- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
canım benimkini ölçerken izledim ve netten araştırmıştım tıp ismini kağıda baktım zaten ense kalınlığını biliyordum 1,5 mm normal diğerinede normal dedi doktorun ölçmüştür büyük ihtimal söylememiştir
slmm arkadaslarr 2li test ve ense olcumu ne zaman yapiliyorr ? we aranizdaa kacc kisii bu testleri yaptii ? bide bu testleri yapmasak bisee olur mu ? cunku ben hamile kaldigimdan beri hicbir test ve tahlil yaptirmadimm :2: ve maleseff yaptiramiyacamda bir sorun olmuyordurr insallahh
enseyi de demezdi doktorum pek soğuk, gerekmedikçe konuşmaz. ben sordum da ensesi nasıl diye oyle soyledi.iyi olcak herşey canım inşallah. senin içine cinsiyet ne doğuyor. bak şu serbest hcg 50den düşükse erkek olur safsatası bende tutuyor. 33 çıkmıştı ve erkek. bakalım senin hcg kaç çıkacak yarın alıyorsun dimi sonucunu?
enseyi de demezdi doktorum pek soğuk, gerekmedikçe konuşmaz. ben sordum da ensesi nasıl diye oyle soyledi.iyi olcak herşey canım inşallah. senin içine cinsiyet ne doğuyor. bak şu serbest hcg 50den düşükse erkek olur safsatası bende tutuyor. 33 çıkmıştı ve erkek. bakalım senin hcg kaç çıkacak yarın alıyorsun dimi sonucunu?
Aramızda yaptıranlarda var yaptırmayanlarda var 11.-14. haftalarda yapılıyo 2li test ondan sonrada 3lü test var..
Neden malsef yaptıramıcam dedin yaptırmak istiyosunda yaptıramıyomusun?
Yaptırmasan bişey olmaz cnm merak etme bu bebekte down sendramu varmı yokmu onun için yapılan bişey..
Bazıları testin sonucu bişeyi değiştirmiycek diyip yaptırmıyolar benim gibi merk edip içlerinin rahat etmesini istiyenlerde yaptırıyolar..
ben yaptirmak istiyorummm ama yurtdisindayimm we yasadigimm ulkede bu tur testler yapmiyorlarr bnde cook merak ediyorumm amaa yaptiramiyacamm malaeseff
canım içini karartmak istemezdim ama bilinsin istedim, başkasının başına da gelmesin istedim. hiç akla gelirmiydin kabızken ıkınmayla rahimde kanama olacağı?? art niyet yok. iyiyim şimdi merak etme canım. sne nasılsın, bebeğin nasıl?
Boşver o zmn cnm yaptırmazsan bişey olmaz merak etme..
Takma kafana..
beki bu 3 lu 4 lu test onemlimi onlarida yaptiramiyacamm
Hoşgeldin cnm Allaha şükür iyiyim sen nasılsın
Evet tatlım sabah kahvaltıdan önce kuru kayısı ye ve su iç bağırsaklarını çalıştırır ama sıvı yağda iyi geliyo tavsiye ederim
Bakalım kimin üstüne işiycek bebişler hahahhaha
Tabi öyle ya sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım hayırlı evlat olsunlarda cinsiyeti hiiç önemli değil her zaman söylüyoruz..
üzülüyorum anlamında dedim canım, tabiki paylaşmak en güzeli
okuyarak tecrübeleniyoruz biz de...
iyiyim,merakla 2li testi bekliyorum,
bi de salı günü bebeğimin hareket ettiğini gördüm hala inanamıyorum
Onlar hakkında bi bilgim yok ama onlarda bildiğim kadarıyla tarama testleri yani bebekte sorun varmı yokmu onu anlamak için..
Önceden test falanmı varmış cnm yaa annelerimiz 2li 3lü 4lü testmi yaptırmış boşver takma bu kadar..
Hangi ülkedesin bu arada sen?
iyiyim cnm yaaa bende 2 li teste taktım inşallah haftaya bizimkii.
suudi arabistan cnmm vee bu kadarr sicakk birr ulkede ben 2 gundurr gribimburnum akiyorr ve ayaklarimm cook usuyorr bebegimi etkilemez umarimm :18:
maşallah canım. 8inci haftada falan bişeye benzemiyo, sonra 10-11 de gidipde hareketlendiğini kafa kol oluştuğunu görünce insan şok oluyo dimi. inanamamıştım bende. Allahın mucizesi işte. rabbim çok büyük çoooooooooook
cnm bu testleri hiç yaptırmayanlar var ablam mesela ve yeğenlerim sağlıklı sadece eğer bişey varsa öğrenmek ve ona kendini hazırlamak bilerek ilerlemek veya sonlandırmak allah korusun yani yaptırmasanda olur aslında gebeliklerin %90 normal sağlıklı bi şekilde ilerliyor canım merak etme kafana takma
Takma takma hiç olumsuz düşünmedim bende bi ara eşime söyledim ya olursa sorun çıkarsa falan saçmalama niye böyle şeyler düşünüyosun Allahın izniyle bebeğimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıcaz bi sorun çıkmıyak dedi içimi rahatlattı..
Ondan sonra hiç kötü düşünmedim..
Sende içini ferah tut iyii haberlerle geliceksin inşallah..
Uvv geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut kat kat çorap giy üşüyosa ayakların sakın ayaklarından üşütme..
İdrarını yaparken çok zorlanırsın sonra..
dikkat ediyorumm ztnn cnmm ama burasii cook kotu bir yer burda gunduzz disari cikamazsinn gunduzz herkezz yatiyorr hayat gece yasaniyorr gunduzz disari cikmak cook zararlii gecen mecburenn doktoraa gitmek icin ogleden sonraa 2 de ciktik ewe geldigimdee burnumdan kan akiyorduubu kadar zararli bi gunesii warr:2:
Zor o kadar sıcakta yaşamak Allah yardımcın olsun valla canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?