2012 Ocak Anneleri

arkadaşlar nasılsınız?beni sormayın bebişimi kaybettim çok üzgünüm.geçen hafta bugün aldılar.her şey iki gün içinde oldu.3 hafta önce kalbi durmuş hiçbir şey anlamadım

dr 3 ay bekle diyor ama ben hiç beklemek istemiyorum. bana ne önerirsiniz

Allah yardımcın olsun cnm rabbim sabrını vericektir..
Hayırlısı böyleymiş demekki ne desek boş çok yıpratmamaya çalış kendini..
Eğer doktorun 3 ay bekle dediyse bekle bence cnm hem psklji hem beden olarak hazır ol..
Sorsaydın doktoruna neden beklememi istiyosunuz diye için rahat etmediyse..
Belki bidahaki gebeliğinin sağlıklı ve sorunsuz bi şekilde geçmesi için söylüyodur..
Seni çok iyi anlıyorum bir an önce tekrar hamile kalmak istiyosun ama güven doktoruna..

sağol canım ama aile ziyaretinde oldu olay.yani kendi doktorum değildi.kendi doktoruma randevu aldım ama kopukluk olacak sanırım.allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın

arkadaşlar nasılsınız?beni sormayın bebişimi kaybettim çok üzgünüm.geçen hafta bugün aldılar.her şey iki gün içinde oldu.3 hafta önce kalbi durmuş hiçbir şey anlamadım

canım benim Allahım yardımcın olsun. çok üzücü bi durum insan söyleyecek bişey bulamıyor. Ama Rabbimin takdiri böyleymiş sabredip şükretmek düşer bize. kendini çok fazla yıpratma ki yeni bir hamileliğe daha iyi bi şekilde kavuşasın. ayrıca doktorun ne diyorsa bence ona uyman gerekir. sağlıklı bi gebelik için beklenmesi gereken süre o kadarsa beklemelisin yani.

sağol canım ama aile ziyaretinde oldu olay.yani kendi doktorum değildi.kendi doktoruma randevu aldım ama kopukluk olacak sanırım.allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın

Hmm anladım cnm bi bildiği vardır elbet ama ya..
Doktorunla görüşene kadarda korun bence ve kendi doktorunada sor neden korunman gerektiğini anladığım kadarıyla nedenini öğrenmeden için rahat etmiycek.

Hmm anladım cnm bi bildiği vardır elbet ama ya..
Doktorunla görüşene kadarda korun bence ve kendi doktorunada sor neden korunman gerektiğini anladığım kadarıyla nedenini öğrenmeden için rahat etmiycek.

bu arada bi faydam olursa anlatayım bende şubat ayında ilk bebeğimi düşük yaptım kalbi hiç atmadı kendiliğinden düştü kanamayla birlikte sonra nisanda tekrar hamile kaldım tabi ben kürtaj falan olmamıştım rahim kendisi eski haline dönmüştü bence sen bekle iyice bi düzel

ben de ne derse gittim ne kitaba baktım.. kocam yazılıda çakarsan seni tanımam diyoo :)
dr için konu açtım canım.. bakalım...
çok üzüldüm tatlım ya, Allah sabır versin... inşallah tez vakitte sağlıkla yeniden hamile kalırsın. bence de doktorunu dinle, hem kendini topla bu arada...
amin...
slmm benim bebiş 11+2 oldu bugün uzun süre giremedim internetimizde sorun vardı nasılsınız bakalım
selam canım maşallah

slmm benim bebiş 11+2 oldu bugün uzun süre giremedim internetimizde sorun vardı nasılsınız bakalım

Hoşgeldin maşallah bebişine

Yanlış alıntı yapmışsın güzelim..

ben de ne derse gittim ne kitaba baktım.. kocam yazılıda çakarsan seni tanımam diyoo :)
dr için konu açtım canım.. bakalım...

Geçmiş senedeki soruları internetten bulabilrsin cnm onlara mutlaka göz at çok faydası oluyo..
Sorularda takıldığım yerler olduğunda kitabı açtım bi tek hahahaha
Zaten o kitabı bitirmenin imkanı yok çok kalın yahu nası ezberlensin hepsii..
Sınavın ne zaman?
İnşallah kafana göre içine sinen bi doktor bulursun yaa..

Son düzenleme:

sınav cumartesi.. kitap bana ben kitaba bakışıyoz öylee

12+3 falanım bende cnm..

Azcık kalmış kız bende daha var sanıyodum çalış o zamann
Görüşürz cnm by..

maşallah peş peşeyiz desene 3 4 hafta sonra benim kontrolüm cinsiyetini merak ediyorum artık bide hareketlerini görmek istiyorum sen nezaman gittin en son yada nezaman gitcen yada gördünmü :93:

kızlar hastanedeydim yeni geldim. 3-4 gündür kabızdım. sabah uyandım sanki tuvalete çıkacak gibiydim. oturdum klozete, elimde telefon kandil mesajlarımı temizliyorum. baya zorlandım ıkındım vs azcık yaptım. sonra temizlenirken peçetede kan gördüm, heralde anüsü çatlattım derken klozete bir baktım kan gölüüüüüüüüüüüüüüüüü. kontrol ettim kan arkadan gelmemiş , vagenden gelmiş. eşimi bile uyandırmadan evden fırladım arabaya atladığım gibi hastaneye. o yol bitmek bilmedi ağla ağla. doktor hemen ultrasondan baktı bebek dünyadan bi haber oynuyo hopluyo, kalbi atıyo. alttan muayene etti, iğrenç bişi. parmakları kanlı çıktı. haznende kan var, çok ıkınmışsın rahimde kanama olmuş ama bebek iyi dedi. 3 boyutlu ultrasona yolladı. bebek iyi. hatta 14+5 çıktı sıpa.75 gram, 86 mm. pipisi yok ama oğlan. nasıl oluyosa anlamadım. pipi yok daha belli değil ama erkek bebeğe benziyor , 1 ay sonra netleşir dedi iki doktor da. serum yedim. seruma vitamin vs yüklediler. progeston iğnesi oldum. 15 gün progeston içicem. 4 gün rapor. sırt üstü yatıyorum.ptesi kontrole gidicem. kabızlık için de duphalac içicem.
siz siz olun sakın ıkınmayın, sakın kabız olmayın arkadaşlar.
ALlahım bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır versin, Allah kimseye yaşatmasın o korkuyu. o yol boyu ne çektim bir ben bilirim bir ALlah.

geçmiş olsun bununla atlatırsın inşallah bebişinde iyimiş allah korusun bütün bebekleri

maşallah peş peşeyiz desene 3 4 hafta sonra benim kontrolüm cinsiyetini merak ediyorum artık bide hareketlerini görmek istiyorum sen nezaman gittin en son yada nezaman gitcen yada gördünmü :93:

Ben daha dün gittim cnm 2li testi yaptırdım gördüm bebişimi hatta video bile verdi doktor..
Haftaya kan sonuçlarımı alcam tekrar gidicem doktora..
Cinsiyet konusunda 1 ay sonra dedi kıza benziyo bu dedi tahminde bulundu yani bakalım net ne zaman öğrenicem..
Bekliyorum sabırsızlıkla..

Ay yüreğim ağzımda okudum yazdıklarını çok şükür bebişinde bişey yokmuş dikkat et cnm sende dinlen bol bol..
Kabızlık konusunda 1 yemek kaşığı sıvı yağ içersen kabızlığa iyi gelir diye biliyorum ben..
Pipisi yok derken bildiğim kadarıyla erkek çocuklarda ilk yumurtalıkların çıkıntıları oluyo ordan anlıyolar erkek olduğunu kızlarında içeri doğru oluyomuş ordan anlıyolarmış kız olduğunu demek seninkinin yumurtalıkları oluşmaya başlamış o yüzden pipisi yok erkek demişler haahaha
Hadi gözünaydın..
Erkek çocuğu konusunda en çok kafama takılan onların alt açma zamanlarında çişlerini yapıyolar ya felaket o yahuu

canım çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et kabızlık sorunu olması normalmiş ben yaşamadım daha yaşamam inşallah ama olursa ne yapacaz doktor bişey söyledimi bunla ilgili yani kabızlık nasıl geçermiş:26:

ooov desene cinsiyet için acele etmim daha var tam olarak ne yaptılar doktorda ikili test derken kan alma falan bende gidicemya bilinçli olim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…