2012 Ocak Anneleri

canım doğduktan sonra çok zor olur baştan bi oda yapmak eşyalarını filan almak yani en azından sen ilgilenemezsin. bi de kış bebekleri yani kış ortası bu telaşelerle uğraşmak çok zor olmaz mı? tabiki erkenden bişeyler almamak lazım ama doğduktan sonraya bırakmak da çok doğru gelmiyor bana

Canım şimdiden bunu dert etme kendine, ama gebeliğin son aylarında mutlaka gönlüne göre hazırla herşeyini, yoksa doğumdan sonra onlar sana danışmadan gider her şeyi kendi zevklerine göre alırlar, sen de kullanmak zorunda kalırsın, çevremde gözlemlediğim hep böyle, o yüzden doğumdan sonraya bırakma derim...

canım aynen dün düşünmüştüm facede bi grup kursak veya facede eklesek birbirimizi falan daha yakından tanımak isterım sizleri eğer grubu kurduysanız bilgilendirin bizi kurmadıysanız ben kurayım

pek talep olmadı canım öyle havada kaldı bakalım arkadaşlarda tamam derlerse sen açabilirsin:)

kıssslarrr bu ne ya geçmiş okumaya niyetlendim ama vazgeçtim maşallah valla süperiz
oda telaşı sarmışş hepinizi:)ben oğlumun odasını 7 aylıkken aldım çilek araba odası yatak odamada park yatak almıştım önceleri çok itici gelmişti park yataklar ama inanın çok rahat odadan odaya rahatlıkla geçirebiliyosunuz katlayıp kaldırdığınızda hiç bir şekilde yer işgal etmiyor seyahatemi gideceksin katla at arabanın bagajına hem geniş olduğu için dönmeye başladığında bebek çok daha rahat yatabiliyor ben çok memnun kaldım ve tavsiye ederim heee buarada 7 aylıkken aldım 8 aylıkken doğurdum

:))))
super aman saglıklı gerısı bos

Bu arada ben de 82 liyim kızlar, bence anne olmanın standart bir yaşı yok, kimi 18 inde hazırdır, kimi 30unda hala hazır hissetmez kendini...
Ben eğenceye, yemeye, içmeye, gezmeye çok düşkün bir insanım, bugüne kadar bütün kazancımı da bunlara harcadım, eğer daha erken zamanda çocuk sahibi olsaydım bazı şeyler gözümde kalacaktı eminim, çok ilgili bir anne olamayacaktım, aklım hep tatillerde, giyim kuşamda, konserlerde v.s. olacaktı. bir de 20 lerin başında çok tez canlı, sabırsızdım mesela, çocuğum olsa şu anki sabrımın onda birini gösteremezdim, eşim de bunu biliyordu, o yüzden bekledik bunca yıl (6 yıllık evliyim bu arada)

Ama kimisi de daha genç kızken bile çok anaç fedakar olur, sabırlı anlayışlıdır, tam anne modelidir yani, eğer öyleyse hiç ertelememeli, genç anne olmak çok güzel bir şey. Ama bu olgunluğa erişmeden anne olanlar, yaşı kaç olursa olsun, çocuğa da kendilerine de yazık ediyolar.

biyolojık yasın alarm verıyor cnm
ben hıc dusunmeyen seda bu see alarmlar baslamısdı aha dedım artık ıstıyorum demekkı
ve suan hamısım Allahıma sukurler olsun ve muhtesem bır duygu
bır an once zaman gecsın kavusayım evladıma ıstıyorum

kesinlikle katılıyorum. biz de gezmeyi çok severiz eşim öğretmen olduğu için yazları hep dolaşıyoruz. bu yaz bile bebişle planlarımız dolu dolu. o da şimdiden alışsın tempomuza gerçi biz daha 2 yıllık evli olcaz :)) üniversiteydi, ikimizin masterıydı askerlikti derken ancak evlendik :)

bende 77 liyim25 yaşında evlendim 6 yıl gezdik dolaştık evliliğin tadını çıkardık 31 yaşında oğlumu kucağıma aldım yaşım ilerlediği için 2. kesinlike düşünmüyodum ama büyük konuşmuşum sürpriz bir ekilde hayatımıza giriverdi

Bizde benim değil, kocamın biyolojik saati alarm verdi şiddetle, ben de tamam dedim artık, hayatta yapmak istediğim her şeyi yaptım, bir çocuk kaldı, şimdi sıra bunda, hem olgunlaştığımı da hissettim ilk kez bu yıl, geçen sene çocuğun çocuğu mu olur diyodum soranlara. Şimdi tam zamanıydı benim için, ne erken ne de geç

Canım biz de eşimle üniversite 1. Sınıftan beri birlikteyiz, 11 yıl oldu nerdeyse, okul bitti 1 yıl sonra evlendik, askere bile evlendikten sonra gitti eşim ve bu yıla kadar hala öğrenci modunda yaşıyoruk, bu yıl deyim yerindeyse adam olduk, artık anne baba olma zamanı geldi :)
Bu arada tatil planımızı da 3. ayın dolma tarihine göre yaptık, yoksa çok daraldım ben bi tatile ihtiyacım var aslında, ama ilk 3 ay sıkıntılı geçiyor diye temmuza erteledim

bende cok hoppa zıppayımdır
hala esımle dıscolara gıdrız tatıllere cıkarız
ve bu yazda bebısımle kacamak yaparız heralde
zaten tatıl memleketınde yasıyoruz :))
Ama bebısım ıcın herseye deger
Bır gecen hafta dalısa gıttıgımızde kuzenlerı goturdum ben dalamadım :)
hamıslıgın tek degısık yanı tuplu dalıs yasaaakkk :)
dogumdan sonra ılk ısım dalısss

hehehe yazık sana bu senede dalamıyıver nerde yaşıyosun sedacım sen?

ben daha 13 aylık evliyim..yaşımın büyük olduğuna bakmayın :))
5 sene evlenmek için uğraştık ....şimdide Rabbim bize bebiş verdi...herkesin bebişi sağlıklı dünyaya gelir işllh...yaşın önemi yok....

hehehe yazık sana bu senede dalamıyıver nerde yaşıyosun sedacım sen?

evet 2012 nısan gıbı Allah ızın verırse dalışa devam
cnm Antalya Alanyada yasıyoruz bızz

Eşimle 3yıl cıkdık ve nısanlandık 4.yılımızda evlendık
toplam 7 yıldır beraberız kocısımle :))

Ay evet dalış yok dimi, biz de Kaş a gidicez, dalmadan dönücez desene, neyse seneye bebişimle gideriz, ona selam çakarım

Ay evet dalış yok dimi, biz de Kaş a gidicez, dalmadan dönücez desene, neyse seneye bebişimle gideriz, ona selam çakarım

aynen ole cnm :)
dalışşş yok :))
Neyse kızlar ben cıkıyorum dus felan alıcam daha
alısverıse cıkayım bıraz
yaz tamamıyla coktu buraya bır kac sort bakayım buyuk beden hamıslıgımdede gıyerım :)
kendınıze ıyı bakın gorusuruz

Biz de 6. yılımızı bitirdiğimiz gün çıkma yıldönümümüzde evlendik ağustosta birlikteliğimizin 8. yılı biticek biz daha ortada bebek yokken temmuz ortasına tatil rezervasyonu yaptırmıştık ama sigortalıydı olası bi aksilikte tarihi değiştiririz diyorduk gerek kalmadı o zaman inş. 16 haftalık filan olcam

bence de canım yaşın önemi yok herkesin koşulları, durumu farklı. amiiin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…