2012 Ocak Anneleri

Eflinin anlamı cennete açılan kapı demek ,Demokanı bende bilmiyorum ben hep 2 isim düşündüm hangisini isterse onu kullansın ilerde die

Ya ikisinide istemezse bunun sonu yokki şekerim
Veya birini kullanmak istemiyosa benm gibi ve gıcıklığına o isimle hitap eden insanlar varsa..
Tabi siz bilirsiniz yinede çocuk sizin
Benimde eşim erkek olursa 2 isim diyo bence saçma sonuçta ona Deniz olarak hitap ediceksek neden Doruk ismiinide koyalım ama onu kırmamak için tamam dedim..

ahhh canımcım senin kocan onlardan olmasa gerek..onların arasında nasıl büyümüş valla hayret..iyiki öldürmemişler

Eflinin anlamı cennete açılan kapı demek ,Demokanı bende bilmiyorum ben hep 2 isim düşündüm hangisini isterse onu kullansın ilerde die
demokan benim bir tanıdığımın oğlunun ismi sanırsam mitolojik bir isimdi ve kızının adıda setenay oda prensesmiş..

canım aslında ben erkek için daha çok onu düşünmüştüm mehmet konulacak kesin sadece mehmet olmasını istemedim o yüzden ama kız isminde fikrim değişebilir zaten düşündüğüm isim tek isim gibi söyleniyor eflinnaz

Kız 7-8 aylık bebişe mayokini varmı..
Oyy alır süsler püslerim ben onu benim süslenmem onun süslenmesi biz sahile inemeyiz hahahahah
Bir an önce o günler gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben de kız istiyordum, süslüycektim. bıcır bıcır cıvıl cıvıl bi kızım olsun istemiştim. ama oğlan geliyo..

bende doruk ismini beğeniyorum bizde seçeneklerimizin arasına koymuştuk bence hoş bir isim..

ben de kız istiyordum, süslüycektim. bıcır bıcır cıvıl cıvıl bi kızım olsun istemiştim. ama oğlan geliyo..

ayy öyle deme ama bende kız istiyorum tabi senin gibi hissediyorum bakalım hepsi evlat allah kızda nasip eder canım merak etme senınde yakışıklı bi oğluşun olacak ne güzel işte bütün anneler kız isterse dünyada erkek kalmıycak walla

Sadece Naz olsa daha güzel gibi geliyo bana ama tabi tercih senin cnm..
Ahh bi öğrensek cinsiyetleriiiiiii
Senin bidahaki randevu ne zmn?

Tatlım kısmet bu işler hayırlısı buymuş demekki..
Hiç farketmiyo bnm için kız olmuş erkek olmuş..
Ama işte kızların o bıcır bıcır kıyafetlerini görünce çıldırıyorummmmmmmmm..

bende doruk ismini beğeniyorum bizde seçeneklerimizin arasına koymuştuk bence hoş bir isim..

Evet cnm Doruk ismi çok güzel bi isim ismi beğenmediğimden istemiyorum demedim..
Ama Deniz diye hitap ediceksek 2. isme gerek yok bence..
Eşimi kırmamak için tamam dedim cinsiyeti bi belli olsun o daha çook isim konusunda fikir değiştirir
Daha sözlü bile değilken istediği isimde Bestanbeydi
Zar zor ikna edip vazgeçirdik..

Son düzenleme:

bi dahaki randevum 18 temmuz canım o zamana kadar nasıl dayanırım bilmem ama doğum günümde de gidebilirim belki cinsiyetı öğrenirim güzel bi hediye olur bana bakalım doktorum 11 ine kadar yokmuş zaten gidemem ondan önce

Doğum günün ne zmn?
Çok zaman yokmuşki canım yaa 17gün.
1 ay sonra dememiş en azından

12 temmmuz doğum günüm doktor 18 inde cinsiyeti öğreniriz demişti bakalım kızsa eğer benım için büyük süpriz olacak çatlıyorum meraktannn

Aaaaaaaaaa kardeşimle aynı gün doğum günleriniz..
Bende çatlıyorum meraktan yaa..
Sen her ikisinede alıştır kendiini kızda diyebilir sonuçta..

[/QUOTE]

öyle tabi bence de tek isim daha iyi olur..benim eşimde iki isimli aile içinde kız tarafı farklı oğlan tarafı farklı hitab ediyor sizde deniz ya da doruk arasında karar verirsiniz..ama bestanbey gerçekten elenmeliymiş..

öyle tabi bence de tek isim daha iyi olur..benim eşimde iki isimli aile içinde kız tarafı farklı oğlan tarafı farklı hitab ediyor sizde deniz ya da doruk arasında karar verirsiniz..ama bestanbey gerçekten elenmeliymiş..[/QUOTE]

Bizde Deniz diye hitap edilir kız tarafıda erkek tarafıda eşim niye böyle bi çıkıntılık yapıyo anlamadım irdelemedimde
Ay sorma sormaaa Bestanbey ne yaa deli etmişti bi ara benii..

kızlar kimlerin yüzü sivilce oldu benim yüzüm sivilce doldu bugüne kadar hiç bukadar sivilcem olmamıştı üstelik göğüşlerimde mavi damarlar belli oluyor git gide rahimimde benim görebilcem şekilde büyüdü vede göğüs uclarım sanki çocuk emziriyormuşum gibi büyüdü sizde ne değişiklikler var

bende de var canım aynıları..yüzüm ergen suratı gibi olmuştu ama geçti şimdi..göğüs üçlarımda karardı bunlar hep hamişlikten canım..kendimde gördüğüm her değişiklik bir mucizenin varlığı..

Cildi bozulanlara kız gücelleşenlere erkek derler cnm hahaha ne kaa çok hurafe var cinsiyetle ilgili dimi
Bende bi değişiklik olmadı cnm dediğin gibi bi tek karın bolgem fazlaca şiş ve sert bide mide yanmaları bulanmaları fln var..
İlk zamanlar göğüslerim çok sızlıyodu ama sonra geçti..

ayy inanmıyorum ya okula gidip bir sınav yapıp geldim. maşalah sayfalar almış başını yürümüş. oh oh keyifli muhabbetler annecikler. bende yarın test sonuçlarımı doktoruma göstermeye gidicem. inşallah güzel haberlerle gelirim bende... ama şu haftasonu gibi var mı yaa.. ohhh yatışlardayımm...:124: :124: :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…