- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
benım sürekli sancım var kasıklarımda.kızlar hiç lekelenmesi olan varmı benim biraz önce çok az kahverengi bi lekem oldu elim ayağım kesildi.
hoşbulduk medinem bak yetiştim sana :)) canım aslında ben hemen o gün gitmek istedim ama randevu alamadım bilmediğim bi doktora da gitmek istemedim açıkcası. biraz bekleyecem artık. şimdilik anormal bişey yok gibi. inşallah sağlıkla gelir bebeğim. yavaş yürümeye çalışıyorum temizlik bile yapmıyorum eşim süpürdü evi dün. agır kaldırmıyorum zaten. sadece bazen unutup koşturuyorum sonra dur diyorum seyyah ne yapıyon sen yavaş yürü :))hoşgeldin canım dostumoy oy yerim senin bebişi kız doğur da alayım enesime
canım normalde adetten bir hafta sonra yani 5. haftada gidiliyor kese görünüyor mu diye bakılıyor.sonra 6 . haftada bebişin kalp atışlarını görmek için gidiliyor.ama eğer 6. haftana denk geliyorsa çok geç değil tahlil falanda yapılıcak sana.bu arada mesanen dolu olsun o şekilde bebek daha net görünüyor yoksa vajinadan bakar hazırlıklı git.vajinadan bakıcam dersede tereddüt etme alıştır kendini şimdiden .
günaydıııınnn herkeseeeeee
bugn benm doğumgünümiyi doğmuşummmm
günaydıııınnn herkeseeeeee
aman canım agrı kesici icmee,,, tarcınla yapılan bisi okumustum bi yerde bi arastıur istersen,,,yok ya sende o kadarda degılkızlarr bnm başım acayip agırıyo yıne yaa
Al benden de o kadar,, hala bi garip geliyo anne olmak,,,Biz de bu akşam ailelerimize söylicez, yoksa eşimi durduramıyorum
İş arkadaşlarına falan sonra sıra gelir, önce ben bir alışayım da anneliğe
İnternette çok bilgi kirliliği var, o yüzden sadece doktor makalelerini dikkate almaya çalışıyorum, bütün gün bunları okumaktan 3 gündür doğru düzgün iş yaptığım yok, kulaklarımı çekecekler ama napim çok heyecanlıyım
nice senelere canımmgünaydıııınnn herkeseeeeee
ekim.29 doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğmuşsun:)
günaydınlar herkse bugün çok uykum var kızlar gözlerimi açamıyorum geceleri de pek uyuyamıyorum ben hep bu mevsimde alerjik nezle oluyorum.çok fenayım gözlerime kaşıntı yapıyor burnum çok tıkalı hiç nefes alamıyorum gündüz daha iyiyim ama akşamları fena tıkanıyor hiç uyutmuyor.ilaç da kullanamıyorum şu havalar bir ısınsa da geçse.aranızda benim gibi olanınız varmı?herşeye hapşuruyorum hem de o kadar şiddetliki bişey olacak diye karnımı tuta tuta bi hal oluyorum:)
görümcem de hamilelikten dolayı vücudun mikroplara karşı daha hassas ondan oluyosun böyle diyor.iyi gelicek bişey biliyomusunuz birileri papatya buharı dedi ama denemedim henüz.
sadece beyaz akıntım var çok şükür o da az peçeteye bile bulaşmıyor çoğu zaman inşallah kanamam yada daha koyu lekelenmem olmaz Allahıma dua ediyorum bunun için.dün akşam sanki miğdem bulanır gibi oldu.hiç de çağırmadım miğde bulantılarını ama o gelecek galiba:) neyse meleğim benimle olsun da herşeye razıyım.
beni de kociş beslemeye başladı sabahları mutlaka 1 yumurta 1 bardak süt kibrit kutusu kadar beyaz peynir yiyorum. folik asidimi içiyorum.öğlenleyim 1 porsiyon meyve.bazen kayısı bazen ceviz gün içinde bunları da tüketiyorum mutlaka.öğlen sebze yiyorsam akşam et türü.yoğurt ayran la destekliyorum.sabahları kalkınca ağzıma iki kaşık pekmez atıyorum doğal şeylerle kanlanalım değil mi.Ama duba gibi olmaktan korkuyorum:) 58 kilo ile hamiş kaldım.aslında daha geçen hafta 56 kiloydum ama adet olmayınca sanırım birden şiştim doktor tartınca şaşırdım
,
canlarım daha belırtı olmaz merak etmeyın bendede hıc ama hıc olmamıstı .ogrendıkten 1 hafta sonra basladı.bende basta bulantı bısı yoktu.sımdı tıksınme var.yemek kokusundan tıksınıyorum.su an ıtıbaryle eskıden sevdıgım seylerı bıle zorla yıyorum cevız ve sut mesela zorla ıcıyorum.pasta cok severdım sımdı cok az yıyıp tıksınıyorum.bende ılk zamanlar aa nıye olmuyor dıyordum ama bu da kotu.
takmayın beta hcg yukseldıkce belırtıler artar.
canım kahve lekelenme mı.bende de oldu cok acık sarıyla acık kahve arası bısıydı.hemen dr. a gıttım.rapor verdı 10 gun.evdeyım wc ve yemek yeme dısında kalkmadım yattım hep.annem geldı.masallah dıyım 2 gundur yok.yerlesme lekelenmesı olabılırmıs.ama kırmızıysa daha dıkkatlı olmak gerek.dr.bana progestan hap verdı.hala ıcıyorum.Allahın ıznıyle bısı olmaz dua et bol bol.hergun 99 defa ya mübdi çek ayetel kursı oku.Rabbim hepımızın bebeklerını korusun.saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın.
canım hemen yat dınlen.hıc kalkma.bol su ıc.progestan verır mutlaka dr .duzenlı kullan ama en onemlısı dınlen yat hep.yerlesme lekelenmesıdır.
yenı gelen arkadaslar Rabbım hepımıze sorunsuz hamılelık ve saglıklı ve hayırlı evlatlar versın ınsallah.
kızlar dun aksam doktora gıttık ve cok sukur maşallah bebeğimin kalp atışlarını gördük Rabbim herkese nasip etsin inşallah pazartesi günüde sesını duycaz kalbinin inşallah ama doktor o aletın bırsz zaararlı oldugunu soyledi
kızlar dun aksam doktora gıttık ve cok sukur maşallah bebeğimin kalp atışlarını gördük Rabbim herkese nasip etsin inşallah pazartesi günüde sesını duycaz kalbinin inşallah ama doktor o aletın bırsz zaararlı oldugunu soyledi
insallah insallah hepimizzeee,,,maşallah MAŞALLAH..
darısı bize olur inşallah İNŞALLAH
ayyçok sevndm yaaa maşşalh darısı bizlere olsn inşşşşkızlar dun aksam doktora gıttık ve cok sukur maşallah bebeğimin kalp atışlarını gördük Rabbim herkese nasip etsin inşallah pazartesi günüde sesını duycaz kalbinin inşallah ama doktor o aletın bırsz zaararlı oldugunu soyledi
41 kere masallah canımmm,, cok sevindimm,, buradan güzel haberler aldıkca cok seviniyorum valla,,, ben de yarın gidecem biraz stresliyimm insallah her sey yolundadır.
insallah insallah hepimizzeee,,,nasıl gidiyor canım hamilelik ,, var mı sende de bulantı falan?
insallah canımm ederiz tabii,, daha cok yeni tutunuverir insallah,,Arkadaşlar; sanırım bende en yakın zamanda aranıza katılacağım...
9gün gecikmeden sonra ve testte negatiften snr tsh a baktırmak için dr a gittim ve süpriizzz..
hcg 7,21 çıktı...
olması gereken: (5-71)miş o haftalarda
"3haftalık görünüyor; fakat deger biraz düşük ;hafta içi yenileyelim ..yükselirse ,öyle yorum yapalım" dedi hekimim...
benim için dua edin olurmuu...vakit geçmiycek çarşambaya kadar
kıyamam canım ya,, olsun ama katlanacaz, bu arada bende de basladı,, bide acayip duygusal oldum,, bugun yaptıgım poacaların ici aktı benim yine gozlerim doldu,,bende cook fazlaaaaa:26:
etmem mi canımm,,,ayyçok sevndm yaaa maşşalh darısı bizlere olsn inşşşş
sende duyarsn inşşş bize hemn haber ettt
gözün aydın canım.. bende yarın gidiyorum kalp atışlarını görmek için.. hemen sabah olsa keşkeeeeeeeeeeee:))
hangi doktora karar verdin simge?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?