öyle tabi bence de tek isim daha iyi olur..benim eşimde iki isimli aile içinde kız tarafı farklı oğlan tarafı farklı hitab ediyorsizde deniz ya da doruk arasında karar verirsiniz..ama bestanbey gerçekten elenmeliymiş..
kızlar kimlerin yüzü sivilce oldu benim yüzüm sivilce doldu bugüne kadar hiç bukadar sivilcem olmamıştı üstelik göğüşlerimde mavi damarlar belli oluyor git gide rahimimde benim görebilcem şekilde büyüdü vede göğüs uclarım sanki çocuk emziriyormuşum gibi büyüdü sizde ne değişiklikler var
kızlar kimlerin yüzü sivilce oldu benim yüzüm sivilce doldu bugüne kadar hiç bukadar sivilcem olmamıştı üstelik göğüşlerimde mavi damarlar belli oluyor git gide rahimimde benim görebilcem şekilde büyüdü vede göğüs uclarım sanki çocuk emziriyormuşum gibi büyüdü sizde ne değişiklikler var
buarada 2 arkadaş ve kendimle ilgili cinsiyet tahmınim var meserret in ve benim oğluş leloss un kızı olacak gibime geliooo
ahhh canımcım senin kocan onlardan olmasa gerek..onların arasında nasıl büyümüş valla hayret..iyiki öldürmemişler
.
Evet cnm Doruk ismi çok güzel bi isim ismi beğenmediğimden istemiyorum demedim..
Ama Deniz diye hitap ediceksek 2. isme gerek yok bence..
Eşimi kırmamak için tamam dedim cinsiyeti bi belli olsun o daha çook isim konusunda fikir değiştirir
Daha sözlü bile değilken istediği isimde Bestanbeydi
Zar zor ikna edip vazgeçirdik..
Kızlar azımın içi çok acıyo kabardı hep damaklarım napa bilirim bilgisi olan varmı ne yesem içsem cnm acıyo
ayy hayatım boyunca göğüslerim bu kadar büyük, güzel ve diri olmamışlardı.. hep böyle kalsalar keşkeeee...:86:
ayy inanmıyorum ya okula gidip bir sınav yapıp geldim. maşalah sayfalar almış başını yürümüş. oh oh keyifli muhabbetler annecikler. bende yarın test sonuçlarımı doktoruma göstermeye gidicem. inşallah güzel haberlerle gelirim bende... ama şu haftasonu gibi var mı yaa.. ohhh yatışlardayımm...:124: :124: :124:
dogumdan sonraa emzireceksinn yine boyle olacaklar ama sutten kestikten sonraa bebegini balongbii soneceklerr bide sarkik olcaklar bidee catlaklarin olursaa sarktiktan sonraa kotu bir goruntusu olucakk ben kara kara dusunuyorumm boyle olursa napcamm diyee:26:
ayy hayatım boyunca göğüslerim bu kadar büyük, güzel ve diri olmamışlardı.. hep böyle kalsalar keşkeeee...:86:
ayy inanmıyorum ya okula gidip bir sınav yapıp geldim. maşalah sayfalar almış başını yürümüş. oh oh keyifli muhabbetler annecikler. bende yarın test sonuçlarımı doktoruma göstermeye gidicem. inşallah güzel haberlerle gelirim bende... ama şu haftasonu gibi var mı yaa.. ohhh yatışlardayımm...:124: :124: :124:
sende doruk isminde tanıdığım çocuk vardı sümüklünün tekiydi dersin..denizler akıllı oluyormuş dersinhem zaten deniz ismine karar vermişsiniz daha da kurcalamayın aklınızı..bende severim deniz ismini bizimde arkadaşlarımız hep erken davranıp bütün sevdiğimiz isimleri çocuklarına koymuşlar valla..şimdi isim arıyoruz bizde
Kimsenin zevkine laf etmeyi sevmem, etmem de pek ama Bestanbey ne yahu :44: madem vazgeçirdin söyliyim, Olacak O Kadar'da bir "Bestami Balta" vardı, hatırlar mısın bilmem, o geldi aklıma koptum
uzun süre böyle kalacaklar bildiğim kadarı ile kaç haftalık hamilesin sen
yaw tuana naptın sen, korku filmi gibi anlattıkların. ben anacığıma çektiysem sarkmaz da çatlamaz da inşallah 47 yaşında hatun ama maşallah göğüsleri taş gibi...
ağız içi yaraları için karadut şerbeti, suyu ya da reçeli yiyebilirsin eğer bulabilirsennn tatlım..
hatunlar biz eşimle yemeğe gidiyoruz. hepiciğinize keyifli muhabbetler...
dogumdan sonraa emzireceksinn yine boyle olacaklar ama sutten kestikten sonraa bebegini balongbii soneceklerr bide sarkik olcaklar bidee catlaklarin olursaa sarktiktan sonraa kotu bir goruntusu olucakk ben kara kara dusunuyorumm boyle olursa napcamm diyee:26:
meseretcim ne yapayım öyle hissettim inşallah gönlümüze göre verir rabbim ama bakıyorum herkes kız istiyo erkek hissettim deyince bile ufaktan bozuluyoruz sanki tövbe tövbe alınacak şimdi bebeler hissedecek
kiz allah canini almasinn korku filmi haaaguldurdun beniii goz yaslarimm akiyorr gulmektenn :84: ama genelde herkeste oylee oluyo umarim bndee olmazz gider guzelim cekici goyuslerrrr
meseretcim ne yapayım öyle hissettim inşallah gönlümüze göre verir rabbim ama bakıyorum herkes kız istiyo erkek hissettim deyince bile ufaktan bozuluyoruz sanki tövbe tövbe alınacak şimdi bebeler hissedecek
anammm göğüslerden bahsetmeyin yaramı deşmeyin benim zaten nadide sultan gibi 90 dı gögüslerim dahada büyüdü sütlenince ne yapacam emzirince nasıl olacaklar şimdiden deforme oldular büyük oldukları için yandımbenim çarem estetik ameliyat olacak ilerde sanırım yani sütten kestikten sonra
Yok canım bana diyebilirsin, benim çocukluk hayalimdi erkek anası olmak, hatta küçükken oyuncak bebeklerimi bile erkek bebek seçer onların annesi olurdum
Neeeeeeeeeeeeee, bu kadar hamileye söylenecek laflar mı bunlar kız, sus bakiyim
Hahahahah niye korkutuyorsun hatunları, yüreğimize inecekhem tıp ilerledi, sarkanımız, düşenimiz olrsa gider doktoruna toplatırız, bu bahaneyle kaportayı da yeniletmiş oluruz
Yok canım bana diyebilirsin, benim çocukluk hayalimdi erkek anası olmak, hatta küçükken oyuncak bebeklerimi bile erkek bebek seçer onların annesi olurdum
Neeeeeeeeeeeeee, bu kadar hamileye söylenecek laflar mı bunlar kız, sus bakiyim
Hahahahah niye korkutuyorsun hatunları, yüreğimize inecekhem tıp ilerledi, sarkanımız, düşenimiz olrsa gider doktoruna toplatırız, bu bahaneyle kaportayı da yeniletmiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?