Toz deterjan canım zaten küçücük ölçeği var onunla koyuluyor.kalıntı falanda görmüyorum.dalin falan kimyasal diye ben hiç kullanmadım canım.canım bu deterjanıda anway gibi getşrtiyorsun.sanırım heryerde temsilcisi vardır.yerli üretim.
Hiç duymadım cnm o markayı heryerde bulabiliyomusun peki onu?
Sıvımı tozmu diyede sormuştum bide..
Sende ağız yap şekerim benim gibidoğum günümde alınan eşarpların kıyafetlerin hiç birini giyemiyorum . Bende gün yaklaşınca agız yapmaya başlıyorum bu senede dedim kıyafet falan ooo çok var hiç hediye alınmasın dicem ama illada alıcaksanız teflon tavalarım eskidi dedim konuşma sırafında kayınvalidem teflon takımı almış .
O gelen bebek takımlarının hepsini ben bebek hediyesi olarak götürdüm ya zevkler uymuyo bebişime alırım zevkime göre gelenleri gene saga sola götürürüm. :78:
aslında kayınvalide böyle şeyleri alıcaksa neden gelinine de sorup fikrini almazki anlamadım gitti, annem ne alıcak olsa genelde benide götürür, ve benim zevkime göre alır nihayetinde kullanıcak olan sensin der, kayınvalidemde aynı nerde zevksiz bişey var bulur getirir.
Sende ağız yap şekerim benim gibidoğum günümde alınan eşarpların kıyafetlerin hiç birini giyemiyorum . Bende gün yaklaşınca agız yapmaya başlıyorum bu senede dedim kıyafet falan ooo çok var hiç hediye alınmasın dicem ama illada alıcaksanız teflon tavalarım eskidi dedim konuşma sırafında kayınvalidem teflon takımı almış .
O gelen bebek takımlarının hepsini ben bebek hediyesi olarak götürdüm ya zevkler uymuyo bebişime alırım zevkime göre gelenleri gene saga sola götürürüm. :78:
sağoll canımm, amin :) takvimime bak teyseleri, üç bıdıkım var ordaaşılamayla oldular :) ailede ikiz bile yok
normalde bitiririm bırakmam diyosun yani :)) şaka şaka, bitiyo haliyle zamanla..
amann kayınvalideler kendi kızlarına böle yapmazlar ama...
evet aynen katılıyorum canım bende sana bende çok korkuyorum sevmediğim şeyler alacak diye bide ben takıntılıyımdır öle herşeyide giydirmem giydiremem bakalım neler olacak ....
evet bencede haklısın sana sorup almaları en mantıklısı dediğin gibi sen kullanacaksın senin çocuğun ama hepsi öle olmayabilir benimkide sorarmı bilmiyom valla bakalım neler gelecek başımıza bende oyuzden önceden bazı şeyleri almak istiyorum benim annem bensiz almazda :))) kaynanayı bilemiyorum
işte benimkilerin bide ilk torunu bide kız olursa tamam artık kızı yok kaynanamın gördüğüü alır sanırım bende bundan çok korkuyorum zevklerimiz pek uyuşmuyo çünkü :18::18::18::18:
Eşimlede akşam konuşuyoruz bulaşık makinesi aldı dogum günümde çamaşır makineside eskide dogum hediyesi alıyım sana diyo bu ne bee dedim evin ihtiyaçlarını bana malediyosun seninde çamaşırların yıkanıyo o makinede ben başka bi şey isterim dedim. Ama sen benim aldıgım bi şeyi begenmiyosun dedi dedim doguma yakın bi gün dolaşmaya çıkarız ben sana kuyumcunun önünden geçerken ima ederim aaaa şu yüzükte ne güzelmiş diye sende bi zahmet hastanede bebişini görünce takarsın parmama
benim bi arkadaşım var kuyumcu bende eşime diyorumki doğumdan önce bi murata uğrarız artık doğum hediyesi
Direk konunun ortasına dalayım kızlar ben
Dun kayınvalıdem arayıp yanına cagırdı benı alısverıs ıcın :)
Ben begeneyım dıye
o Ankara Ben Alanya
Ucakla gıdıcem bır ıkı ay sonra
Arabası takımları bıberon tarzı seyler alıcaz
kayınvalıdem besıkde demıs ama benım begendıgım besıgı orda bulamayız dıye annem netten sıparıs ıle alıyor bıle :)
işte alcagımız beşik renk seceneklerı var :)
ben kaçtımm
Toz deterjan canım zaten küçücük ölçeği var onunla koyuluyor.kalıntı falanda görmüyorum.dalin falan kimyasal diye ben hiç kullanmadım canım.canım bu deterjanıda anway gibi getşrtiyorsun.sanırım heryerde temsilcisi vardır.yerli üretim.
Dağıta dağıta bitiremedim şekerim, yoksa nasıl biticek borcamla fincanvalla her evlenene ya borcam götürdüm ya fincan hala kaç düzine var
Ay ben organik pamuklu şeylere bakarken gidip çirkin, kaba kaba dikişli boyalı şeyler alırlar biliyorum, gider el kadar bebeye dantel pike falan yaptırır oy oy küsken ne iyiydi, barıştım başıma bela aldım yine
Neyse kızlar ben kaçar, evden bağlanırım yine öptüm
Direk konunun ortasına dalayım kızlar ben
Ben begeneyım dıye
o Ankara Ben Alanya
kayınvalıdem besıkde demıs ama benım begendıgım besıgı orda bulamayız dıye annem netten sıparıs ıle alıyor bıle :)
Eşimlede akşam konuşuyoruz bulaşık makinesi aldı dogum günümde çamaşır makineside eskide dogum hediyesi alıyım sana diyo bu ne bee dedim evin ihtiyaçlarını bana malediyosun seninde çamaşırların yıkanıyo o makinede ben başka bi şey isterim dedim. Ama sen benim aldıgım bi şeyi begenmiyosun dedi dedim doguma yakın bi gün dolaşmaya çıkarız ben sana kuyumcunun önünden geçerken ima ederim aaaa şu yüzükte ne güzelmiş diye sende bi zahmet hastanede bebişini görünce takarsın parmama
ayy bende bunlara bayılıyorum,ama bunda az yatabilirler, ben bundan alıp yanında bir yatak daha almayı planlıyorum....
Kızz 10 sene sonra bi çocuk doguracam yüzük bile azda hadi durumlar bu kadar diye ses etmiyom
Oğlumdada çingeneden çiçek almış gelmişti . Kafasına geçiresim geldi küs bile durdum ayol insan belli olmasın diye kırtasiyeden cilt falan alır süsler bee
ayy ben hıc dogum hedıyesı dusunmedım
Altın felanda takmam
yazık kocam ne alsınkı bana :))
Ay koptummmmmmmmmm sen beni güldürdün Allahta seni güldürsünn
Valla ben bayılırım altına hahahahah
Altın derken burma bilezik fln demiyorum tabi mini setlere fln bayılırım yüzüklere normal setlere özellikle trabzon setine bayılıyorum ama kasada setim takamıyrm malsf gerçi heryerde takılmıyo zaten
Ben eşime diyorumki sen bana profsyonel fotoğraf makinası tak doğum hediyesi olarak hahahah
Sende öyle bişey bulabilrisin laptop fln haahhaah
çok güzelmiş canım seçtiğin beşik.6 AYA KADAR KULLANILABİLİYOR SANIRIM BU BEŞİKLER.Bu arada çok şanslısın maşallah canım böyle kaynana bulmak zordur:)Direk konunun ortasına dalayım kızlar ben
Ben begeneyım dıye
o Ankara Ben Alanya
çok haklısın canım. kıyafet konusunda fazla abartmayacam. kuznlerden biliyorum dünya kadar elbise geldi. hele erkekse daha fena. arkadaşım diyorkı belki 40 tane kot pantolon üzerine mavi tşörtü oldu diyor. birinin sağ tarafında ayıcık varsa diğerının sol tarafında ördek varo listelere bende göz attımda tatlım, 2 bebek büyütmüş biri olarak şunu söyliyeyim, bence en baş ihtiyaçlar annenin pijama takımları falan bide biberon, temizlik malzemeleri gibi şeyler, set halindeki hastane çıkışı 2 takım alındımı geriye bebek için ufak tefek şeyler kalıyor bence, doğumun hemen peşine okadar çok bebek kıyafeti geliyorki, ilk bebeğimde 50 takım civarı kenarda kalmıştı mevlüt günü bebek karyolası doluyor zaten, bide evlenirken sorulduğu gibi keşke eksik sorulsa hepside tulum takım, badi tarzı şeyler oluyor
bizim bı tanıdık organık ürünler satıyordu aslında şampuan sabun vs. ordan temın edebılırımdeterjan olarak önemli olan bitkisel olması bebişler için.bi süre sabun tozu kullandım ben.Her markasını dened,im sabun tozlarının,şimdi ersağ diye sadece bitkisel ürünler satan bir markanın deterjanını kullanıyorum .
benım annem bu konuyu biraz abartıyor. sen zaten beğenmezsın diye direkt parasını verip yolluyor. öylede bi hoş oluyo insan yaw6 yıllık evliyim hala evdeki borcamları ve fincan takımlarını bitiremedim, her gelen bu ikisinden getirmişti
bebekte de öyle olmaz umarım, bi de kullanmayacağım, beğenmeyeceğim şeyler alınmasından çok korkuyorum, özellikle kayınvalidemler tarafındano yüzden arabasını, odasını, uyku setini falan erkenden almak istiyorum,biliyorum hediyeye nankörlük olmaz, ayıp bile böyle düşünmem ama bana verdikleri pike takımlarını falan görsen ne demek istediğimi anlardım
onlar hala koca koca güllü budaklı şeylerden hoşlanıyor. modern çizgili şeyler onlara basit gelıyo .aslında kayınvalide böyle şeyleri alıcaksa neden gelinine de sorup fikrini almazki anlamadım gitti, annem ne alıcak olsa genelde benide götürür, ve benim zevkime göre alır nihayetinde kullanıcak olan sensin der, kayınvalidemde aynı nerde zevksiz bişey var bulur getirir.
Cnm bızde zaten genc odası + beşık alıyoruz
o sekılde yapıcam
bu sene cok sey aldım bu ay hatta
yenı koltuk takımı perdeler halılar ve yenıden fortmanto felan
ondan bu besıgı alıp dogumdan 3 ay sonra genc odası alıcam :)
hayalımde dırek oda vardı ama sonra dusundum zaten odada hemen yatamıcak :)
bende besıkle devam 4 5 aya kadar sonrada oda alıcam Allah ızın verırse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?