2012 Ocak Anneleri

aralık annesiyim canlarım bende.. sizede bi hayırlı uğurlu olsun demek için uğradım.. nede olsa ortak yanımız var .. bizler kış bebeği doğuracağız inşallah...

sağlıklı bir hamilelik diliyorum hepinizi rabbim nazardan saklasın

cnm ben bi düşük yapmıştım...bu oran katlasın diye çok dua ettim..demek kabul oldu :)
şaka bi yana ama evt yüksek çıktı ...doktor bişi demedi ikiz tarzında yada çok yüksek diye...sadece kese oluşmuş dedi cnm bebek filan demedi..10 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi okdr...

şeydaaaaaaaaaaa bebişinin adı denizmi olcak canım

Evet canım Allahın izniye Deniz olucak bebişimin ismi

Teşekkür ederiz..
Aminn inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..

Bidahaki randevuda net belli olur o zmn cnm..
Duaların fazlasıyla kabul olmuş

aa çikolataya bayılırım ama nedense bayadır yemiyorum. şu kahve dünyasında satılan kahve çekirdekli drajelerden alalım iyi gelecekse cidden. benim başım normalde hiç ağrımazdı ama bugun hiç durmadı.
canım doktor tavsiye ettiyse doğrudur. migroslardan alayım bari çok bulandığında işe yarar. sağol tavsiyen için
canım bende o testleri yaptırdım ama daha elime geçmedi arkadaşım tlf da değerlerin normal olduğunu söyledi. bende olsaydı karşılaştırma falan yapardık. bu değerlerin anlamlarını da hiç bilmem kı doktor yada hemsire bı yakının yokmu canım yardım alabileceğın.
amin ...ben 23 yaşımdayımm oğlumu 19 yaşımda aldım kucama buda 23 yaşımda olcak inşlhhh seninde mi ikinci olcak
hımmbir genç anne daha. hayırlı olsun canım
ıgm pozitif yani kritik olan olması gereken 0.8 benimki 1.2 çok korkuyorum
telaşa kapılma hemen lütfen. gerçekten sınırda bile olsa artık herşeyın tedavısı var doktorlar önlemlerını alacaktır mutlaka. zaten bu testlerın amacı da önlem almak değilmi?
Kızlar, arada bir kan testlerimizi tekrarlatalım..

dün hamilelik topiğinde bi bayanı okudum çook çok üzüldüm

ya ne olmuş ki?

teşekkürler seninde hayırlı uğurlu olsun bebeğin

amin işllh cnm.....
haftaya ctesi gidicem...

kızlar merhaba,

ben de bebişime sizin takvimlerden istiyorumm
bebeğim sat 21.03
allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

şeydacım bence püf nokta mümkün olduğunca mideyi boş bırakmamak.. ufacık da olsa bişeyler atmaya çalış ağzına..
haklısın canım..
sağol canım :) şeydanın dediği gibi, tek yumurta ikizleri tek kesede olabiliyor.. benimkiler hepsi farklı kesede.. :)

aylincim geçmişi okumadığım için farketmemişim durumunu canım umarım böyle biseçim yapmak zorunda kalmassınız
amin adaşım, çok sağol..
bende sorayım ozmn :))
beta hcg bide çok yüksek çıkıncada ikiz diyormuşlar ama nedkr bilmem....
genellikle, ama kesin diil..
benimkiler öyle :)
hiç belli olmazz :)))
cnm benim geciktikten 1 gün sonra 186 çıktı...1 hafta sonra tekrarladım 22527 çıktı...böle süprizlere can kurban...bizde ama hiç ikiz yokk
canım o 2527 falan olmasın benim 4+4 te 4531 çıkmıştı..
amin canım çok sağol, güzel dileklerin senin için de olsun :)

senin beyeğı yüksekmiş ya...çoğul gebelik olma çok yüksek.bence.benimde 1 hafta geçmişti 1933 tü...
çoookk teşekkür ederim canım saol zahmet olacak sat 2 nisan doğum tarihi 5 ocak
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pr___.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pf___.png
canım benim 2 tane yaptım hangisini istersen artık...

amin işllh cnm.....
haftaya ctesi gidicem...

İyi haberlerle gelirsin inşallah bizimlede paylaşırsın..

kızlar merhaba,

ben de bebişime sizin takvimlerden istiyorumm
bebeğim sat 21.03
allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Hayırlı olsun aminn inşallah saol..

şeydacım bence püf nokta mümkün olduğunca mideyi boş bırakmamak.. ufacık da olsa bişeyler atmaya çalış ağzına..

Haklısın canımda sabah kahvaltısını bile zarla zorla yiyorum zorladığımda daha da kötü oluyorum napcam böle bilmiyorum Allah yardımcımız olsun vallahi bi atlatsaydım şu bulantıları hayırlısıyla

senin beyeğı yüksekmiş ya...çoğul gebelik olma çok yüksek.bence.benimde 1 hafta geçmişti 1933 tü...

Benim değil o değer canım karıştırdın sanırım

hayır cnmm gerçekten 22527...ama doktor neden şaşırmadı....:26:

ayy şimdi siz böle diyince içime kurt düştü olurmuki????

İyi haberlerle gelirsin inşallah bizimlede paylaşırsın..

Hayırlı olsun aminn inşallah saol..

amin cnmm...paylaşırım işllhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…