2012 Ocak Anneleri

yok canım nazarla alakası yok artan hormonlar nedenıyle oluyo benımde var su anda ama oncekı haftalarıma gore az işte bence agrı kesıcı yerıne yarım saate bir buz torbası yapıp alnına ve ensene koy rahatlarsın inş

oo saat 12 olmuşş tembelligin sırası degıl işe koyuluyum bıraz minikimleeniyi sohbetler kızlar görüşürüz

zynp38 bnde kayseriliyim hosgeldın 38 i gorunce anlasılıyoda hemen bıde profılıne baktım sende mı hamılesın

canm hamileyken parol içiliyo dayanmıyosan 1 tane iç bişey olmaz

kızlar ben geldim :)
bebişimi ve kalp atışlarını gördük.. listedeki yerimi güncelleyebilir ilgili arkadaşımız.. :)
crl 15mm SAT'a uyumlu dedi doktorumuz..
ben pek duramıycam başım baydı iyice beni eve geçiyorum. bilgi vereyim dedim

merhaba arkadaşlar aslında 2012 ocak anneleri topiğinde başladım paylaşıma ama burayı buldum burda paylaşımlar daha fazla bende ocak ayında inşallah ikinci kez anne olacağım 5yaşında bir kızım var bizde geçen hafta keseyi gördük ve ayın 25inde kalp atışını duymaya gideceğiz rabbim hepimize koly bir hamilelik dönemi geçirmek ve bebeklerimizi kucaklarımıza almyı nasip etsin sekerrck ben kayserili değlim ama burda yaşıyorum 10 yıldır kayserideyim

benim arada çok kötü kasığım ağrıyor. sizde de oluyor mu? normal mi ağrı olması daha 4 haftalığım.

Ya arkadaşlar az önce şirkette saçma sapan bişey oldu, bir arkadaşımla tartıştım, nerdeyse 1 saattir ağlıyorum, durduramıyorum kendimi, yüzüm gözüm şişti, başım ağrıdı, napıcam ben ya

Son düzenleme:
büroda bu bek mümkün olmayacak ama evde ağırmıyo zaten burda ağrıyo
canm hamileyken parol içiliyo dayanmıyosan 1 tane iç bişey olmaz
bilmem kı ya bebeğime bişey olursa
hayırlı olsun canım. darısı başımıza :) dükkanı emanet edeceğin kımse yokmu. yat dinlen tabı. inan kendı işim olsa çoktan sıcak yorganın altına girmiştim. bugun hiç dayanılacak gibi değilim. yarında en yakın arkadaşımın düğünü var inşallah yarın daha iyi olurum. salonun ortasında kustuğumu düşünemiyorum
benim arada çok kötü kasığım ağrıyor. sizde de oluyor mu? normal mi ağrı olması daha 4 haftalığım.
oluyor canım merak etme çok normal o ağrılar.

hoşgeldin canım evet bızım topik şenliklidir :)

hayırdır canım neden tartıştın. hamile olduğunu b,ilseler daha hassas davranırlardı belkı . üzülme lütfen bebeğini düşün sen üzülürsen oda üzülür.

Ya inanmayacaksın ama hamile olduğumu söyleyince tartıştık, iş yerinde yakın olduğum bikaç arkadaşa yemekte açıkladım, bu önce hiç ses çıkarmadı, sonra işte diğerleri çok sevindiler falan ona dönüp sen tebrik etmeyecek misin dediler, o da ben biliyodum zaten dedi, nerden biliyodun dedim, sen söyledin dedi, halbuki söylememiştim, ailelerimizden başka kimseye söylemedik, üstelik o masadaki söyleyeceğim en son insandı o, sırf o anda içimden söylemek geldiği için duymuştu...
Israrla diyor ki sen söylemiştin, söylemedim dedim, söylemiş olsam da insan bir tebrik eder, söylemiştin diyip geçer mi dedim, yani ilk söylediğim grupta burnumdan geldi, keşke çenemi tutsaymışım, ağlamaktan harab oldum

boşver takma kafana yaa tartıştığın kişi kıskanıyo olabılır. şimdi hassas dönemdesin dikkat et kendine kimsenin bu güzel keyfını çıkarman gereken günlerinde üzmelerine ağlatmalarına izin verme kendini ve bebeğini düşün

en samimi arkadaşın falanmıydı ki canım ona özel söylemeni falan bekliyodur belki ondanmı böyle yaptı ki ...ama sende bunun için ağlama boşver sonuçta şuan önemli olan bebeğin değilmi kim ne demiş yada ne dememiş takılma boşver::))

dondurma yeme beyni akar mıı
kız bu senin kayınvalidenin inancı bence dondurma icat edileli kaç yıl olmuştur kii
cicim o benım kaynanam diil benımkısı bukadar melek değil zaten anca aldır diyecek kadar öküzün önde gidenidir
mpb kullanıcısından alıntı ,arkadasa ithafen yazmıstım
ya öyle bir şeyde mi varmış hiç duymamıştım. ne kadar çok inanç var ya ona dokunma buna dokunma. benim kayınvalidemde dondurma yeme beyni akar demişti daha önce.

kıyamam ağlama lütfen...boşverrrr catlamıs resmennn sen içinden bebegıne ve kendıne nazar duası oku eger bılmıyorsan fatiha oku.. sakınleştır kendını..bak sen boyle olunca o daha cok sevınıyor...
canım benım senın yine real hayat benım kadınlar klubunde da bı kaç arkadasım vardı özelden filan çok yazısırdık samımıydık yani..sonra benım hamıle oldugumu oğrendiler..tebrık etmeyı bırak arkadaslıktan cıkardılar benı haa gucume gıttımı gıttı tabıkı 1yılı yakındır konusuyoruz bi hayırlı olsun demek zor geldi..ama dusundum ıyıkı uzağım daha iyi onların fenalıgını gorecegıme cekeceime ilerde daha çok uzulecegıme boyle olsun daha iyi..

koprina gözün aydın canım darısı bizlerin başına İNŞALLAH

ay bunun için mi ağladın.. kıskanmış seni resmen, ne ağlıyorsun..

evet bendede oluyor malesef ilk zamanlar daha çok oluyordu şimdi daha hafifi şiddetli olması korkutuyordu benii hatta bugün hem ilk kontrol olsun diye hemde bu ağrıdan dolayı bir problem olup olmadığını öğrenmek için doktora gidicem ama şimdi bir kaç arkadaş normal demiş benimde içim azda olsa rahatladı...

ay bunun için mi ağladın.. kıskanmış seni resmen, ne ağlıyorsun..

Çok teşekkürler arkadaşlar ama cidden çok zoruma gitti, öyle çok çok samimi olduğum biri değil ama sonuçta 6 yıldır aynı ofiste acı tatlı çok şey paylaştık, iş dışında da görüştüğüm bir grup arkadaşım var bu da onlardan biri, ay bakın saatler geçti hala gelip yalandan da olsa bir tebrik etmedi

Ya ben de çok hassaslaştım galiba, 6 yıldır şu şirkette bir kez ağlamışlığım yok, 3 gündür bişeylere ağlıyorum, bugün de hıçkıra hıçkıra ağlayıp milleti başıma topladım, Allah sonumu hayretsin, güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum şimdi, akşam kutlamaya yemeğe gidicez sevinen arkadaşlarımla, gözlerim daha fazla şişmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…