canım benim tüp bebek embriyo yerleştirildiğinde başladım 3 ay tamamlanana kadar devam edecem bir süre iğnesini de kullandımhiç sormacanım sabah göbek çok belli değilken akşam kocaman oluyorum.bir de öyle güzel baş döndürüyorki içmesem uyumak gelmicek içimden.birde insanın kafası boş oluyorrr resmen ucuyoruz gibibirşey hehee ben 1 tanecik alıyordum gülüm .3 taneye denk geliyor seninki daha çok şişirir peki ne zaman biticek senin haplar.ben bir kutu bitirmiş olucam pazar günü.
yok canım tanımıyorum ama 3 üz annesi olunca direk ona sormak geldi .nickini gene veririm sana özelden .he bugün dr gidicem sorucam bu olayı.
hayırlı haberlerle gel inş. canımtünaydın göbişciklerayy benim kalçamın kemikleri bir de karnımın yanları ağrıyor normalde yarın akşam gidicektim ,bugün gitmeye karar verdim bugün dananın kuyruğu kopacak.göstermediği o organını inşallah göstericek bakalım.eger ultrasona göreyse erkek olsa çoktan gösterirdi kızsa da ultrason bilgilerine göre 14+3 olmam gerekiyor artık g österir demi ama ?
progestanı kesicekmiyiz bakalım.magnezyumum bitti onu yazdırıcam .durumlar bunlar.akşam saat 7 gibi buraya girer paylaşırım.
dua edin benimledir bebişim.bu hafta o kadar yanlarım agrıdıki bir de çok fazla oram şuram agrıdı diyorum .akıntılara alıştım zaten .3 gündür yok bir bakıyorum cee yapıyor bir iki geliyor sonra pıt kesiliyor:18:
canım yüreğim ağzımda okudum çok geçmiş olsun ....ya ben artık kötü haber duymak istemiyorum bebek konusundakızlar hastanedeydim yeni geldim. 3-4 gündür kabızdım. sabah uyandım sanki tuvalete çıkacak gibiydim. oturdum klozete, elimde telefon kandil mesajlarımı temizliyorum. baya zorlandım ıkındım vs azcık yaptım. sonra temizlenirken peçetede kan gördüm, heralde anüsü çatlattım derken klozete bir baktım kan gölüüüüüüüüüüüüüüüüü. kontrol ettim kan arkadan gelmemiş , vagenden gelmiş. eşimi bile uyandırmadan evden fırladım arabaya atladığım gibi hastaneye. o yol bitmek bilmedi ağla ağla. doktor hemen ultrasondan baktı bebek dünyadan bi haber oynuyo hopluyo, kalbi atıyo. alttan muayene etti, iğrenç bişi. parmakları kanlı çıktı. haznende kan var, çok ıkınmışsın rahimde kanama olmuş ama bebek iyi dedi. 3 boyutlu ultrasona yolladı. bebek iyi. hatta 14+5 çıktı sıpa.75 gram, 86 mm. pipisi yok ama oğlan. nasıl oluyosa anlamadım. pipi yok daha belli değil ama erkek bebeğe benziyor , 1 ay sonra netleşir dedi iki doktor da. serum yedim. seruma vitamin vs yüklediler. progeston iğnesi oldum. 15 gün progeston içicem. 4 gün rapor. sırt üstü yatıyorum.ptesi kontrole gidicem. kabızlık için de duphalac içicem.
siz siz olun sakın ıkınmayın, sakın kabız olmayın arkadaşlar.
ALlahım bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır versin, Allah kimseye yaşatmasın o korkuyu. o yol boyu ne çektim bir ben bilirim bir ALlah.
canım folik değil kabızlık yapan vücudumuzdaki hormonal artışlar kabızlık yapıyo özellikle progesteron artışı direk etkiliyor....kabızlığı olanlara lifli gıdalar öneriyor doktorlar haberiniz olsun..birde kayısı erik özellikle kompostularını...çok geçmiş olsunsimran geçmiş olsun cnmm...sanırım bu folik kabızlık yapıyor..bende de var(
bende çokkkk mutluyum fasülyem kocamn olmuş eller ayaklar kıpır kıpr ilk defa eşimle gittim biraz büyümüş görsün die sevincini görmeliydiniz allh olmayanlara yaşatsın bu duyguyu fotosunu sefyoz öle totosunu kaldıyo miniğim ya ayyyyyyy yicem onu ben dayanamıyorum hala südüklüyüm dr herşey normal ve yolunda dedi progestanı bu hafta sonunda kescekmişim tehlikem kalmamış şükür mide bulantımda geçse sevincem yinede dinleniyorum kasık ağrılarım oluyo eskisi gibi olmasada :)bugün bi kaç arkdaşımla hamileliğimi paylaştım artık umutla bakıyorum :)
kızlar hastanedeydim yeni geldim. 3-4 gündür kabızdım. sabah uyandım sanki tuvalete çıkacak gibiydim. oturdum klozete, elimde telefon kandil mesajlarımı temizliyorum. baya zorlandım ıkındım vs azcık yaptım. sonra temizlenirken peçetede kan gördüm, heralde anüsü çatlattım derken klozete bir baktım kan gölüüüüüüüüüüüüüüüüü. kontrol ettim kan arkadan gelmemiş , vagenden gelmiş. eşimi bile uyandırmadan evden fırladım arabaya atladığım gibi hastaneye. o yol bitmek bilmedi ağla ağla. doktor hemen ultrasondan baktı bebek dünyadan bi haber oynuyo hopluyo, kalbi atıyo. alttan muayene etti, iğrenç bişi. parmakları kanlı çıktı. haznende kan var, çok ıkınmışsın rahimde kanama olmuş ama bebek iyi dedi. 3 boyutlu ultrasona yolladı. bebek iyi. hatta 14+5 çıktı sıpa.75 gram, 86 mm. pipisi yok ama oğlan. nasıl oluyosa anlamadım. pipi yok daha belli değil ama erkek bebeğe benziyor , 1 ay sonra netleşir dedi iki doktor da. serum yedim. seruma vitamin vs yüklediler. progeston iğnesi oldum. 15 gün progeston içicem. 4 gün rapor. sırt üstü yatıyorum.ptesi kontrole gidicem. kabızlık için de duphalac içicem.
siz siz olun sakın ıkınmayın, sakın kabız olmayın arkadaşlar.
ALlahım bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır versin, Allah kimseye yaşatmasın o korkuyu. o yol boyu ne çektim bir ben bilirim bir ALlah.[/QUOTE
AHH canım ya ne korktum bir bilsen aynı derdi bende yaşıyorum..şu vitamin hapları beni de kabız yaptı..ıkınmaya korkuyor insan bebişe bir şey olacak diye..hiç böyle kabızlık görmedim zaten aman kimse de olmasın..bol bol kayısı ye..kavun da iyi geldiydi bana..ishal yapan ne varsa ye güzelim..keşke kendime de çare bulsam valla ne zor dimi.:18::18::18:
canım benim tüp bebek embriyo yerleştirildiğinde başladım 3 ay tamamlanana kadar devam edecem bir süre iğnesini de kullandım
hayırlı haberlerle gel inş. canım
canım yüreğim ağzımda okudum çok geçmiş olsun ....ya ben artık kötü haber duymak istemiyorum bebek konusundarabbim hepimizin yavrularını korusun hep iyi haberler gelsin...rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
canım folik değil kabızlık yapan vücudumuzdaki hormonal artışlar kabızlık yapıyo özellikle progesteron artışı direk etkiliyor....kabızlığı olanlara lifli gıdalar öneriyor doktorlar haberiniz olsun..birde kayısı erik özellikle kompostularını...çok geçmiş olsun
AHH canım ya ne korktum bir bilsen aynı derdi bende yaşıyorum..şu vitamin hapları beni de kabız yaptı..ıkınmaya korkuyor insan bebişe bir şey olacak diye..hiç böyle kabızlık görmedim zaten aman kimse de olmasın..bol bol kayısı ye..kavun da iyi geldiydi bana..ishal yapan ne varsa ye güzelim..keşke kendime de çare bulsam valla ne zor dimi.:18::18::18:
aynı şekilde ben de öyleyim yaa bişi olcak die korkuorum bol sıvı şeyler tüketmemiz lazım
aynı şekilde ben de öyleyim yaa bişi olcak die korkuorum bol sıvı şeyler tüketmemiz lazım
aynen canım bende bol bol lifli besinler tüketmeye çalışıyorum..bebiş büyüdükçe bağırsaklarda tembelleşti artık..
salı günü gittiğimde yine nokto gibi bişi bekliyodum...ama şok oldum kollar bacaklar resmen bi bebiş gördüm :)) çok güzel bi duygu..şimdi 2 hafta sonrası için bende sabırsızlanıyorum...
CANIM HAREKET EDİYOR MUYDU BEBİŞİN ...Ben 9 hafta 6 günlükken gördüm hareket yoktu
Kızlar hepimizin ortak şikayeti kabızlık, biraz iğrenç olacak belki ama çok zor durumda kalırsanız (tüm yeme içme önlemlerine rağmen kabız olmanız ve tuvalete çıkamamanız durumunda) bir parça pamuğa zeytinyağı döküp önce anüse sürüp sonra içeri itin, tuvaletinizi yapmanız kolaylaşacaktır, yırtılma riskini de azltmış olursunuz.
nasıl yani pamuk ordamı durcak??
tuvalette otururken yapıcan bunu, sonra 1 dk ya kalmaz çıkarıyorsun zatenyani bu yöntemi kabız olduğun ve ıkınmak zorunda kaldığın durumlarda kullanmalısın, ıkınmana ya da kendini zorlamana gerek kalmadan tuvaletini yapmanı sağlıyor
bende çokkkk mutluyum fasülyem kocamn olmuş eller ayaklar kıpır kıpr ilk defa eşimle gittim biraz büyümüş görsün die sevincini görmeliydiniz allh olmayanlara yaşatsın bu duyguyu fotosunu sefyoz öle totosunu kaldıyo miniğim ya ayyyyyyy yicem onu ben dayanamıyorum hala südüklüyüm dr herşey normal ve yolunda dedi progestanı bu hafta sonunda kescekmişim tehlikem kalmamış şükür mide bulantımda geçse sevincem yinede dinleniyorum kasık ağrılarım oluyo eskisi gibi olmasada :)bugün bi kaç arkdaşımla hamileliğimi paylaştım artık umutla bakıyorum :)
iyi zahmetsiz bi yöntemmiş....deniycem cnm :)) sağolasın çıkmassa artık geri çıkarırım :))
slm arkadaslar bise sorcam sizin kasinti ve akintiniz oluyor mu benim az bi acik sarimsi akintim oluyorr bu akinti oldugu zamanda kasintimm oluyorrbide sag kalca ve belimi baglayan kisim yanii orda ki kemik cook agiriyorr sanki oturdugum zaman kalktiim zaman bise batiyorr sizde de boyle seyler oluyor mu?
canım gözün aydın :) ne güzel bişi bende görmmeyi çok istiyorum hareketlerini ...benim kontrolüm de pazartesi günü 10+2 olucaz hareket edermi ki acaba :)) heyecanlıyım ya bir geçseydi günler
Uff kızlar çıldırcam doğurana kadar nası dayanıcam ben mayonez yemeden..
Canım çok istiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :95:
Bebişimi bi doğurym varya doya doya mayonez yiycemmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?