2012 Ocak Anneleri

yok gerçekten hissettim bebeğin olduğu yerde içte hareket hissettin 10 sn kadar zaten doktorumda hareketli bir bebk demişti 10 haftalıkken kesin kımıldıyordu.hissttim çünkü ilk defa şimdi...

peki bu listeye nasıl kaydolacağız...

cnnmmm bende listede yoktum kendim yazacağımı sandım yazdım ama olmadııı.bende bilmiyorum açıkcasıı.

Hamileller ve hamile kalmak isteyenler topiğinde liste var herkese açık herkes kendi bilgisini değiştiriyor. Liste yi herkes güncelliyor. Hep canlıı güzeell ondan sandım bendeeee.

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben listede yokummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.nasıl olacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

bende pek istekliyim diyemem ama bi sakıncası yokken de keyfiye mahrum bırakamıyorum adamı bi de ben senin kadar olmadım bulantılar felan yani ondan serbest gidiyoruz sadece seyrekleşti biraz o kadar. isteksizliğimin de farkında da seslenmio adamceğiz. umarım doğumdan sonra eski performansa sahip oluruz ne diyim :76::76:

Seydaaaaaa....kuzum noldu ne gldi basinaaa..gecmise baktim ama kacrdik heralde cok olmus sayfalarrr...kacinci sayfa yha merak ettkm olayiii

yok gerçekten hissettim bebeğin olduğu yerde içte hareket hissettin 10 sn kadar zaten doktorumda hareketli bir bebk demişti 10 haftalıkken kesin kımıldıyordu.hissttim çünkü ilk defa şimdi...

ilk gebeliğini yaşayanlar bu haftalarda hissedemezlermiş diye biliyordum !2. gebeliğini yaşayanlar bu zamanlar hissedermiş..
ben de çok hafif dalgalanma şeklinde birşeyler hissediyorum fakat başka şeydir falan diyorum,ben 11. haftamdayım,hissedebilirmiyim ki ?

aaa bak öyle bişi varsa yani herkesin güncelleyebildiği bi liste nurrose a söyleyelim yeni topic açtığında ordaki listemizi ona göre ayarlasın.kendine de aşırı yük olmazdı herkes kendi güncellerdi

E tabi ben 24 saat midem ağzımda dolaştığım için aklıma bile gelmiyor
Döneriz eskiye merak etme, ben öyle bebek oldu diye dünyevi işlerden el ayak çekilmesine de karşıyım, her fırsatta her şeyi yaşamak lazım

Son düzenleme:
bakalım 3 ayımız bitsin de ondan sonra...hem sadece biz değil ki eşlerimiz de korkuyor bişi olacak diye...bebeğimiz bizim bittiğimiz noktada geldi son şansımızdı bize göre o nedenle onu riske atamayız ne o ne de ben...varsın 9 ay ayrı kalalım
Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben listede yokummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.nasıl olacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
bende yokum bendeeeeeeeeeee

Seydaaaaaa....kuzum noldu ne gldi basinaaa..gecmise baktim ama kacrdik heralde cok olmus sayfalarrr...kacinci sayfa yha merak ettkm olayiii

Bu konuda değil cnm bnm 2010nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden diye bi konum vardı orda gelin adaylarıyla sohbet ediyoduk birden konuya dahil olan yeni evli oldğunu söyleyen bi aradaş vardı ve hamile oldğunu söylemişti sohbet muhabbet msnler verildi fln evlenmeden önce çok daha fazla muhabbet ediyoduk evlendikden snra ben face açtkdan snra facede ekledm aslında öyle biri yokmuş kendinin olarak tanıttığı aile bi bayanın kızı adına açtığı blogtan alıntıymış kızı kendi kızı gibi tanıtmalar kadını kendi eşinide eşi gibi tanıtmalr fln burda aralık 2010 annelerinede takılıyodu ordaki bayanlar çözmüş olayı sanırım 2010gelnleri topiğindeki diğer arkadaşım söyledi face dondurmuştu ztn neden dondurduğuunuda bilmiyodum..
İnsan böyle şeyler duyunca başka da yaşayınca dahada başka oluyo hala kendi olarak tanıtttığı bayanın bloğunda geziyorum kız kocaman olmuş.
İsmine duru demişti meğer nilmiş üf iğrenç şeyler yaa..

Bu arada ben nurrose msj attım bilgilerimide yazdım sizde msj atıp bilgilerinizi yazın istiyosanız kızlar konuyu açtığnda tabloyu yapsn..

benimde 2. bebğim bu güne kadar hiç hissetmedim kap atışı gibi bir damar atıyordu ama bu defa kesinlikle hissetim eminim.

bende yokum bendeeeeeeeeeee

Yakında hepimiz olucaz arkadaşlar. benimde güncel halim yok o listede ama yeni konu açılacak listemizde yeni haliyle orda olucak inş. NURROSE yok şuan gelince yapıcak

peki hamile olduğunu öğrenip o gün itibariyle sigarayı bırakanlar oldu mu aramızda ?

ben bu gün çok acıktım ya.1 cevizim vardı yedim ama kesmedi...son bir saat inşallah atlatırım...atıştırmalıklarım bitti...bulantılarımda yok yiyiyorum yrmrklerimi.ama çok yediğim zamanlarda bulanıyor miğdem.şimdi eve gidince ne yapacağımı düşünüyorum ya...

peki hamile olduğunu öğrenip o gün itibariyle sigarayı bırakanlar oldu mu aramızda ?
ben varım bebek çalışmalarına başlayınca azaltmıştım. öğrenince de bıraktım. şimdi nefret ediorumm
ne listesi kızlar bende olmak istşiyorum
hani 1. sayfa da var ya canım onun güncel hali hazırlanacak.

ben varım bebek çalışmalarına başlayınca azaltmıştım. öğrenince de bıraktım. şimdi nefret ediorumm

hani 1. sayfa da var ya canım onun güncel hali hazırlanacak.

bende baktım güzel hazırlamışlar benide yazsınlar . ama ilgilenmek zor olur değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…