2012 Ocak Anneleri

çok güzelmiş canım seçtiğin beşik.6 AYA KADAR KULLANILABİLİYOR SANIRIM BU BEŞİKLER.Bu arada çok şanslısın maşallah canım böyle kaynana bulmak zordur:)

Kaynanam saolsun annem gıbıdır
ODa benı kızı gıbı sever
sorun yasamıyoruz sukurler olsunkı

SEYDAFERHAT
cnm acık ama uyku setı ıcınde oldugundan sorun yok
zaten bu besıkde maksımum 4 5 ay kadar yatar :)

Hmm anladım cnm gerçekten çok güzelmiş güle güle sağlıkla kullanır inşallah bebişin..
Fiyatı ne kadar bunların cnm?
Gerçi ben direk bebek odası düşünüyorum büyük dolaplılardan ama fikir olsun..

Girmiyo kuyumcuya önünde bile durmuyo benimle
Hatta benim babişim bu konuda ustadır maşallah nazar değmesin
Kuyumcusuda var babamla git babamın kuyumcusuna git diye binkere söylüyorum ama anlayana işte..
Benim eşiminde bana ilk aldığı hediye saks mavisi converse ve 40 numara benm ayaklarım 39 1 numarada büyük almış yürürken gözüm ayaklarıma takılıyodu artık giymiyorum yeni gibi duruyolar zaten

Adamda kuyumcu fobisi var desene eee kadınlıgı kullan dicem onuda yapamıyoruz anasını satimm 3 ay oldu

bunu bulundugum sehırdekı magazada sordum 950 TL idi vazgecmısdım yok artık dedım
sonra nette buldum gittigidiyorda 279 tl ile cesıtlerıne gore 400e yakın cıkıyor
benım alıcagım 279 TL ücretsiz kargo ıcınde uyku setı yatagı yorganı cıbınlıgı ve komple setı dahıl :)

Kızlarrr buda benım begendıgım arabaaa
kızada erkegede sahaneee bence :)

bak aklıma getırttın sen
laptop deyınce
nıntendo wii isticem :))
hem ben sebeb olursam o bayıla bayıla alır :)

Bu hani bowling falan oynanıyo ondan dimi..
Bi dünya şey varmış içinde uydu alıcısı olarak kullanabiliyomuşsun pc olarak kullanabiliyomuşsun ps oynayabiliyomuşsun..
Ayy eşim bana onu almıştı doğum günümde geri yollattım iade ettirdim..
Mario var diye almış ama ben çok çabuk oyundan sıkılırım o kadar parada bi oyuna vermem kendi adıma.
Gitsin kendine ps alsın 1000 tl versin umruma gelmez çnkü o kullanır ama ben kullanmam diye iade ettirdim..
Ama bak sen bunu diyebilirsin altında sevmiyosan

Adamda kuyumcu fobisi var desene eee kadınlıgı kullan dicem onuda yapamıyoruz anasını satimm 3 ay oldu

Aynen fobisi var kuyumcunun ordan geçerken adamı geri geri bişeyler itiyo sanki
Yok benim eşim yemez öyle şeyleri
Ki şu durumda kullanılmıyoda zaten hahhhahaha

Çok güzelmiş cnm markası ne?
Yaa gittigidiyordan almayın çok fazla sıkıntı yaşarsınız diye okumuştum topiğin birinde inşallah sen yaşamazsın..

ayy bende bunlara bayılıyorum,ama bunda az yatabilirler, ben bundan alıp yanında bir yatak daha almayı planlıyorum....

evet bende seviyorum bu beşikleri ama dediğin gibi fazla yatamıyolar bunlarda bizim bi komşunun vardı onu bana verdi oyuzden bundan almama gerek kalmadı seneye yaz sonu direk yatak alacam bende

Benimki yerde yasakkkk ! P.tesi kanama geldi diye akşam doktora gittik .Doktorun iki lafından biri ilişki yok . Direk ilişkiye girdinizmi kanama geldi dedi yoo hayır dedim . Adam gene ilaç yazıyo ilişki yok dedi . Dışarı çıktık sanki bi şey yapıyoruzda 3 ay oldu ezberlemişler bi yasak diyo adamın pisikolojisi bozuldu yaa

Çok güzelmiş cnm markası ne?
Yaa gittigidiyordan almayın çok fazla sıkıntı yaşarsınız diye okumuştum topiğin birinde inşallah sen yaşamazsın..

Canım bunun fıatıda sıteye gore degısıyor 500 600kusur arası
ama portbebelıler 700 cıvarı kı ben portbebe ıstemıyorum
bu arada markası
HAUCK MALİBU

Bilmiyorum cnm hangisini almış bilmem kaçıncı yıla özelmiş o kırmızıydı ama hiç açmadım denemdim kullanmadım bile getirdiğiinde direk iade ettirdim..
Oda sayıyodu osu var busu var diye ama bnm umrumda değildi tabi
Ay pardon ben hepsiburadayla karıştırdım sanırım..
Bilmiyorum cnm bende kkda okumuştum..

Bize yasak değil öyle bişey demedi doktor ama yapmıyoruz biz benim cnm çok fazla acıyo çnkü

seydaferhat
evet cnm kırmızı dır
sıyahı vardı bırde:)
wii fitli olan ben sıyah ıstıyorummmm :))
super bırsey yaaa :)
hamıslık sonrası kg vermeyede yarar hem :))
hatta su arada aldırsam ıyı olur spor yapmıs olurum evdeykene :)

kızlar bızım doktorumuzda ilişki sırasında sen sorun yasamadıkca ılıskı serbest ne zamankı canın acır kanaman olur ozaman ara verılıcekdır dıyor :))
Bızım devam
hormonlarımda fenalarda :78:

Bana yasak zaten o anlamda adamı göresim gelmiyo

Tamam işte senin doğum hediyesi belli oldu eşine söyle şimdiden alsın hahahah

Hiiç öyle bi istek yok bende
Ki cnm çok acıyo benim şükür kanama fln olmadı ama mesela fitil vermişti doktor onu atarken bile sanki canımdan can gidiyodu en sonunda parmağıma vazelin sürüp atmaya başlamıştım ztn

canın acıyorsa yapma zaten cnm
kızlar ben kacar
ıncır recelını coook ovduler onu ızlıcem bırazda aglarım sanırsam :)

Anam sende nazlısın dogumdan sonra ki ilişkide ilk geceki gibi oluyo bol acılı yani bu gün degil yarın bu gece degil yarın diye diye 40 günün üstüne bi 40 gün daha olmuştu oğlumda adam zıvanadan çıktı bi gece hamilelikte bekle 40 günü bekle ok. ama bu ikinci 40 gün noluyo demişti ii bari deyip kapamıştım gözümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…