Arkadaşlar başka konu açılsın o zmn diyoruz ne diyosun hyr burda kalalım tablo düzenlenmesin melek topiği olarak kalsınmı diyosunuz fikrini söylesin herkes..[/B][/COLOR][/FONT]
Ben şimdi bi msj atıyorum konu sahibi beni yapın diye ama büyük ihtimal ilgilenmicekler.Eğer olmazsa yeni konu açalım.Ben çok çok aktif değilim ama hergün bakmaya çalışıyorum buraya.İsterseniz ben açayım konu,yapayım liste
Telefonundan veya fotoğraf makinasından çeksen daha net çıkar belki cnm..
ismimiz değişmiş kızlarrrrr
bir konu daha açılırsa çok dağılacağımızı düşünüyorum, yarısı oraya yazacak yarısı buradan devam edecek v.s. v.s., bence bu konunun adı ve sahibi değiştirilerek buradan devam edilmeli, eğer olmuyorsa bu topik tamamen kapatılmalı ve sıfırdan 2010 Ocak anneleri topiği açılmalı.
Bu dururken yeni topik açılırsa konular iyice dağılır, benden söylemesi :97:
sence alınganlıkmı bu? devam etmesini istemiyoruz diyebilirsiniz? önce liste alınmıyor yazmıştınız bende alınabildiğini gösterdim ancak başka fikirlerle farklı şeylerle devam ettiniz.. yani en azından ne listeyi ne topik ismini beğenmiyoruz yenisini istiyoruz diye en başından demiş olsaydınız bende boş konuşmazdım.. ben amacınızı anlayamadım demekki..
lisetenin yenilenmesini istiyorsak mecburen yeni konu açmalıyız yani ?? herkes görüşünü bildirsin ozaman arkadaşlar. bence bi mahsuru yok. bi süre burdan ilan ederiz şuraya taşındık olur biter herkes gelir oraya.kızlar moderatör konu ismimizi değiştirdi fakat konu sahibi değişmiyomuş,ya bu şekilde bu konuyu sabitleyip burdan devam edicez,ya da yeni konu açıp liste yapıcaz.Karar verelim
lisetenin yenilenmesini istiyorsak mecburen yeni konu açmalıyız yani ?? herkes görüşünü bildirsin ozaman arkadaşlar. bence bi mahsuru yok. bi süre burdan ilan ederiz şuraya taşındık olur biter herkes gelir oraya.
kızlar moderatör konu ismimizi değiştirdi fakat konu sahibi değişmiyomuş,ya bu şekilde bu konuyu sabitleyip burdan devam edicez,ya da yeni konu açıp liste yapıcaz.Karar verelim
ismimiz değişmiş kızlarrrrr
bir konu daha açılırsa çok dağılacağımızı düşünüyorum, yarısı oraya yazacak yarısı buradan devam edecek v.s. v.s., bence bu konunun adı ve sahibi değiştirilerek buradan devam edilmeli, eğer olmuyorsa bu topik tamamen kapatılmalı ve sıfırdan 2010 Ocak anneleri topiği açılmalı.
Bu dururken yeni topik açılırsa konular iyice dağılır, benden söylemesi :97:
eşime gitmeden söyledim kamerayla çekelim diye psikopatmısın ne o öyle görmemiş gibi dedicanımı sıktı ama ultrasondayken ağzı kulaklarındaydı söylesem çekerdi kesin ama tadını çıkardık..
ben peRŞEMBE GİDİCEM CNM 2Lİ TESTİ 2 HAFTA ÖNCE YAPTRDM ALLAHMA ŞÜKÜR TEMİZ ÇIKTI SEN YAPTRDN MI ?
kızlar moderatör konu ismimizi değiştirdi fakat konu sahibi değişmiyomuş,ya bu şekilde bu konuyu sabitleyip burdan devam edicez,ya da yeni konu açıp liste yapıcaz.Karar verelim
selam cici anne adayları
canım eğer yeni konu açarsak bu konuyu kilitleyecek moderatör.Buna yazamayacak yani kimse.ama çoğunluk ne istiosa onu yapalım.Liste olmadan burdan devam edebiliriz eğer çoğunluk öyle istiosa.hmmmmm, konu sahibi niye değişmiyomuş ya :44:
bu durumda ben yine, yeni konu açılacaksa bu konu kapatılsın diyeceğim, öbür türlü çok dağlılır, toplayamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?