iyi akşamlar kızlar bayadır giremiyordum cinsiyetleri ögrenenler varmı diye az bi geriye dogru okudum ama üzüldüm açıkçası kafamda karışık zaten şu 2 li test için p.tesi kanamam oldugu için hala ilaç kullanıyorum doktor test dogru sonuç vermez 3 lü testi yaparız sana dedi içim buruldu biraz bide aranızda 2 li test daha ii sonuç veriyo falan diyen olmuş iice karman çorman oldum gece gece
eşim boğa burcu :))) abdülrezzak koymak istiyor bebeğimizin ismini.
kıslar ben çıkıyorum, iyi geceler, bebişlerinizle tatlı rüyalaaaaaar
ehliyet sınavına çalışamadım yaf
iyi akşamlar kızlar bayadır giremiyordum cinsiyetleri ögrenenler varmı diye az bi geriye dogru okudum ama üzüldüm açıkçası kafamda karışık zaten şu 2 li test için p.tesi kanamam oldugu için hala ilaç kullanıyorum doktor test dogru sonuç vermez 3 lü testi yaparız sana dedi içim buruldu biraz bide aranızda 2 li test daha ii sonuç veriyo falan diyen olmuş iice karman çorman oldum gece gece
canım aklına kötü şey getirme, iyi olacak inşallah her şey.sen doktorun ne diyorsa harfi harfine uy. boşver kafanı bulandırma. progestonmu içiyorsun. ben de bugun başladım progestona. yan etkisi varmı herhangi bir gözlemin varmı senin?
canım gerçekten doktorun ne diyorsa onu yap,ama benim kendi doktorum 2li testin güvenirliği%90dır...3lünün ve 4lününki %60dadır dedi...neden %90 doğru çıan bir sonucu 3lü ve 4lü yaptırarak güvenirliğini%60a indireyim ki dedi...bilmiyorum yani...eğer 2li iyi çıkarsa onları yaptırmayabilirim dedi...doktorum prof. canım çok güveniyorum ona ama sen yine doktorun nasıl yönlendiriyorsa öyle yap...
Hoşgeldin cnm iyi akşamlar bozma moralini doktoruna güven..
Hiç yaptırmayanlar var boşver rabbim sağlık versin bebişlerimize olumlu düşün olumlu olsun..
kahve rengi lekelenmelerim oluyodu gittigimde bide düşük ilacı kullanıyorum kan degerlerin düzgün çıkmaz yanıltır bizi dedi yoksa ben olsun yapalım diğerlerinide yaptırıcam dedim ama böylesi daha uygun korkulacak bi şey yok dedi .
Hoşbulduk evet Allahım nasıl uygun görüyosa öyle olucak elbette ama annelik böle bi şey işte içimde bir kemirgen kemiriyo sanki benii kafamın içindeki bir başka ben hiç susmuyo
Tatlım seni çok iyi anlıyorum ama zaten 2li testle 3lü test arasında çok fazla zaman farkı yok..
Hatta bazı doktorlar artık 3lü yaptırmayıp direk 4lü yaptırıyolarmış bazılarıda 2li yaptırmayıp direk 3lü yaptırıyolar belli olmuyo bu yani kendi istekleri ve arzularıyla yaptırmayanda çok insan var..
Ense kalınlığı ölçüldümü bebişinin?
Bu kadar takma kendini yıpratırsın pskljimizde bu dönemde çok önemli kiii senin 2. hamileliğin bizden daha tecrübelisin..
Hepimiz bebeklerimizi düşünüyoruz iyi olsunlar,sağlıklı olsunlar istiyoruz tabiki ama Allah göstermesin o testlerde bi sorun çıksa bi tedavisi falanda yokki..
Elimizden bişeyde gelmez yani..
O yüzden olumlu düşün
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün işallah bizler elimizden geleni yapalımda gerisi bizi aşıyo
sen gittinmi cinsiyeti hakkında bi şey dedimi doktorun
p.tesi gecesi gittigin nöbetçi doktor az ısrar etsem sölicekti ya bilmemki sonra yanılmak istemem falan dedi zaten aglamaktan balon gibi olmuştu gözlerim kanamayı görünce bende ısrar etmedim . cuma kendi doktoruma gettim soguk nevale yok erken dedi kestirdi attı . Yıldızım barışmadı doktorla yaa az bi konuşur insan sormasan hiç bi şey anlattıgı yok
Öyle tabi cnm herşey Allahtan..
Valla kaçıncı anlatışım bu bilmiyorumCinsiyeti bellimi diye sorduğumda 1 ay sonra belli olur dedi sonrada kıza benziyo bu dedi
Bidahaki randevuda kesin öğreniriz inşallah daha net kesin bişey söylemedi malesef..
Doktor çok önemli yaa bende ısınamadığım yanında rahat edemediğim sorularımı çekinmeden soramadığım doktorla hayatta devam edemem..
Ki etmiyorum sürekli doktor arıyan bi tip oldum hahahaha
Bu son gittiğimi sevdim ama bakalım umarım iyi gider 2. görüşmemizde..
canım henüz doktorum bişey önermedi bu gidişimde görüşecem...canım benim bebeğim arı maya gibi , gövde kafadan büyük nerdeysee. tombiş maymunum benim
bana pregnacare verdi ama daha almadım. bebeyağı sürüyorum şu an ama benim karnım göbeğim yok daha. bu aralar başlıycam bende. sana ne verdi?
:)) canım merak etme erkekler kolay büyümüyor ben de eşime takılıyordum önce sen büyü sonra bebek diye :)arkadaşım ben lavobadayken yazmış bunu.eşim olacak dana adına özür dilerim. şımardı bugun iyice. bu daha bebeyken ben ne akla hizmet bebe yapmaya kalktım bilmiyom.
gözün aydın canım...kızlarrrr ben geldim.................bebişimi gördüm süppper büyümüş şuan 12+2 iken bebeğim 13+2 çıktı 67 mm kuzucum...elini kolunu oynattı,döndü durdu,doktor kolaylıkla ense kalınlığını ölçtü 1mm çıktı doktor çok iyi dedi,burun kemiğini göstermedi önce doktor karnıma bastırdı tık yok...sonra bir çikolata daha attım ağzıma hopp yüzünü gösterdi baktı burun kemiğine ...ona da çok iyi dedi...beyni,beyinciğini,omuriliklerine baktı....herşey iyi gelişmiş dedi...yarın 2li testimi yaptırmaya gidicem...allahıma şükürler olsun herşey yolunda kızlaarrr inşallah 2li testimde iyi çıkarr
malesef bende de var belimden sırtıma doğru gerilme ve ağrı varay canım tarif ettiğin yer benimde ağrıyor zaman zaman hatta bazen çift taraflı oluyor,sırt üstü yattığımda,acaba böbreklerimi mi üşüttüm dedim...ama sanırım bebişlerle ilgili
hmmm anladimm bise sorcamm suu catlak kremi onceden olusmuss catlaklarii gideriyor mu bide benim catlaklar ayak ve bel kisminda rengi de kirmizii ozee cook batiyorr napcamm benn yaaa nasil giderecem bunlarii:26:
Benimde hamile kaldıgımdan beri 5. doktor oldu bu aynı yere takip olmak lazım ama ufacık bi şeyden kıl kapıyorum. Şimdi direk parayı buna öder gidersem ilgi alaka başka oluyo p.teis gece kanamalı gittim nöbetçi kimse ona gittim acile gittim yaa cuma kendi doktoruma gittm diger doktor gel doktoruna görün bi kaç gün sonra demişti bi tutuk konuştu nerdeyse ultrasonda bile bakmıcak ee kanaman yoksa yeni gelmişsin diyo bi açtım azımı zevkten gelmedim ben burayı agrıdan duramıyorum tahlil yapın bi şey yapın diye bagırınca idrar tahlili yaptırdık intihap çıktı 2 gün ilaçları kullandım gözümü açtım afedersin idrarıma çıkarken aglıyodum ya o derece kötüydüm yani yok yok bende degiştiricem bu adamı sinir etti o gün beni
Evet tek doktorla devam etmek lazım ama bizde keyfimizden değiştirmiyoruz ya
Kanaman olmadıysa niyemi geldin dedi hey Allahım yarabbim yaa seçmecemi geliyo bunlar bize acaba..
İyi demişsin cnm içine sinmediyse değiştir tabi en doğru kararı sen verirsin..
ssk doktorlarına döndüler yaa hastaya degil sanki hasta sayısına odaklanıyolar .
bizde varızz 20 ila 22 ocak arası beklenen doğum tarihimiz...hoşgeldikmii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?