Eflinin anlamı cennete açılan kapı demek ,Demokanı bende bilmiyorum ben hep 2 isim düşündümhangisini isterse onu kullansın ilerde die
canım inanmayacaksın ama bu fikir eşimden çıktı :) Gizli gizli tuzlarlar, ağzına tükürürler, ters çevirirler diye ödü kopuyo, eşim küçükken akıcı konuşsun diye jiletle dilaltını kesmişler, çocuk korkudan kekeme olmuş bu kez de dili açılsın diye köstebek yedirmişler, evet yanlış okumadın canım köstebek yedirmişler Görümcem boğmaca olmuş, iyileşsin diye bir çobanın yolunu kesip, çocuğun boğazını keser gibi yaptırmışlar, görümcem bunun üstüne yıllarca her gece korkudan yatağını ıslatmış, kayınvalidem şimdiden bebek doğduyunda topuğu delinip kirli kanı akıtılmazsa sarılık olur diyor, daha neler neler, aklıma ilk gelenler bunlar, evlerinde el yıkayacak sabun olmaması konusuna hiç değinmiyorum... şimdi sen bu ailenin yeni doğmuş bebeğinle yakın temasta bulunmasını ister misin?
demokan benim bir tanıdığımın oğlunun ismi sanırsam mitolojik bir isimdi ve kızının adıda setenay oda prensesmiş..Eflinin anlamı cennete açılan kapı demek ,Demokanı bende bilmiyorum ben hep 2 isim düşündümhangisini isterse onu kullansın ilerde die
Ya ikisinide istemezse bunun sonu yokki şekerim
Veya birini kullanmak istemiyosa benm gibi ve gıcıklığına o isimle hitap eden insanlar varsa..
Tabi siz bilirsiniz yinede çocuk sizin
Benimde eşim erkek olursa 2 isim diyo bence saçma sonuçta ona Deniz olarak hitap ediceksek neden Doruk ismiinide koyalım ama onu kırmamak için tamam dedim..
ben de kız istiyordum, süslüycektim. bıcır bıcır cıvıl cıvıl bi kızım olsun istemiştim. ama oğlan geliyo..
Kız 7-8 aylık bebişe mayokini varmı..
Oyy alır süsler püslerim ben onu benim süslenmem onun süslenmesi biz sahile inemeyiz hahahahah
Bir an önce o günler gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ya ikisinide istemezse bunun sonu yokki şekerim
Veya birini kullanmak istemiyosa benm gibi ve gıcıklığına o isimle hitap eden insanlar varsa..
Tabi siz bilirsiniz yinede çocuk sizin
Benimde eşim erkek olursa 2 isim diyo bence saçma sonuçta ona Deniz olarak hitap ediceksek neden Doruk ismiinide koyalım ama onu kırmamak için tamam dedim..
ben de kız istiyordum, süslüycektim. bıcır bıcır cıvıl cıvıl bi kızım olsun istemiştim. ama oğlan geliyo..
canım aslında ben erkek için daha çok onu düşünmüştüm mehmet konulacak kesin sadece mehmet olmasını istemedim o yüzden ama kız isminde fikrim değişebilir zaten düşündüğüm isim tek isim gibi söyleniyor eflinnaz
bende doruk ismini beğeniyorum bizde seçeneklerimizin arasına koymuştuk bence hoş bir isim..
Sadece Naz olsa daha güzel gibi geliyo bana ama tabi tercih senin cnm..
Ahh bi öğrensek cinsiyetleriiiiiii
Senin bidahaki randevu ne zmn?
Tatlım kısmet bu işler hayırlısı buymuş demekki..
Hiç farketmiyo bnm için kız olmuş erkek olmuş..
Ama işte kızların o bıcır bıcır kıyafetlerini görünce çıldırıyorummmmmmmmm..
Evet cnm Doruk ismi çok güzel bi isim ismi beğenmediğimden istemiyorum demedim..
Ama Deniz diye hitap ediceksek 2. isme gerek yok bence..
Eşimi kırmamak için tamam dedim cinsiyeti bi belli olsun o daha çook isim konusunda fikir değiştirir
Daha sözlü bile değilken istediği isimde Bestanbeydi
Zar zor ikna edip vazgeçirdik..
bi dahaki randevum 18 temmuz canım o zamana kadar nasıl dayanırım bilmem ama doğum günümde de gidebilirim belki cinsiyetı öğrenirim güzel bi hediye olur banabakalım doktorum 11 ine kadar yokmuş zaten gidemem ondan önce
Doğum günün ne zmn?
Çok zaman yokmuşki canım yaa 17gün.
1 ay sonra dememiş en azından
12 temmmuz doğum günüm doktor 18 inde cinsiyeti öğreniriz demişti bakalım kızsa eğer benım için büyük süpriz olacak çatlıyorum meraktannn
Evet cnm Doruk ismi çok güzel bi isim ismi beğenmediğimden istemiyorum demedim..
Ama Deniz diye hitap ediceksek 2. isme gerek yok bence..
Eşimi kırmamak için tamam dedim cinsiyeti bi belli olsun o daha çook isim konusunda fikir değiştirir
Daha sözlü bile değilken istediği isimde Bestanbeydi
Zar zor ikna edip vazgeçirdik..
kızlar kimlerin yüzü sivilce oldu benim yüzüm sivilce doldu bugüne kadar hiç bukadar sivilcem olmamıştı üstelik göğüşlerimde mavi damarlar belli oluyor git gide rahimimde benim görebilcem şekilde büyüdü vede göğüs uclarım sanki çocuk emziriyormuşum gibi büyüdü sizde ne değişiklikler var
kızlar kimlerin yüzü sivilce oldu benim yüzüm sivilce doldu bugüne kadar hiç bukadar sivilcem olmamıştı üstelik göğüşlerimde mavi damarlar belli oluyor git gide rahimimde benim görebilcem şekilde büyüdü vede göğüs uclarım sanki çocuk emziriyormuşum gibi büyüdü sizde ne değişiklikler var
bende de var canım aynıları..yüzüm ergen suratı gibi olmuştu ama geçti şimdi..göğüs üçlarımda karardı bunlar hep hamişlikten canım..kendimde gördüğüm her değişiklik bir mucizenin varlığı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?