2012 Ocak Anneleri

herkez yaşadıgı zorlukları bilir desene başkalarının seni anlaması zor bilirim. Düşük yaşadıgım için bana belli etmesede bu endişeleri eşimde yaşıyo bunu gözlerinden anlaya biliyorum. Kolayını bulsa camakena alıcak beni o kadar üstüme titriyo

Qyyy nasaallah cnm senin bide kocaman oglun var dimeqq..ne sanslisin ne gusel bisey ona krdes gelioo..benm bebgimede krdes cok isterim allahim nasip eedersee...hatta icim hep ikiz belki dedi ama deilmisolsun napalimm..
Cnm sizde de varmi bnde asiri sinirlilik ve duygusallik var ama bunlar esime ve aileme karsii..arkdslarima krsi cok iiim onlrla kafam dagilio hic olamdigi kdr guluorum ama nie bole oldum bilemiorum..

canım ben günde 3 kez vajinal olarak kullanıyorum buna rağmen ağır geliyor ki hap olarak alırsam midem ne hale gelir bilemiyorum
senindemi düşügün oldu düşük yaşayan kadınlarda bu düşünceler sık oluyomuş

benim var 2 kaybım o nedenle sayfaya yazılan kötü haberleri okuyamıyorum yüreğim yanıyor ( içimde hep bir korku var ...rabbime çok güveniyorum bu sefer bebeğime bişi olmayacak ama işte engellenemez bir duygu bu...rabbim bütün bebekleri korusun ayırmasın anacıklarının göbüşlerinden

ayy benim eşimde öyle bir ara beni o kadar bunalttı ki tuvalete bile göndermeyecekti nerdeyse...korktum ayağa kalkmamam diye bezleyecek diye...

merhaba bende tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım aynı zamanda pıhtılaşma problemim var hiç negatif düşünmemeye çalışıyorum ama bende bebişim için hiç bir şey almadım son aya kadar da almayacağım nettten bile herşey alınıyor artık Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Evet cnm 10 yaşını bitirdi oglum uzun zamandır ona kardeş olsun diye çabalıyoruz.Düşük oldugunda çok agladı iki kat kaldım onun yanında anne sen ölme ben kardeş falan istemiyorum üçümüz bir birimize yeteriz diye agladı . 3 gün kıvrandım ertesi günü alıcaklardı son gün düştü. Bunlarda ikizdi birinin gelişimi durdu şimdi içimde iki kese bir bebek var . Ailemize geçiyo nazımızda ondan onlara asabiyiz zavallı kocam çekiyo kaprislerimi bakalım nereye kadar

ayy benim eşimde öyle bir ara beni o kadar bunalttı ki tuvalete bile göndermeyecekti nerdeyse...korktum ayağa kalkmamam diye bezleyecek diye...

2 yıldır bozuk bulaşık makinem uzun zamandırda mutfak dolabı istiyorum alırız diyo sallıyodu beni anacım bi hamile kaldım dolplar yapıldı yorulma dedi bulaşık makinesi aldı . şimdide çamaşır makinesi alalımmı diyo çalışıyo ne geregi var diyorum bebek olucakya narin olur onun cildi iisi olsun diyo heyy Allahım yaa

Ayyy cnm umam hersey gnlince olur saglicakla hepimis kucagimisa aliris tontislerimizii..
Lelosum haklisin nazimsiincekiollarrr...
Bnm cok uykum geldiii..iii gecelr kizlarri

Ayyy cnm umam hersey gnlince olur saglicakla hepimis kucagimisa aliris tontislerimizii..
Lelosum haklisin nazimsiincekiollarrr...
Bnm cok uykum geldiii..iii gecelr kizlarri

ii geceler bende yatimm çok çene yaptım ayy içim açıldı bee sohbet ii geldi hepinize tşkr. kızlar Allah razı olsun leloşş ta kaçarrr

adamcımm uyanır muyanır mazallah bin tembih çekti çok oturma diye bak bak bak hala oturoyumusun senn hmm göbegim katlanıyo bebiş sıkışacak orda yat yat diye açar bi çene bana

valla canım eski çatlaklarada iyi geliyormuş diye liarac alıcam sanırım .3 tüp alayım diyorum eski yeni karışık orama şurama sürerim bol bol diyorum bakalım .bu sefer popişedesürücem

Ahahahhcnm yha ben sormaya utaniorum fala napcam bilmiomm...adam buldunuzda bunuosunuz asdi ismi dicek die korkuorum tabiki icinden
Bu arada cnm progestan ben gunde 3 defa kullaniorum gercekten goguslerim inanilmaz acio su andaaa
valla ben pat diye sordum
belki bayan olduğu için rahatımdır erkek olsa kesinlikle soramazdım .evet işte ben dedim günde 3-6 tane kullanalar var acep bende mi 2 tane alsam dedim ya yazık ama gögüslere etkiliyor dedi.detayına girmedi .benim bir tane kafamı fır fır döndediyor bana kilo aldırdı şişiriyoda bakalım 16. haftaya kadar kullandırtıcam daha fazlasına gerek yok en üst seviyede şuan hormonların aslında gerek yok ama için rahat olması için kullan bakalım dedi ,zırt pırt arayıp geliyorum dememdense hapı alıyorum diye oturuyorum rahat .rabbim meleklerimizi korusun .

yazdığını görmüştüm kan pıhtılaşması topiğinde 2009 dan beri oraya takılıyordum şimdi çok kalmıyorum üzülmek ve bebeğimi üzmek istemiyorum çok sarsıyor beni kötü haberler
eşine :) kıymetini bilsin tabi benim kide yemek falan yaptırmıyo yazık ya gözümüzün içine bakıyorlar içerde kimbilir ne depremler oluyor

ben daha önce çeşitli tedaviler denedim sırf tüp bebek olarak da 2. denemem bu ayrıca pıhtılaşma iğnelerime de devam ediyorum

kızlar ikide bir yazıyorum kötü haberleri okumuyorum diye nedenini açıklayayım ...sebebi bencillik değil inanın stres ve üzüntü vücudumda katil antikor denilen bazı antikorlar (katil denmesinin sebebi bebeğe saldırıyor olmaları)var..stres bunları artırıyor vücudumda o nedenle üzüntü yasak

progestan kilo mu aldırıyor canım? ben de 15 gün içicem, bakalım ne olacak?
GunnaAdinnnn annislerrr..bnmde bgunmus kntrolum dra gtcem insaallah...

günaydııın.. güzel haberlerle gel inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…