2012 Ocak Anneleri

Bizde Deniz diye hitap edilir kız tarafıda erkek tarafıda eşim niye böyle bi çıkıntılık yapıyo anlamadım irdelemedimde
Ay sorma sormaaa Bestanbey ne yaa deli etmişti bi ara benii..
[/QUOTE]

sende doruk isminde tanıdığım çocuk vardı sümüklünün tekiydi dersin..denizler akıllı oluyormuş dersinhem zaten deniz ismine karar vermişsiniz daha da kurcalamayın aklınızı..bende severim deniz ismini bizimde arkadaşlarımız hep erken davranıp bütün sevdiğimiz isimleri çocuklarına koymuşlar valla..şimdi isim arıyoruz bizde

ayy hayatım boyunca göğüslerim bu kadar büyük, güzel ve diri olmamışlardı.. hep böyle kalsalar keşkeeee...:86:

bnde de olduu hepsii sivilce bayagi cikmistii sonra yok oldularr ama goguslerimde damarlarr cook belli uclarida ciktii gobusumde benimm son 3 haftadirr cook belli tam hamileye benziyorumm artikk

Kızlar azımın içi çok acıyo kabardı hep damaklarım napa bilirim bilgisi olan varmı ne yesem içsem cnm acıyo

buarada 2 arkadaş ve kendimle ilgili cinsiyet tahmınim var meserret in ve benim oğluş leloss un kızı olacak gibime geliooo

Edacım sen de mi valla her gören erkek diyor, sadece rus ve çin takvimleri kız diyor, ne yalan söyliyim çocukluğumdan beni hep bir oğlum olsun istedim Kızları giydirip süslemeye de bayılıyorum, bi de daha bıcırık oluyolar Yani her ikisi de mutluluk verici benim için, 2. olsa tercihim olurdu tabi, ama şu an yok

ahhh canımcım senin kocan onlardan olmasa gerek..onların arasında nasıl büyümüş valla hayret..iyiki öldürmemişler
.

Canım benimki nerdeyse 13 yaşından beri ailesinden uzak yaşıyor, liseyi de üniversiyeti de ailesinden uzakta okudu, hatta üniversitede yaz tatillerinde bile gitmezdi ailesinin yanına, o yüzden karakteri dışarıya göre şekillenmiş, ailesine de hiç düşkün değildir, çünkü çok sevgi görmemiş varsa yoksa benim ailem, annemle görsen onları ana oğul beni gelin sanırsın ailemi kendi ailesi gibi benimsedi, zaten 11 yıldır benim ailemle içiçe, evin oğlu oldu yani, hanımköylü benimki

Kimsenin zevkine laf etmeyi sevmem, etmem de pek ama Bestanbey ne yahu :44: madem vazgeçirdin söyliyim, Olacak O Kadar'da bir "Bestami Balta" vardı, hatırlar mısın bilmem, o geldi aklıma koptum

Bu yaşıma kadar sivilce nedir bilmedim ama şimdi sağolsunlar bütün yüzümü kapladılar, neyse idare edicez artık

Kızlar azımın içi çok acıyo kabardı hep damaklarım napa bilirim bilgisi olan varmı ne yesem içsem cnm acıyo

ağız içi yaraları için karadut şerbeti, suyu ya da reçeli yiyebilirsin eğer bulabilirsennn tatlım..

hatunlar biz eşimle yemeğe gidiyoruz. hepiciğinize keyifli muhabbetler...

ayy hayatım boyunca göğüslerim bu kadar büyük, güzel ve diri olmamışlardı.. hep böyle kalsalar keşkeeee...:86:

dogumdan sonraa emzireceksinn yine boyle olacaklar ama sutten kestikten sonraa bebegini balon gbii soneceklerr bide sarkik olcaklar bidee catlaklarin olursaa sarktiktan sonraa kotu bir goruntusu olucakk ben kara kara dusunuyorumm boyle olursa napcamm diyee:26:

Evvettttttt, yaşasın haftasonu

meseretcim ne yapayım öyle hissettim inşallah gönlümüze göre verir rabbim ama bakıyorum herkes kız istiyo erkek hissettim deyince bile ufaktan bozuluyoruz sanki tövbe tövbe alınacak şimdi bebeler hissedecek

yaw tuana naptın sen, korku filmi gibi anlattıkların. ben anacığıma çektiysem sarkmaz da çatlamaz da inşallah 47 yaşında hatun ama maşallah göğüsleri taş gibi...

İnşallah iyi sonuçlarla gelirsin cnm..

Ay koptum Allah iyiliğini versin emi..
Kim o tanıdığın kim kim bizene diye tutturur aman bıraktım napim istiyosa eklesin 2. ismi erkek olursa..
Şimdiden 2. çocuğun pazarlığını yapıyo onun ismini ben koycam sen karışmıycaksın bunu sen koydun diye ama hiç niyetim yok ona bırakmaya hahahahah

Kimsenin zevkine laf etmeyi sevmem, etmem de pek ama Bestanbey ne yahu :44: madem vazgeçirdin söyliyim, Olacak O Kadar'da bir "Bestami Balta" vardı, hatırlar mısın bilmem, o geldi aklıma koptum

Aynen öyle annemde ilk duyduğunda o ne bestami gibi demişti
Ona göre çok şahane ama hala içinde ukte kalmış gibi söylüyo evet Bestanbey olmasını istiyodum diye
Bide Arasbey diyodu bi arada beylere takmış asker arkadaşı Aras koydu o yüzden koydurtmam Aras..
Çocuk bi yerde üst düzey yönetici olsa ne dicekler Bestanbey beymi dicekler diyoruz yok Bestanbey diceklermiş ee ismi o olmazki diyoruz sabit fikirli ya aman annemin ısrarlarıyla ve dalga geçmeleriyle vazgeçti şükür yoksa beni dinliyceği yoktu

yaw tuana naptın sen, korku filmi gibi anlattıkların. ben anacığıma çektiysem sarkmaz da çatlamaz da inşallah 47 yaşında hatun ama maşallah göğüsleri taş gibi...

kiz allah canini almasinn korku filmi haaa guldurdun beniii goz yaslarimm akiyorr gulmektenn :84: ama genelde herkeste oylee oluyo umarim bndee olmazz gider guzelim cekici goyuslerrrr

ağız içi yaraları için karadut şerbeti, suyu ya da reçeli yiyebilirsin eğer bulabilirsennn tatlım..

hatunlar biz eşimle yemeğe gidiyoruz. hepiciğinize keyifli muhabbetler...

Afiyet olsun size cnm görüşürz..

Heyy noluyo yaa içimizi kararttın hee..
Emzirmek göğüsleri sarkıtmaz diye yazıyo her yerde
Sarkarsada sarksın ayrıca bebişlerimiz için ki benimkiler zaten ufak pek sarkıcağınıda zannetmiyorum hele hele kız halaya çeker sözü doğruysa ve çekmişsem hiç sarkmaz
Buzlarla masaj yapar diriltiriz bizde sarkmalarını önlemek için

meseretcim ne yapayım öyle hissettim inşallah gönlümüze göre verir rabbim ama bakıyorum herkes kız istiyo erkek hissettim deyince bile ufaktan bozuluyoruz sanki tövbe tövbe alınacak şimdi bebeler hissedecek

Yok be cnm zannetmiyorum içimizde böyle bişeye bozulcak birilerinin olduğunu..
Bana ne kız deseler nede erkek deseler bozulmam zaten içime bişeyde doğmuyo gerçeyide değiştirmicek nasılsa..
Ki herkes bana kız diyo
Daha erkek diyen çıkmadı bi tanıdığımızın ufak kızı dışında
Yakın zamanda herkes öğrenicek cinsiyetleri zaten..

kiz allah canini almasinn korku filmi haaa guldurdun beniii goz yaslarimm akiyorr gulmektenn :84: ama genelde herkeste oylee oluyo umarim bndee olmazz gider guzelim cekici goyuslerrrr

anammm göğüslerden bahsetmeyin yaramı deşmeyin benim zaten nadide sultan gibi 90 dı gögüslerim dahada büyüdü sütlenince ne yapacam emzirince nasıl olacaklar şimdiden deforme oldular büyük oldukları için yandım benim çarem estetik ameliyat olacak ilerde sanırım yani sütten kestikten sonra

Yok canım bana diyebilirsin, benim çocukluk hayalimdi erkek anası olmak, hatta küçükken oyuncak bebeklerimi bile erkek bebek seçer onların annesi olurdum

Neeeeeeeeeeeeee, bu kadar hamileye söylenecek laflar mı bunlar kız, sus bakiyim
Hahahahah niye korkutuyorsun hatunları, yüreğimize inecek hem tıp ilerledi, sarkanımız, düşenimiz olrsa gider doktoruna toplatırız, bu bahaneyle kaportayı da yeniletmiş oluruz

benimkiler de bayagi buyuduu sutyenlerde dar gelmeye basladii fiskiriyorlarr artikk daha fazla buyumuseler iyi olurr yoksa bu estetik isini bnde dusunecemm

hee dogru diyorssun walla gitmisken artikk kaportayi kople yenilerizz goyusler olurr tas gbii butun yaglarida aldiririzz super olurr walla tek hayalimm 38 beden olmakk

hicc fena olmazz aslindaa cnmm goyuslerii tas gbii yaparizz su yaglarida komplee aldirsakk superr olurrduu tek hayalim dogumdan sonra 38 beden olmakk hamile kalmadan once 38 degildim dogumdan sonraa nasill olcamm hicc bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…