Pazartesi sendromusen nasılsın?
Bende Allaha şükür iyiyim cnm..
Çarşamba günü çıkıcaktı sonuçlarım hastaneyi arayıp bi şansımı deniyim dedim..
Çıkmış sonuçlarım fakat bugn doktor orda değilmiş bende yarın için hemen randevu aldım 9.45e ay heycanlandım birden
hoşgeldin canım, sen naıslsın?
Selamm kızlar nasılsınız?
Kızlar bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiiniz ben 16 . haftaya kadar kontlüm yok dahada epey var Rabbim herkeze hayırlı haberler hayırlı evlatlar versin
bana 14.haftada erkeğe benziyor dediler,şimdi 15.haftadayım, bebek 1 hafta önde gidiyor ve bu ctesi tekrar gidicem, netleşecek benimki yani inşallah.. kızsa geç belli oluyor, erkek daha çabuk belli oluyor diyorlar.bende 16. hafta da öğrencem canım
İyiyim bende Allaha şükür test sonuçlarımın çıktığını öğrenince heycan yaptım çok merk ediyorum keşke bugn orda olsaydı doktor yaa
İyiyim bende Allaha şükür test sonuçlarımın çıktığını öğrenince heycan yaptım çok merk ediyorum keşke bugn orda olsaydı doktor yaa
bana 14.haftada erkeğe benziyor dediler,şimdi 15.haftadayım, bebek 1 hafta önde gidiyor ve bu ctesi tekrar gidicem, netleşecek benimki yani inşallah.. kızsa geç belli oluyor, erkek daha çabuk belli oluyor diyorlar.
içim buruk, kendime kızıyorum boyle hissettiğim için ama elimde değil..Allahın gücüne gitmesin ama ben erkek bebek hiç sevmiyorum yaaaaaaaaaaaa, günlerdir kendi kendimi telkin ediyorum ama bilmiyorum napıcam bu hislerimi...
bizim doktor ikili taramadan bahsetmedi ense kalınlığına burnuna baktı herşey normal dedi kan verdim ama ...troid bazı hastalıklarla falan ilgiliydi testler
bana 14.haftada erkeğe benziyor dediler,şimdi 15.haftadayım, bebek 1 hafta önde gidiyor ve bu ctesi tekrar gidicem, netleşecek benimki yani inşallah.. kızsa geç belli oluyor, erkek daha çabuk belli oluyor diyorlar.
içim buruk, kendime kızıyorum boyle hissettiğim için ama elimde değil..Allahın gücüne gitmesin ama ben erkek bebek hiç sevmiyorum yaaaaaaaaaaaa, günlerdir kendi kendimi telkin ediyorum ama bilmiyorum napıcam bu hislerimi...
nasıl sonuçların, iyimi canım?_
canım benim zor bir durum ama alışmak için kendine zaman ver belki normalde erkek çocuk sevmiyorsun ama içindeki erkek senin kanın senin canım...zamanla alışacaksın bence
Son bir gün şekerim dayan ona da
Benim randevum da Cumartesi, bakalım neler görücez
Ben sürekli doktor değiştirdiğim için daha doktorum yok başta devlete gittim 2liyi yaptırmak için ama verdikleri tarih benim haftama uymuyodu o yzden orda yaptıramadım özele gittim orda da direk 2li test için geldim dediğim için yaptı doktor
Ama diğerlerini yaptırmıcam 3lüyü 4lüyü..
Burun kemiğine bnm doktorda baktı..
İyiyim bende Allaha şükür..
Ay kız öyle deme hahaha çok alemsin
Doğsun herşeye bedel kız erkek farketmezmiş diceksin şimdi bu değişik psklojide olmamız normal..
Ay bilmem sormadım çıkıp çıkmadığını öğrendim o kdar aslında hcg değerini sorsammı diye bi ara git gel yaşadım ama neyse ddm yoğunlardı çnkü
Derdime bak dimi normalmi değerler diceme hcg değerini merk ediyorum hahahahahah
inşallah canım, hep dua ediyorum bu düşünceler aklımdan gitsin diye. olumsuz örnekleri düşünüp şükrediyorum ama kız bebek görünce de deliriyorum, erkek bebeklere bakıyorum sevimsiz geliyorlar gözüme. Allahım affetsin beni, tövbe tövbe
ben zaten istemiyorum bu testleri stresini yaşamak isstemem ama insan iki arada bir derede kalıyor yine de...rabbim bebeklerimizi salıkla versin kucaklarımıza inş. aslında şu hcg durumu için bende isterdim
Ya aslında bende arada kaldım ama 2liyi yaptırdım diğerlerinide yaptırmamaya karar verdim
Ayne stresine girmeye gerek yok sadece meraktan yaptırdım iyi olduğunu bilmek istedim ki inşallah öyledir..
Ay evet çok merk ediyorum şu hcg değerinii
canım senin zaten cinsiyeti öğrenmeye bişi kalmamış sakin ol bebiş de zıp zıp zıplayacak şimdi heyecandan
Seninle aynı tarihte tatile gidiyoruzaynen canım ben de aşeriyorum resmen, bi de İstanbul'da 3 tarafın denizz ama giremiyorsun korkunç bişey, önünde envayi çeşit yemekten oluşan bir sofra kurulmuş da bir lokma yiyemiyorsun gibi
Ben de eve geldiğimden beri hamile giysilerine bakıyorum, hiçbir şeyim olmuyor artık, şort almam lazım, almışken yaz sonuna kadar giyeyim diyorum ama hamile şortları da çok çirkin
Öyle oyalanıyorum işte...
kızlarr aranızda yenihamiş olupta yurt dışına giden varmı uçakla
Günaydın kızlarrr
Hastaneye gidicekler var hayırlı haberlerle gelin kızlar heyecandan buraya yazmayı unutmayın ayy çtlarım meraktan
Bende dün eşime uysaydım cinsiyetini ögrenmek için hastaneye gidelim dedi dur dedim 1 hafta daha bu gün 15+1 olduk
canım bebiş doğduğunda inan bu histen tamamen kurtulacaksın, kuzenim oğlu olacağını duyduğunda günlerce ağlamıştı, hepimiz içten içe kızmıştık ona.
Şimdi oğluna tapıyor, kız erkek farketmeyecek canım doğduğunda ne olursa olsun aynı derecede seveceksin
canım ben de kız delisiyim aslında hiç erkek kıyafetine bakmıyorum ama içime doğan da erkekolsun sağlıklı olsun da...
sana sevimsiz gelen başkalarının erkek bebekleri kendi bebeğinde böyle olmayacak emin ol..şimdi hormonlarda karışık tabi..allak bullak olmuşun ..bir arkadaşım doktor oğlun olacak deyince üzüntüden ağlamıştı :)) sonra o haline güldü tabi
Ya aslında bende arada kaldım ama 2liyi yaptırdım diğerlerinide yaptırmamaya karar verdim
Aynen stresine girmeye gerek yok sadece meraktan yaptırdım iyi olduğunu bilmek istedim ki inşallah öyledir..
Ay evet çok merk ediyorum şu hcg değerinii
beraber gün sayarız artıkben 2 gün öncesinde de cinsiyet öğrenicem o nedenle önce onu sayıyorum
ben hala kotlarımı filan giyiyorum düşük bel bugün 14 haftalık olduk kötü mü yapıyorum acaba ama hala 1 ay giyebileceğimi düşünüyorum sıkmıyor çünkü
valla benim de bir ağlamadığım eksik kaldı.. eşim de benim gibi ama belli etmemeye çalışıyor. doktor erkeğe benziyor demeden önce eşim karnıma bakıp senin oğlun olacak diyenlere sinirlenip hemen konuyu değiştiriyordu, bu tahminleri dinlemeye bile tahammülü yoktu. bana şakayla karışık oğlan doğurursan oğlunu da seni de cami avlusuna bırakır kaçarım ona göre diyodu. büyük konuştu işte.
bu düşüncelerimin saçma olduğunu , geçeceğini biliyorum. ama allahın gücüne gidecek diye korkuyorum.
canım 14.haftana girmişsin, erkekse bu çarşamba bile öğrenebilirsin, 16yı beklemene gerek kalmaz belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?