2012 Ocak Anneleri

bende çıkıyorum kızlar.hepinize iyi akşamlar.güzel haberlerle görüşmek dileğiyle.

Rabb'im göbüşlerimizdeki bebişler sana emanet.

eeee o zaman senden biraz oğalak dinlemenin tam zamanı... burdakilerin %90 ı inatçı oğalakların anne adayları

normal dogum mu dıcektım..neden sezaryen
kızımn suyu azaldı kalp atışları ii çıkmadı 37. haftada sezaryan oldum

öle canm benm ablamla aramda 3 yaş var çok ii anlaşırız kardeşimle 5 yaş var anlaşamayızz

hoşgeldinnn aramızaaa

ben ağdayada epilasyına da daynamıyorum jiletide sevmiyorum kullanmadım
benn benn benn hamam otu diye bişey kullanıyorum bilen vardr pis kokuyo ama mis gibi yapıyo vallaaa rahat 5 6 senedr kullanıyorumdr

benn benn benn hamam otu diye bişey kullanıyorum bilen vardr pis kokuyo ama mis gibi yapıyo vallaaa rahat 5 6 senedr kullanıyorumdr

bilmemmı
tertemız yapıyor ama cok pıs kokuyorrr

iyi aksamlar kızzzlarrr gecmısı bi okıyım dedım kladıgım yerden ancak bıtırdim :)))

çiçeği burnunda yeni hamiş oldugunu öğrenenler hoşgeldınızz sefa geldınızzz

ağda konusunda bende cmt gidicem sanırım ,gittiğim yer her ne kadar hıjjenık olsada busefer hamıleyım dıye havlu kagıt ıslak havlu mendılımıde alıp gidecem napiyim..

son olarak bende de ne hıkmetse cınsellik sıfır.. hiç bi şekılde canım istemıyorrr

kızlar ya bana cvp verecekkkk yokmu.ben 5+0 doktora gittiğimde çok küçük kese göründü.aradan 4 gün geçti lekelenmem olnca doktora gittim ilaç verdi ve ultrasonlada baktı kesede bebek oluşmştu .görüntüyü büyüttüğünde şekli fasulye gibiydi ama kalp atışı hala başlamamıştı(5+4).doktor bi sorun yok dedi ama bende bi korku oluştu .bebek belli ya acaba kalp atışı duyulmalımıydı acaba diye.şimdi bu konuda bana cvp verebilecek kimse yokmu.ben ilk bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmuştum o yüzden çok korkuyorum:26::26::26::26:

aynenn bende de vallaaa hiç i hiçç istek yokkk yazık erkkleree

canm naptın senn ya daha küçücük 7 haftada anca duyarsn mer etme dr keseyide bebegide beğendiyse sorun yok 1 hafta 10 güne kadr duyulurr pıtpıtlar

ben nezaman döllenme olduğumu tahmin ediyorum yani erken döllenme oldu muhtemelen o nedenle endişelendim bebek bayağı görününce randevum haftaya da sabırsızlanıyorummm

hafta hafta gebelık programına göre 5.haftada kalbi atıyormus ve kendı kalbımızde eko olusturuyormus ama bu ancak vajınadan bakılan cihazla belirlenebılırmıs gobekten bakılanla değil yani..
canım içini ferah tut sen uzulme uzuntulu olma bakıyımmm bebegınıde uzme
senınkıne nerden baktı alttan mı -vajına-,yoksa ustten mı-karından-?

karından canım üstten baktı

canım ben aslında tecrübeli değilim ama internetten okuduğum kadarıyla kalp atışı 7.-8. haftalarda anca görülebiliyor, bence kafana hiç takmamalısın.hem doktorun sorun yok demiş gereksiz yere endişelenip bebişi üzmemelisin. daha çok erken.

gebelıkte egzersız yada yuruyusu hangı hafta baslamamız gerekıyor biliyormusunuz??

ben artık yuruyuslere baslamak istiyorum ama eşim izin vermıyor bebişimize bişey olur diye

Son düzenleme:
ben nezaman döllenme olduğumu tahmin ediyorum yani erken döllenme oldu muhtemelen o nedenle endişelendim bebek bayağı görününce randevum haftaya da sabırsızlanıyorummm
yok bişey olmaz canmm

gebelıkte egzersız yada yuruyusu hangı hafta baslamamız gerekıyor biliyormusunuz??

ben artık yuruyuslere baslamak istiyorum ama eşim izin vermıyor bebişimize bişey olur diye

3 aydan sonra sanırım yürüyüşten bişey olmaz ama hreketleri bilemm

bende bir türlü çözüm bulamadım oraya. öneriyorsan denemeli. onun hamilelikte zararı yoktur dimi.:26::26:

düşük tehlikesi olmadıktan sonra bir şey olmaz. ben tehlikem olduğu için yürüyemiyorum

3 aydan sonra sanırım yürüyüşten bişey olmaz ama hreketleri bilemm
sağol canımm :) ben yavastanda olsa baslayayım en ıyısı gerci 3ögün yememe ragmen kilo vermısım ben buna et yememe baglıyorum cunku hamıle değilken zayıflıcam diye hiçbisey yememıstım ve bi grda verememiştim.. şimdi duzenli beslenmeden sanırım bide bebısımede gonderdıgım için kılo vermıs olabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…