- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
Çok tşk ederim kızlar , bebişler hepimize hayırlı olsun inşallah , tabi ki sizlerle deneyimlerimi paylaşırım , sanırım ben den başka yok mu 2.bebeğini bekleyen bu topikte , ben Oğlak burcuyum , Kızım Başak ,bu bebişte Allah izin verirse Kova olacak , Oğlak ve Başak ezbere bilirim özelliklerini ve ben de kızımda çok taşırız , Artık kovayı da araştırmaya başlarız :))
kızımn suyu azaldı kalp atışları ii çıkmadı 37. haftada sezaryan oldumnormal dogum mu dıcektım..neden sezaryen
öle canm benm ablamla aramda 3 yaş var çok ii anlaşırız kardeşimle 5 yaş var anlaşamayızzöle vallaaaa napalım 2 si bi büyüsün dedikkk
benim gzümün ününde 2 örnek var 1.si biri 9 ve diğeri 2 yaş kardeşler ve inanaılmaz kavgalar çekişmeler,
2. si biri 4 yasında diğeri 2 yaşında olan kardeşler arada çıkan ufak oyuncak kavgalrı ama güzel kurulan oyunlar ,paylaşmayı öğrenmek...
ben önceden sık aralarla çocuk yapan kadınlara kızardım ama şimdi hak veriyorum çünki yaş aralığı büyüdükçe çocukların arasında iletişim olmuyor. kısmet olursa allah izin verirse durumumuz müsait olursa bende 2. çocuğu çok ara vermeden düşünürüm(tabi allahım önce bunu sağlıklı sıhhatlı doğmasına izin versin) kı arkadaş gibi büyüsünler...
Merhaba kızlar dün bayağı incelemiş baştan sonuna tüm yazıları okumuştum , gece testimi yapıp emin olduktan sonra bugün sizlere yazayım artık dedim :) benimde son sat 17 nisan , bu 2.bebeğim olacak inş , Kızım 8 yaşında bende 31 , ama unutmuşum ben bu hamileliği :) sanki ilk bebek gibi heyecan var . :) Allah hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin...
ben ağdayada epilasyına da daynamıyorum jiletide sevmiyorum kullanmadım
benn benn benn hamam otu diye bişey kullanıyorum bilen vardr pis kokuyo ama mis gibi yapıyo vallaaa rahat 5 6 senedr kullanıyorumdr
bilmemmı
tertemız yapıyor ama cok pıs kokuyorrr
aynenn bende de vallaaa hiç i hiçç istek yokkk yazık erkklereeiyi aksamlar kızzzlarrrgecmısı bi okıyım dedım kladıgım yerden ancak bıtırdim :)))
çiçeği burnunda yeni hamiş oldugunu öğrenenler hoşgeldınızz sefa geldınızzz
ağda konusunda bende cmt gidicem sanırım ,gittiğim yer her ne kadar hıjjenık olsada busefer hamıleyım dıye havlu kagıt ıslak havlu mendılımıde alıp gidecem napiyim..
son olarak bende de ne hıkmetse cınsellik sıfır.. hiç bi şekılde canım istemıyorrr
kızlar ya bana cvp verecekkkk yokmu.ben 5+0 doktora gittiğimde çok küçük kese göründü.aradan 4 gün geçti lekelenmem olnca doktora gittim ilaç verdi ve ultrasonlada baktı kesede bebek oluşmştu .görüntüyü büyüttüğünde şekli fasulye gibiydi ama kalp atışı hala başlamamıştı(5+4).doktor bi sorun yok dedi ama bende bi korku oluştu .bebek belli ya acaba kalp atışı duyulmalımıydı acaba diye.şimdi bu konuda bana cvp verebilecek kimse yokmu.ben ilk bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmuştum o yüzden çok korkuyorum:26::26::26::26:
aynenn bende de vallaaa hiç i hiçç istek yokkk yazık erkkleree
canm naptın senn ya daha küçücük 7 haftada anca duyarsn mer etme dr keseyide bebegide beğendiyse sorun yok 1 hafta 10 güne kadr duyulurr pıtpıtlar
kızlar ya bana cvp verecekkkk yokmu.ben 5+0 doktora gittiğimde çok küçük kese göründü.aradan 4 gün geçti lekelenmem olnca doktora gittim ilaç verdi ve ultrasonlada baktı kesede bebek oluşmştu .görüntüyü büyüttüğünde şekli fasulye gibiydi ama kalp atışı hala başlamamıştı(5+4).doktor bi sorun yok dedi ama bende bi korku oluştu .bebek belli ya acaba kalp atışı duyulmalımıydı acaba diye.şimdi bu konuda bana cvp verebilecek kimse yokmu.ben ilk bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmuştum o yüzden çok korkuyorum:26::26::26::26:
hafta hafta gebelık programına göre 5.haftada kalbi atıyormus ve kendı kalbımızde eko olusturuyormus ama bu ancak vajınadan bakılan cihazla belirlenebılırmıs gobekten bakılanla değil yani..
canım içini ferah tut sen uzulme uzuntulu olma bakıyımmmbebegınıde uzme
senınkıne nerden baktı alttan mı -vajına-,yoksa ustten mı-karından-?
karından canım üstten baktı
yok bişey olmaz canmmben nezaman döllenme olduğumu tahmin ediyorum yani erken döllenme oldu muhtemelen o nedenle endişelendim bebek bayağı görününce randevum haftaya da sabırsızlanıyorummm
gebelıkte egzersız yada yuruyusu hangı hafta baslamamız gerekıyor biliyormusunuz??
ben artık yuruyuslere baslamak istiyorum ama eşim izin vermıyor bebişimize bişey olur diye
ben ağdayada epilasyına da daynamıyorum jiletide sevmiyorum kullanmadım
benn benn benn hamam otu diye bişey kullanıyorum bilen vardr pis kokuyo ama mis gibi yapıyo vallaaa rahat 5 6 senedr kullanıyorumdr
gebelıkte egzersız yada yuruyusu hangı hafta baslamamız gerekıyor biliyormusunuz??
ben artık yuruyuslere baslamak istiyorum ama eşim izin vermıyor bebişimize bişey olur diye
sağol canımm :) ben yavastanda olsa baslayayım en ıyısı3 aydan sonra sanırım yürüyüşten bişey olmaz ama hreketleri bilemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?