2012 Ocak Anneleri

canım benim tüp bebek embriyo yerleştirildiğinde başladım 3 ay tamamlanana kadar devam edecem bir süre iğnesini de kullandım
hayırlı haberlerle gel inş. canım
canım yüreğim ağzımda okudum çok geçmiş olsun ....ya ben artık kötü haber duymak istemiyorum bebek konusunda rabbim hepimizin yavrularını korusun hep iyi haberler gelsin...rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
simran geçmiş olsun cnmm...sanırım bu folik kabızlık yapıyor..bende de var (
canım folik değil kabızlık yapan vücudumuzdaki hormonal artışlar kabızlık yapıyo özellikle progesteron artışı direk etkiliyor....kabızlığı olanlara lifli gıdalar öneriyor doktorlar haberiniz olsun..birde kayısı erik özellikle kompostularını...çok geçmiş olsun

bende çokkkk mutluyum fasülyem kocamn olmuş eller ayaklar kıpır kıpr ilk defa eşimle gittim biraz büyümüş görsün die sevincini görmeliydiniz allh olmayanlara yaşatsın bu duyguyu fotosunu sefyoz öle totosunu kaldıyo miniğim ya ayyyyyyy yicem onu ben dayanamıyorum hala südüklüyüm dr herşey normal ve yolunda dedi progestanı bu hafta sonunda kescekmişim tehlikem kalmamış şükür mide bulantımda geçse sevincem yinede dinleniyorum kasık ağrılarım oluyo eskisi gibi olmasada :)bugün bi kaç arkdaşımla hamileliğimi paylaştım artık umutla bakıyorum :)

ikili test için kan verdim haftaya alıcam bide sağlık ocağına kaydoldum inşlh herkesin ve benim herşey güzel geçrrrrrr

Maşallah bebişinede sanada cnm rabbim nazarlardan korusun

saol canım
Allah hepimizi korusun inşallah

salı günü gittiğimde yine nokto gibi bişi bekliyodum...ama şok oldum kollar bacaklar resmen bi bebiş gördüm :)) çok güzel bi duygu..şimdi 2 hafta sonrası için bende sabırsızlanıyorum...

CANIM HAREKET EDİYOR MUYDU BEBİŞİN ...Ben 9 hafta 6 günlükken gördüm hareket yoktu

Kızlar hepimizin ortak şikayeti kabızlık, biraz iğrenç olacak belki ama çok zor durumda kalırsanız (tüm yeme içme önlemlerine rağmen kabız olmanız ve tuvalete çıkamamanız durumunda) bir parça pamuğa zeytinyağı döküp önce anüse sürüp sonra içeri itin, tuvaletinizi yapmanız kolaylaşacaktır, yırtılma riskini de azltmış olursunuz.

CANIM HAREKET EDİYOR MUYDU BEBİŞİN ...Ben 9 hafta 6 günlükken gördüm hareket yoktu

CNM ETMİYODU ÖYLECE duruyo..korktum neden hareket etmiyo dedim doktora..dur bakalım biraz rahatsız edelim dedi :) ultrason çıbığıyla karnıma birazcık hareketler yaptı hemen başladı oynamaya....merak etme seninkide uyuyodur büyük ihtimal :)

nasıl yani pamuk ordamı durcak??

nasıl yani pamuk ordamı durcak??

tuvalette otururken yapıcan bunu, sonra 1 dk ya kalmaz çıkarıyorsun zaten yani bu yöntemi kabız olduğun ve ıkınmak zorunda kaldığın durumlarda kullanmalısın, ıkınmana ya da kendini zorlamana gerek kalmadan tuvaletini yapmanı sağlıyor

iyi zahmetsiz bi yöntemmiş....deniycem cnm :)) sağolasın çıkmassa artık geri çıkarırım :))

slm arkadaslar bise sorcam sizin kasinti ve akintiniz oluyor mu benim az bi acik sarimsi akintim oluyorr bu akinti oldugu zamanda kasintimm oluyorr bide sag kalca ve belimi baglayan kisim yanii orda ki kemik cook agiriyorr sanki oturdugum zaman kalktiim zaman bise batiyorr sizde de boyle seyler oluyor mu?

canım gözün aydın :) ne güzel bişi bende görmmeyi çok istiyorum hareketlerini ...benim kontrolüm de pazartesi günü 10+2 olucaz hareket edermi ki acaba :)) heyecanlıyım ya bir geçseydi günler

iyi zahmetsiz bi yöntemmiş....deniycem cnm :)) sağolasın çıkmassa artık geri çıkarırım :))

Çıkar merak etme süper yöntem, bana da annem söyledi, denedim onayladım

Benim de feci bel ağrılarım var, kalçanın genişlemesinden kaynaklanıyormuş..

Uff kızlar çıldırcam doğurana kadar nası dayanıcam ben mayonez yemeden..
Canım çok istiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :95:
Bebişimi bi doğurym varya doya doya mayonez yiycemmmmmmmmmmmm

canım gözün aydın :) ne güzel bişi bende görmmeyi çok istiyorum hareketlerini ...benim kontrolüm de pazartesi günü 10+2 olucaz hareket edermi ki acaba :)) heyecanlıyım ya bir geçseydi günler

eder bence...ben gittiğimde 10+3 tü ettiğine göre seninde eder..accık dürtükleyin ama :))

Uff kızlar çıldırcam doğurana kadar nası dayanıcam ben mayonez yemeden..
Canım çok istiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :95:
Bebişimi bi doğurym varya doya doya mayonez yiycemmmmmmmmmmmm

biz artık eve sokmayarak dayanıyoruz..başka türlü bende duramazdım şimdi gözüm görmüyo ne ketçap ne mayonez gönlümde katlanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…