2012 Ocak Anneleri

snnki de erkek olursa futbol takımı kurucaz yakında burda :))

gözün aydın canım

beni de eklermisin diyecektim ama sanırım çıkmışsın

Benim eşim de gülüyordu

Şimdi birkaç arkadaşın dediği gibi burada 1000 sayfa var, konu kapatılırsa yazık olacak, şimdi tek eksiğimiz tablomuzun güncel olmaması, ona da şöyle bir çözüm bulalım,
Cinsiyetler de belli oldukça herkes shining e özelden mesaj atsın, shining de girdiğinde hepsini birden güncellesin, ne dersiniz?

arkadaşlar beni bir uyku ald iş yerinde masanın üzerine başımı koydum uyumuşum 25 dak.felan allahtan gelen giden olmamış yoksa özel kalem uyuyor adım çıkardı.

53 yada 54 di galiba cnm işdeym şuanda tam hatrlamyrm .senn <?

Bu değere göre kız sanırım cnm 50nin üstünde bnmde 0.98

Maşallah bebeğine cnm çok sevindim hayırlı olsun..

kızlar ben dışarı çıkıyorum, burası da hazır kalabalıkken bi fikre varırsanız dönüşte yeni konu açıp liste yapmaya çalışırım.Ama yok burda kalıcaz derseniz de msj atarız bu konuyu sabitlerler.

canım benim gözün aydın sağlıklı olmasınada çok sevindim sağlıklada kucağına alırsın inşallah...

Ay bence yeni konu açılsın çnkü konu sahibimiz girdiğinde çok fazla kalamıyo ve bütün msjlara bakamıyo çok arkadaşımız msj attı listeye eklenmek için ama eklenemeyenler bile oldu..
Ayrıca nolmş burda yazılanlar kalsın yahu bişey oılmaz hahaha

merhaba arkadaşlar

Dün kızkardeşim doğum yaptı. tüm gün hastanedeydim. minicik bir kızı oldu. ama çok küçük 2,5 kilo.dünya tatlısı.yavru kedi gibi.dün zavallım hep uyumak istedi ama emmeyi öğrettiler ona.çok zorlandı ama öğrendi. çok küçük doğduğu için mama takviyesi de yapıyorlarçnk kan şekeri düşükmüş. çok özledim onu. bugün iş çıkışı tekrar yanına gideceğim. yavru kedimin:)

Kızlar şuanda şoktayım çok fena şoktayım..
kkda tanışıp 1 yıldan fazladır muhabbet ettiğim birinin fake olduğunu öğrendim herşeyi ama herşeyi resmen uydurmuş..
Güya bebeği vardı ailesi vardı öyleydi böyleydi buradaki aralık annelerinide kandırmış..
Face başka bi ailenin resimlerini kendi resimleri gibi yükleyip herkesi kandırmış..
Ay inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaa

çok minikmiş ,nasıl tatlı gelio dimiii yesinlerrr onu

kızlar benm için farketmez liste olmasa da olur burda kalabilirizzz ama karar verelim

Oyy maşallahh Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah cnmm..
Hayırlı evlat olsun inşallah..
Çok sevindim gözünüz aydın..

yihhuuuu... olurr..

Oyy maşallahh Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah cnmm..
Hayırlı evlat olsun inşallah..
Çok sevindim gözünüz aydın..

çok teşekkür ederim. darısı başımıza. inasnın yeğeni olunca bile anneliği hissediyor kendimizin olunca nasıl bişey olacak kimbilir. içime sokasım geliyor.

Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün

yuh diyorum yani. insanların işi gücü yok herhalde, burda yalan söylemeyi kendilerine iş edinmişler. ne gereksiz insanlar var şu memlekette... işte malesef sanal alemin böyle kazıkları olabiliyor insana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…