bacağının iç kısımları ,alt diz kapağının altı arkası yani ,üst baseninin ön kısmları bel ve basen birleşimi yerlerinede sür canım .en çok oralar catlıyor .
benımde cevremdekı cok yakın 4 arkadasım suankı karısımla 3u catlaksız sıfır catlak bıtırdı ama 1 tanesı kullanmadıgını kendıde soluyor bır gun kullanıp 5 gun kullanmadı
ondan catlagı cok fazla
bende artık yogun bır sekılde kullanıyorum gunde 2 yada 3 sefer gogus gobek ve yanlarım :)
Bu arada bugun randevum var ıcım ıcıme sıgmıyorrrrr
off
Kan testımınde sanırım cıkmasına 1 hafta var devlette yaptırdım ya :)
doktorum dıcek kan ver dıcem yaptırdım devlette :)
Ama kızlar su ıkılı testte ucret kan ıcın verılıyor dımı normal ultrason zaten muayenenın ıcınde
günaydın canım .epey tüyleniyorsun desene ,benimde saçlarım dökülmeye başladı ,e vitamin eksikliğinden miydi ne ,zeytin yağlı sabun iyi geliyor diyorlar ama sabun hiç gelmiyor saçıma .yavrular günaydınnn
nasılsınız? geçmişi gümletmişiniz yine, bakamıyorum..
ya hatunlar ben giderek erkeğe dönüşüyo gibiyimmmmtüyler, bıyıklar fora, göğüslerimin arasında bile tüyler olduuu saçlar dökülüyo bolcaa!! dedim eşime bi sabah uyandığında yanında pala bıyıklı kel bi adam görürsen şaşırma, o ben olabilirim
neyseki göğüsler büyüyoda kadın olduğumu hatırlıyorumbu veletlerin hepsi kız da analarında güzellik mi koymicaklar nedir
çok tekme yiyecem galibaGözün aydın canım, maaşallah bebişine
Afacan bir çocuğun olacak desene, şimdiden kıpır kıpır
ooof of şimdilik bizim tatil yattı gibi...
maşallah kuzuyaaa
bacağının iç kısımları ,alt diz kapağının altı arkası yani ,üst baseninin ön kısmları bel ve basen birleşimi yerlerinede sür canım .en çok oralar catlıyor .
günaydın canım .epey tüyleniyorsun desene ,benimde saçlarım dökülmeye başladı ,e vitamin eksikliğinden miydi ne ,zeytin yağlı sabun iyi geliyor diyorlar ama sabun hiç gelmiyor saçıma .
çok tekme yiyecem galiba
Allah razı olsun kızlar :) çok mutlu etti miniğim beni ...inş. o da ömür boyu mutlu olur...rabbim kuzularımıza uzun ,huzurlu ,mutlu bir yaşam versin inş.
sorma yavrum yasaç dökülmesi de yeni başladı..
gece geçmek bilmedi ya kaç kez uyandım sabahda erkenden hortladım :))
kızlar ben geldim hemen yazayım dedim ...gördüm bebişimi çok güzeldi sağlığı da iyi şükür ...kıpır kıpırdı hiç durmuyo doktorumuzu da güldürdü haftasına göre çok hareketli bu normalde bu kadar görülmez diyonormal hayatına devam et dedi birde ..progestanı da bu hafta sonunda kesecekmişiz
Hayırlı olsun cnm ben maraşta :86:esentepede oturuyorum canım
canım hormonların öyle bir etkisi olabiliyor...ya da sen 3 bebek besliyosun belki de vitaminlerin onlardan saçlarına kalmıyordur
yanlış hatırlamıyorsam kayınvalidemler de o güzergahta...ben yazdan yaza gittiğim için çok bilmiyorum
kızlar çıkmam gerekiyor, bye
vücudun normale dönünce saçın da geri gelir canım ....ilk tüp bebek denemesinden sonra bana da olmuştu avuç avuç gelmişti elime sonra düzeldivay sıpalar, doğru diyosun, üç kat oluyodur herbişi.. aman sağlıkla doğsunlar da, saç da gelir geri inşallah nasılsa
bence de başka tahammül edemiyorum zaten :))En güzeli seninki yazdan yaza
kızlar çıkmam gerekiyor, bye
Selamm kızlar nasılsınız?
Kızlar bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiiniz ben 16 . haftaya kadar kontlüm yok dahada epey var Rabbim herkeze hayırlı haberler hayırlı evlatlar versin
Selamm kızlar nasılsınız?
Kızlar bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiiniz ben 16 . haftaya kadar kontlüm yok dahada epey var Rabbim herkeze hayırlı haberler hayırlı evlatlar versin
a.slm canım ben çok iyiyim sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?