hafta daha bekleyelım dedı.bu hafta sonuna kadar bekleyecegım bol bol dua edıyorum.Allah hakkımda en hayırlısını nasıp etsın dıye ıste bu yuzden canım karamsar konusma sebebım.doktorum % 95 gelısmez bu gebelık dedı.
seydacıgım sagol canım motıven ıcın ama %50 olsaydı keske ıhtımal ama doktorum %5 oranında ıyı olabılır dedı oda cok dusukneyse saglık olsun bakalım kaderımızde ne varsa onu yasayacagız...
ay türkmengeliniyle resimleriniz aynı seni o zannettim bi an..
Ben 6+6'da gittim kalp atışları görüldü dinletmedi zararlı diye.
Sen kaçıncı haftadasın cnm?
Nasıl yani 2 kordon? Ikizmiii?
benım gebelıgım sanırım cok ıyı gıtmıyor.gectıgımız hafta persembe gunu kalp atıslarını dınelemeye gıttım tup bebek merkezıne.ama doktorum cok umutsuz konustu.kese var yolk kesesı var ama bebek yok ve benım sata gore gebelıgım 8 haftalık oluyordu.doktorum bebek gelısmıyor kurtaj olman lazım dedı.baska doktoru aradım bır hafta daha bekleyelım dedı.bu hafta sonuna kadar bekleyecegım bol bol dua edıyorum.Allah hakkımda en hayırlısını nasıp etsın dıye ıste bu yuzden canım karamsar konusma sebebım.doktorum % 95 gelısmez bu gebelık dedı.
seydacıgım sagol canım motıven ıcın ama %50 olsaydı keske ıhtımal ama doktorum %5 oranında ıyı olabılır dedı oda cok dusukneyse saglık olsun bakalım kaderımızde ne varsa onu yasayacagız...
Ayhh tuRkmen gelini ne deyim allahim sabrini versinn...kizlar ben bisey srcaktimm..adetimin gecikmesinin 11.gunu.dun test postiff kan degerimde dunn 17 bin küsuür cikti ..yha korktum bn bu kdr yuksek deger ilk duyuyorumm yeniykennn
Şafak sayıcaz canım 12. haftaya..
bugün okuldan bi arkadaşım buraya gelmiş çokta severim kendisini aradı görüşelim diye gidemedim valla kalkamadım yerimden
Bozma moralini canım..
Sen moralini bozdukca sonuç değişicekmi hayır..
O zaman elinden geldiğince kötüyü düşünmemeye çalış..
Hayırlı haberlerini alırız inşallah..
11. gün erken değil aslında ama çoklu gebelik olabilir doktora gitmedinmi?
Ben 1 ay nasıl geçicek doktora gitmek için diyorum bu bulantılar,halsizlik daha önce geçer inşallah yaa..
ben son adet tarihime göre 7 hafta 4 günlüküm şuan.
Ama geç döllenme olabilir dedi doktor. O yüzden cumayı beklicez ama ben çok endişeliyim moralim bozuldu.
Evet ikiz olma ihtimali var dedi. Renkli ultrasyona sokacakmış cuma bakalım
benimde sat'a göre 6 gün geride..
Geç yumurtlama olmuştur dedi doktor o yüzden bozma moralini..
3 gün kalmış şunun şurasında biraz daha sabır..
benim adet günü değer 603 çıkmıştı. 2 günde bir 2 katına çıkıyor. O kadar korkutma gözünü. Mol gebelik falan diye korkuyorsan onda beta milyonları buluyormuş.rahat ol. Belki ikizdir
doktor değiştirdim ben bide. önceki doktorum hiç bilgilendirmediki doğru dürüst ona da sinirliyim zaten. şimdiki doktorumda cuma detaylı bakacakmış bakalım. Sabrediyorum hayatım allahtan hayırlısı olsun.
hee bacım benim geç döllenme olabilir o zaman hı? çünkü adet geçti 3. Günü betam 341,60 çıkmıştı. Adet 1.5 gün geçmişti test yaptığımda da çok silik çıkmıştı
Canım ben de 8 haftalıkken kaybetmiştim, hem de hiç bir sorun yokken, kanama v.s. olmadan kendiliğinden kalbi durmuştu, kabullenemedim, 3 gün sabahtan akşama kadar doktor doktor gezdim, bir teki kalbi atıyor desin diye, ama olmadı....
İlk hafta kullandığım ilaçlara, ıslak saçla dışarı çıkmama, sıcak suyla duş almama daha nelere bağladım bilsen, ama şimdi anlıyorum, o zaman doğru zaman değildi, bebeğimin kaderi yazılmamıştı. Şimdi sana kim ne dese boş, ne avunursun ne de acın hafifler, kendini toparlayınca söylersiniz artık ailelere, böyle durumlarda onlar da mutluluğumuza olduğu kadar acımıza da ortak olmak isteyecektir.
kızlar selamlar
bi bakayım kızlara dedim ama kasvetlimin yazdıklarını gördüm((
kasvetlimm, ne dicemi bilemiyorum, Allah sabır versin... dilerim Rabbimden, ilk denemenizde çook sağlıklı bi bebişe hamile kalırsın ve sağlıkla doğurursun canım... amin
günaydın canım nasılsın
günaydın tatlım gücünü kaybedip sürekli tansiyon düşüklüğü yaşarsın meyve, tuzlu ayran, kepekli ürünler yada limonlu mutlaka biri mideni dindirecektir birkaç parça ye ve çıkarmamaya çalış
günaydın canım seninde mutlu ve güzel bir gün geçirmen dileğiyle
canım çok üzüldüm Allah sabrını versin yardımcın olsun en kısa zamanda yeniden o duyguyu tattırsın iyi bak kendine üzülmemek elde değil biliyorum ama en azından çok yıpratma kendini ben bol bol dua edicem senin için eminim en kısa zamanda yeniden hamiş olacaksın
canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etisn.....
günaydın arkadşlar. bu sabah kasvetli nin kötü haberiyle gün de kötü başladı. allah sabır versin . hayırlısı böyleymiş. böyle haberler duydukça çok korkuyorum. allahım sana emanetiz.
günaydın mercimeklerin anneleri herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum
kasvetli arkadaşımıza çok üzüldümrabbim sabır ve yeni sağlıklı hamilelik nasip etsin...
oğluşuma kahvaltı hazırlayıp geliyorum
ayy kıyamam yaa kasvetlı düşük mü yaptııııııof ya canım beniim cok üzüldüm yaa umarım diger hamılelıgı saglıcakla gecer bende iki gundur merak edıyodm onu ıcımemı dogdu nedır canım benım ay cok üzüldümm puff:85:
Canım benim inan çok üzüldüm
Rabbim en kısa zamanda yeni ve sağlıklı bi bebiş verir inşallah güzelim..
Kendine çok dikkat et bol bol dua et
Hayırlısı böyleymiş
Beni düşündüğün için saol cnm..
Dün berbattım bugünde farklı sayılmam cesaret edemiyorum yemek yemeye ben yaa sanki boğazımda bişey var mahfediyo beni..
Pendikteyim cnm ben sen nerdesin?
Yandık desene
canım çok geçmişler olsun .kısa zamanda toparlar aramıza gelirsin inşallah.canım senin kanaman mı olmuştu öyle hatırlıyorum sanki ama.bu arada bence yakınlarına söylesen daha iyi olur ilerleyen zamanlarda arayıp nasıl bebek falan dediklerinde daha çok yıpratırlar cünkü sevinçle ararlar ondan saklama ,rabbimin bildiğini kulundan gizleme.ve herşeyde hayır varmış diye düşün.sağlıklı bir gebelik değildi belki hepimiz allaha emanetiz sonuçta,ben en derin yaşayan ablamı biliyorum ,sağlıklı bir gebelik değildi ve aldırmadı doğum yaptı 3 saat yaşadı ve vefat etti ablam yüzünü dahi görmedi ,teyzemin gelinide 9 aylıkken doğuma gitti ve bebek kakasını yediği için ölü doğum yaptı.rabbimin takdiri çok şükür sağlıklısın yine nasip eder rabbim.dua et bol bol .
evet bugün kendimi çok iyi hissediyorum 10. haftam bitiyor kızlar.dün elevite başladım elevitin içinde bulantı ve kusmaya iyi geliyor yazıyor ondan mı bilmiyorum sabahtan beri uyuyamadım ve ekmek arası salatalık yedim şimdi de leblebi yiyorumbulantı yok ne iş diyorum kendime yiyorum bakalım .inşallah azalıyordur ya .hiç güzel beslenemiyoruz ben de 55.5 olmuşum 57 ile kalmıştım hamile amaben bulantım olmadığında paso yiyorum ,sizde bulantınızı takip edin en hafif olduğunda tuzlu birşeyler yiyerek açın menüyü
canım sen emziriyor muşsun yani bulantı için ilaçları tavsiye etmiyor doktorlar cünkü direk karnındaki bebeğe geçiyor.kaç haftalık hamilesin sen canım.çok aşırı bulantın vs var ve beslenemiyorsan emzirmeyi hemen kes canım artık kocaman olmuş kızın
Kızlar ben sabah içmem gereken Folik asit ilacını unuttum, aç karnına içmek şart mı? birazdan öğle yemeği yiyeceğim, henüz acıkmadım da... şimdi içsem olur mu?
KAsVETLİ canım çok üzüldüm, en kısa zamanda çok sağlıklı bi hamilelikle kavusursun bebişine...
Dualarım seninle...
merhaba ciciş hamişler nasılsınız bebişler nasılkasvetlinin yazdıklarını okudum çok üzüldüm inşallah tez zamanda aramıza katılır kasvetli düşük yapan 2. arkadaşımız oldu sanrım umarım bundan sonra kımse düşük yapmaz bütün hamişler ve bebekleri sağlıklı geçirir bu zamanları
Merhaba güzel anneler:)
Geçimişi okumak cook uzun suruyor maşallahımız var gercekten.Genel anlamda herkesın mıdeden yana sıkayetı var sanırım.sıkıntısı olan herkese tez zamanda rahatlarsınız İnşallah diyorum kızlar.ama emin olun sağlıklı gebeliğin en önemli göstergesi sanırım bulantı bunun için ne kadar sıkıntı cekıyor da olsanız sevinmeniz lazım bence bebeğiniz kendini hissettiriyor çünkü.
Kasvetliciğim senin için ne kadar üzüldüğümü kelimelerle ifade edemem sanırım.Gercekten cok zor bır durum oldugunu hepımız bılıyoruz.ama her zaman soyluyorum kı dogal yolla gebe kalabılmek gıbı coooook buyuk bır sansın var ve en yakın zamanda tekrar saglıklı bır sekılde hamıle kalabılecegını sakın unutma.
Ben kendı adıma bıle umutsuzluga kapılmamaya calısıyorum.sanırım bende bu hafta sonu bebegımden ayrılmak zorunda kalacagım ama hakkımızda hayırlısı.Allah'ım ne yazmışsa kaderimizde onu yaşayacağız.ve tekrar bır tedavı ıcın hem maddı,hem manevı hemde fızıkı anlamda tekrar hazır olmam bılmem kı ne zamanı bulur?Allah'ım tez zamanda tekrar yuzumuzu guldursun İNŞALLAH AMİN...
merhaba arkadaşlar geçmişe baktım ara ara uğrayıp yazıyorum buraya bbi arkadaşın üçüzü olcakmış çok sevındım allah uzun ömür verir inşallah
kasvet li senın adına çok üzüldüm allah bi daha yaşatmaz umarım. geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?