2012 Ocak Anneleri

ii aksamlar bnce uzme kendini icini ferah tut ben yaptirmadimm 2li testi yaptiramiyacam da ne 2li testi dene 3 4 lu taramali testleride yaptiramiyacamm uzuldumm bndee ama olsunn napalimm pozitiff bakiyorumm herseye bebeim saglikli bi sekilde dogacakk insallahh bnce sende oyle dusunn uzmee kendinii

Özellikle dikkat ettim 10 gün içinde kontrol oluyo gidiyorum hakkım bu benim yani ultrasona almaya bile nazlanıyor. Bir şikayetinmi varmı diye öle soruyo sadece bakıyo pabuç palı soru üstüne soru soruyorum ultrasona alıyo . Bide baştan bile hamileliğim riskli 1,5 yıl önce düşük var ondan önce senelerce olmadı bu desen baştan ikizdi hala kese duruyo ona ragmen böle davranıyo onlara göre basit tabi bi şey olsa benim canım yanacak ona bi şey olmucak .

Evet cnm bende ondan bahsediyorum 10günlük kontrl süresinde gittim bende kiii yerine bakan doktor 1 hafta sonra gel demişti saçma sapan bi tavır sergiledi..
Para verince noluyo sanki hakkımız o bizim isteksiz isteksiz davranıyolar falan..
Hiç çekemem onları yani yeni gelin gibi nazlanmalar falan
Benim çocuğumu gösteriyo sonuçta 2dk gösterse ölcek gibi davranıyolar..
Doktor çok şükür içimize sinen bi doktor bizde bulucaz inşallah..

Korkum büyük sürekli bi şey olucakmış kaygısını taşıyorum ben bundan önce hiçte kolay şeyler yaşamadım bunlarında etkisi var tabii
Bazen psikolojimin hiç iyi olmadıgını düşünüyorum 3,5 ayı geçti hamileligim hiç bir kıyafetim olmuyor almıyorum pintilikten degil bi şey olucakta sonra bakıp bakıp üzülecekmişim gibi geliyo . Bebek içinde bir atlet bile almadım oysa içim gidiyo baktıgımda kardeşimin bebegi var 6 aylık ona alıyorum halaaa
Amin işallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucagımıza

şeydacım fotoyu yükleyemedim iyi mi :2: camdan çektimde resmi alamadım bir türlü.
aylint cim doktor dediki eğer tüp bebeke ise embriyo sayısından fazlasını asla kabul etmiyormuş devlet sanırım yasakmış .tüp bebekte ancak iki bebeğe izin veriliyormuş eğer 2 den fazla olursa ceza alırmış doktor ve hastane.bu arada eğer tüp bebek değilse ısrarla doğursun hiçbirşeycik olmaz dedi sonuçta herkes doğruyor dedi nerde olduğunu sordu ben bursa dedim o anki dalgınlıkla.
sonracığıma kanaması olan arkadaşım leloss benim doktorum asla alttan ilaç kullanma taraftarı değil hatta cinsel ilişkiyide yasakladı.ve progestan iğnesi,alttan olan jeli ,hapı hepsi aynı içerikte ,niye alttan olanı kullanalım ki kolayı varken demişti.
kanamanın geçtiğine sevindim canım .benimde kanverengi akıntım oluyordu 5 haftadır şükür geçiyor plasenta yukarı çıkıyormuş .bol bol dinlen.benimde popişim ve belimin yanları agrıyor birşeşy olmaz normal bunlar dedi.
bu arada bende 5 haftadan beri progestan kullandım ama ikili tarama testim temiz çıktı .4 lü için 2 hafta sonra gideceğim.

Valla hayatım benimde kafam karman çorman oldu. psogestanı ben ilk kaldıgımdada kullandım o doktor yuta bilirsin dedi yuttumda baya sonra buna başladım etkisi azalıyo alttan al dedi . Şimdi kanamada gene verdiler alttan alıyorum hala bi kaç güne kadar biticek .İlişki dedin de o nasıl bi şey kızz onu unutalı 3,5 ay oldu . adamla kardeş olduk öle sarılıp uyuyoss

ayy çok güzelmiş heyecanlandım şimdi hayırlısı ile bende görürüm inşallah neden tatlı yiyeyim ki ultrasondan sonraki

bnde bise almadimm her aliswerise gittigimdee bakiyorumm oylee benimde icimm gidiyorr ama bu konuda seninle ayni dusunuyorumm sonradan bakip uzulmekk istemiyorumm ama sende kendine cook baski yapiyorsunn boylee gercii anlayabiliyorumm senii sende biraz da psikolojikmen gelisiyorr herseyy ama boyle seylerii dusunmee guzell seylerr olacakmiss gbii dusunn emin oll rahatlarsinn hafiflersinn cnmm hakkimizda hayirlisi neysee o olsunn

Elossss cumm korkularini dile getrdign msji okudum;benimde duygularim aynii. Endise ve korkuu..kanamam filan yok allaha sukur ama hersy kanama deill nelr nelr oluoo....ama kimse anlamioo gerkesiz goruolar korkularimii esim bilee...yada esim ben uzulmeyim die ole sey olmaz kafana takma dioo...ama icimde kopan frtinalar en ufak bi olayda gozyaslarima donusuo yada agresiflige donusuoo...annem uzulcek die aglamiorum yanjnda bu seferde Cok agresif oluorumm...napcam bilmiorum...ctesi kntrolum var umarim guzel haberler alirim

Kizlar yarin 2li test icin gidicem ya kan vermeye ac mi tok mu gideyim doktora sormayida unuttum:))
tok git canım .açlık şeker ölcümünde aç gidicekesin.ben tok gitmiştim farketmiyo aslında .

bu progestanı günde 3 tane yutuyorlarmış niye ben 1 tane alıcam diyince 600 mg çok fazla yazık gögüslere çok zararlı demişti doktorum.sen kaç tane alıyorsun canım.ben magnezyumda kullanııyorum bak hiç bir zarrı yok üstelik hem düşügü hem erken doğumu hem de krampları engelliyor canım . ben bugün sordum 5 haftadır yasak hala yasakmı dedim evet yasak dedi hadi ya dedim

3 tane alttan alıyorum ben bide intap var onun için antibiyotik agrı kesici alıyorum. paso ilaç içiyorum yaa
hee aman yasak olsun içimden gelmiyo zaten benim olan adama oluyo oglumada bi kıskançlık çüktü gel yanımda yat zaten yakında bebeginin yanında yatarsın diyo

senindemi düşügün oldu düşük yaşayan kadınlarda bu düşünceler sık oluyomuş

Ahahahhcnm yha ben sormaya utaniorum fala napcam bilmiomm...adam buldunuzda bunuosunuz asdi ismi dicek die korkuorum tabiki icinden
Bu arada cnm progestan ben gunde 3 defa kullaniorum gercekten goguslerim inanilmaz acio su andaaa

güzel dileklerin için tşkr. ederim Amin işallah hepimiz içi her şey çok güzel olsun .

senindemi düşügün oldu düşük yaşayan kadınlarda bu düşünceler sık oluyomuş

Allaha sukur dusuk yasamadim hic benim ilk gebelogim..umarim yasamam da dusuk..ama zor buldim cnm 1 yila yakin korunmuoduk hatta bu kisa vakte 1 kez tup bebek denedik malesef negatif...negatifin haftasina hamis kalmisim...zoryollardan gecince iste aklimiza gelio olumsuzluklar bnde cok isterdim anlamadan bilmeden kafnimda buyusun endise etmeden doguraykimmm...ama nerdeeee

merhablar
bu gün dr gittim bebişim iyi maşallah kıpır kıpırdı çok mutlu oldum bu arada ense ölçümü ve 2li test için 15 gün sonra gel dedi ben de sordum tarama testi yaptırayım mı siz ne düşünüyorsunuz dedim kararı sen ver dedi ben ne olursa olsun aldırmayacağım dersen yaptırma dedi karar veremedim her hangi negatif bir şeyde doğuma kadar zaman geçmez o açıdan Allahım hemen ocak olsun

Ahahahhcnm yha ben sormaya utaniorum fala napcam bilmiomm...adam buldunuzda bunuosunuz asdi ismi dicek die korkuorum tabiki icinden
Bu arada cnm progestan ben gunde 3 defa kullaniorum gercekten goguslerim inanilmaz acio su andaaa

Valla biz azmadıkta adamların elin kulagındadır. Oğlumun dogum gününde karneside takdir geldi gitar istiyodu alalım dedik . Eşim gidip alıcak süpriz yapıcaz dedim nerden alıcaksın beyogluyla karaköy arasında bi yer var uygun fiyatı ordan alıcam dedi. Dınkkk etti bi şeyler kafama neee dedim ne işin var orda olmazz emreyide al onun begendigi olsun yaa hani süpriz olucaktı dedi yok yok boşverr çocu al canı ne istiyosa onu alsın . Halbukii karaköyü duyunca gıcık oldum ondan çocuu taktım peşine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…