2012 Ocak Anneleri

Şafak sayıcaz canım 12. haftaya..
bugün okuldan bi arkadaşım buraya gelmiş çokta severim kendisini aradı görüşelim diye gidemedim valla kalkamadım yerimden

Ay türkmengeliniyle resimleriniz aynı seni o zannettim bi an..
Ben 6+6'da gittim kalp atışları görüldü dinletmedi zararlı diye.
Sen kaçıncı haftadasın cnm?
Nasıl yani 2 kordon? İkizmiii?

ay kabus gibi yaaaaaaaaaaaaaaa
türk filmlerindeki cadı kaynanalar gibi..
eşin ne düşünüyor peki bu konularda. sana sahip çıkmıyormu?

eşim annesinin yaşlandıkça çocuklaştığını, eşini kaybettiğinden beri oğullarına düşkünlüğpünün arttığını, onu idare etmemmiz gerektiğini düşünüyor. ve çokk çabuk gaza geliyor. bir gün annesi ağlamış buna " gelinler bana bakmıyor aç geziyorum" diye..bakar mısın yalana. kocam eve geldi bir hışım. "annemi üzersen seni boşarım" dedi. eltim anlattı olanları. onun yanında konuşmuş. "hepiniz avrat ağızlı oldunuz. beni düşünen yok. " diye zırlamış..

ya ben kötü biri değilim ama 11 ay burnumdan geldi. hele hamileyken hiç çekilmiyor. her gün kocamla bir kere onun yüzünden, aile meseleleri yüzünden kavga ediyoruz..

ah canim yaa üzülme lütfen benimde 5+4 günlüktü gittim gözükmedi dr. kese iyi dedi kalin ama yolk kesesinden bahsetmedi 8 hazirnda gidicem iste bir daha ozaman 7 haftalik oluyoruz ins. gözükür benimde aklima dürekli bu dis gebelik falan geliyior ya bende de bir belirti yok suan sadece gögüslerim sisti okadar.

güzel sohbetler bayanlarrr
çok halsizim ben bu gün hep yatmak geliyo içimden dışarı çıkıyım açılırım dedim onu giydim bunu çıkardım öle yaptım böle yaptım iice içim sıkıldı giydim gene eşofmanlarımı tv. bi şey yok offff

şuan aklıma geldikçe sinirden ağlamak istiyorum...

kaç kere bana iftira attı. kaç kere. hatta birinde kocam bile pes etti. "anne böyle bir şeyi öldürsen, silah dayasan yapmaz" dedi. ay bozulmuyor da yalanı ortaya çıkınca. geçen kaynım geldi. yine bir yalanı ortaya çıkmıştı. "ya hadi türkmengelini tanımıyor, sen de mi tanımadın anneni" dedi. "anemin işi gücü yalan oldu yaşlandıkça" dedi. düşünün oğlu bile diyor bunu. bir benim saftirik kocam inanmak istemiyor.

yolculuk konusuna gelince arkadaşlar herşey nasip kısmet. herşey olacağına varıyor. hem artık yollar otoban gibi dümdüz asfat.

benim sat 27 mart. 6 nisanda dedemizin rahatsız olduğunu öğrendik ve 8 nisandan itibaren tam 5 haftasonu cuma akşam konyaya gidip pazar gece ankaraya döndük. leyleği havada gördü benim bebişim:) dede vefat etti ve biz cenaze sırasında mutfaktan çıkmadık, 5 dakka oturmadan çalıştık. çok yoruldum anlayacağınız.

şimdi düşünüyorum da hiç dikkat etmemişim kendime. hele 19 mayısta bayrak asalım balkona dedik, eşim balkondayken gittim yatak odasına ve bazayı kaldırıp altından bayrağı aldım. kasığıma bir ağrı girdi, eyvah dedim ben ne yaptım. çok korktum ama şükür bişi olmadı ama o korku bana yetti, artık içinde 2 litre kola vs olan market torbası bile taşımıyorum, dikkat ediyorum..

ay türkmengeliniyle resimleriniz aynı seni o zannettim bi an..
Ben 6+6'da gittim kalp atışları görüldü dinletmedi zararlı diye.
Sen kaçıncı haftadasın cnm?
Nasıl yani 2 kordon? Ikizmiii?

ben son adet tarihime göre 7 hafta 4 günlüküm şuan.
Ama geç döllenme olabilir dedi doktor. O yüzden cumayı beklicez ama ben çok endişeliyim moralim bozuldu.
Evet ikiz olma ihtimali var dedi. Renkli ultrasyona sokacakmış cuma bakalım

Allah ne kararladıysa o oluyor biz kendimizi üzdügümüzle kalıyoruz . Hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle

Bozma moralini canım..
Sen moralini bozdukca sonuç değişicekmi hayır..
O zaman elinden geldiğince kötüyü düşünmemeye çalış..
Hayırlı haberlerini alırız inşallah..

Ayhh tuRkmen gelini ne deyim allahim sabrini versinn...kizlar ben bisey srcaktimm..adetimin gecikmesinin 11.gunu.dun test postiff kan degerimde dunn 17 bin küsuür cikti ..yha korktum bn bu kdr yuksek deger ilk duyuyorumm yeniykennn

11. gün erken değil aslında ama çoklu gebelik olabilir doktora gitmedinmi?

Şafak sayıcaz canım 12. haftaya..
bugün okuldan bi arkadaşım buraya gelmiş çokta severim kendisini aradı görüşelim diye gidemedim valla kalkamadım yerimden

Ben 1 ay nasıl geçicek doktora gitmek için diyorum bu bulantılar,halsizlik daha önce geçer inşallah yaa..

inşallah canım

Benimde SAT'a göre 6 gün geride..
Geç yumurtlama olmuştur dedi doktor o yüzden bozma moralini..
3 gün kalmış şunun şurasında biraz daha sabır..

Son düzenleme:
benim adet günü değer 603 çıkmıştı. 2 günde bir 2 katına çıkıyor. o kadar korkutma gözünü. mol gebelik falan diye korkuyorsan onda beta milyonları buluyormuş.rahat ol. belki ikizdir

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Son düzenleme:

benimde sat'a göre 6 gün geride..
Geç yumurtlama olmuştur dedi doktor o yüzden bozma moralini..
3 gün kalmış şunun şurasında biraz daha sabır..

doktor değiştirdim ben bide. önceki doktorum hiç bilgilendirmediki doğru dürüst ona da sinirliyim zaten. şimdiki doktorumda cuma detaylı bakacakmış bakalım. Sabrediyorum hayatım allahtan hayırlısı olsun.

benim adet günü değer 603 çıkmıştı. 2 günde bir 2 katına çıkıyor. O kadar korkutma gözünü. Mol gebelik falan diye korkuyorsan onda beta milyonları buluyormuş.rahat ol. Belki ikizdir

hee bacım benim geç döllenme olabilir o zaman hı? çünkü adet geçti 3. Günü betam 341,60 çıkmıştı. Adet 1.5 gün geçmişti test yaptığımda da çok silik çıkmıştı

olabilir kızlar. benim arkadaşım, doğum kontrol hapını adetten 1 gün önce bırakmış. o gün ilişkiye girmiş. son güne yumurta mı kalır değil mi? ama hamile kalmıştı kız. alın size en babasından geç döllenme..

bu kadar bozmayın moralinizi...ben 4-6 haftalar arasını zehir ettim kendime. beta 603 çıktığı halde doktor "garanti veremem. 1000i geçmesi lazım. dış gebelik falan da olabilr " dedi. jineko olmadığından acilden yaptırmıştık kan testini. halimi düşünün. 6 haftam dolana kadar doktora gitmedim. hep korktum. var mı yok mu...kese boş mu... kalbi atacak mı diye... 7. haftanın ilk günü gittim. kese, bebek ve kalp atışını birden gördüm şükür.

stres yapmayın. keyfini çıkarın. olumlu düşünün...

Benimde adetim 3 gün gecikmişti çook silik bi çift çizgi çıkmıştı ve değerimde 133 küsürdü 1 hafta sonra 998.29 oldu değerim..
Ondan 1 hafta sonrada keseyi gördük.. Keseyi gördükdek 10 gün sonrada kalp atışlarnı gördük çok şükür..

canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etisn.....

günaydın arkadşlar. bu sabah kasvetli nin kötü haberiyle gün de kötü başladı. allah sabır versin . hayırlısı böyleymiş. böyle haberler duydukça çok korkuyorum. allahım sana emanetiz.

canlarım hepinize ayrı ayrı tşk ederim .. hepinize toptan bi msj yazıyorum umarım gucenmezsınız..cunku yazacaguım msjlar hep aynı tur olacagı için böyle msjımı atayım dedım..

öncelıkle iyi dileklerınız için gercekten çok sağolun aminnnn insallah dılıyorum her bınırınız içinn burda sevıncımıde uzuntumude paylaştım yerı geldım atıstım hakkınızı helal edin arkadaslar..benım hakkım sizlere helaldir.. İNSALLAH OCAK AYINDAN İTİBAREN BİRBİR EVLATLARINIZI KUCAKLARINIZA ALIRSINIZ SAĞLIKLI Bİ ŞEKILDE.. RABBİM BEBEKLERINIZE UZUN ÖMÜRLER VERSİN AMİNNN...
baklaım mavi patıkler mı yoksa pembe patiklermi revacta olucak görecegız
hepinizi çok çok öpüyorum bebişlerınız ve sizler Allaha Emanet olun

amannn kizlar siz kendinizi cok dinliyorsunuz bu kadar da iyi degil yani birakin herseyi oluruna kendiniz icin stres yaratmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…