2012 Ocak Anneleri

bende seninle aynı durumdayım. tiksiniyorum yerken ama mecburen yemeye çalışıyourm

evt bende yemeyi düşünüyorm canım yani doktora gitmeden
akşam yemeği mii o da ne:90:ben akşam yemegi yemeyeli ne kadar oldu bilmem az ve sık yiyorum ama akşamları ve sabahlarım mıdem baya bulandıgı ıcın agzıma bişi süremiyorum cok acıktıgm zaman zeytin yiyorm ekmekle salatalık haşlanmış patates böyle gecıo günüm ha bide bol su v e meyve ama akşam yemeği sıfır bende ya
ii akşamlar kızlarrr

hosgeldınn

kızlar nasılsınız..bende tiroid çıktı yaa...korkuyorum..takibe aldı doktor ilaç vermedi..sizinki nasıl çıkmıştı benimki düşük..

kızlar bugün bir olay oldu ben çok üzüldüm ya..
öğretmen arkadaşlarım çok dikkatli olsunlar lütfen..çok yakın arkadaşım doğumuna bir ay var yok..bahçede ders yapıyormuş..aptal çocuğun biri basket topuna bir tekme atmış kızın karnına gelmiş.hemen yolladık artık..elim ayağım titredi ya bana olmuş gibiydi..bebeğin kafasına geldi diyodu..inşallah bişi yoktur..

canım sen mi bahsetmiştin? tansiyonum düşüyor mu çıkıyor mu bilmiyorum ama bende düştüğünü hissediyorum acayip bir halsizlik oluyor,bayılcak gibi oluyorum sanki...elim ayağım titriyor valla...

Aynen bende hissediyorum düştüğünü

ii akşamlar kızlarrr

İyi akşamlar canım..

bende seninle aynı durumdayım. tiksiniyorum yerken ama mecburen yemeye çalışıyourm

Malatyalımısın cnm?

evt bende yemeyi düşünüyorm canım yani doktora gitmeden

Canım bende yemeyi düşünüyodum ama şimdi ikili tarama testi için kan vermemiz gerekebilir ve aç karnına isteyebilirler eminolamıyorum o yüzden yemiycem

Ayyyyyyyyyyy inşallah bişeyi yoktur canım yaa

Son düzenleme:

kızlar nasılsınız..bende tiroid çıktı yaa...korkuyorum..takibe aldı doktor ilaç vermedi..sizinki nasıl çıkmıştı benimki düşük..
endişşelenme canım takibe alır drun gebelikten önce yokmuydu?
face mi..ne yazdın.?
evet canım facebook grubu oluşturcaz galiba:)

inş bişi olmamıştır üzüldüm geçmiş olsun

hoşbulduk canım akşam yemeğinden bahsetmişsiniz ben çok şükür yiyorum inşallah sizde yemeye başlarsınız tiksindiğim ve kokusuna bile dayanamadığım 2 şey sigara ve türk kahvesi 2 sinide çok severdim şuan yaklaşmıyorum bile dün libye(börülce) yedim akşama doğru bugünde mualla

şeydaaa ikili test için aç gitmane gerek yok canım

Canım ikili testte ultrsonla bakılıp ense kalınlığı ölçülüyo dimi kan veriyomuyuz peki?
Kan veriyosak nelere bakılıyo?
Ben zaten sabah çok erken gittiğim için bişey yemeye fırsatım olmuyo malesef..

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrr bana yardımcı olunnn lütfennnnnnnnnnn :84::84::84: benım nerdeyse 1 haftadır sol kalçam ölddüüü allah korusun topal gibi oldum oturuyyorum kalkınca basamıyom sol bacağımın üztüne kalçamın orta yerine kramp mı desem ne desem acayip ağrı vuruyo hergün oluyo nedir bu bilen varmı :26::26:

evet canım hem kanda hem usg de bakılıyor..
kanda down sendrom riskine bakılıyor benim 1/131 çıkmıştı 1/250 den itibaren risk grubunda olunuyor doktorum amniosentez istemişti sonuca göre ama ben yaptırmak istemedim çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu...

Malesef benim bi bilgim yok canım çok geçmiş olsun..

belfıtığın varmıydı canım

Eğer 1/250 deyse risk senden niye amniosentez istediki cnm riskli gurupta değilmişsin sonuçta..
İnşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz cnm yaa gerçi doktor demedi bidahaki geldiğinde ikili tarama testi yapıcaz diye yapmıcakmı acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…