2012 Ocak Anneleri

Hiç duymadım cnm o markayı heryerde bulabiliyomusun peki onu?
Sıvımı tozmu diyede sormuştum bide..
Toz deterjan canım zaten küçücük ölçeği var onunla koyuluyor.kalıntı falanda görmüyorum.dalin falan kimyasal diye ben hiç kullanmadım canım.canım bu deterjanıda anway gibi getşrtiyorsun.sanırım heryerde temsilcisi vardır.yerli üretim.

Son düzenleme:

evet bende büyük ihtimal gelenleri öle yapacam kardeşimdede öle yapmıştık ....

hatta kaynanam duydu örmeye başladı patik örmüş hırka örmüş aman anne dedim artık eskisi gibi değil evler doğalgazlı kışlar o kadra soğuk olmuyo fazla örmeye gerek yok boşa yer kaplıyolar sonra bide korkuyom önceden eşime falan örgüden pantolanlar falan örmüşler onları sevmiyom ben dedim direk eskisi gibi değil 3-5 tane hırkası olsun yeter dedim

Dağıta dağıta bitiremedim şekerim, yoksa nasıl biticek borcamla fincan valla her evlenene ya borcam götürdüm ya fincan hala kaç düzine var

Ay ben organik pamuklu şeylere bakarken gidip çirkin, kaba kaba dikişli boyalı şeyler alırlar biliyorum, gider el kadar bebeye dantel pike falan yaptırır oy oy küsken ne iyiydi, barıştım başıma bela aldım yine

Neyse kızlar ben kaçar, evden bağlanırım yine öptüm

Direk konunun ortasına dalayım kızlar ben
Dun kayınvalıdem arayıp yanına cagırdı benı alısverıs ıcın :)
Ben begeneyım dıye
o Ankara Ben Alanya
Ucakla gıdıcem bır ıkı ay sonra
Arabası takımları bıberon tarzı seyler alıcaz
kayınvalıdem besıkde demıs ama benım begendıgım besıgı orda bulamayız dıye annem netten sıparıs ıle alıyor bıle :)
işte alcagımız beşik renk seceneklerı var :)

Eşimlede akşam konuşuyoruz bulaşık makinesi aldı dogum günümde çamaşır makineside eskide dogum hediyesi alıyım sana diyo bu ne bee dedim evin ihtiyaçlarını bana malediyosun seninde çamaşırların yıkanıyo o makinede ben başka bi şey isterim dedim. Ama sen benim aldıgım bi şeyi begenmiyosun dedi dedim doguma yakın bi gün dolaşmaya çıkarız ben sana kuyumcunun önünden geçerken ima ederim aaaa şu yüzükte ne güzelmiş diye sende bi zahmet hastanede bebişini görünce takarsın parmama

benim bi arkadaşım var kuyumcu bende eşime diyorumki doğumdan önce bi murata uğrarız artık doğum hediyesi

benim bi arkadaşım var kuyumcu bende eşime diyorumki doğumdan önce bi murata uğrarız artık doğum hediyesi

Kızz 10 sene sonra bi çocuk doguracam yüzük bile azda hadi durumlar bu kadar diye ses etmiyom
Oğlumdada çingeneden çiçek almış gelmişti . Kafasına geçiresim geldi küs bile durdum ayol insan belli olmasın diye kırtasiyeden cilt falan alır süsler bee

Son düzenleme:

ayy bende bunlara bayılıyorum,ama bunda az yatabilirler, ben bundan alıp yanında bir yatak daha almayı planlıyorum....

ayy ben hıc dogum hedıyesı dusunmedım
Altın felanda takmam
yazık kocam ne alsınkı bana :))

Görüşürz cnm iyi bak kendine..

Hmm benim etrafımda yok herlde hiç duymadım çnkü..

Öyle dediğin gibi bana hediyeler fln gelmedi herkes başta sordu ne eksiği var çeyizinde fln diye bizde almadıklarımızdan söyledik yakınlarımıza..
Hatta markalarına varana kadar arayıp sorup onaylayıp aldılar..
Sonradan da çok misafirim olmadı tanımadık uzaktan fln o yüzden dolmadı evim çok şükür..
Görüşürz cnm.

Güzelmiş cnm rabbim bebişini içinde görüceğin günleride göstersin inşallah ama şey kafama takıldı kenarları çokmu açık sanki az kapalı olsa daha iyi olmazmıydı :44:

Koptumm benim eşimde öyle yani kuyumcu konusunda en son doğum günümde delirtti ya neden kuyumcuya uğramıyosun fobinmi var dedim..
Ertesi gün alışveriş merkesinde bi kuyumcunun önünde bakınıyodum düşünki vitrindeki şeylerin %80 %90ı bana göre güzel söyle bakalım dedim sen olsan burdan bana hangisini alırsın adam gitti o %10luk kısımdan buldu ya ddm bunumu beğendin kocakarı şeyi bu ya ddm yaşlı teyselerin taktığı takılara benziyo
Ahh ahh ben artık umudumu yitirdim eşim konusunda hahahah

ayy bende bunlara bayılıyorum,ama bunda az yatabilirler, ben bundan alıp yanında bir yatak daha almayı planlıyorum....

Cnm bızde zaten genc odası + beşık alıyoruz
o sekılde yapıcam
bu sene cok sey aldım bu ay hatta
yenı koltuk takımı perdeler halılar ve yenıden fortmanto felan
ondan bu besıgı alıp dogumdan 3 ay sonra genc odası alıcam :)
hayalımde dırek oda vardı ama sonra dusundum zaten odada hemen yatamıcak :)
bende besıkle devam 4 5 aya kadar sonrada oda alıcam Allah ızın verırse

Ay koptummmmmmmmmm sen beni güldürdün Allahta seni güldürsünn

ayy ben hıc dogum hedıyesı dusunmedım
Altın felanda takmam
yazık kocam ne alsınkı bana :))

Valla ben bayılırım altına hahahahah
Altın derken burma bilezik fln demiyorum tabi mini setlere fln bayılırım yüzüklere normal setlere özellikle trabzon setine bayılıyorum ama kasada setim takamıyrm malsf gerçi heryerde takılmıyo zaten
Ben eşime diyorumki sen bana profsyonel fotoğraf makinası tak doğum hediyesi olarak hahahah
Sende öyle bişey bulabilrisin laptop fln haahhaah

SEYDAFERHAT
cnm acık ama uyku setı ıcınde oldugundan sorun yok
zaten bu besıkde maksımum 4 5 ay kadar yatar :)

Şeyda işini şansa bırakmıcaksın benim gibi gün evelinden adamı götürücen bu güzelmiş bu güzelmiş bu güzelmiş diye 3 defa tekrarlıcan
Böyle anacım bunlar askerden gelirken bana bi kazak hediye getirmişti lacivertin gözünü çıkarmış ortasındada kocaman bi cırtlak sarı tiviti bide hiç giymedin deyip duyuyo zevki böle yanii

bak aklıma getırttın sen
laptop deyınce
nıntendo wii isticem :))
hem ben sebeb olursam o bayıla bayıla alır :)

çok güzelmiş canım seçtiğin beşik.6 AYA KADAR KULLANILABİLİYOR SANIRIM BU BEŞİKLER.Bu arada çok şanslısın maşallah canım böyle kaynana bulmak zordur:)

çok haklısın canım. kıyafet konusunda fazla abartmayacam. kuznlerden biliyorum dünya kadar elbise geldi. hele erkekse daha fena. arkadaşım diyorkı belki 40 tane kot pantolon üzerine mavi tşörtü oldu diyor. birinin sağ tarafında ayıcık varsa diğerının sol tarafında ördek var zaten bizim bebişler kış bebeği olacak ancak tulum falan giyerler. gezeler başladıkça eksıkler tamamlanır diye düşünüyorum.
bizim bı tanıdık organık ürünler satıyordu aslında şampuan sabun vs. ordan temın edebılırım
benım annem bu konuyu biraz abartıyor. sen zaten beğenmezsın diye direkt parasını verip yolluyor. öylede bi hoş oluyo insan yaw kayınvalidem de uzakta diye bana soramıyo genelde görümcemlere aldırmış çarşafları falan idare ediyoruz onlarla da işte
onlar hala koca koca güllü budaklı şeylerden hoşlanıyor. modern çizgili şeyler onlara basit gelıyo .
ayy çok hoşmuş ya

Cok hossunuz vallahi bayildim aradaki dialoglariniza simdiden herseyi düsünüyosuz ne güzel ALLAH hepimize tek nefeste dogurmayi nasip etsin

doğru söylüyorsun canım,odasında yatamaz zaten kaç ay...ben de oda,artı beşik alıcam,beşiği yanımda kalır, odasıda öyle düzenli durur...allahım inşallah bebeklerimizi içinde yattığı günleri gösterir...sağ sağlim onları alırız kucaklarımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…