2012 Ocak Anneleri

cnm ben oncekı mesajlarına ıstınaden oyle yazdım
yanı kayınvalıdenın sureklı karısdıgfını dusundum cnm
Ozaman ne mutlu sana
hayırlısı olsun

Ayy sıkıldım
sagopa dınlıyorum
herkese deli gibi tavsıye edıyorum
helekı ateşten gömlek :)

Ayy sıkıldım
sagopa dınlıyorum
uçuk anne adayııı bebişinn büyüyünce rapcı olursa görürsünn ozmann...

oooo anneee nabersinn dostuummmm falann olur yanii :):):)sende böyle kalırsınn:82:

kızlar akşam yemeğinde ne tür besleniyorsunuz? çorba,yemek,salata vs.. ben hala doğru düzgün bişey yiyemiyorum genelde tost, kuru kuru pilav, salata..bir de patates kızartması onu da araştırdım kesinlikte hamileyken tüketmeyiniz diyor...akşam yemeklerim böyle aynı şekilde sabah kahvaltısı da zorla yediğim bir tostla yapabiliyorum...halsizliğim var biri bahsetmiş bende de oluyor tansiyon düşüklüğü kalbim ağzımda çarpıyor sanki azcık yürüyünce...yemek olayını ne yapıcam bilmiyorum her hafta en az 2 gün kırmızı et,tavuk.çorba yemem gerekirken ben yiyemiyorum...canım hiçbirşey istemiyor...

kızlarr benimm canımm acayip lahmacun çekiyoo yaaa ...:):)öyle böyle değill vallahii yaaa..yan tarafta lahmacuncu var onlarda 1 saattte çıkartıyolarrr..

canım ben genelde sağlıklı beslenmeye çalışyorum ama arada sıradaa canımın istediğinide yapıp yiyorum kızartma gibi falann... canın istediği cana derman derler...
bol kıvırcık yiyorum domates semizotu ,köy yoğurdu,süt ,meyve özellikle bulgur pilavıı ya kızlar o değildee yaa benim canımm lahmacun çektii yaa resmenn yutkunup duruyorum ağzımın suyu akttıı :):)

Az önce akşam yemeğimi yedim, beyaz peynirli yağsız tost
Dün sade pizza
Önceki gün hiçbir şey
Ondan önceki gün yoğurtlu makarna
Sıralamayı aynen bu şekilde 2 hafta geriye kadar çekebilirsin çünkü son 2 haftadır sadece bunlarla besleniyorum ne yazık ki başka hiç bir şey yiyemiyorum

Ayy sıkıldım
sagopa dınlıyorum

uçuk anne adayııı bebişinn büyüyünce rapcı olursa görürsünn ozmann...

oooo anneee nabersinn dostuummmm falann olur yanii :):):)sende böyle kalırsınn:82:

Çocuğa klasik müzik falan dinletmek lazım şimdi dimi ennnnneeeeeem beni çok fena bozar
John Lennon, Elvis Presley falan dinletsem olmaz mı, onlar da klasikleşmiş adamlar sonuçta

Benim canım isteyecek var ya fizanda olsa getirtirim onu, kurtuluşu yok

canım benimde genelde öyle oluyor eşimin zorlamasıyla bazen sulu yemek yemeğe çalışıyorum ama oda acayip midemi bulandırıyor sonra öğürme falan başlıyor...tost,makarna,pilavla beslenme çalışıyorum, ne olcak bilmiyorum sebze et yemem gerekirken yiyemiyorum,sıkıntı oluyor bende bebeğimi besleyemiyorum diye korkuyorum...

Çocuğa klasik müzik falan dinletmek lazım şimdi dimi ennnnneeeeeem beni çok fena bozar
John Lennon, Elvis Presley falan dinletsem olmaz mı, onlar da klasikleşmiş adamlar sonuçta
klasik müzik dinlemediğim içinn.. hele türk sanat müziğini ve arabeski hiç dinlemem onun dışında her türlüsünü dinlerimm

Ben de üzülüyorum tabi, hiç böyle hayal etmemiştim, her gün etimi meyvemi sebzemi yiyecektim, hatta öğrendikten sonra 1 haftada öyle bir besiye çektim ki kendimi 2 kilo aldım, sonra iştahım bıçak gibi kesildi, bulantı da başlayınca 4 kilo verdim, hiçbir değerli besin geçmiyor midemden, ama çare yok beklicez

tiksintim geçer diye bekliyorum canım bende,ben eskiden bir oturuşta 6,7 köfte yerdim şimdi 1 tane zar zor yiyebiliyorum tavuk hiç ağzıma sürmüyorum...umarım canım geçer de doya doya besleriz bebişlerimizi inşallah....

Bende oluyo canım o çarpıntı ben bahsetmiştim..
Bende beslenemiyorum doğru düzgün üzülüyorumda ama yapıcak bişey yok napalım bizde istiyerek yemiyo değiliz..
Bulantılarımız,tiksinmelerimiz geçince acısını çıkartırız inşallah..

Ya kızlar bu arada bişey istiycem sizden lütfen canınınızın çektiği şeyleri,tarifleri falan paylaşmayın lütfen sonuçta burası hamile topiği benim canım çekmiyo midem feci bulanıyo ama çeken alamayan veya yapamayan olabilir onlarıda düşünmek lazım..

ay kızlar o nefes darlığı bendede oluyo valla azcık bi şey yapım nefes nefese kalıyorum bide gece belim ağrıyo dr erken daha dedi hatta kuzenim var oda geçen sene doğum yaptı oda erken bunlar için diyo ama neden anlamıyorum ...........

Belim ağrıyo ara ara bu sabah çok ağrıdı banyo yaptım heralde fazla ayakta durunca oluyo..
Doktorun ve kuzenin öyle söylemiş olablir ama sende oluyo demek ki kendine dikkat et fazla ayakta kalma,aniden ayağa kalka fazla yorma kendini ve çok fazla sıcakta durma..
Havalar ısındığında benm tansiyonum düşüyo ve çarpıntım oluyo..

çok şükür tansiyon sorunum yok sıcaklarda daha başlamadı zaten bel ağrım sadece gece sırt üstü yatınca oluyo .......

canım sen mi bahsetmiştin? tansiyonum düşüyor mu çıkıyor mu bilmiyorum ama bende düştüğünü hissediyorum acayip bir halsizlik oluyor,bayılcak gibi oluyorum sanki...elim ayağım titriyor valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…