2012 Ocak Anneleri

merhaba
bende aranıza katılıcam allah nasip ederse bugün hamile olduğumu öğrendim ama daha çok erken haftaya kesinleşecek. inş bende sizinle bir devam edebilirim.

slm arkadaşlar ben de 7+4 günlük hamileyim bebişimin kalp atışını duyduk pıt pıt atıyordu:)))) ne güzel bir duyguymuş!! çok şükür... beni de listeye ekleyin sat 24 mart 29 aralık doğum tarihi olarak gözüküyor.

kızlar bi fikriniz yokmuuuuu

tebrik ediyorum cnm net.ten bunu buldum

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

sanırım 4.5 hafta arası zaten son adet tarihine göre anlarsın kaç haftalık olduğunu

4 nisanda oldum en son.ama benimkiler hep düzensiz bazen 40 günde bazen 46 güne bile uzayabiliyodu....kaç gün geçiktiğimi bundan dolayı hesaplayamıyorum..hesaplayıcılara 4 nisan yazdığımda 6 haftalık gözüküyo

rabbim inşallah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..bende daha bu sabah öğrendim çok tuhafım kızlar

Son düzenleme:
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş hepiniz hoşgeldinizzzz

bugün çok çok yorgunum kızlar işten geldiğim gibi yattım yeni kalktım ama yine çok yorgunum gözüm hep yatağa bakıyor.bide ben özellikle öğlenleri hiç birşey yiyemiyorum hep bi tokluk hissi oluyo.hatta 1 -2 kilo vermiş bile olabilirim .acaba bu durum bebeğime bi zarar verimi diye de endişeleniyorum.gerçi ilk 3 ay yediklerimize çok dikkat etmesekte olur bu dönem bebeği çok etkilemez demişti önceki gebeliğim doktor ama bilmiyorum yinede.

rabbim inşallah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..bende daha bu sabah öğrendim çok tuhafım kızlar

canım benimm inşallah. benim b-hgc 1172 demişşin benim 1100 iken 4+4 dü ama herkezde farklıdır tabi. dr a gittinmi kese falan göründümü inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

canım öncelikle tebrik ederim .seninle sat larımız aynı 4 nisan yani bugün 6+0 ız.adetin düzensiz olsada son adet tarihinden itibaren hesplanıyor.doktora ne zaman gideceksin canım

amin inşallah.ben bugün evde yaptığım testle öğrendim gebeliğimi hemen hastaneye gittik sadece tahlil yaptırdım kesinleşmesi için.daha doktora gitmedim bakalım haırlısıyla inşallah hepimizin gebeliği yolunda gider

kızlar baş ağrısı çeken varmı benim gibi.. çatladı sandım bi ara ağrıdan.. ağrı kesicide yok malum.. mide bulantısı bir yandan... ne gündü ama:85:

canım öncelikle tebrik ederim .seninle sat larımız aynı 4 nisan yani bugün 6+0 ız.adetin düzensiz olsada son adet tarihinden itibaren hesplanıyor.doktora ne zaman gideceksin canım

ya hala inanamıyorum bu konuları konuştuğuma çok şükür çok...doktora çarşamba gideceğim inş.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, tebrikler arkadaşlar

İnşallah daha da çoğalırız, 2012 nin bebişleri sağlıkla gelirler dünyaya

Son düzenleme:
ya hala inanamıyorum bu konuları konuştuğuma çok şükür çok...doktora çarşamba gideceğim inş.

ne güzel ben bu haftaya randevu alamadım çünkü sabah aç gel dedi doktor tahlil yapacakmış.ama aslında bu hafta gtmeyi çok isterdim çünkü kalp atışlarını bu hafta duyabiliriz.sen ilk randevunda bakarsın duyarsın güzel haberlerini bekliyomm

kızlar baş ağrısı çeken varmı benim gibi.. çatladı sandım bi ara ağrıdan.. ağrı kesicide yok malum.. mide bulantısı bir yandan... ne gündü ama:85:

Geçmiş olsun arkadaşlar, Bende mide bulantısı yok ama uykudan gözlerimi açamıyorum, kafamı zor taşıyorum, haliye de baş ağrısı çekiyorum :85: bir de ahir ömrümde ilk kez 2 gündür canım hiç bir şey yemek istemiyor, zorla bir tabağı bitiriyorum, buna rağmen feci bir şişkinliğim var, karnım davul gibi oldu ya, şimdiden böyleysem 8 ay sonra ne hale gelirim Allah bilir

anca yetiştim temponuza.. bir kaç gün giremedim uzamış ta uzamış sayfalar :)

benim sosyal güvencem yok canım..işten geçen yıl ağustosta ayrıldım ve eşimin üstüne geçmemiştim.. o da aralıkta ayrıldı işten kendi yerimizi açmak ümidiyle ama o da olmadı 2-3 ay sefil sefil dolandık işte..
adetim 6 gün gecikince eniştem laborant hemen ona gittik eşimle 2352 çıktı değerim çok şükür.. eşimin de yusufları tutuştu tabi hemen işe girdi.. ama anca 1 ay sonra yararlanabileceğim ondan sanırım..
buna rağmen 5+4 iken sağlık ocağına gittiim folik asit için danışmaya.. (sigortam olmamasına rağmen çok güzel karşıladılar beni)
gebelik dosyamı açtılar tansiyon kilo falan ölçtüler.. tahlile gerek duymadı elimdekileri yeterli buldu
ben kan sayımı hormon bir de hepatit tahlili yaptırttım da enişteme..
25mart SATım.. 25Temmuza tetanoz aşımız olacak inşallah herşey yolunda giderse...
takıldığın bir konu olursa çekinme gel dediler.. sigorta sormadılar bile...

8 ay sonray görmek nasip olur inşallah hepimize.. birden kendimi düşündümde kemiğin üstüne büyük bi göbek iştahsızlık değilde benimki, canım istio ama yedikten sonra midem bulanıo
baş ağrısı olmasa katlancam ama.. babaannem gibiyim şu an tülbent sardım kafama

cnm aynen bende o haftalarda oyleydım gercı gectıde degıl hanı su an yıne agrıyo ama genelde o haftalarda agrımaya baslıyo zaten..bnde parol var ama kullanmıyorum ya sakıncası olurmus cunku parol ama ıste yınede fazla ıcme demıstı doktor bende hiç ıcmıyorum oluyo bitiyo:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…