LIERAC PHYTOLASTIL JEL 3 KUTU + KARGO GittiGidiyor.com'da #41245066
burda var 3 lü .
ben eczanelerden bakıp alacağım pazarlık yaparım 3 tane alacağım çünkü eski çatlaklarım çok var bacaklarımda onlarada etkili oluyormuş bakalım nasıl çatlıcaz.
selammm
simrancımm, öncelikle sana yazmak istedim, çooooook geçmişler olsun, şükür bebişin iyiymiş.. çok zor olmuştur ama neyseki sonu güzel olmuş, dikkat et tatlım..
ayyıldızım tatlım tüp değil aşılama ile hamile kaldım... bu arada kaçırdım mı bilmiyorum, doktorun kimdi ve nerde çalışıyo??
saol canım benim, çok şükür iyiyiz. her iki tuvaletimi de yaptım devam etmedi kanama çok şükür. sen nasılsın bebeklerin nasıl? iki gündür rastlayamadım yazılarına , merak ettim ben de seni.
bir de türkmen gelini, shining, şekercik kayboldular. haber yok dimi onlardan?
ayyıldız çatlak kremi verdiğin linkte çok ucuz, ben bir tanesi 65 tl iken satışı, eczane tanıdık olduğu için 50 civarı aldım...
Arkadaşlar, biraz önce kocam yanıma geldi, yazışmaları gördü. Sokurdandı bunların kocaları yok mu, hamileyiz diye naz mı yapıp yan gelip yatıyorlar mı diye kızdı bana
tatlım ben ilçede olmama rağmen eczanede vardı.. sanırım kolay bulunuyo.. eczanelerden bulursun.heryerde bulunuyor mu peki bu jel?:26:
Arkadaşlar, biraz önce kocam yanıma geldi, yazışmaları gördü. Sokurdandı bunların kocaları yok mu, hamileyiz diye naz mı yapıp yan gelip yatıyorlar mı diye kızdı bana
arkadaşım ben lavobadayken yazmış bunu.eşim olacak dana adına özür dilerim. şımardı bugun iyice. bu daha bebeyken ben ne akla hizmet bebe yapmaya kalktım bilmiyom.
kızlarrrr ben geldim.................bebişimi gördüm süppper büyümüş şuan 12+2 iken bebeğim 13+2 çıktı 67 mm kuzucum...elini kolunu oynattı,döndü durdu,doktor kolaylıkla ense kalınlığını ölçtü 1mm çıktı doktor çok iyi dedi,burun kemiğini göstermedi önce doktor karnıma bastırdı tık yok...sonra bir çikolata daha attım ağzıma hopp yüzünü gösterdi baktı burun kemiğine ...ona da çok iyi dedi...beyni,beyinciğini,omuriliklerine baktı....herşey iyi gelişmiş dedi...yarın 2li testimi yaptırmaya gidicem...allahıma şükürler olsun herşey yolunda kızlaarrr inşallah 2li testimde iyi çıkarr
tuanacım kuyruk sokumu kemiği mi ağrıyo? öyleyse gebelikte olurmuş, bende de var ve dr.a sormuştum olurmuş..
arkadaşım ben lavobadayken yazmış bunu.eşim olacak dana adına özür dilerim. şımardı bugun iyice. bu daha bebeyken ben ne akla hizmet bebe yapmaya kalktım bilmiyom.
kızlarrrr ben geldim.................bebişimi gördüm süppper büyümüş şuan 12+2 iken bebeğim 13+2 çıktı 67 mm kuzucum...elini kolunu oynattı,döndü durdu,doktor kolaylıkla ense kalınlığını ölçtü 1mm çıktı doktor çok iyi dedi,burun kemiğini göstermedi önce doktor karnıma bastırdı tık yok...sonra bir çikolata daha attım ağzıma hopp yüzünü gösterdi baktı burun kemiğine ...ona da çok iyi dedi...beyni,beyinciğini,omuriliklerine baktı....herşey iyi gelişmiş dedi...yarın 2li testimi yaptırmaya gidicem...allahıma şükürler olsun herşey yolunda kızlaarrr inşallah 2li testimde iyi çıkarr
yok cnm orasi degill soyle tariff edeyimm kuyruk sokumu kemigine elini koy sag bacagina dogruu el olcusuyle tam bi kariss yan taraftacook komikk tariff ettimm dimii
hahaaa, Allah bebişinizle mutlu mesut etsin kuzukusura bakmayın arkadaşlar, o da çok gerildi bugun, şimdi ben iyi olunca da şımardı. ne yazıştığımızı merak ediyor, kocalarınızı çekiştiriyorsunuz diye tutturdu, yok dedim bak ne yazdığımıza dedim tuvalete gittim, ben yokken yazmış işte. şifremi değiştirdim , 35 yaşında koca bir bebek benim kocam. .
kusura bakmayın arkadaşlar, o da çok gerildi bugun, şimdi ben iyi olunca da şımardı. ne yazıştığımızı merak ediyor, kocalarınızı çekiştiriyorsunuz diye tutturdu, yok dedim bak ne yazdığımıza dedim tuvalete gittim, ben yokken yazmış işte. şifremi değiştirdim , 35 yaşında koca bir bebek benim kocam. .
Anammmm senin kocaya bakkk nelerede kalkışmış öylee
Bu erkekler ne kaa meraklılar ya
Önemli değil cnm boşver olur böyle hahahaha
Ay şükür geldin cnm çok sevindim güzel haberlerine oyy çikolatayı yiyince hemen döndü demek sıpa maşallah maşallah..
Eee cinsiyet hakkında yorum alabildinmi doktordan?
İnşallah 2li testinin sonuçlarıda güzel çıkar cnm..
canım gözünaydın. maşallah bebeğinecinsiyetle ilgili bişi dedimi? birdahaki sefere ben de çikolatayla gideyim bari. göremediğimiz pipiyi görürüz belki çikolata yiyince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?