ewt cnm arabistandayimm gece alisweris yapiyoruzz coguu yer sabaha kadarr acikk kasimda gelecez turkiyeye dogumu burda yapmayi dusunuyordum ama wazgectimm doktorr sorunu yasiyorumm burdaa
ohh superdı desene cnm :)
Kızlar beraber olsak gıderdık valla :)
gıttım kahvaltıma offf hayaldı gercek oldu resmennnn :)
süper otesıydı agladıgım fılmın recelını bılem yedım
İNCİR REÇELİİİİ :)
maşşallah yedımde yedım
hersey organık ordakı teyze recel yapıyor turunc ve ıncır recelı o kadar yedımkı garson soka gırdı
dedım hamıleyım gunlerdır acım resmen nabayım yanı nabayım :)
Nerde yasıyordun cnm
Arabıstan da felan sanırım dımı
ee ınsan herseye alısıyor tatlım
ozaman desene orda sabaha kadar acık heryer
alısverıs oyle daha ıyı demekkı
Turkıyeye gelıyormusun tatıllerınızde felan
ohh az kalmıs az
35 de sicak mi yaa bizim burdaa 45 50Bu sıcakta gezmeleremi gidilir yahu bugün maraş 35 dereceydi bulaşık bile yıkyamadım kalp ritmim değişti sıcaktan belki şimdi dışarsı biraz serinnlemiştir bu saatlerde dışarda gezmek çok güzel ama eşcazım işteeee gezenler bizim içinde gezsin dondurmalar yesin
35 de sicak mi yaa bizim burdaa 45 50
offf resmen deniz aşeriyorum :))) neyse tatil için son 15 gün
şuanda da tatilde sayılırım aslında ama benim canım deniz-kum-güneş istiyor
dört gözle tatilimizi bekliyoruz bakalımmmmmm
tünaydınlar herkese :))))))))
valla canım iyi oluyor :)))))) cuma günü bursadaydım ben dün sabah döndüm eşim beni almaya geldi eve dönerken hadi kahvaltı yapalım dedi sölemesi ayıp hisara indik deniz kıyısında yaptık kahvaltımızı bide dün ne vardı bilmiyom yelkenli kaynıyodu deniz güzeldi yani :)))
ohh superdı desene cnm :)
Kızlar beraber olsak gıderdık valla :)
gıttım kahvaltıma offf hayaldı gercek oldu resmennnn :)
süper otesıydı agladıgım fılmın recelını bılem yedım
İNCİR REÇELİİİİ :)
maşşallah yedımde yedım
hersey organık ordakı teyze recel yapıyor turunc ve ıncır recelı o kadar yedımkı garson soka gırdı
dedım hamıleyım gunlerdır acım resmen nabayım yanı nabayım :)
herkes pazar gezmesinde herhalde, benim bugün hiç evden çıkasım gelmedi. evde takıldık eşimle. herkese selammmmmmmm
oohh herkes negüzel eğlenmiş maşallah ben hem kocişe hasret hem haftasonu kayınvalide evde peder evde görümcemlerde geldi çocuklarıyla ilgilen derken geçti vakit boşş ve sıkıcı günlerrbunalımlardayımm
ben yeni giridimm cnmm nasılsın nasıl gidiyo arkadaşımmm.bebişin gelişimi nasıl doktora giitğini yazmışsın eşinde geldimi kuzum
oohh herkes negüzel eğlenmiş maşallah ben hem kocişe hasret hem haftasonu kayınvalide evde peder evde görümcemlerde geldi çocuklarıyla ilgilen derken geçti vakit boşş ve sıkıcı günlerrbunalımlardayımm
ayyyy yalnız başıma sıkılıyorumm ne yapsam acaba şimdi kimsecikler gelmiyooo 6 ay sonra kovsan gitmezlerr
Bebiş gelince sıkılmaya vaktin olmayacak zaten, yalnızlığın keyfini çıkar
evet canım o zaman sıkılmaya vaktim olmayacak asıl şimdi ne yapsam da vakit geçse die düşünüyorum
ewt cnm arabistandayimm gece alisweris yapiyoruzz coguu yer sabaha kadarr acikk kasimda gelecez turkiyeye dogumu burda yapmayi dusunuyordum ama wazgectimm doktorr sorunu yasiyorumm burdaa
Ben de eve geldiğimden beri hamile giysilerine bakıyorum, hiçbir şeyim olmuyor artık, şort almam lazım, almışken yaz sonuna kadar giyeyim diyorum ama hamile şortları da çok çirkin
Öyle oyalanıyorum işte...
slm kızlar kendimi patlıcak bi bomba gibi hissediyorum2 saat oldu yemek yiyeli yaa agırlıgı atamadım üstümden sürekli su içiyorum karnım acımaya başladı.
bende bebek örgülerine bakıyorum netten örmüştüm daha önceden yelek falan ama tulum gördüm çok tatlı patikler onlara bakıyorum ben skinny jeanslerimi kaldıralı 1 ay oldu canım en son giydiğimde bacağımda bile boydan boya iz yapmıştı özlüyorumm kotlarımı yaaa topuklularımı bol bol giyenmeye başladım bile ben
neden güzelim dil sorunu yüzündenmi zorluk çekiyorsun doktorda, ilk doğumlar asıl türkiyede sorun bence, devlet hastahanelerinde ilgi yok özellerde de sezeryan merakı, insan gibi muamele görücem diyosan normal doğum yapma şansını yok ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?