2012 Ocak Anneleri

ewt cnm arabistandayimm gece alisweris yapiyoruzz coguu yer sabaha kadarr acikk kasimda gelecez turkiyeye dogumu burda yapmayi dusunuyordum ama wazgectimm doktorr sorunu yasiyorumm burdaa

35 de sicak mi yaa bizim burdaa 45 50

Selam Kızlar, Pazar gezmesinden döner dönmez, ayağımın tozuyla topiğe girdim ama bugün herkes gezmelerde heralde, sabahtan beri 1 sayfa ilerlemiş

offf resmen deniz aşeriyorum :))) neyse tatil için son 15 gün
şuanda da tatilde sayılırım aslında ama benim canım deniz-kum-güneş istiyor
dört gözle tatilimizi bekliyoruz bakalımmmmmm

Seninle aynı tarihte tatile gidiyoruz aynen canım ben de aşeriyorum resmen, bi de İstanbul'da 3 tarafın denizz ama giremiyorsun korkunç bişey, önünde envayi çeşit yemekten oluşan bir sofra kurulmuş da bir lokma yiyemiyorsun gibi

Bugün de biz yaptık aynısından eşim 12 de uyandı, surat yaptım biraz ben de, kaptım hisarda kahvaltıyı normalde üşeniyor o yolu gitmeye, yeşilköyde yapıp gelelim diyor, ama hiçbir yer boğazın yerini tutmuyor tabi

Çok sevindim canım gitmene, bizimki de çakma organikti ama uzzuuuuun zamandır yemediğim kadar yedim bugün, çok mutluyum
Yaşasın yemek yemek

herkes pazar gezmesinde herhalde, benim bugün hiç evden çıkasım gelmedi. evde takıldık eşimle. herkese selammmmmmmm

Canım ben de normalde Cumartesi gezip Pazar dinlenmeyi severim ama şu sıralar evde oturdukça yoruluyorum sanki, kapalı mekande bulantım artıyor, hiçbir şey de yemiyorum, dışarıda olunca iştahım da açılıyor şimdi yatar dinlenirim.

oohh herkes negüzel eğlenmiş maşallah ben hem kocişe hasret hem haftasonu kayınvalide evde peder evde görümcemlerde geldi çocuklarıyla ilgilen derken geçti vakit boşş ve sıkıcı günlerr bunalımlardayımm

canım ya eşin iş için şehir dışında olunca annenlere gitsen olmaz mı

ben yeni giridimm cnmm nasılsın nasıl gidiyo arkadaşımmm.bebişin gelişimi nasıl doktora giitğini yazmışsın eşinde geldimi kuzum

iyiyim canım bebeğimin gelişimi normal dedi doktorum evet eşimde gelmişti doktora canım çok şükür hallettik sorunları sen nasılsın

ayyyy yalnız başıma sıkılıyorumm ne yapsam acaba şimdi kimsecikler gelmiyooo 6 ay sonra kovsan gitmezlerr

Sıkma canını tatlım, acısını çıkarırsın bugünlerin, bebişin doğunca birlikte gezer tozarsınız

evet canım o zaman sıkılmaya vaktim olmayacak asıl şimdi ne yapsam da vakit geçse die düşünüyorum

Ben de eve geldiğimden beri hamile giysilerine bakıyorum, hiçbir şeyim olmuyor artık, şort almam lazım, almışken yaz sonuna kadar giyeyim diyorum ama hamile şortları da çok çirkin
Öyle oyalanıyorum işte...

Son düzenleme:
slm kızlar kendimi patlıcak bi bomba gibi hissediyorum 2 saat oldu yemek yiyeli yaa agırlıgı atamadım üstümden sürekli su içiyorum karnım acımaya başladı.

ewt cnm arabistandayimm gece alisweris yapiyoruzz coguu yer sabaha kadarr acikk kasimda gelecez turkiyeye dogumu burda yapmayi dusunuyordum ama wazgectimm doktorr sorunu yasiyorumm burdaa

neden güzelim dil sorunu yüzündenmi zorluk çekiyorsun doktorda, ilk doğumlar asıl türkiyede sorun bence, devlet hastahanelerinde ilgi yok özellerde de sezeryan merakı, insan gibi muamele görücem diyosan normal doğum yapma şansını yok ediyorlar

bende bebek örgülerine bakıyorum netten örmüştüm daha önceden yelek falan ama tulum gördüm çok tatlı patikler onlara bakıyorum ben skinny jeanslerimi kaldıralı 1 ay oldu canım en son giydiğimde bacağımda bile boydan boya iz yapmıştı özlüyorumm kotlarımı yaaa topuklularımı bol bol giyenmeye başladım bile ben

Bir pantolon aldım zaten onunla idare ediyordum, eteklerim elbiselerim de var, ama yaz sıcağı bermudalar falan lazım, sanırım benim için alış veriş zamanı

onceleri dil sorunu yasiyordum ilk ozele gittim burdaa daha iyidir dedik ama doktor misirli ciktii dilinden hicc anlayamadimm bir suru gereksizz ilac werdi bana sonra esimin arkadasi bi doktor onerdi bizee dewlette calisiyorr oraya gittimm azerbaycanli ciktii dilinden anlayabiliyorumm cook memnun kaldimm su an onun yanina gidiyorumm ama ramazanda memleketine gidiyormuss temelli yani bende ortada kalicam yinee gitmeyecek olsa dogumu burda yapicaktimm artikk turkiyede donucem

kızlar ben uçtum loğusa şerbetine geldim bayıldım bunlara kendim yapmaya kara verdim loğusa şerbeti bardağı süslerimi allah o günleride göstersinn hepimize AMİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…