2012 Ocak Anneleri

cnm benimde cook catlak sorunum warrr bacak we bel kisminda warr etek sort kisa elbise giymez oldumm:26: bide rengi kirmizi cook belirginn benim acil bunlari giderecekk wee hamileleikte yenilerinin olusmamasi icinn bi ilac lazimm bu tazdigin jel heryerde bulunuyor mu ben yurt disindayimm bulabilirmiyim acaba

saol canım benim, çok şükür iyiyiz. her iki tuvaletimi de yaptım devam etmedi kanama çok şükür. sen nasılsın bebeklerin nasıl? iki gündür rastlayamadım yazılarına , merak ettim ben de seni.

bir de türkmen gelini, shining, şekercik kayboldular. haber yok dimi onlardan?

ayyıldız çatlak kremi verdiğin linkte çok ucuz, ben bir tanesi 65 tl iken satışı, eczane tanıdık olduğu için 50 civarı aldım...

çok şükür atlattın inşallah canım :) biz de iyiyiz şükür teyzeleri, ense kalınlığı ölçümü yapıldı salı günü, korkuyodum ama normalmiş. doktorlar birini sonlandıralım dediler biz elletmedik..

evet türkmen gelini, shining, şekercik gelmiyolar.. inşallah bi sorun yoktur

Arkadaşlar, biraz önce kocam yanıma geldi, yazışmaları gördü. Sokurdandı bunların kocaları yok mu, hamileyiz diye naz mı yapıp yan gelip yatıyorlar mı diye kızdı bana

Arkadaşlar, biraz önce kocam yanıma geldi, yazışmaları gördü. Sokurdandı bunların kocaları yok mu, hamileyiz diye naz mı yapıp yan gelip yatıyorlar mı diye kızdı bana

hee kocam cook sukurr warda gece geliyo 1 de falan yemegimi erken yapiyorumm yan gelip yatiyorumm

arkadaşım ben lavobadayken yazmış bunu.eşim olacak dana adına özür dilerim. şımardı bugun iyice. bu daha bebeyken ben ne akla hizmet bebe yapmaya kalktım bilmiyom.

kızlarrrr ben geldim.................bebişimi gördüm süppper büyümüş şuan 12+2 iken bebeğim 13+2 çıktı 67 mm kuzucum... elini kolunu oynattı,döndü durdu,doktor kolaylıkla ense kalınlığını ölçtü 1mm çıktı doktor çok iyi dedi,burun kemiğini göstermedi önce doktor karnıma bastırdı tık yok...sonra bir çikolata daha attım ağzıma hopp yüzünü gösterdi baktı burun kemiğine ...ona da çok iyi dedi...beyni,beyinciğini,omuriliklerine baktı....herşey iyi gelişmiş dedi...yarın 2li testimi yaptırmaya gidicem...allahıma şükürler olsun herşey yolunda kızlaarrrinşallah 2li testimde iyi çıkarr

heryerde bulunuyor mu peki bu jel?:26:
tatlım ben ilçede olmama rağmen eczanede vardı.. sanırım kolay bulunuyo.. eczanelerden bulursun.

arkadaşım ben lavobadayken yazmış bunu.eşim olacak dana adına özür dilerim. şımardı bugun iyice. bu daha bebeyken ben ne akla hizmet bebe yapmaya kalktım bilmiyom.

hamilelik yan gelip yatma zamanımı hee

maşallah kuzuna canım :)

tuanacım kuyruk sokumu kemiği mi ağrıyo? öyleyse gebelikte olurmuş, bende de var ve dr.a sormuştum olurmuş..

yok cnm orasi degill soyle tariff edeyimm kuyruk sokumu kemigine elini koy sag bacagina dogruu el olcusuyle tam bi kariss yan tarafta cook komikk tariff ettimm dimii

Anammmm senin kocaya bakkk nelerede kalkışmış öylee
Bu erkekler ne kaa meraklılar ya
Önemli değil cnm boşver olur böyle hahahaha

Ay şükür geldin cnm çok sevindim güzel haberlerine oyy çikolatayı yiyince hemen döndü demek sıpa maşallah maşallah..
Eee cinsiyet hakkında yorum alabildinmi doktordan?
İnşallah 2li testinin sonuçlarıda güzel çıkar cnm..

kusura bakmayın arkadaşlar, o da çok gerildi bugun, şimdi ben iyi olunca da şımardı. ne yazıştığımızı merak ediyor, kocalarınızı çekiştiriyorsunuz diye tutturdu, yok dedim bak ne yazdığımıza dedim tuvalete gittim, ben yokken yazmış işte. şifremi değiştirdim , 35 yaşında koca bir bebek benim kocam. .

yok cnm orasi degill soyle tariff edeyimm kuyruk sokumu kemigine elini koy sag bacagina dogruu el olcusuyle tam bi kariss yan tarafta cook komikk tariff ettimm dimii
süpper.. onu da söledi dr, bacağın kalçayla birleştiği yerlerde de ağrın olabilir dedi
hahaaa, Allah bebişinizle mutlu mesut etsin kuzu

canım gözünaydın. maşallah bebeğine cinsiyetle ilgili bişi dedimi? birdahaki sefere ben de çikolatayla gideyim bari. göremediğimiz pipiyi görürüz belki çikolata yiyince.

Aaaa aaaaaaaaa kuru iftiraa
İşimiz gücümüz yok kocalarımı çekiştircekmişiz
Bizim artık bebişlerimiz var onları çekiştiriyoruz bikerem

geldim geldim tatlım girmeden öncede yemiştim,oynadı durdu ama burun kemiği için yüzünü görmesi gerekiyor ya bekledik bekledik,oynayıp duruyor ama yüzünü göstermiyor kerata sonra bir tane daha yedim öksürdüm o ara gösterdi miniğim canım doktor cinsiyet göstermez daha dedi,yanılabilirim dedi ama bence gördü hatta ara ara len,ulen dedi durdu bebeğime....eşime söyledim duymadın mı diye sana öyle gelmiştir diyor inşallah tatlım 2li test te iyi çıkar...doktor 2li test iyi çıkarsa 3lü ve 4lüyü yaptırmayabilirim dedi çünkü duyarlığı %90mış,diğerlerinin ise %60mış...

canım gözünaydın. maşallah bebeğine cinsiyetle ilgili bişi dedimi? birdahaki sefere ben de çikolatayla gideyim bari. göremediğimiz pipiyi görürüz belki çikolata yiyince.

sağol tatlım yok ya bişey söylemedi cinsiyetle ilgili,ultrason çıktısına bakıyorum ben orda da görünmüyor bişey...ama doktor bebeğime len,ulen dönsene falan dedi,acaba erkek olabilir mi dedim tabi tahmin benimki,bir sonrakinde söylerim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…