selammm kızlar ben doktordan geldim. ama çok mutlu oldum yaa. doktor hanım dedi ki ay ne hareketli bir bebek böyle bu. hiç yerinde durmuyor. gayet sağlıklı görünüyor. sata göre 10 gün öndeymişim. 15 haftalık göründü. boyunu ölçemiyoruz artık dedi. 100 gr filanmış. kafatası ve karın çevresi ölçüldü.
tabii cinsiyet sordum. cihazımız biraz eski olduğundan net göremedi. ama %70 erkek dedi.baya bi baktı genital bölgeye. bak bu çıkıntı pipi gibi duruyor dedi.ama biraz daha büyüsün netleşir dedi. ikili test sonuçları da çok iimiş. ikili test iyi çıktığı için 3 lü test yaptırmaya gerek yokmuş. maşallah benim kuzuma kıpır kıpırdı yaa. ultrasona girmeden 1 hurma ve yarım tablet çikolata yemiştim, belki etkisi olmuştur.
20-24. haftalar arasında detaylı ultrason varmış, ona girmemi önerdi.
gözün aydın canımselam kızlarrr.. şimdi doktordan geliyorum. bebeğimi gördüm kocaman olmuşşbaş aşağı duruyordu seninki tepetaklak olmuş dedi doktor o kadar çok güldürdü ki doğru düzgün bakamadı hareketlerini gördüm kıpır kıpırdı son gördüğümde bir çizgi kadardı kocaman bişey olmuş ayaklarını karşıya diktiği esnada dondurdu bak bakalım bu ne dedi nedir dedim. pipisi işte görmüyormusun dedi bir kaç farkı pozisyonda daha baktı gerçekten çok net doğum tarihi 3. kez 18 ocak çıktı. 3 gün geriden geliyor ama 18inde doğarsa doğum günümde doğurmuş olucam oğlumu oğlum diyorum oğlummm.. pipili mipili... ne güzel yaa..
2011 Nisan ayında hamile kalanlar, bebeklerimizle ilgili her seyi burada paylaşalımmm
BU ŞEKİLDE TAKİP EDİLEBİLİR SANIRIM.. ama son durumlar nedir bilemediğim için herkes kendinin son halini bildirebilir...bu şekilde düzeltilebilir...
canım eğer yeni konu açarsak bu konuyu kilitleyecek moderatör.Buna yazamayacak yani kimse.ama çoğunluk ne istiosa onu yapalım.Liste olmadan burdan devam edebiliriz eğer çoğunluk öyle istiosa.
Bence ocak anneleri adı daha güzel oldu diğerine ben hep gülüodum :))
53 yada 54 di galiba cnm işdeym şuanda tam hatrlamyrm .senn <?
selammm kızlar ben doktordan geldim. ama çok mutlu oldum yaa. doktor hanım dedi ki ay ne hareketli bir bebek böyle bu. hiç yerinde durmuyor. gayet sağlıklı görünüyor. sata göre 10 gün öndeymişim. 15 haftalık göründü. boyunu ölçemiyoruz artık dedi. 100 gr filanmış. kafatası ve karın çevresi ölçüldü.
tabii cinsiyet sordum. cihazımız biraz eski olduğundan net göremedi. ama %70 erkek dedi.baya bi baktı genital bölgeye. bak bu çıkıntı pipi gibi duruyor dedi.ama biraz daha büyüsün netleşir dedi. ikili test sonuçları da çok iimiş. ikili test iyi çıktığı için 3 lü test yaptırmaya gerek yokmuş. maşallah benim kuzuma kıpır kıpırdı yaa. ultrasona girmeden 1 hurma ve yarım tablet çikolata yemiştim, belki etkisi olmuştur.
snnki de erkek olursa futbol takımı kurucaz yakında burda :))
canım eğer yeni konu açarsak bu konuyu kilitleyecek moderatör.Buna yazamayacak yani kimse.ama çoğunluk ne istiosa onu yapalım.Liste olmadan burdan devam edebiliriz eğer çoğunluk öyle istiosa.
Bence ocak anneleri adı daha güzel oldu diğerine ben hep gülüodum :))
Benim eşim de gülüyordu
Şimdi birkaç arkadaşın dediği gibi burada 1000 sayfa var, konu kapatılırsa yazık olacak, şimdi tek eksiğimiz tablomuzun güncel olmaması, ona da şöyle bir çözüm bulalım,
Cinsiyetler de belli oldukça herkes shining e özelden mesaj atsın, shining de girdiğinde hepsini birden güncellesin, ne dersiniz?
merhaba arkadaşlar
Dün kızkardeşim doğum yaptı. tüm gün hastanedeydim. minicik bir kızı oldu. ama çok küçük 2,5 kilo.dünya tatlısı.yavru kedi gibi.dün zavallım hep uyumak istedi ama emmeyi öğrettiler ona.çok zorlandı ama öğrendi. çok küçük doğduğu için mama takviyesi de yapıyorlarçnk kan şekeri düşükmüş. çok özledim onu. bugün iş çıkışı tekrar yanına gideceğim. yavru kedimin:)
bu değere göre kız sanırım cnm 50nin üstünde bnmde 0.98
maşallah bebeğine cnm çok sevindim hayırlı olsun..
merhaba arkadaşlar
Dün kızkardeşim doğum yaptı. tüm gün hastanedeydim. minicik bir kızı oldu. ama çok küçük 2,5 kilo.dünya tatlısı.yavru kedi gibi.dün zavallım hep uyumak istedi ama emmeyi öğrettiler ona.çok zorlandı ama öğrendi. çok küçük doğduğu için mama takviyesi de yapıyorlarçnk kan şekeri düşükmüş. çok özledim onu. bugün iş çıkışı tekrar yanına gideceğim. yavru kedimin:)
çok minikmiş ,nasıl tatlı gelio dimiii yesinlerrr onu
kızlar benm için farketmez liste olmasa da olur burda kalabilirizzz ama karar verelim
Benim eşim de gülüyordu
Şimdi birkaç arkadaşın dediği gibi burada 1000 sayfa var, konu kapatılırsa yazık olacak, şimdi tek eksiğimiz tablomuzun güncel olmaması, ona da şöyle bir çözüm bulalım,
Cinsiyetler de belli oldukça herkes shining e özelden mesaj atsın, shining de girdiğinde hepsini birden güncellesin, ne dersiniz?
Oyy maşallahh Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah cnmm..
Hayırlı evlat olsun inşallah..
Çok sevindim gözünüz aydın..
merhaba arkadaşlar
Kızlar şuanda şoktayım çok fena şoktayım..
kkda tanışıp 1 yıldan fazladır muhabbet ettiğim birinin fake olduğunu öğrendim herşeyi ama herşeyi resmen uydurmuş..
Güya bebeği vardı ailesi vardı öyleydi böyleydi buradaki aralık annelerinide kandırmış..
Face başka bi ailenin resimlerini kendi resimleri gibi yükleyip herkesi kandırmış..
Ay inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?