2012 Ocak Anneleri

kıslarrrr facebook kullanıyomusunuz?grup kuralımmı kendimize ne dersiniz

canım siz bilirsiniz ama ben katılmazdım. hani birileriyle samimi olmuşsun, tanışmışsın o başka. ama sonuçta burada her özelimizi yazıyoruz nick lerin verdiği rahatlıkla. hele gebeliğe hazırlanırken... akıntının şeklinden tut şeyin pozisyonuna kadar...

bence burada kalması çok daha güvenli ve samimi olur.

ama dediğim gibi. yakından tanımak istediğin ya da güvendiğin isimlerle gerçek hayatta da dostluk kurarsın, o başka mesele...

merhaba arkadaşlar geçmişe baktım ara ara uğrayıp yazıyorum buraya bbi arkadaşın üçüzü olcakmış çok sevındım allah uzun ömür verir inşallah

kasvet li senın adına çok üzüldüm allah bi daha yaşatmaz umarım. geçmiş olsun

ya bişi diyeyim mi walla içimi bi korku sardı Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah tamamına erdirsin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım inşallah hepimiz sağ salim doğururuz

benim çok ilginç sabahları diş fırçalarken, arabadayken, bişi yedikten hemen sonra ve sebepsiz öksürmeyle başlayan bulantılarım var ama burdaki birçok arkadaşımın ki gibi dayanılmaz vaziyette değil... akşamları da birkaç kaşıktan sonra başlıyo kusmamak için direniyorum baya ama en ilginci banyo yaparken bi mide bulantısı başlıyo hiç engel olamıyorum fena çıkartıyorum öğğğğ iğrenç bi durum yaaa :26: :26:

kıslarrrr facebook kullanıyomusunuz?grup kuralımmı kendimize ne dersiniz

ben kullanıyorum süper olur walla

Son düzenleme:

Bence yanlış düşünüyosun canım bu sitede bir çok anne adayı buluşup kaynaştılar biliyorum aylara göre paylaşım yaptıkları bölümde..
O zaman onlarda bi çok şeyi anlattık bi çok özelimizi paylaştık akıntıydı oydu buydu bu insanların nası suratına bakarım diyemi düşünsün.
Bunlar hepimizin yaşadığı şeyler bu dönemlerde bizi en çok biz anlar ve nasihat verebilirz bide tecrübeli anneler tabiki..
He sen ben tanışmak istemem böyle iyi dersin o ayrı doğrudur sence mantıklıdır saygı duyarım ama konuştuğumuz şeyler için çekinmek olmamalı bence..
Bide daha deminde söyledim facebookta arkadaşın dahi olsa bilgilerini sınırlı görebilir gizliyebilirsin..
Bence grup olsa bişey değişmez ama tanışmak kaynaşmak istiyenler birbirlerini ekleyebilirler tabi..

Bilmem farketmez benim için..
Facebookta da istediğin şeylerini gizleyip istediklerini gösterebiliyosun arkadaşın olsa dahi..
Grup kursak ne farkedicek ki?

siz bilirsiniz kızlar sonuçta bir teklifti düşüncelere saygı duyarım biz 2008 ağustos anneleri olarak hem grup oluşturduk hemde buluşmalar düzenledik çocuğumuz hala gider geliriz çok sağlam dostluklar edindik belki ocak anneleriolarakta bieyler yapabilriz diye düşünmüştüm ama sanırım biraz erken oldu:)

ayy bende cips istyorum patates cipsi ama su lays ın yoğurtlu çeşnilisi var ya ondan
canım neden öyle dedin ? bi terslık mı var gebeliğinde? allahım inşallah olmaz böyle bişey sağlıkla alırsın bebeğini kucağına . aminn

yok tatlım.. tabii ki olabilir. ben bunları yazarken face deki gizlilik seçeneklerini aklımdan çıkarmıştım. demin kayseride olan var mı diye sordum ya, arkadaşlıkların kurulması harika olur...

çekindim işte. başka topiklerde o kadar özele iniyorduk ki bir an o arkadaşlardan birini gerçek hayatta tanıma düşüncesi kızarttı valla

aynen sana katılıyorum
bura bulantıları okumaya başladım başlayalı tetikte bekliyorum
acaba benimki ne zaman başlayacak diye
dün aksam ve bugün öğlene doğru tuhaf bişiler hissettim bulantıyla aclıktan midenin kazınması
gibi bi histi, en iyisi hiç aklıma getirmeyeyim

Yok canım grup kurmak bence bişey değiştirmez dedim..
Benimde kkdan tanıştığım facete ekli olan arkadaşlarım var..
Halada konuşuruz..
Hatta kkda tanışıp buluştuğum biride oldu buna karşı değilim ben..
Ama burda paylaşımlarımız devam ediyoken face ne kadar aktif olur onu bilmiyorum..
Ama mesela şöyle olabilir burda göbiş topiği açmayızda grupta paylaşabiliriz nasılsa burda herkes görüyo eklemek istemeyenler olabilir..

Son düzenleme:
bana kesin kaynanamın nazarı değdi. ilk 8 hafta o kadar rahattım ki.. her şeyi yiyip içiyordum. ne bulantı ne baş dönmesi. ben yedikçe o "bu kadar yersen doğuramazsın." "çok kilo alacaksın galiba, kalır bu kilo artık" "hiç bulantın da yok her şey yiyorsun" "senden beklemezdim bu kadar dayanıklı olmanı dipdiri geziyorsun" türünden kaynana incileri döktüre döktüre bir gün maşallah demeden başımın etini yedi. şimdi de aynı ama konu değişti.
" bu kız çok kötü olacak oğlum"
" 9 ayı nasıl geçecekse"
"nasıl doğuracaksa"
"huyu pismiş"
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Heeeeeyyyyyyy Faceden grup kursanız da sohbeti burdan yapın

Ben şirketten face e giremiyorum, kapalı bizeeeee :84::84::84:

Anlıyorum seni neyden bahsettiğinide anladım.
Ama herkesin yaşadığı kendini ilgilendirir burda kimse yaşadıklarından dolayı kimseyi yargılayamaz ancak akıl vermek isteyebilir fikrini sunar..
Öyle şeyler düşünme biz burda hamilelik ve bebişlerimizle ilgili konuşuyoruz gerisini kimse istemediği sürece kimse irdeleyemez..

Aman canım aman dinleme kendini çağırma bulantıları çok felaket bişey Allah kimsenin başına vermesin..
Bende feci yiyodum ohh bulantımda yok diyodum çağırdım

Töbe yarabbim töbee..
Kayınvaliden bunları dedikce nazar duaları oku kendine canım.
Yanından da nazar boncuğunu eksik etme..
Onun yanında da yememeye çalış..

Sen yeterki iste cnm burdan yaparız..
Yok ben sadece göbişleri falan ordan yayınlayabilirz burda herkes görüyo diye yayınlamak istemeyenler olabilir diye söyledim.

DOKTOR BANA CİPS YEME dedı kolada içme dedı canım

hihi bırakmayın bizi :)

allah sabır versin valla sana zaten duygusal oluyoruz bu dönemlerde üstüne gelmese olmaz yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…