kızlar dun aksam doktora gıttık ve cok sukur maşallah bebeğimin kalp atışlarını gördük Rabbim herkese nasip etsin inşallah pazartesi günüde sesını duycaz kalbinin inşallah ama doktor o aletın bırsz zaararlı oldugunu soyledi
Benim SAT 1Nisandı. Muhtemel doğum 6 Ocak diyor nette. 9 Mayısta dr gittik ve 4mm kesemizi gördük. 23 Mayısta tekrar çağırdı. İnşallah o zaman bebeğimizide görürüz...
vifa hoşgeldın hayırlı olsun..
baska benden sonra yenı gelen arkadaslar da hoşgeldınız
selam kızlar buradada ocak anneleri varmış bakıyorum da :) aslında tek sayfada birleşsek daha iyi olurdu :) bende hamileyim ocak annesi olacağım kısmetse üçüncü gebeliğim bu ilk ikisini kaybettim rabbim buna sağlık ve uzun ömürler versin inş... 23 mayısda randevum var benimde o zaman göreceğim inş. :)
çizelgene bayıldım :) bende çizelge yapmak istiyorum nasıl yaptın cnm
selam kızlar buradada ocak anneleri varmış bakıyorum da :) aslında tek sayfada birleşsek daha iyi olurdu :) bende hamileyim ocak annesi olacağım kısmetse üçüncü gebeliğim bu ilk ikisini kaybettim rabbim buna sağlık ve uzun ömürler versin inş... 23 mayısda randevum var benimde o zaman göreceğim inş. :)
insallah insallah hepimizzeee,,,nasıl gidiyor canım hamilelik ,, var mı sende de bulantı falan?
selam arkadaşlar
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz..
o kayınvaldeye gıcık oldum, pis cadı..
ben bugun doktora gittim, kalp atışlarını gördük.. bebiş 7.1 mm olmuş teyzeleri.
muhtemel doğum tarihi de 3 ocak yazıyor ultrason kağıdında.
beslenme tarzımı anlattım, sütü iki bardağa çıkart dedi.onun dışında ilave bişi yok.
bulantın artarsa gel hap vereyim dedi.
denizcim benim bilgilerimi günceller misin canım
sat 27 mart
doğum tarihi 3 ocak
kalp atıyor
bebek boyu 7.1 mm
bugun 6+6
guncellenme tarihi 14 mayıs
canım o hiç demedi dinleyelim vs diye, ben de sormadım. belkide o dinlemeli aletden yoktu benim doktorda. boşver sen sıkma canını. bida dinletmezsin olur biter. dua et rabbim korur bebişini.aklına kötü şey getirme. belki her kontrolde dinlenirse zararlıdır. hem çok tehlikeli olsa dr zaten yapmaz dimi. içini ferah tut.senin bebişinin boyu ne kadar?
selam arkadaşlar
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz..
o kayınvaldeye gıcık oldum, pis cadı..
ben bugun doktora gittim, kalp atışlarını gördük.. bebiş 7.1 mm olmuş teyzeleri.
muhtemel doğum tarihi de 3 ocak yazıyor ultrason kağıdında.
beslenme tarzımı anlattım, sütü iki bardağa çıkart dedi.onun dışında ilave bişi yok.
bulantın artarsa gel hap vereyim dedi.
denizcim benim bilgilerimi günceller misin canım
sat 27 mart
doğum tarihi 3 ocak
kalp atıyor
bebek boyu 7.1 mm
bugun 6+6
guncellenme tarihi 14 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?