kızlar hepinize selam bişey sorcam çok şükür bugün gebe olduğumu öğrendim değerim 1172 sizce kaç haftalık...çok merak ettim yaaaaaaaa
kızlar bi fikriniz yokmuuuuu
merhaba
bende aranıza katılıcam allah nasip ederse bugün hamile olduğumu öğrendimama daha çok erken haftaya kesinleşecek. inş bende sizinle bir devam edebilirim.
rabbim inşallah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..bende daha bu sabah öğrendim çok tuhafım kızlar
inşallah canım inşallah
bu arada hoşgeldin topikimizee
4 nisanda oldum en son.ama benimkiler hep düzensiz bazen 40 günde bazen 46 güne bile uzayabiliyodu....kaç gün geçiktiğimi bundan dolayı hesaplayamıyorum..hesaplayıcılara 4 nisan yazdığımda 6 haftalık gözüküyo
canım benimm inşallah. benim b-hgc 1172 demişşin benim 1100 iken 4+4 düama herkezde farklıdır tabi. dr a gittinmi kese falan göründümü inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
canım öncelikle tebrik ederim .seninle sat larımız aynı 4 nisan yani bugün 6+0 ız.adetin düzensiz olsada son adet tarihinden itibaren hesplanıyor.doktora ne zaman gideceksin canım
ya hala inanamıyorum bu konuları konuştuğuma çok şükür çok...doktora çarşamba gideceğim inş.
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş hepiniz hoşgeldinizzzz
bugün çok çok yorgunum kızlar işten geldiğim gibi yattım yeni kalktım ama yine çok yorgunum gözüm hep yatağa bakıyor.bide ben özellikle öğlenleri hiç birşey yiyemiyorum hep bi tokluk hissi oluyo.hatta 1 -2 kilo vermiş bile olabilirim .acaba bu durum bebeğime bi zarar verimi diye de endişeleniyorum.gerçi ilk 3 ay yediklerimize çok dikkat etmesekte olur bu dönem bebeği çok etkilemez demişti önceki gebeliğim doktor ama bilmiyorum yinede.
kızlar baş ağrısı çeken varmı benim gibi.. çatladı sandım bi ara ağrıdan.. ağrı kesicide yok malum.. mide bulantısı bir yandan... ne gündü ama:85:
canım biz de ilk buraya yerlesince saglık ocagındaki hemsire hamile kalınca gel demisti gitmedim hala,,, biz ası olacak mıymısız canım,, bebeklere asıyı saglık ocagında yapıyorlar onu biliyorum ama ,, ben anda calısmadıgım icin benim boyle bi parayı alma hakkım yok sanırım,, bide ssklı degilim ben artık, esimin ustune de aldırmadım, aile hekimine gidemiyorum sanırm boyle olunca
Geçmiş olsun arkadaşlar, Bende mide bulantısı yok ama uykudan gözlerimi açamıyorum, kafamı zor taşıyorum, haliye de baş ağrısı çekiyorum :85: bir de ahir ömrümde ilk kez 2 gündür canım hiç bir şey yemek istemiyor, zorla bir tabağı bitiriyorum, buna rağmen feci bir şişkinliğim var, karnım davul gibi oldu ya, şimdiden böyleysem 8 ay sonra ne hale gelirim Allah bilir
kızlar baş ağrısı çeken varmı benim gibi.. çatladı sandım bi ara ağrıdan.. ağrı kesicide yok malum.. mide bulantısı bir yandan... ne gündü ama:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?