süppersin senn bacım
peki hamile olduğunu öğrenip o gün itibariyle sigarayı bırakanlar oldu mu aramızda ?
Sağol canım, hiç kolay olmadı ama, yıllardır hiç aralıksız içiyordum çünkü, bırakma teşebbüsüm bile olmamıştı, tak diye o gün kestim, bidaha da yaklaşmadım bile, kolada kahvede kaçamak yapıyorum açıkcası :78: ama sigarada asla
yeni konuya geçelim orda yapılacak daha. hergün düzenli giren biri yapsın dedik onun için. günlük bakılırsa çokda zor olmaz.bende baktım güzel hazırlamışlar benide yazsınlar . ama ilgilenmek zor olur değilmi
Benüstelik 12 yıllık içiciydim
ben varımbebek çalışmalarına başlayınca azaltmıştım. öğrenince de bıraktım. şimdi nefret ediorumm
hani 1. sayfa da var ya canım onun güncel hali hazırlanacak.
bende baktım güzel hazırlamışlar benide yazsınlar . ama ilgilenmek zor olur değilmi
Kızımda da testi yaptığım an bütün paketimi attım ve 2.hamileliğimde de yani bunda da hemen bıraktım , ama en kötüsü iğrenmeden bırakmak,inş herkes iğrenir ve bırakır,bi daha da hiç başlamaz.
bende sigara içmiyorum zaten normalde ama kola konusunda biraz zayıfım çok canım istiyo...
bende sigara içmiyorum zaten normalde ama kola konusunda biraz zayıfım çok canım istiyo...
slmm kizlarr ne boylee sayfar kat kat olmuss oku oku bitmiyorryarida biraktimm walla......... nassilsinizz nasill gidiyorrr bebisler nasill
Bu konuda değil cnm bnm 2010nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden diye bi konum vardı orda gelin adaylarıyla sohbet ediyoduk birden konuya dahil olan yeni evli oldğunu söyleyen bi aradaş vardı ve hamile oldğunu söylemişti sohbet muhabbet msnler verildi fln evlenmeden önce çok daha fazla muhabbet ediyoduk evlendikden snra ben face açtkdan snra facede ekledm aslında öyle biri yokmuş kendinin olarak tanıttığı aile bi bayanın kızı adına açtığı blogtan alıntıymış kızı kendi kızı gibi tanıtmalar kadını kendi eşinide eşi gibi tanıtmalr fln burda aralık 2010 annelerinede takılıyodu ordaki bayanlar çözmüş olayı sanırım 2010gelnleri topiğindeki diğer arkadaşım söyledi face dondurmuştu ztn neden dondurduğuunuda bilmiyodum..
İnsan böyle şeyler duyunca başka da yaşayınca dahada başka oluyo hala kendi olarak tanıtttığı bayanın bloğunda geziyorum kız kocaman olmuş.
İsmine duru demişti meğer nilmiş üf iğrenç şeyler yaa..
Bu arada ben nurrose msj attım bilgilerimide yazdım sizde msj atıp bilgilerinizi yazın istiyosanız kızlar konuyu açtığnda tabloyu yapsn..
hoş geldin canım..kaç haftalıksın ?arkadaşlar selam, yeni katıldım aranıza. kısmetse ocak 2012 annesi olacağım bende
yeni konunun adı ne olacak bari ocak melekleri diye açsalar 2011 melekleride güzel ama 2011 in hepsini kapsıyo ay ay olsa herkes daha güzel takip eder ve öğrenir çünkü kimse 1 ay sonrasını bilmiyor
Alla allaaaaa valla şok oldum yaa ,neden böle bi şeye ihtiyaç duyarki insanlar ,
Alla allaaaaa valla şok oldum yaa ,neden böle bi şeye ihtiyaç duyarki insanlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?