2012 Ocak Anneleri

bizim doktor ikili taramadan bahsetmedi ense kalınlığına burnuna baktı herşey normal dedi kan verdim ama ...troid bazı hastalıklarla falan ilgiliydi testler

Selamm kızlar nasılsınız?
hoşgeldin canım, sen naıslsın?
Kızlar bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiiniz ben 16 . haftaya kadar kontlüm yok dahada epey var Rabbim herkeze hayırlı haberler hayırlı evlatlar versin
bende 16. hafta da öğrencem canım
bana 14.haftada erkeğe benziyor dediler,şimdi 15.haftadayım, bebek 1 hafta önde gidiyor ve bu ctesi tekrar gidicem, netleşecek benimki yani inşallah.. kızsa geç belli oluyor, erkek daha çabuk belli oluyor diyorlar.

içim buruk, kendime kızıyorum boyle hissettiğim için ama elimde değil..Allahın gücüne gitmesin ama ben erkek bebek hiç sevmiyorum yaaaaaaaaaaaa, günlerdir kendi kendimi telkin ediyorum ama bilmiyorum napıcam bu hislerimi...

Slm kızlar...
değişiklik olsun dıe 8 saatlık otobus yolculugu nedeniyle 3 gundur kuyruk sokumumda bıtmeyen bır agrı var....birkac saat oturunca egılemeıorum bıle agrıdan...
bu sabah dondum ıst.a ve uyandıgımdan berı bıtmeyen bır bulantı.....agzımı acamıorum ogurmemek ıcın....

kac hafta kaldı yaa bıtsın artık bu bulantılar..bıraz sefasını surelım...

bende bugun haftaya pzt. için randevu aldım..2 li test yapılacak..bakalım bana bı dahakıne ne zaman gel dıcek :)

canım benim zor bir durum ama alışmak için kendine zaman ver belki normalde erkek çocuk sevmiyorsun ama içindeki erkek senin kanın senin canım...zamanla alışacaksın bence

bizim doktor ikili taramadan bahsetmedi ense kalınlığına burnuna baktı herşey normal dedi kan verdim ama ...troid bazı hastalıklarla falan ilgiliydi testler

Ben sürekli doktor değiştirdiğim için daha doktorum yok başta devlete gittim 2liyi yaptırmak için ama verdikleri tarih benim haftama uymuyodu o yzden orda yaptıramadım özele gittim orda da direk 2li test için geldim dediğim için yaptı doktor
Ama diğerlerini yaptırmıcam 3lüyü 4lüyü..
Burun kemiğine bnm doktorda baktı..

İyiyim bende Allaha şükür..
Ay kız öyle deme hahaha çok alemsin
Doğsun herşeye bedel kız erkek farketmezmiş diceksin şimdi bu değişik psklojide olmamız normal..

nasıl sonuçların, iyimi canım?_

Ay bilmem sormadım çıkıp çıkmadığını öğrendim o kdar aslında hcg değerini sorsammı diye bi ara git gel yaşadım ama neyse ddm yoğunlardı çnkü
Derdime bak dimi normalmi değerler diceme hcg değerini merk ediyorum hahahahahah

canım benim zor bir durum ama alışmak için kendine zaman ver belki normalde erkek çocuk sevmiyorsun ama içindeki erkek senin kanın senin canım...zamanla alışacaksın bence

inşallah canım, hep dua ediyorum bu düşünceler aklımdan gitsin diye. olumsuz örnekleri düşünüp şükrediyorum ama kız bebek görünce de deliriyorum, erkek bebeklere bakıyorum sevimsiz geliyorlar gözüme. Allahım affetsin beni, tövbe tövbe

Son bir gün şekerim dayan ona da
Benim randevum da Cumartesi, bakalım neler görücez

Ya hiç heycanlı değildim çarşamba gidicektim o kesindi ama şimdi çıktığını öğrendim falan ya heycan yaptım aslında keşke orda olsaydı yaa giderim die düşündüm hemen kafamdan plan yaptım sonra arıyım doktorun olup olmadığını öğreniyim ddm iyiki aramışım boşuna gidicektim yoksa..
Her randevudan 1 gn önce böyle oluyorummmmmmm
Ayy inşallah güzel haberlerle gelirsin sende cnmmmm 2li test yapılcak dimii?

ben zaten istemiyorum bu testleri stresini yaşamak isstemem ama insan iki arada bir derede kalıyor yine de...rabbim bebeklerimizi salıkla versin kucaklarımıza inş. aslında şu hcg durumu için bende isterdim

canım bebiş doğduğunda inan bu histen tamamen kurtulacaksın, kuzenim oğlu olacağını duyduğunda günlerce ağlamıştı, hepimiz içten içe kızmıştık ona.
Şimdi oğluna tapıyor, kız erkek farketmeyecek canım doğduğunda ne olursa olsun aynı derecede seveceksin

canım ben de kız delisiyim aslında hiç erkek kıyafetine bakmıyorum ama içime doğan da erkek olsun sağlıklı olsun da...
sana sevimsiz gelen başkalarının erkek bebekleri kendi bebeğinde böyle olmayacak emin ol..şimdi hormonlarda karışık tabi..allak bullak olmuşun ..bir arkadaşım doktor oğlun olacak deyince üzüntüden ağlamıştı :)) sonra o haline güldü tabi

ben zaten istemiyorum bu testleri stresini yaşamak isstemem ama insan iki arada bir derede kalıyor yine de...rabbim bebeklerimizi salıkla versin kucaklarımıza inş. aslında şu hcg durumu için bende isterdim

Ya aslında bende arada kaldım ama 2liyi yaptırdım diğerlerinide yaptırmamaya karar verdim
Aynen stresine girmeye gerek yok sadece meraktan yaptırdım iyi olduğunu bilmek istedim ki inşallah öyledir..
Ay evet çok merk ediyorum şu hcg değerinii

Son düzenleme:

canım senin zaten cinsiyeti öğrenmeye bişi kalmamış sakin ol bebiş de zıp zıp zıplayacak şimdi heyecandan

canım senin zaten cinsiyeti öğrenmeye bişi kalmamış sakin ol bebiş de zıp zıp zıplayacak şimdi heyecandan

1 ay sonra demişti geçen hafta gittiğimde doktor eh gitti 1 haftası kaldı 3 hafta
16. haftada öğrenicem heralde tabi bebiş gösterirseeeeeeeeee..
Bakalım yarın gittiğimde bidaha ne zmn gel dicek bide o var tabi..

beraber gün sayarız artık ben 2 gün öncesinde de cinsiyet öğrenicem o nedenle önce onu sayıyorum

ben hala kotlarımı filan giyiyorum düşük bel bugün 14 haftalık olduk kötü mü yapıyorum acaba ama hala 1 ay giyebileceğimi düşünüyorum sıkmıyor çünkü

kızlarr aranızda yenihamiş olupta yurt dışına giden varmı uçakla

ben geçen hafta 1 saat 50 dk lık uçak yolculuğu yaptım yurt içi ama doktorum izin verdi. pazar da tekrar uçak yolculuğu yapıp evime dönücem

ben de 15+5 te öğrenicem kısmetse 16 temmuzda dedi doktorum
görümcemler ısrar etti gidelim burda bakalım şuan gitsem öğrenirim ama artık 1 hafta 10 günün hesabını yapmıyorum
kendi doktorumdan duymak o heyecanı birlikte yaşamak istiyorum

valla benim de bir ağlamadığım eksik kaldı.. eşim de benim gibi ama belli etmemeye çalışıyor. doktor erkeğe benziyor demeden önce eşim karnıma bakıp senin oğlun olacak diyenlere sinirlenip hemen konuyu değiştiriyordu, bu tahminleri dinlemeye bile tahammülü yoktu. bana şakayla karışık oğlan doğurursan oğlunu da seni de cami avlusuna bırakır kaçarım ona göre diyodu. büyük konuştu işte.
bu düşüncelerimin saçma olduğunu , geçeceğini biliyorum. ama allahın gücüne gidecek diye korkuyorum.

canım 14.haftana girmişsin, erkekse bu çarşamba bile öğrenebilirsin, 16yı beklemene gerek kalmaz belki de.

Ben cinsiyeti ne zaman öğreneceğimi bilmediğim için şimdilik ilk hedefim tatil

Cnm ben de bugün strech kotlarımdan birini giydim, şimdi de düğmesini açtım oturuyorum işyerinde
Kilomda da 1 gr artış yok, hatta 5. haftada olduğumdan 2 kilo eksiğim şu an ama göbek ve popo aldı başını gitti, hava yastıkları açılmış gibiyim
Yasemincede bir hırsız tiplemesi vardı, giderek ona benzicem diye korkuyorum

Bilmiyorumki tatlım ya ultrasona alırmı sonuçları götürmeye gittiğimde hiç zannetmiyorum alıcağına..
Erkek bebek konusunda çok mu kız istiyodunuz tatlım rabbim inşallah onuda nasip eder size öyle deme..
Belki 2. bebişiniz kız olur en önemlisi rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…