normalde kayınvalıdem bişeyıme karışmaz karıştırtmam çünkü eşimde karıştırmaz ve annesinin sözüne gitmez yanlış anladınız sanırım yada ben yanlış anlatttım sadece bu konuda biraz sabit fikirli oldular eşimin amcasının ilk bebeği ölmüş 9 ay bi sorun yok doğum yapacağı gün karnında ölmüş bebeği beşik falan almışlar çok üzülmüşler falan bunu örnek verdiler bana ama böylede düşünürsek hiç bişey almammız lazım biraz allaha tevekkül diyorum ben hep her konuda özellıkle bebeğim allah emanet rabbim ne buyurursa o ilk aylarda bende bişey almaya taraftar değilim ama doğduktan sonrada nasıl hem maddı dediğiniz gibi hem ben ilgilenemem bi kaç ay geçsin bakalım ben eşime yavaş yavaş empoze ederım onlarda burunlarını sokarlarsalafı oturtur sustururum artık
Görüşürs cnm by
Elma varsa bi kaç dilim elma ye bana çok iyi geliyo ve soda varsa soda iç..
Burgerden de vazgeç elinden geldiğince cnm sağlıklı değil sonuçta..
uçuk anne adayııı bebişinn büyüyünce rapcı olursa görürsünn ozmann...Ayy sıkıldım
sagopa dınlıyorum
herkese deli gibi tavsıye edıyorum
helekı ateşten gömlek :)
canım ben genelde sağlıklı beslenmeye çalışyorum ama arada sıradaa canımın istediğinide yapıp yiyorum kızartma gibi falann... canın istediği cana derman derler...kızlar akşam yemeğinde ne tür besleniyorsunuz? çorba,yemek,salata vs.. ben hala doğru düzgün bişey yiyemiyorum genelde tost, kuru kuru pilav, salata..bir de patates kızartması onu da araştırdım kesinlikte hamileyken tüketmeyiniz diyor...akşam yemeklerim böyle aynı şekilde sabah kahvaltısı da zorla yediğim bir tostla yapabiliyorum...halsizliğim var biri bahsetmiş bende de oluyor tansiyon düşüklüğü kalbim ağzımda çarpıyor sanki azcık yürüyünce...yemek olayını ne yapıcam bilmiyorum her hafta en az 2 gün kırmızı et,tavuk.çorba yemem gerekirken ben yiyemiyorum...canım hiçbirşey istemiyor...
kızlar akşam yemeğinde ne tür besleniyorsunuz? çorba,yemek,salata vs.. ben hala doğru düzgün bişey yiyemiyorum genelde tost, kuru kuru pilav, salata..bir de patates kızartması onu da araştırdım kesinlikte hamileyken tüketmeyiniz diyor...akşam yemeklerim böyle aynı şekilde sabah kahvaltısı da zorla yediğim bir tostla yapabiliyorum...halsizliğim var biri bahsetmiş bende de oluyor tansiyon düşüklüğü kalbim ağzımda çarpıyor sanki azcık yürüyünce...yemek olayını ne yapıcam bilmiyorum her hafta en az 2 gün kırmızı et,tavuk.çorba yemem gerekirken ben yiyemiyorum...canım hiçbirşey istemiyor...
Ayy sıkıldım
sagopa dınlıyorum
herkese deli gibi tavsıye edıyorum
helekı ateşten gömlek :)
uçuk anne adayııı bebişinn büyüyünce rapcı olursa görürsünn ozmann...
oooo anneee nabersinn dostuummmmfalann olur yanii :):):)sende böyle kalırsınn :82:
canım ben genelde sağlıklı beslenmeye çalışyorum ama arada sıradaa canımın istediğinide yapıp yiyorum kızartma gibi falann... canın istediği cana derman derler...
bol kıvırcık yiyorum domates semizotu ,köy yoğurdu,süt ,meyve özellikle bulgur pilavıı ya kızlar o değildee yaa benim canımm lahmacun çektii yaa resmenn yutkunup duruyorum ağzımın suyu akttıı :):)
Az önce akşam yemeğimi yedim, beyaz peynirli yağsız tost
Dün sade pizza
Önceki gün hiçbir şey
Ondan önceki gün yoğurtlu makarna
Sıralamayı aynen bu şekilde 2 hafta geriye kadar çekebilirsin çünkü son 2 haftadır sadece bunlarla besleniyorumne yazık ki başka hiç bir şey yiyemiyorum
klasik müzik dinlemediğim içinn.. hele türk sanat müziğini ve arabeski hiç dinlemem onun dışında her türlüsünü dinlerimmÇocuğa klasik müzik falan dinletmek lazım şimdi dimi ennnnneeeeeem beni çok fena bozar
John Lennon, Elvis Presley falan dinletsem olmaz mı, onlar da klasikleşmiş adamlar sonuçta
canım benimde genelde öyle oluyor eşimin zorlamasıyla bazen sulu yemek yemeğe çalışıyorum ama oda acayip midemi bulandırıyor sonra öğürme falan başlıyor...tost,makarna,pilavla beslenme çalışıyorum, ne olcak bilmiyorum sebze et yemem gerekirken yiyemiyorum,sıkıntı oluyor bende bebeğimi besleyemiyorum diye korkuyorum...
kızlar akşam yemeğinde ne tür besleniyorsunuz? çorba,yemek,salata vs.. ben hala doğru düzgün bişey yiyemiyorum genelde tost, kuru kuru pilav, salata..bir de patates kızartması onu da araştırdım kesinlikte hamileyken tüketmeyiniz diyor...akşam yemeklerim böyle aynı şekilde sabah kahvaltısı da zorla yediğim bir tostla yapabiliyorum...halsizliğim var biri bahsetmiş bende de oluyor tansiyon düşüklüğü kalbim ağzımda çarpıyor sanki azcık yürüyünce...yemek olayını ne yapıcam bilmiyorum her hafta en az 2 gün kırmızı et,tavuk.çorba yemem gerekirken ben yiyemiyorum...canım hiçbirşey istemiyor...
Bende oluyo canım o çarpıntı ben bahsetmiştim..
Bende beslenemiyorum doğru düzgün üzülüyorumda ama yapıcak bişey yok napalım bizde istiyerek yemiyo değiliz..
Bulantılarımız,tiksinmelerimiz geçince acısını çıkartırız inşallah..
Ya kızlar bu arada bişey istiycem sizden lütfen canınınızın çektiği şeyleri,tarifleri falan paylaşmayın lütfen sonuçta burası hamile topiği benim canım çekmiyo midem feci bulanıyo ama çeken alamayan veya yapamayan olabilir onlarıda düşünmek lazım..
ay kızlar o nefes darlığı bendede oluyo valla azcık bi şey yapım nefes nefese kalıyorum bide gece belim ağrıyo dr erken daha dedi hatta kuzenim var oda geçen sene doğum yaptı oda erken bunlar için diyo ama neden anlamıyorum ...........
Belim ağrıyo ara ara bu sabah çok ağrıdı banyo yaptım heralde fazla ayakta durunca oluyo..
Doktorun ve kuzenin öyle söylemiş olablir ama sende oluyo demek ki kendine dikkat et fazla ayakta kalma,aniden ayağa kalka fazla yorma kendini ve çok fazla sıcakta durma..
Havalar ısındığında benm tansiyonum düşüyo ve çarpıntım oluyo..
çok şükür tansiyon sorunum yok sıcaklarda daha başlamadı zaten bel ağrım sadece gece sırt üstü yatınca oluyo .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?