tiksintim geçer diye bekliyorum canım bende,ben eskiden bir oturuşta 6,7 köfte yerdim şimdi 1 tane zar zor yiyebiliyorum tavuk hiç ağzıma sürmüyorum...umarım canım geçer de doya doya besleriz bebişlerimizi inşallah....
evt bende yemeyi düşünüyorm canım yani doktora gitmeden
Kızlar bu arada size bişey söylicem..
Hamile olan bi akrabam 2'li test için doktora gidiyo ultrsona giriyo ve doktor diyoki bebişin hareket etmiyo annesi birazcık tatlı bişeyler ye gel..
Oda tatlı bişiler yiyo ve gidiyo böylece testi yapıyolar anladığım kadarıyla.
Yani tatlı bişiler yiyip girersek muayneye bebişlerimizin hareketlerini görebiliriz ama bazende aç karnına test yaptırıyolar cesaret edemiyorum o yüzden yiyip gitmeye.. :44:
Neyse bilginiz olsun istedim..
akşam yemeği mii o da ne:90:ben akşam yemegi yemeyeli ne kadar oldu bilmem az ve sık yiyorum ama akşamları ve sabahlarım mıdem baya bulandıgı ıcın agzıma bişi süremiyorum cok acıktıgm zaman zeytin yiyorm ekmekle salatalık haşlanmış patates böyle gecıo günüm ha bide bol su v e meyve ama akşam yemeği sıfır bende yakızlar akşam yemeğinde ne tür besleniyorsunuz? çorba,yemek,salata vs.. ben hala doğru düzgün bişey yiyemiyorum genelde tost, kuru kuru pilav, salata..bir de patates kızartması onu da araştırdım kesinlikte hamileyken tüketmeyiniz diyor...akşam yemeklerim böyle aynı şekilde sabah kahvaltısı da zorla yediğim bir tostla yapabiliyorum...halsizliğim var biri bahsetmiş bende de oluyor tansiyon düşüklüğü kalbim ağzımda çarpıyor sanki azcık yürüyünce...yemek olayını ne yapıcam bilmiyorum her hafta en az 2 gün kırmızı et,tavuk.çorba yemem gerekirken ben yiyemiyorum...canım hiçbirşey istemiyor...
ii akşamlar kızlarrr
ii akşamlar kızlarrr
canım sana face grubu ile ilgili yazdım ama görmedin sanırım sen açabilirmisin?gelmek isteyen olursa gelir....
canım sen mi bahsetmiştin? tansiyonum düşüyor mu çıkıyor mu bilmiyorum ama bende düştüğünü hissediyorum acayip bir halsizlik oluyor,bayılcak gibi oluyorum sanki...elim ayağım titriyor valla...
ii akşamlar kızlarrr
bende seninle aynı durumdayım. tiksiniyorum yerken ama mecburen yemeye çalışıyourm
kızlar bugün bir olay oldu ben çok üzüldüm ya..
öğretmen arkadaşlarım çok dikkatli olsunlar lütfen..çok yakın arkadaşım doğumuna bir ay var yok..bahçede ders yapıyormuş..aptal çocuğun biri basket topuna bir tekme atmış kızın karnına gelmiş.hemen yolladık artık..elim ayağım titredi ya bana olmuş gibiydi..bebeğin kafasına geldi diyodu..inşallah bişi yoktur..
akşam yemeği mii o da ne:90:ben akşam yemegi yemeyeli ne kadar oldu bilmem az ve sık yiyorum ama akşamları ve sabahlarım mıdem baya bulandıgı ıcın agzıma bişi süremiyorum cok acıktıgm zaman zeytin yiyorm ekmekle salatalık haşlanmış patates böyle gecıo günüm ha bide bol su v e meyve ama akşam yemeği sıfır bende ya
bende dün akşama kadar sen gibiydim artık azaldı ama canım yine günde bir kere çıkarıyorum ama bunada şükr
hosgeldınn
endişşelenme canım takibe alır drun gebelikten önce yokmuydu?kızlar nasılsınız..bende tiroid çıktı yaa...korkuyorum..takibe aldı doktor ilaç vermedi..sizinki nasıl çıkmıştı benimki düşük..
evet canım facebook grubu oluşturcaz galiba:)face mi..ne yazdın.?
kızlar bugün bir olay oldu ben çok üzüldüm ya..
öğretmen arkadaşlarım çok dikkatli olsunlar lütfen..çok yakın arkadaşım doğumuna bir ay var yok..bahçede ders yapıyormuş..aptal çocuğun biri basket topuna bir tekme atmış kızın karnına gelmiş.hemen yolladık artık..elim ayağım titredi ya bana olmuş gibiydi..bebeğin kafasına geldi diyodu..inşallah bişi yoktur..
akşam yemeği mii o da ne:90:ben akşam yemegi yemeyeli ne kadar oldu bilmem az ve sık yiyorum ama akşamları ve sabahlarım mıdem baya bulandıgı ıcın agzıma bişi süremiyorum cok acıktıgm zaman zeytin yiyorm ekmekle salatalık haşlanmış patates böyle gecıo günüm ha bide bol su v e meyve ama akşam yemeği sıfır bende ya
hosgeldınn
şeydaaa ikili test için aç gitmane gerek yok canım
canım sana face grubu ile ilgili yazdım ama görmedin sanırım sen açabilirmisin?gelmek isteyen olursa gelir....
Canım ikili testte ultrsonla bakılıp ense kalınlığı ölçülüyo dimi kan veriyomuyuz peki?
Kan veriyosak nelere bakılıyo?
Ben zaten sabah çok erken gittiğim için bişey yemeye fırsatım olmuyo malesef..
kızlarrrrrrrrrrrrrr bana yardımcı olunnn lütfennnnnnnnnnn :84::84::84: benım nerdeyse 1 haftadır sol kalçam ölddüüüallah korusun topal gibi oldum oturuyyorum kalkınca basamıyom sol bacağımın üztüne kalçamın orta yerine kramp mı desem ne desem acayip ağrı vuruyo hergün oluyo nedir bu bilen varmı :26::26:
kızlarrrrrrrrrrrrrr bana yardımcı olunnn lütfennnnnnnnnnn :84::84::84: benım nerdeyse 1 haftadır sol kalçam ölddüüüallah korusun topal gibi oldum oturuyyorum kalkınca basamıyom sol bacağımın üztüne kalçamın orta yerine kramp mı desem ne desem acayip ağrı vuruyo hergün oluyo nedir bu bilen varmı :26::26:
evet canım hem kanda hem usg de bakılıyor..
kanda down sendrom riskine bakılıyor benim 1/131 çıkmıştı 1/250 den itibaren risk grubunda olunuyor doktorum amniosentez istemişti sonuca göre ama ben yaptırmak istemedim çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?