iyi akşamlar kızlar bayadır giremiyordum cinsiyetleri ögrenenler varmı diye az bi geriye dogru okudum ama üzüldüm açıkçası kafamda karışık zaten şu 2 li test için p.tesi kanamam oldugu için hala ilaç kullanıyorum doktor test dogru sonuç vermez 3 lü testi yaparız sana dedi içim buruldu biraz bide aranızda 2 li test daha ii sonuç veriyo falan diyen olmuş iice karman çorman oldum gece gece
Aynen öyle canım..
Hatta benim bu hafta gittiğim marmara üniversitesi hastanesindeki doktor bunlardan bin kat daha iyi ilgili ve alakalıydı yanii
Bu önce memnun kaldığım sonradan fikrimin değiştiyi bayan doktorda ilk randevuda gayet iyiydi 2. randevuya onun yokluğundaki doktora görünmüştüm ve kontrle gitmiştim yani kontrl muaynesiydi oda o yüzdenmi ilgisizdi acaba pes o zaman yaa
bizde varızz 20 ila 22 ocak arası beklenen doğum tarihimiz...hoşgeldikmii?
Özellikle dikkat ettim 10 gün içinde kontrol oluyo gidiyorum hakkım bu benim yani ultrasona almaya bile nazlanıyor. Bir şikayetinmi varmı diye öle soruyo sadece bakıyo pabuç palı soru üstüne soru soruyorum ultrasona alıyo . Bide baştan bile hamileliğim riskli 1,5 yıl önce düşük var ondan önce senelerce olmadı bu desen baştan ikizdi hala kese duruyo ona ragmen böle davranıyo onlara göre basit tabi bi şey olsa benim canım yanacak ona bi şey olmucak .
ii aksamlar bnce uzme kendini icini ferah tut ben yaptirmadimm 2li testi yaptiramiyacam da ne 2li testi dene 3 4 lu taramali testleride yaptiramiyacamm uzuldumm bndee ama olsunn napalimm pozitiff bakiyorumm herseye bebeim saglikli bi sekilde dogacakk insallahh bnce sende oyle dusunn uzmee kendinii
bizde varızz 20 ila 22 ocak arası beklenen doğum tarihimiz...hoşgeldikmii?
şeydacım fotoyu yükleyemedim iyi mi :2: camdan çektimde resmi alamadım bir türlü.
aylint cim doktor dediki eğer tüp bebeke ise embriyo sayısından fazlasını asla kabul etmiyormuş devlet sanırım yasakmış .tüp bebekte ancak iki bebeğe izin veriliyormuş eğer 2 den fazla olursa ceza alırmış doktor ve hastane.bu arada eğer tüp bebek değilse ısrarla doğursun hiçbirşeycik olmaz dedi sonuçta herkes doğruyor dedi nerde olduğunu sordu ben bursa dedimo anki dalgınlıkla.
sonracığıma kanaması olan arkadaşım leloss benim doktorum asla alttan ilaç kullanma taraftarı değil hatta cinsel ilişkiyide yasakladı.ve progestan iğnesi,alttan olan jeli ,hapı hepsi aynı içerikte ,niye alttan olanı kullanalım ki kolayı varken demişti.
kanamanın geçtiğine sevindim canım .benimde kanverengi akıntım oluyordu 5 haftadır şükür geçiyor plasenta yukarı çıkıyormuş .bol bol dinlen.benimde popişim ve belimin yanları agrıyor birşeşy olmaz normal bunlar dedi.
bu arada bende 5 haftadan beri progestan kullandım ama ikili tarama testim temiz çıktı .4 lü için 2 hafta sonra gideceğim.
Tatlım 3-4 hafta sonra gidersen geç olur şuan 11 haftalıksın zaten..
2 hafta sonra git bence veya söyle kayınvalidene sorsun 2li test için ne zmn gelmesi lazım şuan 11. haftada falan diye..
Valla çok güzeldi cnm yaa muhteşem bişey hareketlerini görmek böyle kolunu oynatması dönmesi falan muhteşem muhteşemm rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallahh
Dünki görüntülerde elini yüzünün oraya götürüyo sonra indiriyo falan çok başka çook sende gördüğünde inanamıycaksın ama muayneye girmeden tatlı bişeyler yemeyi sakın unutmaa
Korkum büyük sürekli bi şey olucakmış kaygısını taşıyorum ben bundan önce hiçte kolay şeyler yaşamadım bunlarında etkisi var tabii
Bazen psikolojimin hiç iyi olmadıgını düşünüyorum 3,5 ayı geçti hamileligim hiç bir kıyafetim olmuyor almıyorum pintilikten degil bi şey olucakta sonra bakıp bakıp üzülecekmişim gibi geliyo . Bebek içinde bir atlet bile almadım oysa içim gidiyo baktıgımda kardeşimin bebegi var 6 aylık ona alıyorum halaaa
Amin işallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucagımıza
tok git canım .açlık şeker ölcümünde aç gidicekesin.ben tok gitmiştim farketmiyo aslında .Kizlar yarin 2li test icin gidicem ya kan vermeye ac mi tok mu gideyim doktora sormayida unuttum:))
bu progestanı günde 3 tane yutuyorlarmış niye ben 1 tane alıcam diyince 600 mg çok fazla yazık gögüslere çok zararlı demişti doktorum.sen kaç tane alıyorsun canım.ben magnezyumda kullanııyorum bak hiç bir zarrı yok üstelik hem düşügü hem erken doğumu hem de krampları engelliyor canım .Valla hayatım benimde kafam karman çorman oldu. psogestanı ben ilk kaldıgımdada kullandım o doktor yuta bilirsin dedi yuttumda baya sonra buna başladım etkisi azalıyo alttan al dedi . Şimdi kanamada gene verdiler alttan alıyorum hala bi kaç güne kadar biticek .İlişki dedin de o nasıl bi şey kızz onu unutalı 3,5 ay oldu .adamla kardeş olduk öle sarılıp uyuyoss
tok git canım .açlık şeker ölcümünde aç gidicekesin.ben tok gitmiştim farketmiyo aslında .
bu progestanı günde 3 tane yutuyorlarmış niye ben 1 tane alıcam diyince 600 mg çok fazla yazık gögüslere çok zararlı demişti doktorum.sen kaç tane alıyorsun canım.ben magnezyumda kullanııyorum bak hiç bir zarrı yok üstelik hem düşügü hem erken doğumu hem de krampları engelliyor canım .ben bugün sordum 5 haftadır yasak hala yasakmı dedim evet yasak dedi hadi ya dedim
Elossss cumm korkularini dile getrdign msji okudum;benimde duygularim aynii. Endise ve korkuu..kanamam filan yok allaha sukur ama hersy kanama deill nelr nelr oluoo....ama kimse anlamioo gerkesiz goruolar korkularimii esim bilee...yada esim ben uzulmeyim die ole sey olmaz kafana takma dioo...ama icimde kopan frtinalar en ufak bi olayda gozyaslarima donusuo yada agresiflige donusuoo...annem uzulcek die aglamiorum yanjnda bu seferde Cok agresif oluorumm...napcam bilmiorum...ctesi kntrolum var umarim guzel haberler alirim
tok git canım .açlık şeker ölcümünde aç gidicekesin.ben tok gitmiştim farketmiyo aslında .
bu progestanı günde 3 tane yutuyorlarmış niye ben 1 tane alıcam diyince 600 mg çok fazla yazık gögüslere çok zararlı demişti doktorum.sen kaç tane alıyorsun canım.ben magnezyumda kullanııyorum bak hiç bir zarrı yok üstelik hem düşügü hem erken doğumu hem de krampları engelliyor canım .ben bugün sordum 5 haftadır yasak hala yasakmı dedim evet yasak dedi hadi ya dedim
bnde bise almadimm her aliswerise gittigimdee bakiyorumm oylee benimde icimm gidiyorr ama bu konuda seninle ayni dusunuyorumm sonradan bakip uzulmekk istemiyorumm ama sende kendine cook baski yapiyorsunn boylee gercii anlayabiliyorumm senii sende biraz da psikolojikmen gelisiyorr herseyy ama boyle seylerii dusunmee guzell seylerr olacakmiss gbii dusunn emin oll rahatlarsinn hafiflersinn cnmm hakkimizda hayirlisi neysee o olsunn
senindemi düşügün oldu düşük yaşayan kadınlarda bu düşünceler sık oluyomuş
Ahahahhcnm yha ben sormaya utaniorum fala napcam bilmiomm...adam buldunuzda bunuosunuz asdi ismi dicek die korkuorum tabiki icinden
Bu arada cnm progestan ben gunde 3 defa kullaniorum gercekten goguslerim inanilmaz acio su andaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?