2012 Ocak Anneleri

ee katlnıcaz tabi gülünü seven dikenine katlanır.. canım annem benim şimdi daha iyi anlıyorum onu keşke uzakta olmasa

adetın gectıkten 1-2gun bekle derim ben 4-5gun gectıkten sonra yapmıstım testı..
Allaha şukur akıntım yok sadece sol karın alt bölgesi sancıyo-orası kasık oluo sanırım -gece filan zor uyudum ( ama bugun yok hergun baska bi yerım sancıyo onu kesfettım suan..
canım benım çokkkk sevındımmmm darısı basımıza insallahhhh
GÜNAYDINNN BEN DE SİZLERİN ARASINDAYIMMM ÇOK ŞÜKÜR ARTIKKKKKKKKKKKK
hoşgeldınnn
ayy benımde dun oğleydı ıste gece filan uyuyamadım nası dertse artık.. bugunde sol ayak parmaklarıma kramp girdi durdu yahuu bigunde hiç bişiyim olmasın ıllaki bigune has bıyerın agrıyıp sancıyorrr bu olmaz bulantı mide yanması oluyorr 23unde doktora gıdıcem bebegımın kalp atısını duymak için eger yıne devamlı olursa doktora dıcem sanırım.. bebek yerleşio demek tmm bunu unutmımde yıne oldugunda panık yapmayım en azından
merhaba
bende aranıza katılıcam allah nasip ederse bugün hamile olduğumu öğrendim ama daha çok erken haftaya kesinleşecek. inş bende sizinle bir devam edebilirim.
hoşgeldınnnn insallah canımm

ayy hiç gulcemm yoktu kısss yok yok gülmiyimki o durumlara gelmiyim en iyisi.. :18:

kızlar benımde balıkla pek aram yok ama mecburen yıyorum işteeee balıklarında cınsını pek bılmem gerci..eşim istanbul-beykozda tutmustu bi ara buzlgua atmıstık az önce yedım ama cınsı neydı bılmıyorum anlıyacagınız..
elimin yarısı kadar 4 balık yedım ( hem yedım hem ögürdüm baya bi işkenceydı benım için... sımdıde mıdem allak bullak oldu bide ben öyle hemen kusamam öff.. saatlerce ögürürrr tek damla çıkaramam yani.. daha ilerki haftalarda böyle bi durumum olmaz insallah...

2. bebegınıne hamiş olanlara bı sorum olacaktı...

ilk bebegınız dogdugu zaman anne sütünü vermeden önce nar suyu verdınız mı yavrunuza gazı olmasın dıye?? yoksa bu batıl ınancmı??

bu arada ben ultrason cıktısı almıstım ama cıktı uzerınde yazıların ne anlama geldıgını bılmıyordum bugun bi arkadasımla beraber olayı cozdukk
kesem varmıs 4+5 iken kese boyut: 2.1mm ile 4.2mm ,dikdörtgen

shining 3.sayfada sana yazmıştım bende nisan annesiyim Allah'ın izni ile bugün keseyi gördük listeye bizi de eklermisin canım :) nazar boncugumuz unutma olur mu:)

doktora gideceğimiz zaman karnımızın açmı olması gerekiyo...ilk kez gitcem inşallah güzel haberleri almak hepimize nasip olur

2. bebegınıne hamiş olanlara bı sorum olacaktı...

ilk bebegınız dogdugu zaman anne sütünü vermeden önce nar suyu verdınız mı yavrunuza gazı olmasın dıye?? yoksa bu batıl ınancmı??

ben kızımda 40 çıkana kadr tiryak ve badem yag verdim hiç sorun yaşamadım
eczaneden de zinco diye bi damla aldım onu verdm

kızlar bu hafta yani cuma dr itsem kalp atışı duyulur muuu çookk korkuyorumm 6+4 oluyoz yoksa pazartesiyii beklesem 7 haftalık oluyoo

teşekkürler arkadaşımmm

doktora gideceğimiz zaman karnımızın açmı olması gerekiyo...ilk kez gitcem inşallah güzel haberleri almak hepimize nasip olur

canım ben bir kere gittim bidahaki gelişinde aç gel dedi ama sen ilk defa gitcen bence farketmez zaten o seni tekrar çağıracaktır

aaaaaaaaaaaa cnm bnm deeee 13 nisannnnnnn.

aaaaaaaa ne güzel tesadüf, aynı seyirde devam edicez, şanslı 13 canım sen gitmiştin değil mi doktora, nasıl geçti, kesesi göründü mü? Ay ben cumartesiye kadar nasıl beklicem bilmiyorum hemen gidip göresim var, bi taraftan da korkuyorum ya görünmezse diye :26:

ben cuma günü gitmiştimmm arkadaşımmm. Perşembe yada cuma günü yine bekliyorrr...yokkk daha kese felan yoktuuu.ama herhalde sen cmtsi görürsün

ben kızımda 40 çıkana kadr tiryak ve badem yag verdim hiç sorun yaşamadım
eczaneden de zinco diye bi damla aldım onu verdm
tşk ederm canımmm hemen not aldım
canm kalp atışı için gideceksenn tatlı şeyler yee yoksa önemli değil ama yinede aç gitme
benimde merak ettıgım konulardan bırı açmı tokmu çikolata gibimi..mesela benım randevum oğleden sonra 4te ,yarım saat onceden cıkolata yemem mi gerekıyor?
canım ben bir kere gittim bidahaki gelişinde aç gel dedi ama sen ilk defa gitcen bence farketmez zaten o seni tekrar çağıracaktır

canım sen bebısın kaç haftalıkken gittin?bide ustten mı alttan mı baktılar kalp atıslarını dınlemek için?

bende cumartesi gitcem 7 haftalık olmus olacak ilk doktorum farklıydı bu sefer baska bir doktor deneyecem Allah hepımızn yardımcısı olsun kızlar:)

Hos geldinnn ayyıldızımmm
iyi geceler balım görmemişim çıktığıma denk gelmiş sanırım bir hızla girdim çıkmıştım .nasılsın?
maşallah maşallaha kız 1 kg aldında bulantıların başlar yakında şimdi ne yiorsan kar kardır.bende çok yemiştim ,şimdi hiç birşey canım istemiyor.

arkadaşlar bu doğum parasını işveren mı veriyor direkt olarak yoksa ssk dan mı alıyoruz?
ssk veriyor ama doğum gününden belli bir güne kadar çalışmak zorunluluğu var.doğumdan sonra alıyorsun paracıkları.

aile hekimine gitmen için ssk lı olman mı gerekiyor bende bilmiyorum ama bulunduğun yerdeki sağlık ocağına gidersen bence kayıt olunabilir çünkü o mahalledesin ve sana bakmak zorunda diye biliyorum.ve biz hamilelikte aşı olucaz 20. haftadan sonra 1 ay arayla 2 doz tetenoz aşımız var

karaciğeri ,demir ve civa yoruyor diye söyledim canım.sonuçta yumurta,ceviz vs den omega 3 alıyorsun bir de balık 2 defa ye demiş ,en azından zeytinyağında pişir ya da buharında pişir ye ve civa birikimi çok fazla oluyor diye bildiğim için ben alabalık tercih ediyordum deniz balığı değil ama tatlı suda yaşadığı için daha güvenilir geliyordu bana.
kızlar selam,
ben de ilk kez kesemi gördüm, doktor size mm.sini ya da fotosunu verdi mi? benimki öyle bişi yapmadı da
bi de diyet listesi aldınız mı? beslenmeniz değişti mi?
ben fotosunu almıştım her gidişimdede vericek ama özel muayeneye gidiyorum .sen eğer hastanedeysen yoğunluktan verememiiş olabilir doktorun canım.bu arada değişti benim beslenme kalmadı be si kaldı tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…