2012 Ocak Anneleri

kızlar bu arada vajinadaki sızıyı söylemeyi unuttum. doktor cinsel ilişkiden kaynaklandığını söyledi.. genelde cinsel ilişki sonrası oluyormuş. benimde öyle oldu sanırım...

yuh diyorum yani. insanların işi gücü yok herhalde, burda yalan söylemeyi kendilerine iş edinmişler. ne gereksiz insanlar var şu memlekette... işte malesef sanal alemin böyle kazıkları olabiliyor insana...

Sorma cnm başka bi arkadaşım söyledi şimdi şoktayım o kıızım dediyi kızı başkasının bloğundan resimlerini alıp yüklüyomş annesinide kendisi olarak tanıtıyomş..
Ve kız şuan 3 yaşında kocaman olmuş.. İnanamıyorum.. Böyleyim şuan

arkadaşlar bizim sayfa ana sayfada görünmüyor.bu adreside kız kardeşim bulup bana yollamıştı öyle sık kullanıllanra kaydedip yazıyorum.ama evde girmek istediğimde bulamıyorum.

Başka işi gücü yok muymuş Yazık, hasta ruhlu...

arkadaşlar bizim sayfa ana sayfada görünmüyor.bu adreside kız kardeşim bulup bana yollamıştı öyle sık kullanıllanra kaydedip yazıyorum.ama evde girmek istediğimde bulamıyorum.

Kadın&Çocuk Sağlığı başlığı altında Aylara göre paylaşım alanı var cnm ordan ocak annelerine tıklıycaksın o konunun içinde konu..

ben google dan buluyordum 2012nın ılk melekleri kadınlar kulübü yazıp. 2012 ocak anneleri kadınlar kulübü yaz öyle bulursun herhalde artık.. bazen forum takıpten yakalamak istiyorum basamadan başka konuya giriveriyor sinir krizi geçirmek yerine öyle yapıyorum ben de....

en kolayı profilinden yazdığın cevaplardan girmek

Olmadı şu adımları takip edersin:
# Ana Sayfa
# Kadın & Çocuk Sağlığı
# Aylara Göre Genel Paylaşım
# Ocak Anneleri (buraya kadar ana sayfada görünüyor zaten)
# 2012 Ocak Anneleri

Başka işi gücü yok muymuş Yazık, hasta ruhlu...

Yokmuş heralde 1,5 sene muhabbet ettik evlenmeden önceki konumdaydı tutarsız lafları vardı yakaladım söyledimde ama konduramadım neden güvendiysem..
İnsan şoka giriyo ama yaa arkadaşlarımın tahminine göre ya hasta ruhlu çocuğu olmayan bi kadın bana görede erkek gibi geliyo yaa..
Ay konuştuğumuz konular aklıma gelince çıldırcak gibi oluyorum.. O kadar muhabbet ettik yaa

kızlar bu arada vajinadaki sızıyı söylemeyi unuttum. doktor cinsel ilişkiden kaynaklandığını söyledi.. genelde cinsel ilişki sonrası oluyormuş. benimde öyle oldu sanırım...

ay deme ya zaten nisandan beri bişey yaptığımız yok kocamda korkuyo böle okudukça bende korkuyom ama kocamada acıyom yazık adama benim canıma minnet gerçi ama adama yazık ne yapsakki ya 9 ay olmadan da olmaz yani :)))))))) 3 buçuk ay oldu valla :)))))))))

Kadın&Çocuk Sağlığı başlığı altında Aylara göre paylaşım alanı var cnm ordan ocak annelerine tıklıycaksın o konunun içinde konu..

teşekkür ederim arkadaşlar..

merhaba bende 11+4 hamileyim sat 15 nisan diğer topik yavaş ilerliyor burayı yeni buldum hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Kızlar bu arada ben yeni konu açılması taraftarıyım herkes tek bişey söylesin farketmez demesin ona göre ya burda kalalım yada konu kapatılıp yeni konuya geçilsin..
Açıkcası ben tablonun sürekli güncellenmesini istiyorum..
Yoksa bu topicle derdim yok hahahaha

Maşallah kuzuya baya hızlı büyümüş demek ki iyi besliyorsun:))

gözünaydın canım. maşallah oğluşuna yiğidin malı meydanda olur demiş göstermiş hemen. Darısı bizim bıcırıklara
Hayırlı olsun canm Allahım analı babalı büyütsün. Allahım bize de göstersin minişlerimizi emzirdiğimiz günleri inş.
Terbiyesizlikten başka bişey değil yaa böylelerinin yaptıkları. biz de yazıoruz burda dertleşioruz. ben herkesin samimiyetine inanarak okuyorum yazıorum.insan hayal kırıklığına uğrar tabi. mikroppp

canım sayfanın üzerinde seçenekler var ya oradan abone ol. kontrol panelinden girer aboneliklerden görürsün girersin.ben öyle yaptım yani. her yerden rahatça bulabiliorum o zman.

evet canım bende senin gibi düşünüyorum.bence yeni bir yer açalım herkes oraya gelsin sürekli güncellenmesi güzel olur...:13:

canı sıkma canını malesef böyleleri de var burda...bir tanesine de ben denk gelmiştim muhatap olmadım anlayınca

bizde öyleyiz 2 buçuk aydır bizde de bişi yok doktor bişi demedi bizde sormadık acayip korkuyoruz miniğe zarar veririz diye....bazen sırnaşırsa diyorum aaa çocuğun yanında ne yapıyorsun ayıp

Terbiyesizlikten başka bişey değil yaa böylelerinin yaptıkları. biz de yazıoruz burda dertleşioruz. ben herkesin samimiyetine inanarak okuyorum yazıorum.insan hayal kırıklığına uğrar tabi. mikroppp

Aynen öyle 1.5 sene az bi zaman değil inanmakta güçlük çekiyorum hele kızım dediği kızın 3 yaşındaki halini görünce şoka girdim..

evet canım bende senin gibi düşünüyorum.bence yeni bir yer açalım herkes oraya gelsin sürekli güncellenmesi güzel olur...:13:

bence de yeni konu açılıp sürekli güncellenmesi mantıklı ama bu kim üstlenecek bunu
tabi birde burda paylaşılmış şeyler var sanırım ondan istemiyor arkadaşlar ama takibi daha iyi olur ilk sayfada çıksa ve sabitlense

ayy canım benim ya. doktor yasak filan demedi ama.bana hiç yasak değildi canım da ya utanıyorum söylemeye ama biraz yumuşak yumuşak yapmak lazım sanırım. ama 3,5 ay sonrasında o kocayı düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…