Allaha sukur dusuk yasamadim hic benim ilk gebelogim..umarim yasamam da dusuk..ama zor buldim cnm 1 yila yakin korunmuoduk hatta bu kisa vakte 1 kez tup bebek denedik malesef negatif...negatifin haftasina hamis kalmisim...zoryollardan gecince iste aklimiza gelio olumsuzluklarbnde cok isterdim anlamadan bilmeden kafnimda buyusun endise etmeden doguraykimmm...ama nerdeeee
Valla biz azmadıkta adamların elin kulagındadır.Oğlumun dogum gününde karneside takdir geldi gitar istiyodu alalım dedik . Eşim gidip alıcak süpriz yapıcaz dedim nerden alıcaksın beyogluyla karaköy arasında bi yer var uygun fiyatı ordan alıcam dedi. Dınkkk etti bi şeyler kafama neee dedim ne işin var orda olmazz emreyide al onun begendigi olsun yaa hani süpriz olucaktı dedi yok yok boşverr çocu al canı ne istiyosa onu alsın . Halbukii karaköyü duyunca gıcık oldum ondan çocuu taktım peşine
şeydacım fotoyu yükleyemedim iyi mi :2: camdan çektimde resmi alamadım bir türlü.
aylint cim doktor dediki eğer tüp bebeke ise embriyo sayısından fazlasını asla kabul etmiyormuş devlet sanırım yasakmış .tüp bebekte ancak iki bebeğe izin veriliyormuş eğer 2 den fazla olursa ceza alırmış doktor ve hastane.bu arada eğer tüp bebek değilse ısrarla doğursun hiçbirşeycik olmaz dedi sonuçta herkes doğruyor dedi nerde olduğunu sordu ben bursa dedimo anki dalgınlıkla.
sonracığıma kanaması olan arkadaşım leloss benim doktorum asla alttan ilaç kullanma taraftarı değil hatta cinsel ilişkiyide yasakladı.ve progestan iğnesi,alttan olan jeli ,hapı hepsi aynı içerikte ,niye alttan olanı kullanalım ki kolayı varken demişti.
kanamanın geçtiğine sevindim canım .benimde kanverengi akıntım oluyordu 5 haftadır şükür geçiyor plasenta yukarı çıkıyormuş .bol bol dinlen.benimde popişim ve belimin yanları agrıyor birşeşy olmaz normal bunlar dedi.
bu arada bende 5 haftadan beri progestan kullandım ama ikili tarama testim temiz çıktı .4 lü için 2 hafta sonra gideceğim.
canım ben günde 3 kez vajinal olarak kullanıyorum buna rağmen ağır geliyor ki hap olarak alırsam midem ne hale gelir bilemiyorumValla hayatım benimde kafam karman çorman oldu. psogestanı ben ilk kaldıgımdada kullandım o doktor yuta bilirsin dedi yuttumda baya sonra buna başladım etkisi azalıyo alttan al dedi . Şimdi kanamada gene verdiler alttan alıyorum hala bi kaç güne kadar biticek .İlişki dedin de o nasıl bi şey kızz onu unutalı 3,5 ay oldu .adamla kardeş olduk öle sarılıp uyuyoss
senindemi düşügün oldu düşük yaşayan kadınlarda bu düşünceler sık oluyomuş
herkez yaşadıgı zorlukları bilir desene başkalarının seni anlaması zor bilirim. Düşük yaşadıgım için bana belli etmesede bu endişeleri eşimde yaşıyo bunu gözlerinden anlaya biliyorum. Kolayını bulsa camakena alıcak beni o kadar üstüme titriyo
Saol sekerim sana da hayirli gecelerrrherkese hayırlı gecelerrr
Allaha sukur dusuk yasamadim hic benim ilk gebelogim..umarim yasamam da dusuk..ama zor buldim cnm 1 yila yakin korunmuoduk hatta bu kisa vakte 1 kez tup bebek denedik malesef negatif...negatifin haftasina hamis kalmisim...zoryollardan gecince iste aklimiza gelio olumsuzluklarbnde cok isterdim anlamadan bilmeden kafnimda buyusun endise etmeden doguraykimmm...ama nerdeeee
Qyyy nasaallah cnm senin bide kocaman oglun var dimeqq..ne sanslisin ne gusel bisey ona krdes gelioo..benm bebgimede krdes cok isterim allahim nasip eedersee...hatta icim hep ikiz belki dedi ama deilmisolsun napalimm..
Cnm sizde de varmi bnde asiri sinirlilik ve duygusallik var ama bunlar esime ve aileme karsii..arkdslarima krsi cok iiim onlrla kafam dagilio hic olamdigi kdr guluorum ama nie bole oldum bilemiorum..
ayy benim eşimde öyle bir ara beni o kadar bunalttı ki tuvalete bile göndermeyecekti nerdeyse...korktum ayağa kalkmamam diye bezleyecek diye...
merhaba bende tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım aynı zamanda pıhtılaşma problemim var hiç negatif düşünmemeye çalışıyorum ama bende bebişim için hiç bir şey almadım son aya kadar da almayacağım nettten bile herşey alınıyor artık Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin
canım hiç kafana takma ve hep pozitif düşün ben tüp bebek tedavisine başlarken hatta dr ilk gördüğümde ben hamile kalacağım dedim ve oldu gerçekten hemde ilk tedavide öncesinde aşılama falan da yok Allahıma şükür şanslıyım bunda benim pozitif olmamında payı var sende öyle ol hiç kötüsünü düşünme aklından bile geçirme progesteran iğne bende kullandım tehlike olsun olmasın sanırım tüp bebekte veriyorlar benim hiç sıkıntım olmadı belki ilaç rahatsız edeilir
Ayyy cnm umam hersey gnlince olur saglicakla hepimis kucagimisa aliris tontislerimizii..
Lelosum haklisin nazimsiincekiollarrr...
Bnm cok uykum geldiii..iii gecelr kizlarri
valla canım eski çatlaklarada iyi geliyormuş diye liarac alıcam sanırım .3 tüp alayım diyorum eski yeni karışık orama şurama sürerim bol bol diyorum bakalım .bu sefer popişedesürücemcnm benimde cook catlak sorunum warrr bacak we bel kisminda warr etek sort kisa elbise giymez oldumm:26: bide rengi kirmizicook belirginn benim acil bunlari giderecekk wee hamileleikte yenilerinin olusmamasi icinn bi ilac lazimm bu tazdigin jel heryerde bulunuyor mu ben yurt disindayimm bulabilirmiyim acaba
valla ben pat diye sordumAhahahhcnm yha ben sormaya utaniorum fala napcam bilmiomm...adam buldunuzda bunuosunuz asdi ismi dicek die korkuorum tabiki icinden
Bu arada cnm progestan ben gunde 3 defa kullaniorum gercekten goguslerim inanilmaz acio su andaaa
yazdığını görmüştüm kan pıhtılaşması topiğinde 2009 dan beri oraya takılıyordum şimdi çok kalmıyorum üzülmek ve bebeğimi üzmek istemiyorum çok sarsıyor beni kötü haberlermerhaba bende tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım aynı zamanda pıhtılaşma problemim var hiç negatif düşünmemeye çalışıyorum ama bende bebişim için hiç bir şey almadım son aya kadar da almayacağım nettten bile herşey alınıyor artık Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin
2 yıldır bozuk bulaşık makinem uzun zamandırda mutfak dolabı istiyorum alırız diyo sallıyodu beni anacım bi hamile kaldım dolplar yapıldı yorulma dedi bulaşık makinesi aldı . şimdide çamaşır makinesi alalımmı diyo çalışıyo ne geregi var diyorum bebek olucakya narin olur onun cildi iisi olsun diyo heyy Allahım yaa
canım hiç kafana takma ve hep pozitif düşün ben tüp bebek tedavisine başlarken hatta dr ilk gördüğümde ben hamile kalacağım dedim ve oldu gerçekten hemde ilk tedavide öncesinde aşılama falan da yok Allahıma şükür şanslıyım bunda benim pozitif olmamında payı var sende öyle ol hiç kötüsünü düşünme aklından bile geçirme progesteran iğne bende kullandım tehlike olsun olmasın sanırım tüp bebekte veriyorlar benim hiç sıkıntım olmadı belki ilaç rahatsız edeilir
gunnaadinnnn annislerrr..bnmde bgunmus kntrolum dra gtcem insaallah...
progestan kilo mu aldırıyor canım?valla canım eski çatlaklarada iyi geliyormuş diye liarac alıcam sanırım .3 tüp alayım diyorum eski yeni karışık orama şurama sürerim bol bol diyorum bakalım .bu sefer popişedesürücem
valla ben pat diye sordum
belki bayan olduğu için rahatımdır erkek olsa kesinlikle soramazdım .evet işte ben dedim günde 3-6 tane kullanalar var acep bende mi 2 tane alsam dedim ya yazık ama gögüslere etkiliyor dedi.detayına girmedi .benim bir tane kafamı fır fır döndediyor bana kilo aldırdı şişiriyoda bakalım 16. haftaya kadar kullandırtıcam daha fazlasına gerek yok en üst seviyede şuan hormonların aslında gerek yok ama için rahat olması için kullan bakalım dedi ,zırt pırt arayıp geliyorum dememdense hapı alıyorum diye oturuyorum rahat .rabbim meleklerimizi korusun .
GunnaAdinnnn annislerrr..bnmde bgunmus kntrolum dra gtcem insaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?