kıslarrrr facebook kullanıyomusunuz?grup kuralımmı kendimize ne dersiniz
merhaba ciciş hamişler nasılsınız bebişler nasılkasvetlinin yazdıklarını okudum çok üzüldüm inşallah tez zamanda aramıza katılır kasvetli düşük yapan 2. arkadaşımız oldu sanrım umarım bundan sonra kımse düşük yapmaz bütün hamişler ve bebekleri sağlıklı geçirir bu zamanları
Bulantısı olmayan arkadaşlar,
Bulantıyı hiç getirmeyin aklınıza, ben de bulanmıyorken kendimi dinlemeye başladım, sonra ondan bundan derken her şeyden tiksindim, 1 haftadır da aç geziyorum, 4 kilo kaybım var, su içsem çıkarıyordum bugüne kadar, yani bulantıyı hiç düşünmeyin, çıkarmaya da hiç başlamayın, bulansa da öyle bekleyin, kusup rahatliyim diye düşünmeyin, mide kasları hemen yoruluyor, hiç bir şeyi almaz hale geliyor
En iyisi bulantıyı, tiksinmeyi hiç düşünmemek.
canım siz bilirsiniz ama ben katılmazdım. hani birileriyle samimi olmuşsun, tanışmışsın o başka. ama sonuçta burada her özelimizi yazıyoruz nick lerin verdiği rahatlıkla. hele gebeliğe hazırlanırken... akıntının şeklinden tut şeyin pozisyonuna kadar...
bence burada kalması çok daha güvenli ve samimi olur.
canım siz bilirsiniz ama ben katılmazdım. hani birileriyle samimi olmuşsun, tanışmışsın o başka. ama sonuçta burada her özelimizi yazıyoruz nick lerin verdiği rahatlıkla. hele gebeliğe hazırlanırken... akıntının şeklinden tut şeyin pozisyonuna kadar...
bence burada kalması çok daha güvenli ve samimi olur.
Bilmem farketmez benim için..
Facebookta da istediğin şeylerini gizleyip istediklerini gösterebiliyosun arkadaşın olsa dahi..
Grup kursak ne farkedicek ki?
ben kullanmıyorum ama burdaki tadı vermez bence:)kıslarrrr facebook kullanıyomusunuz?grup kuralımmı kendimize ne dersiniz
ne bilim işte kızz bulantı nezman gelceği belli mi oluyoo..
ayy bende cips istyorum patates cipsi ama su lays ın yoğurtlu çeşnilisi var ya ondanben kaçar kızlar
oğluşum kreşten gelicek servisleri az kaldı gelmeye hazırlanayıım
söz verdim markete gidicez diyecanım sade cips istiyor bulantının olmaması ne güzel ama sağlıklı beslenme adına birşey yapamıyorsanız valla bulantı iyi
çigköfte ve cips istiyor canım .
canım neden öyle dedin ? bi terslık mı var gebeliğinde? allahım inşallah olmaz böyle bişey sağlıkla alırsın bebeğini kucağına . aminnMerhaba güzel anneler:)
Geçimişi okumak cook uzun suruyor maşallahımız var gercekten.Genel anlamda herkesın mıdeden yana sıkayetı var sanırım.sıkıntısı olan herkese tez zamanda rahatlarsınız İnşallah diyorum kızlar.ama emin olun sağlıklı gebeliğin en önemli göstergesi sanırım bulantı bunun için ne kadar sıkıntı cekıyor da olsanız sevinmeniz lazım bence bebeğiniz kendini hissettiriyor çünkü.
Kasvetliciğim senin için ne kadar üzüldüğümü kelimelerle ifade edemem sanırım.Gercekten cok zor bır durum oldugunu hepımız bılıyoruz.ama her zaman soyluyorum kı dogal yolla gebe kalabılmek gıbı coooook buyuk bır sansın var ve en yakın zamanda tekrar saglıklı bır sekılde hamıle kalabılecegını sakın unutma.
Ben kendı adıma bıle umutsuzluga kapılmamaya calısıyorum.sanırım bende bu hafta sonu bebegımden ayrılmak zorunda kalacagım ama hakkımızda hayırlısı.Allah'ım ne yazmışsa kaderimizde onu yaşayacağız.ve tekrar bır tedavı ıcın hem maddı,hem manevı hemde fızıkı anlamda tekrar hazır olmam bılmem kı ne zamanı bulur?Allah'ım tez zamanda tekrar yuzumuzu guldursun İNŞALLAH AMİN...
Bulantısı olmayan arkadaşlar,
Bulantıyı hiç getirmeyin aklınıza, ben de bulanmıyorken kendimi dinlemeye başladım, sonra ondan bundan derken her şeyden tiksindim, 1 haftadır da aç geziyorum, 4 kilo kaybım var, su içsem çıkarıyordum bugüne kadar, yani bulantıyı hiç düşünmeyin, çıkarmaya da hiç başlamayın, bulansa da öyle bekleyin, kusup rahatliyim diye düşünmeyin, mide kasları hemen yoruluyor, hiç bir şeyi almaz hale geliyor
En iyisi bulantıyı, tiksinmeyi hiç düşünmemek.
siz bilirsiniz kızlar sonuçta bir teklifti düşüncelere saygı duyarım biz 2008 ağustos anneleri olarak hem grup oluşturduk hemde buluşmalar düzenledik çocuğumuz hala gider geliriz çok sağlam dostluklar edindik belki ocak anneleriolarakta bieyler yapabilriz diye düşünmüştüm ama sanırım biraz erken oldu:)
yok tatlım.. tabii ki olabilir. ben bunları yazarken face deki gizlilik seçeneklerini aklımdan çıkarmıştım. demin kayseride olan var mı diye sordum ya, arkadaşlıkların kurulması harika olur...
çekindim işte. başka topiklerde o kadar özele iniyorduk ki bir an o arkadaşlardan birini gerçek hayatta tanıma düşüncesi kızarttı valla
aynen sana katılıyorum
bura bulantıları okumaya başladım başlayalı tetikte bekliyorum
acaba benimki ne zaman başlayacak diye
dün aksam ve bugün öğlene doğru tuhaf bişiler hissettim bulantıyla aclıktan midenin kazınması
gibi bi histi, en iyisi hiç aklıma getirmeyeyim
bana kesin kaynanamın nazarı değdi. ilk 8 hafta o kadar rahattım ki.. her şeyi yiyip içiyordum. ne bulantı ne baş dönmesi. ben yedikçe o "bu kadar yersen doğuramazsın." "çok kilo alacaksın galiba, kalır bu kilo artık" "hiç bulantın da yok her şey yiyorsun" "senden beklemezdim bu kadar dayanıklı olmanı dipdiri geziyorsun" türünden kaynana incileri döktüre döktüre bir gün maşallah demeden başımın etini yedi. şimdi de aynı ama konu değişti.
" bu kız çok kötü olacak oğlum"
" 9 ayı nasıl geçecekse"
"nasıl doğuracaksa"
"huyu pismiş"
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Heeeeeyyyyyyy Faceden grup kursanız da sohbeti burdan yapın
Ben şirketten face e giremiyorum, kapalı bizeeeee :84::84::84:
DOKTOR BANA CİPS YEME dedı kolada içme dedı canımayy bende cips istyorum patates cipsi ama su lays ın yoğurtlu çeşnilisi var ya ondan
canım neden öyle dedin ? bi terslık mı var gebeliğinde? allahım inşallah olmaz böyle bişey sağlıkla alırsın bebeğini kucağına . aminn
hihi bırakmayın bizi :)Heeeeeyyyyyyy Faceden grup kursanız da sohbeti burdan yapın
Ben şirketten face e giremiyorum, kapalı bizeeeee :84::84::84:
bana kesin kaynanamın nazarı değdi. ilk 8 hafta o kadar rahattım ki.. her şeyi yiyip içiyordum. ne bulantı ne baş dönmesi. ben yedikçe o "bu kadar yersen doğuramazsın." "çok kilo alacaksın galiba, kalır bu kilo artık" "hiç bulantın da yok her şey yiyorsun" "senden beklemezdim bu kadar dayanıklı olmanı dipdiri geziyorsun" türünden kaynana incileri döktüre döktüre bir gün maşallah demeden başımın etini yedi. şimdi de aynı ama konu değişti.
" bu kız çok kötü olacak oğlum"
" 9 ayı nasıl geçecekse"
"nasıl doğuracaksa"
"huyu pismiş"
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?