2012 Ocak Anneleri

Ben de lazere gidiyordum ama gebelik boyunca ara vericem mecburen.
Ağdayla ilgili de buradaki farklı başlıklarsa olumsuz şeyler okudum, enfeksiyona neden oluyormuş, ileriki aylarda erken doğum riski yaratıyormuş gibi, o yüzden korkuyorum, şimdilik 1 ay kadar daha temizim de sonrasında ne yapıcam bilmiyorum, keşke daha erken başlasaymışım lazere, şimdiye biterdi

bende çok istemiştim lazeri nasıp olmadı sürekli erteledim. temiz ve güvenilir bir yere gidilirse enfeksıyon olmaz diye düşünüyorum ama erken doğum riski kötüymüş. benımde kafam karıştı iyi araştırmak lazım

ben çok sevindim oğlak olcak die ben boğayım en ii anlaştıım burçlardan biri birde çok duygusal olurlar merhametlidirler çok eğlencelidirler

eğlenceli olsunlar ya gezelim tozalım oyunlar oynayalım meleğimle. şu kalp atışlarını bi duysam şu ilk 3 ayı bi atlatsak bol bol hayal kuracam ama şimdi hep frenliyorum kendımı

lazer süper bişey, doğumdan sonra tavsiye ederim, ben sadece 3 seansa gittim ama nerdeyse yarı yarıya azaldı, üstelik son seansımın üstünden 2 ay geçti hala tek bir tüy çıkmadı
bakalım şimdi napıcaz, doktorlar gebelikte hep jilet öneriyormuş, şu çıkanlara bir bakayım da ona göre karar vericem artık.

sende bebek hasreti çektin demekki benim gibi ben hala inanamıyorum
ne zaman transferin olmuştu

Evet canım hemde ne hasret bu ıkıncı denememızdı ılkınde tutmadı.Ve bızım tup bebek dısında tedavımız de yok.yanı asılama bıle olmuyor.Ama yüce Allah'ım bize de bu duyguyu nasip ettiİnşallah hep böyle sağlıkla devam eder hepimizinki.Benim transferim 20 nisanda olmustu canım.senin demi tüp bebek?

meserretcıgım bu tuylerımız basımıza bela vallahı:)bende gecen gun artık dedım epılaydi ıle alayım bacaklarımı fılan.baktım cok acımadı devam ettım ozel bolgenın ust kısmına ve gobegımı aldım.İnşallah bır zararı olmaz.ama cok acıyacak olan kısımları jıletle aldım ne yalan soyleyım.sız anladınız neresı oldugunu

hadi ya doktorlar jilet mi öneriyormuş? hiç duymamıştım ay ne kadar cahilimm

ay ben kendim ağda yapıorum canım çıkıo yaparkende bir ağlamadığım kalıo yıllardır da böyle jileti sevmiyorum, beceremiyorum da ne derece zararı var acaba doktora iyice bi danışılam bari

inşallah devam eder hep dua edelim.benim tüp bebek değil ama benimde tedaviyle oldu gonal f le ovitrelle kullandım yumurtlama takibi yapıldı 26 sındada yumurtam çatladı.aslında benim ve eşimin bir sorunu yoktu ama olmayınca olmuyor dr stres kaynaklı olduğunu söylüyordu hep gerçektende öyleydi.Allahın izniyle doğursam bile hala inanamıcam bu benim mi diye :) mucize resmen ben ilk öğrendiğim gün sevinemedim bile şoktan :) dr bile benden umudu kesmişti en son ultrasyon masasında ağlamaya başlayınca :) süreç maddi manevi yıpratıcı çok şükür geçmişte kaldı unuttum bile.şimdi sanırım hepimizin tek derdi bebeğimizin sağlığı onlar iyi olsunlarda başka bişey istemeyiz biz

hadi ya doktorlar jilet mi öneriyormuş? hiç duymamıştım ay ne kadar cahilimm

Valla ben de bilmiyodum, daha yeni burdan öğrendim, geçen gün biri başlık açmıştı, doktor kesinlikle ağda yapma demiş, altında da korkunç senaryolar vardı, gebelikte güzellik başlığının altındaydı sanırsam.
ben de kokoş olunca öğrenir öğrenmek güzellik kısmına bakmışım

Edit: başlığı buldum: Gebelik ve Sonrasında Güzellik konusunun altında Hamilelikte ağda problemi.. başlığı var ordan oraya ordan oraya derken bu bilgileri edindim yani. Link veremedim ama siz bulursunuz kızlar :)

Son düzenleme:
selam kızlar.
bugün doktora gittim.çok küçük bişey gözüküyor dedi.11.1 mm lik.
kan testi istedi.1 saat sonra sonucu alacağım.bugün sarımtrak akıntılar gelmeye başladı.
ooofff kızlar içimde bir sıkıntı var.normalde kesenin gözükmesi gerekmiyor mu?
ilk gebeliğimde hemen görünmüştü ve adetim sadece 1 gün gecikmişti.
şimdi ise 5 gün gecikti ve kesem tam net gözükmüyor.
sıkıntı ve heyecanla kan tahlilimin sonucunu bekliyorum.
dualarınızı eksik etmeyin inş. bebişim benimledir.

kızlar değerimi öğrendim 355.41....
şimdi ben hamile mi oluyorum???????????:18::18::18::18::18::18::18:

arkadaşım içini ferah tutmaya çalış olurmu çok küçük miniğin daha
inşallah seninledir bebeğin rabbim korusun onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…