2012 Ocak Anneleri

enseyi de demezdi doktorum pek soğuk, gerekmedikçe konuşmaz. ben sordum da ensesi nasıl diye oyle soyledi.iyi olcak herşey canım inşallah. senin içine cinsiyet ne doğuyor. bak şu serbest hcg 50den düşükse erkek olur safsatası bende tutuyor. 33 çıkmıştı ve erkek. bakalım senin hcg kaç çıkacak yarın alıyorsun dimi sonucunu?

Aramızda yaptıranlarda var yaptırmayanlarda var 11.-14. haftalarda yapılıyo 2li test ondan sonrada 3lü test var..
Neden malsef yaptıramıcam dedin yaptırmak istiyosunda yaptıramıyomusun?
Yaptırmasan bişey olmaz cnm merak etme bu bebekte down sendramu varmı yokmu onun için yapılan bişey..
Bazıları testin sonucu bişeyi değiştirmiycek diyip yaptırmıyolar benim gibi merk edip içlerinin rahat etmesini istiyenlerde yaptırıyolar..

Bende merak ediyorum o değerin kaç çıkıcağını ve bu tahminin tutup tutmıycağını..

evet canım yarın alıcam büyük ihtimal çıkmıştır sonuç. benim içime erkek doğuyor etrafmdaki herkesin olduğu gibi sağlıklı olsunda bebeğim başka bişey istemiyorum.hcg değeride tutuyomu bakalım doktorum cinsiyet tahmini yapmadı daha bende

ben yaptirmak istiyorummm ama yurtdisindayimm we yasadigimm ulkede bu tur testler yapmiyorlarr bnde cook merak ediyorumm amaa yaptiramiyacamm malaeseff

üzülüyorum anlamında dedim canım, tabiki paylaşmak en güzeli
okuyarak tecrübeleniyoruz biz de...
iyiyim,merakla 2li testi bekliyorum,
bi de salı günü bebeğimin hareket ettiğini gördüm hala inanamıyorum

beki bu 3 lu 4 lu test onemlimi onlarida yaptiramiyacamm

Onlar hakkında bi bilgim yok ama onlarda bildiğim kadarıyla tarama testleri yani bebekte sorun varmı yokmu onu anlamak için..
Önceden test falanmı varmış cnm yaa annelerimiz 2li 3lü 4lü testmi yaptırmış boşver takma bu kadar..
Hangi ülkedesin bu arada sen?

iyiyim cnm yaaa bende 2 li teste taktım inşallah haftaya bizimkii.

beki bu 3 lu 4 lu test onemlimi onlarida yaptiramiyacamm

cnm bu testleri hiç yaptırmayanlar var ablam mesela ve yeğenlerim sağlıklı sadece eğer bişey varsa öğrenmek ve ona kendini hazırlamak bilerek ilerlemek veya sonlandırmak allah korusun yani yaptırmasanda olur aslında gebeliklerin %90 normal sağlıklı bi şekilde ilerliyor canım merak etme kafana takma

maşallah canım. 8inci haftada falan bişeye benzemiyo, sonra 10-11 de gidipde hareketlendiğini kafa kol oluştuğunu görünce insan şok oluyo dimi. inanamamıştım bende. Allahın mucizesi işte. rabbim çok büyük çoooooooooook

suudi arabistan cnmm vee bu kadarr sicakk birr ulkede ben 2 gundurr gribim burnum akiyorr ve ayaklarimm cook usuyorr bebegimi etkilemez umarimm:18:

iyiyim cnm yaaa bende 2 li teste taktım inşallah haftaya bizimkii.

Takma takma hiç olumsuz düşünmedim bende bi ara eşime söyledim ya olursa sorun çıkarsa falan saçmalama niye böyle şeyler düşünüyosun Allahın izniyle bebeğimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıcaz bi sorun çıkmıyak dedi içimi rahatlattı..
Ondan sonra hiç kötü düşünmedim..
Sende içini ferah tut iyii haberlerle geliceksin inşallah..

suudi arabistan cnmm vee bu kadarr sicakk birr ulkede ben 2 gundurr gribim burnum akiyorr ve ayaklarimm cook usuyorr bebegimi etkilemez umarimm:18:

Uvv geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut kat kat çorap giy üşüyosa ayakların sakın ayaklarından üşütme..
İdrarını yaparken çok zorlanırsın sonra..

salı günü gittiğimde yine nokto gibi bişi bekliyodum...ama şok oldum kollar bacaklar resmen bi bebiş gördüm :)) çok güzel bi duygu..şimdi 2 hafta sonrası için bende sabırsızlanıyorum...

sagoll cnmm yaa

dikkat ediyorumm ztnn cnmm ama burasii cook kotu bir yer burda gunduzz disari cikamazsinn gunduzz herkezz yatiyorr hayat gece yasaniyorr gunduzz disari cikmak cook zararlii gecen mecburenn doktoraa gitmek icin ogleden sonraa 2 de ciktik ewe geldigimdee burnumdan kan akiyorduu bu kadar zararli bi gunesii warr:2:

Zor o kadar sıcakta yaşamak Allah yardımcın olsun valla canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…