2012 Ocak Anneleri

inşallah tutunur..ne diyim.elimden başka bişi gelmio.yat dinlenn..dedii..yatıorum bende

dikkat et balım yorma kendini bırak ev pis kalsın şu 10. hafta geçsin diye bende pek kımıldamıyorum bugünde üşüttüm sanırım karnımda sancı var gaz sanırım ,ev burnuma kokuyo diye pencereleri açık bıraktım biraz sanırım elektrikte kaldım .

canım ben burda on kere yazdım ama kalp sesini dinlemek çok güzel birşey miş gibi algılanıyor .malesef kalp atış sesini duyucaz diye çocuğun genetik kromozomlarını kırıcaz.down sendorumuda kromozomlardan dolayı risk faktörü .ben doktoruma dinlemizcemi dedim doktorum aletlerini değişmiş sırf bu sebepten ama burdaki arkadaşlar hiç tınlamıyor dinlemekte ısrar etmeyin .bebeğinizin kalp atışını görün yeterli .sağlığından daha mühim birşey yok.bu kromozomları kırmasını inkar ederse doktorunuza güvenmeyin ben doktoruma çok güveniyorum sürekli teknolojiyi takip eden birisi ondan dedim.bence de kalp atışını dinlemene gerek yok tatlım merak etme görmen yeterli.

hayırlı uğurlu olsun canım .tabiki yükselir 2 günde bir 2 ye katlıyor o değerler.

ben kalp atışlarını 6+1 de gördüm. 5+4 de duyar mısın bilemiyorum canım ama bebeği kesin görürsün

darısı bizlere kalp atıslarını duymayaa

benımde basım agrıyorrrr hemde coookkk... bide midem yanmaya basladı nedenki? :26: aradada bas donmesı gibi bişey oluyor..

bizde ailelere soyledık k.validem haric herkes sevındi.. mendebur kadın daha bana siz istemıyordunuzkı aldır o cocugu evlılıgınız tam oturmadı demesın mı ayyy öldüresim geldi.. neymıs esım sevmezmıs benım cocugumu sankı tek basıma yaptımda gelde katil olmaa yaa... bi hayırlı olsun demedi en çokta gucume bu gitti.. benim bugun ağlama gunumdu zaten...Allah o kadını bildiği gibi yapsınnn

ayyy öylesine okuyordum uyku tutmadı sağdan soldan ama bu mesaj beni gece gece çok üzdü ya gerçekten de kayınvaliden dediğin gibi mi yaptı böyle insanlar gerçekten de varmı o ne demek ya aldırallah korkusu yokmu bu insanda.canım benim sen onu boşver valla gebeliğini etkiler çevrendeki böle insanlar mümkün olduğunca uzak durmaya çalış sağlığın için

maalesef böyle kötü kalğli vicdansız Allah korkusu olmayan bi k.validem var benim.. yok daha ağlamıyorum cunku ağladıgım zaman karnımın alt tarafına sancı saplanıyor (( yaşlanmayı bırak ahirette ne yapacak bilmiyorum.. bebegıme daha fazla zarar vermesın dıye bıdaha konusmayı dusunmuyorum.. canım kötü demek bile az gelır cunku 9ay once ailemi arayıp sizin kızınız yeterınce masraf(çalışmıyorum)bebek olursa masraf ıkıye katlanır diyecek kadar haysiyetsız bir ınsandır..ailemi üzmesıne gerek yoktu evlendıgımızden bu yana zaten bana dıyordu sakın cocuk yapmayın masraf olur dıye eee sımdı bebek gelecek Allahın ıznıyle yaa onun tekerıne çomak sokmus buluyoruz.. benıde uyku tutmadı işte normalde 11 gibi yatadım

çok şaşırdım gülüm üzülme sen o cadı kaynanan öyle dedi diye.kendimi sizin evin geçimini sağlıyor ki ne karışıyor düdük çok kızdım valla masanın üstündeki hoparlörü kafasına atmak lazım. terbiyesizliği yanında kalsın boşver sakın üzülme.üzülürsen istediğini yapmış olursun çatlasın dursun o .

normal cnm abin dogru olanı solemısss

bn sana demıstım sözümü dinlemişsin cnm iyikide gıttın gecmş olsun:94:

Kızlart m erhaba
sEdaben
ayy nerden nasıl baslarım bılmıyorum
5 aydır forumlardayım bır turlu olmadı dıye neler yapdım
Aslında bol bol stres yapdım
Bu ayın basında doktora gıttım ve asılama olmam soylendı
ayın 8 ile 10 u arasında adetımın ıkıncı gunu gıdıp tedavıye baslıcakdık esımle
Derken ıkı gun once bır test yapayım dedım ayın 11nde
yapdım sankı cızgı cıkdı ama cıkmadı beyazdan hafıf koyuydu
Pek onemsemedım
dune kadar hala adet olmayınca ruyamda bıle kan testı yapdırmam gerektıgını gordum
Ama ısın ılgıncı nısanın son haftası mayısa randevu aldıgımdan bırakmısdım dusunmeyı cunku zaten doktora gıtcekdım gıttıkten sonra asılama deyınce tamamen bırakmısdım
Dun test ıcın kan verdım ogleden sonra netten bakdım
sonuccccccc
307
inanamadım agladım zıpladım esıme sarıldık bırbırımıze uzun uzun
Bambaska bır duygu
doktor daha 2 3 haftalık oldugunu soyledı
adetım 3 gun gecdı sonuc 307 sızce nasıl :)
sanırım bende ocak bebısı olucak
Allah ınsallah bebegımı bana bagıslar
pazartesı tekrar doktora gıdıcem kan degerıme bakdırcam
bakalım katlancakmı
ınsallah bır sorun olmaz
sadece esım ben ve arkadasım bılıyor
korkudan kımseye soylıyemıyorumkı :))

bn 6+3 ken gıtmıstm bende dınledım ama fazla degıl o yuzden senın dınleyememen normal cnm senın bebek mercımek kadardır daha..benım gıttıgımde 6+3 kn fasulye kadardı haftaya dınlersın ınsallah cnm

hosgeldın sedacım..melegın hayırlı olsun umarım guzel bı hamılelık gecırırsın..seni cok ıyı anlıyorum cunku her kadın hıssedıyo hamıle oldugunu bı sekıldeöyle bi duygu kiiyazdıklarını okuyunca cok duygulandım yaa inşallah melegn senı hıc bırakmaz tekrar hayırlı olsun cnm

tesekkur ederım cnm
ve suda gercekkı daha yenı yazısırken bıle anneler bırbırılerını hep severler
hala sokdayım
ınan dun gece 20 kere uyandım
ay bu cok farklı bırduygu
sabırsızlıkla pazartesı olmasını beklıyorummm

Benim SAT 1Nisandı. Muhtemel doğum 6 Ocak diyor nette. 9 Mayısta dr gittik ve 4mm kesemizi gördük. 23 Mayısta tekrar çağırdı. İnşallah o zaman bebeğimizide görürüz...

Benim SAT 1Nisandı. Muhtemel doğum 6 Ocak diyor nette. 9 Mayısta dr gittik ve 4mm kesemizi gördük. 23 Mayısta tekrar çağırdı. İnşallah o zaman bebeğimizide görürüz...

inşallah cnm hayırlı olsun

Son düzenleme:
normal canımm,, hepimiz de var o sabırsızlık,, benim annem ve kardesim de cok sevindiler,, kayın valıdemler pek duygularını belli edemiyorlar zaten,, anlamadım sevindiler mi sevinmediler mi?
BEn issizim ya o yuzden de biraz garip karsıladılar yada ben oyle anladım bilemiyorumm,,

evet canım ya icin rahatlamıstır,, cok sevindim,, sonucta uzmana danısmak en iyisi,,
Seninkide nasıl bir kaynanaymıs canım yaa,,,, Direk sizi bosamaya calısıyormus,,, Allah korkusu yok heralde kaynanda,, :26: insallah cok yakın oturmuyorsunuzdur. Fazla gidip gelmeyin bence,, sana da yazık, sen bebegine konsantre ol canımcım

Canım hos geldin aramıza,, 307 guzel bir sonuc ,, doktorun yonlendirecektir zaten senii,, rahat olmaya bak yavas yavas acıklarsınız arkadaslarınızaa,,,

hos geldin canımmm ,,, ekliyorum seni listeyeee, gorusunuz canımmmm,

aman dikkatet canm ya iyikide gitmişsn ihmale elmz böle şey inşş bi daha yaşamzsnn

valla senn kaynana allaha emanet insan sevnmez mi
boşver hiç kafana takma sevmezse sevmesin çoçuğuda seven çok olurr

ne güsel yaaa hep okuyodum böle olaylar ne güsel rabbmn hikmetiii
rabbm başaca götrsn inş

boşver canım ağlayıp ta kendine edersin takma kafana eşin memnun sen memnunsanız başkalarına ne ağlamayı bırak bu güzel günlerinin tatını çıkarmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…