ben 60-69 kilo topiğindeyimama geçen hafta hamile olduğumu öğrendim...ve 22 ocak doğum tarihli bir bebek bekliyorum.sizlerinde bilgilerinden fazydalanmak istedim.benide aranıza alırsanız sevinirim...
hoşgeldin aramızaben 60-69 kilo topiğindeyimama geçen hafta hamile olduğumu öğrendim...ve 22 ocak doğum tarihli bir bebek bekliyorum.sizlerinde bilgilerinden fazydalanmak istedim.benide aranıza alırsanız sevinirim...
canım yaz boyuncamı çalışacaksın iznin yokmu?tatil beldesinde oturanlar...tatile gidicek olanlar...nekdr şanslısınız bi bilseniz...
istanbulda hem hamiş olmak hem çalışmak okdr zor olucakki benim için...Rabbim kolayını verir işllhhh
Slm kızlarrr size bırsey soylıcem belkı bana oyle gelıyor ama ben bebegımı hıssedıyorum kasıklarımda seyirme gibi hisler oluyor sizdede oluyormu kımısı yok o baska bısedır daha erken dıyor kımısıde bebegındır kendısını sana hıssettırıyordur dıyor
aylinkaan....cnm malesef izin yok ama belki 1 hafta zorlarım şansımı alırım...
teşekkür ederim.:87::87:hoşgeldin aramıza
hoşgeldin cnm sende,hayırlı olsun bebişinde.....bende bugün katıldım bu topiğe...
ben 60-69 kilo topiğindeyimama geçen hafta hamile olduğumu öğrendim...ve 22 ocak doğum tarihli bir bebek bekliyorum.sizlerinde bilgilerinden fazydalanmak istedim.benide aranıza alırsanız sevinirim...
tatil beldesinde oturanlar...tatile gidicek olanlar...nekdr şanslısınız bi bilseniz...
istanbulda hem hamiş olmak hem çalışmak okdr zor olucakki benim için...Rabbim kolayını verir işllhhh
hoşbuldum teşekkür ederim...Hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun
evet 2012 nısan gıbı Allah ızın verırse dalışa devam
cnm Antalya Alanyada yasıyoruz bızz
Eşimle 3yıl cıkdık ve nısanlandık 4.yılımızda evlendık
toplam 7 yıldır beraberız kocısımle :))
arkadaşlar önce kendimi tanıtayım.27 yaşındayım,urfada yaşıyorum.32 aylık bir kızım var 22 eylülde 3 yaşını dolduracak.2 bebişimehamileyim.61 kiloyum 160 boyundayım.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...:87::87:[/QUOT
benimde oğlum 18 temmuzda 3. yaşını dolduracak:)
işin zormuş canım ama 1 haftada olsa alabilirsen kaç biyerlere... ne işyapıosun yenimi başladın?
Hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun
Canım ben de İstanbuldayım ve çalışıyorum, ama alabildiğim kadar izin ve hatta rapor alıp tatilimi yapıcam, zaten şimdiden daraldım ve yoruldum, dinlenmem lazım, şu sıralar kendimi yormuyorum
Sen de elinden geleni yap izin için, olmadı rapor al ya da ne bileyim, 1 hafta ücretsiz izin falan, tatile çıkmasanda dinlenmek iyi gelir, olmazsa da sağlık olsun dediğin gibi Rabbim kolaylık verir.
arkadaşlar önce kendimi tanıtayım.27 yaşındayım,urfada yaşıyorum.32 aylık bir kızım var 22 eylülde 3 yaşını dolduracak.2 bebişimehamileyim.61 kiloyum 160 boyundayım.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...:87::87:
evet 2012 nısan gıbı Allah ızın verırse dalışa devam
cnm Antalya Alanyada yasıyoruz bızz
Eşimle 3yıl cıkdık ve nısanlandık 4.yılımızda evlendık
toplam 7 yıldır beraberız kocısımle :))
arkadaşlar önce kendimi tanıtayım.27 yaşındayım,urfada yaşıyorum.32 aylık bir kızım var 22 eylülde 3 yaşını dolduracak.2 bebişimehamileyim.61 kiloyum 160 boyundayım.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...:87::87:
Urfada mısın? ayyyyyyyyy haftalardır kapalı olan iştahım açıldı şimdi, adını anıp canını istetmiyim arkadaşlarımın ama, arada sizin taraflara gelip yemek yemek lazım
ne istedi canın çok merak ettim:)benimde kayınvalidem urfalı eşim antep urfa karışımı:)))dün akşam onlarda yemekteydik eşsiz urfa ve antep mutfağı eşliğinde
Urfada mısın? ayyyyyyyyy haftalardır kapalı olan iştahım açıldı şimdi, adını anıp canını istetmiyim arkadaşlarımın ama, arada sizin taraflara gelip yemek yemek lazım
ne istedi canın çok merak ettim:)benimde kayınvalidem urfalı eşim antep urfa karışımı:)))dün akşam onlarda yemekteydik eşsiz urfa ve antep mutfağı eşliğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?