merhaba canım hoşgeldin bende dün paylaşmıştım bunla ilgili bişeyler 2 gün önce eşimin ailesiyle beraberdik ve bunun konusu oldu hemen alınmasın eşyaları falan doğsun alınır diyolar eşimde aynı fikirde zaten eşimin fikirlerini değiştirmek mümkün değilşimdi ben ne yapsam bilmiyorum kafam karıştı desemki 7. ayda falan odasını yapalım alalım dicekler 2 ay daha bekle hepsini yaparız ama millet anlamıyokı doğum yaomış kadın nasıl ilgilenecek illa görmesi gerek dimi bana bi akıl verin ne yapayım dün kaynanam ve kocası öyle konuşmasaydı biderece eşimin fikrini değiştirir dim ben
merhaba canım hoşgeldin bende dün paylaşmıştım bunla ilgili bişeyler 2 gün önce eşimin ailesiyle beraberdik ve bunun konusu oldu hemen alınmasın eşyaları falan doğsun alınır diyolar eşimde aynı fikirde zaten eşimin fikirlerini değiştirmek mümkün değilşimdi ben ne yapsam bilmiyorum kafam karıştı desemki 7. ayda falan odasını yapalım alalım dicekler 2 ay daha bekle hepsini yaparız ama millet anlamıyokı doğum yaomış kadın nasıl ilgilenecek illa görmesi gerek dimi bana bi akıl verin ne yapayım dün kaynanam ve kocası öyle konuşmasaydı biderece eşimin fikrini değiştirir dim ben
canım aynen dün düşünmüştüm facede bi grup kursak veya facede eklesek birbirimizi falan daha yakından tanımak isterım sizleri eğer grubu kurduysanız bilgilendirin bizi kurmadıysanız ben kurayım
ya alayım ozaman bana devam et dedı cunku
kıssslarrr bu ne ya geçmiş okumaya niyetlendim ama vazgeçtim maşallah valla süperiz
oda telaşı sarmışş hepinizi:)ben oğlumun odasını 7 aylıkken aldım çilek araba odası yatak odamada park yatak almıştım önceleri çok itici gelmişti park yataklar ama inanın çok rahat odadan odaya rahatlıkla geçirebiliyosunuz katlayıp kaldırdığınızda hiç bir şekilde yer işgal etmiyor seyahatemi gideceksin katla at arabanın bagajına hem geniş olduğu için dönmeye başladığında bebek çok daha rahat yatabiliyor ben çok memnun kaldım ve tavsiye ederim heee buarada 7 aylıkken aldım 8 aylıkken doğurdum
Bu arada ben de 82 liyim kızlar, bence anne olmanın standart bir yaşı yok, kimi 18 inde hazırdır, kimi 30unda hala hazır hissetmez kendini...
Ben eğenceye, yemeye, içmeye, gezmeye çok düşkün bir insanım, bugüne kadar bütün kazancımı da bunlara harcadım, eğer daha erken zamanda çocuk sahibi olsaydım bazı şeyler gözümde kalacaktı eminim, çok ilgili bir anne olamayacaktım, aklım hep tatillerde, giyim kuşamda, konserlerde v.s. olacaktı. bir de 20 lerin başında çok tez canlı, sabırsızdım mesela, çocuğum olsa şu anki sabrımın onda birini gösteremezdim, eşim de bunu biliyordu, o yüzden bekledik bunca yıl (6 yıllık evliyim bu arada)
Ama kimisi de daha genç kızken bile çok anaç fedakar olur, sabırlı anlayışlıdır, tam anne modelidir yani, eğer öyleyse hiç ertelememeli, genç anne olmak çok güzel bir şey. Ama bu olgunluğa erişmeden anne olanlar, yaşı kaç olursa olsun, çocuğa da kendilerine de yazık ediyolar.
Bu arada ben de 82 liyim kızlar, bence anne olmanın standart bir yaşı yok, kimi 18 inde hazırdır, kimi 30unda hala hazır hissetmez kendini...
Ben eğenceye, yemeye, içmeye, gezmeye çok düşkün bir insanım, bugüne kadar bütün kazancımı da bunlara harcadım, eğer daha erken zamanda çocuk sahibi olsaydım bazı şeyler gözümde kalacaktı eminim, çok ilgili bir anne olamayacaktım, aklım hep tatillerde, giyim kuşamda, konserlerde v.s. olacaktı. bir de 20 lerin başında çok tez canlı, sabırsızdım mesela, çocuğum olsa şu anki sabrımın onda birini gösteremezdim, eşim de bunu biliyordu, o yüzden bekledik bunca yıl (6 yıllık evliyim bu arada)
Ama kimisi de daha genç kızken bile çok anaç fedakar olur, sabırlı anlayışlıdır, tam anne modelidir yani, eğer öyleyse hiç ertelememeli, genç anne olmak çok güzel bir şey. Ama bu olgunluğa erişmeden anne olanlar, yaşı kaç olursa olsun, çocuğa da kendilerine de yazık ediyolar.
biyolojık yasın alarm verıyor cnm
ben hıc dusunmeyen seda bu see alarmlar baslamısdı aha dedım artık ıstıyorum demekkı
ve suan hamısım Allahıma sukurler olsun ve muhtesem bır duygu
bır an once zaman gecsın kavusayım evladıma ıstıyorum
kesinlikle katılıyorum. biz de gezmeyi çok severiz eşim öğretmen olduğu için yazları hep dolaşıyoruz. bu yaz bile bebişle planlarımız dolu dolu. o da şimdiden alışsın tempomuzagerçi biz daha 2 yıllık evli olcaz :)) üniversiteydi, ikimizin masterıydı askerlikti derken ancak evlendik :)
bende cok hoppa zıppayımdır
hala esımle dıscolara gıdrız tatıllere cıkarız
ve bu yazda bebısımle kacamak yaparız heralde
zaten tatıl memleketınde yasıyoruz :))
Ama bebısım ıcın herseye deger
Bır gecen hafta dalısa gıttıgımızde kuzenlerı goturdum ben dalamadım :)
hamıslıgın tek degısık yanı tuplu dalıs yasaaakkk :)
dogumdan sonra ılk ısım dalısss
hehehe yazık sana bu senede dalamıyıvernerde yaşıyosun sedacım sen?
bende cok hoppa zıppayımdır
hala esımle dıscolara gıdrız tatıllere cıkarız
ve bu yazda bebısımle kacamak yaparız heralde
zaten tatıl memleketınde yasıyoruz :))
Ama bebısım ıcın herseye deger
Bır gecen hafta dalısa gıttıgımızde kuzenlerı goturdum ben dalamadım :)
hamıslıgın tek degısık yanı tuplu dalıs yasaaakkk :)
dogumdan sonra ılk ısım dalısss
Ay evet dalış yok dimi, biz de Kaş a gidicez, dalmadan dönücez desene, neyse seneye bebişimle gideriz, ona selam çakarım
evet 2012 nısan gıbı Allah ızın verırse dalışa devam
cnm Antalya Alanyada yasıyoruz bızz
Eşimle 3yıl cıkdık ve nısanlandık 4.yılımızda evlendık
toplam 7 yıldır beraberız kocısımle :))[/QUOT
maşallah size allah ayırmasın..
süpermiş alanya hee çok şanslısın:)
bende 20 haziranda çeşmeye gidiyorum dalış yok ama sakin sakin yüzücem bebişimide yüzdürücem:)
Canım biz de eşimle üniversite 1. Sınıftan beri birlikteyiz, 11 yıl oldu nerdeyse, okul bitti 1 yıl sonra evlendik, askere bile evlendikten sonra gitti eşim ve bu yıla kadar hala öğrenci modunda yaşıyoruk, bu yıl deyim yerindeyse adam olduk, artık anne baba olma zamanı geldi :)
Bu arada tatil planımızı da 3. ayın dolma tarihine göre yaptık, yoksa çok daraldım ben bi tatile ihtiyacım var aslında, ama ilk 3 ay sıkıntılı geçiyor diye temmuza erteledim
ben daha 13 aylık evliyim..yaşımın büyük olduğuna bakmayın :))
5 sene evlenmek için uğraştık ....şimdide Rabbim bize bebiş verdi...herkesin bebişi sağlıklı dünyaya gelir işllh...yaşın önemi yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?