ben daha önce çeşitli tedaviler denedim sırf tüp bebek olarak da 2. denemem bu ayrıca pıhtılaşma iğnelerime de devam ediyorum
ayy hayatım boyunca göğüslerim bu kadar büyük, güzel ve diri olmamışlardı.. hep böyle kalsalar keşkeeee...:86:
dogumdan sonraa emzireceksinn yine boyle olacaklar ama sutten kestikten sonraa bebegini balongbii soneceklerr bide sarkik olcaklar bidee catlaklarin olursaa sarktiktan sonraa kotu bir goruntusu olucakk ben kara kara dusunuyorumm boyle olursa napcamm diyee:26:
Ssehaaa cımmm nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn görmüyorum seniiiiiii
çok sağol ya yüreğime su serptin tam buna ihtiyacım vardı :)))) çok karamsarsın herkes de öle olmaz ki olmamalı olamazzzzzzzzzz
Canim benim burdayim okuyorum okuyorum bi sona gelemedim cok sevindim sonuclarin iyi cikmis canim benim darisi basima bugun 10.haftamizdayiz gecen haftayine kanamam oldu cok korktum ama şükür iyiyiz canim sagolasin. Kizlar bu arada eşimle 4.yil dönümümüz bana cok guzel bir kolye almiş anlami anne karninda cenin arapça vav harfi ucunda inci var cok mutlu oldum
Daha nice sağlıklı uzun yıllar nasip etsin rabbim canım..
Kolyenide güle güle kullan anlamı çok güzel ve özelmiş..
Amin canim Allahim hepimize ömür boyu mutlu huzurlu yillar nasip etsin. Sagolasin canim benim bende cok begendim
Canlarim ben kakao yagi aldim iyyyyyy o ne pis kakao kokuooo..ve de sekerli gibi surulurken yapisio gibii vede kiyafeti giyince direk gecioo kiyafete...eee siz nasi suruosunuzzz yahhh...bu arada druma sordum drum dediki bisey kullanmana gerek yok saten catlarsa ne yapsnada catlicaktirrr
Cnm alinti yapmiorum uzun msjlarda telden griorum da zor olo ozmnnn...seydacim wlla igrenerkten surdugum icinyaydigim solenemZzz..ustumdeki tshirtu atacam kesinn offf kakakkolu seker gibi kokuom wlla cnm bnde suremem hele hele yaz gunu yag surmekk evdeyken yada disari ciktigimisda cok kotu olar tatil yeri olsa neyse
Cnm alinti yapmiorum uzun msjlarda telden griorum da zor olo ozmnnn...seydacim wlla igrenerkten surdugum icinyaydigim solenemZzz..ustumdeki tshirtu atacam kesinn offf kakakkolu seker gibi kokuom wlla cnm bnde suremem hele hele yaz gunu yag surmekk evdeyken yada disari ciktigimisda cok kotu olar tatil yeri olsa neyse
kızlar tam üstüne bastınız şimdi eşim dalga geçiyodubende kalktım sinirlendim kakao yağı sürüyordum şimdi günde 3 defa sürüyorum nerdeyse karnıma bacaklarıma kollarıma göğsüme bide bebe yağı alacam bakalım çatlamam inşallah
Ahahahha cnmmm insaalah catlamazzzzz hicbiyerimizzzbazilari ne guzel hmn catlio ama ben bacaklarimin ic kismindan korkuorum zaten az vardi orda bide diz kapagimin altindaki baldir yerinde bi bacagimda var..alcili kalmistim baya bi catlamisimm
Ahahahha cnmmm insaalah catlamazzzzz hicbiyerimizzzbazilari ne guzel hmn catlio ama ben bacaklarimin ic kismindan korkuorum zaten az vardi orda bide diz kapagimin altindaki baldir yerinde bi bacagimda var..alcili kalmistim baya bi catlamisimm
Benimde çatlaklarım var kalçamda inşallah daha fazla çatlamam yaa korkuyorum vallahi :18:
Ay kalkıp bu gazla kakao yağı sürcem biraz sonra
Günde 3 defamı
Ay bravo vallahi ben hergün süremem diyorum sen günde 3 kere sürüyosun he..
Benimde çatlaklarım var kalçamda inşallah daha fazla çatlamam yaa korkuyorum vallahi :18:
Ay kalkıp bu gazla kakao yağı sürcem biraz sonra
walla bende catlamisimm onceden dogumdan sonraa halimi dusunmek bile istemiyorummbu kullandiginiz yaglar ise yarayacak mi barii ben daha hicbisse kulanmiyorumm ama kullanacam ne olurr nee olmazzz:26::26::26:
sürün kızlar sürün walla tedbiri elden bırakmayalım benimde kalçamda çatlak var 7 sene önce ani kilo alıp vermiştim ve çatlak oldu o yüzden çok korkuyorum o yüzden günde 3 ,5 ne varsa sürecem 10 dk vaktini ayır canım buna rağmen çatlarsak artık elden bişey gelmez
benim belimde warr maleseff kirmizi rengii bacaklardada warr haliyleeyani mini etek sort kisa elbisee ve bikini hepsii hayal olduu hicbirini giyemiyorum malesefff:18::18: :26:
sürün kızlar sürün walla tedbiri elden bırakmayalım benimde kalçamda çatlak var 7 sene önce ani kilo alıp vermiştim ve çatlak oldu o yüzden çok korkuyorum o yüzden günde 3 ,5 ne varsa sürecem 10 dk vaktini ayır canım buna rağmen çatlarsak artık elden bişey gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?