2012 Ocak Anneleri

O zaman kesin öğrenirsin cnm. bu kadar dayandın az daha dayan bari

Hadi bakalım güzel haberlerle gel

Nasilsinizz nasi dido hamislik...bnde duygusal tepkimelerde asirilik yapiooo

hoşgeldin bendede kızz hemen aglıyorum oğlum kurana başladı bu gün camiye gidiyo çocun arkasından aglıyorum anne askere degil camiye gidiyorum gelicem bi kaç saat sonra diyo ayy napiyim yaa hoşuma gitti Anne yüregi işte yakında benim bu duygularımı çok ii anlıcaksınız

biri sedamı dedı :))
ayy cok fenayım cokk
bır dızıde fena sahne olsun ben bayılayım yanı
duygusal fılmler benı bıtırıyor

Seda cnm kacirmsim ben je karisimi catlak icin yahhh

canım annemde bende estetısyenız
annem labaratuarda ozel dogal yaglardan karısım hazırlatıyor onu suruyorum ben
cok memnunum
dedıgım gıbı 4 arkadasımın 3u kullandı sıfır catlaksız atlattılar bu donemı

Ama bu haksizlikk yahhh biz nerden bulcazzz..sole icindekileride bisde kndimis karistralimm

ıcınde baya bırsey var :)
ben bılmıyorum annem bılıyordur :)
ben taa ılk bu konu acıldıgında solemısdım hatta demısdımde benı satıcı felan sanmayın dıye :)
ama ozamanda demısdım ısteyen olursa gonderebılırım
yanı bır sekılde ayarlarım sanırım

slm hamiş anecikler oh maşlh sırada cinsiyetler var çok şükür bunlara bende pazar pzar hiç canım çekmeyerek balık yimeee gittim baya macera dolu bi gündüki bebişim kıpır kıpır etti yada kasığım kasıldı pek çözemedim sürekli yolculuğu sevmedi anlaşılan . bu günde uzun bi ara verdiğim iş yerme gitmeyi düşünüyorum özledim çalışmayı .2 gündr mide bunaltım azalmıştı bugün yine başladı sanki.bu arada evde yavru misafir kedi var elime çok alamıyorum ama aşırı sevesim var eşim geçici babalık yapıyo sütünü ısıtıp şırıngayla veriyo çişini kakasını yaptırıyo öksüz die çok ilgili eşim yavrucak annesinin kalp sesiyle uyurmuş veteriner arkadaşı saat koyun demiş ona sarılıp yatıyo canım ya kıyamam.

aşılarına baslayıp kaka kumunu sen temızlemedıgın surece sorun olmaz zaten cnm
Yanı benım bıldıgım bu
helal olsun sıze

mrb arkadaşlar.
takip etmek istiyorum ama fırsat bulamıyorum. nasıl gidiyor.
12. haftadayım. geçen hafta kontrole gittim. iyi gidiyor inşallah problem yok. 3 lü test yaptırmak istemedim.

yavrular günaydınnn
nasılsınız? geçmişi gümletmişiniz yine, bakamıyorum..

ya hatunlar ben giderek erkeğe dönüşüyo gibiyimmmm tüyler, bıyıklar fora, göğüslerimin arasında bile tüyler olduuu saçlar dökülüyo bolcaa!! dedim eşime bi sabah uyandığında yanında pala bıyıklı kel bi adam görürsen şaşırma, o ben olabilirim
neyseki göğüsler büyüyoda kadın olduğumu hatırlıyorum bu veletlerin hepsi kız da analarında güzellik mi koymicaklar nedir

yaaa öylemi olurmuş. kişiden kişiye değişiyor sanırım. Allah hayırlısını versin :)

Günaydın tatlım
Bıyık-sakaldan ben de feci müzdaribim, tenim de beyaz, pala oldum bildiğin
Diğer tüyler de alındıktan saniyeler sonra çıkmaya başlıyor sanki, nasıl başedicem bilmiyorum :97:

hayat boyu beyaz tenlı ama tamamen kıllı oldugumdan kıllarım cogalsada anlayamam sanırım :)

yaaa öylemi olurmuş. kişiden kişiye değişiyor sanırım. Allah hayırlısını versin :)
kız çirkinleştirir anneyi erkek güzelleştirir derler.. bazıları da tam tersi tüyler azalıp saçlar gürleşiyo.. ama progesteron iğnesi de yaptırıyorumya ondan mı acep diye bi ümidim var
Günaydın tatlım
Bıyık-sakaldan ben de feci müzdaribim, tenim de beyaz, pala oldum bildiğin
Diğer tüyler de alındıktan saniyeler sonra çıkmaya başlıyor sanki, nasıl başedicem bilmiyorum :97:
ben de aynen beyazım, daha da belli yaf evet, alıyorum tüyleri, bi bakıyorum yine çıkmış

hayat boyu beyaz tenlı ama tamamen kıllı oldugumdan kıllarım cogalsada anlayamam sanırım :)

göbeğimi göstermiyorum eşime bilee :))

gece geçmek bilmedi ya kaç kez uyandım sabahda erkenden hortladım :))

kızlar ben geldim hemen yazayım dedim ...gördüm bebişimi çok güzeldi sağlığı da iyi şükür ...kıpır kıpırdı hiç durmuyo doktorumuzu da güldürdü haftasına göre çok hareketli bu normalde bu kadar görülmez diyo normal hayatına devam et dedi birde ..progestanı da bu hafta sonunda kesecekmişiz

Gözün aydın canım, maaşallah bebişine
Afacan bir çocuğun olacak desene, şimdiden kıpır kıpır

Amaaaaaaaan hiç takmıyorum valla, eskiden de çok rahat bir tiptim şimdi daha da bir rahat oldum, hatta tatilde bikiniyle yayılmayı planlıyorum, böylece göbekteki tüyler de azcık sararır
ooof of şimdilik bizim tatil yattı gibi...
maşallah kuzuyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…