düşük tehlikesi olmadıktan sonra bir şey olmaz. ben tehlikem olduğu için yürüyemiyorum
ozaman daha gorulmemesi çok normal canım sen içini ferah tut.. ben 6+3 olunca gidicem bakalım insallah kalp atısını duyarım dıyorum yani.. şimdi 5+5
eğer öyeyse benim minnoşta kesin var o dediğin şeyden.. geçen pazar piknikteydik koklamadığım çiçek kalmadı allah seni inandırsın:44:
sağol canım cevabın için...kızlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra doktor kan ve idrar testleri istedi mi sizden toksoplazma,tiroid falan...ben bugün gittim yaptırdım ama sadece kan testlerim yapıldı onda da 5 tüp kan aldılar zor kalktım yerimden valla..idrarda ne araştırıyorlar?
canıımmm sendemi p.tesi gideceksin.. benimde 6+3 p.tesiye gelio doooğru doktora..
çok heyecanlıyım çoookkkk...
canıımmm sendemi p.tesi gideceksin.. benimde 6+3 p.tesiye gelio doooğru doktora..
çok heyecanlıyım çoookkkk...
kızlar değerimi öğrendim 355.41....
şimdi ben hamile mi oluyorum???????????:18::18::18::18::18::18::18:
ayy bende senın gibiyim canım bide cabuk etkılenıyorum sanırım ruyamda doktora gitmişimultrasonda ikiz bebek oldugunu gorduk biri solda biri sağ tarafdaydı hemde ayrı gayrı sonrada birden mutfagımda bugday pişirdim onuda yedım :)) anam ne ac gozluyuım yaa ruyamda bilem yiyorum o zamana kadar daha bolee cok ruyalar gorurum ben belkı 6tızda gorurum ben ruya bu belli olmaz
Hadi yaa, ben de mi gitsem acaba hemen, zaten nasıl sabretcem diye düşünüp duruyorum, ama kendime iyi bi doktor ayarlayamadım daha
Ya inanmayacaksın ama hamile olduğumu söyleyince tartıştık, iş yerinde yakın olduğum bikaç arkadaşa yemekte açıkladım, bu önce hiç ses çıkarmadı, sonra işte diğerleri çok sevindiler falan ona dönüp sen tebrik etmeyecek misin dediler, o da ben biliyodum zaten dedi, nerden biliyodun dedim, sen söyledin dedi, halbuki söylememiştim, ailelerimizden başka kimseye söylemedik, üstelik o masadaki söyleyeceğim en son insandı o, sırf o anda içimden söylemek geldiği için duymuştu...
Israrla diyor ki sen söylemiştin, söylemedim dedim, söylemiş olsam da insan bir tebrik eder, söylemiştin diyip geçer mi dedim, yani ilk söylediğim grupta burnumdan geldi, keşke çenemi tutsaymışım, ağlamaktan harab oldum
herkese merhabalar
rabbim izin verirse bende ocakta bekliyorum meleğimi
eminim hepimiz aynı duygular içindeyiz
Allah sorunsuz güzel bir 9 ay nasip etsin hepimize
yok tatlım tüp bebek değil ama doktorumuzdan duyduğum şu .geç döllenmede ultrason tarihi - olarak gösteriyor gelişim o şekilde devam ediyormuş benimkide erken döllenmeden 3 gün önden gidiyor.bende hmm tarih falan hesaplıyodum yumurtlamadan 2 gün öncesine geliyor falan dedim aferim sana belki kız olur dedi hayırlısı hiç öyle bir düşünceye kapılmadım bakalım beklicez görücez.canım geç döllenmeden tarih geri olabilir.erken döllenmede 3 gün önde gidiyorum bende. + ve - sözkonusu olabiliyor.
Ayyıldızcım senınkı de tup bebek tedavısı mı acaba?gec dollenme derken bılıyorsun kı tup bebekte dollenme tarıhını bıle bılıyoruz bız transfer edılen gunu de.tutunma asamasına gore mı degısıyor olabılır acaba?benım gıttıgım doktor cok canımı sıktı canım senınkı 3 gun ondeymıs artı eksı olabılır demıssın hayatım ama bana doktorum sen 7 haftalık hamıle sayılıyorsun SAT a gore ama suan ultrasondakı goruntu 4 haftalık dıyor.3 hafta gerıden gıtmesı demek cok gerıden gıtmesı demek degıl mı cok korkuttu benı ınanmak ıstemıyorum bu doktora tup bebekte transfer gunu ılk gebelık tarıhı olarak sayılıyor yazan ınternette yazılar buldum ama ne kadar dogru bılmıyorum:
oy balım benim tam benim bulantılarımın başladığı vakittesin desene seninkide başladı artık :85: normal ama artık gebelik hormonu iyice artıyor ve miden alışana kadar sabretceksin.bende arkadaş gibi tuzlu salatalıkla başlıyorum güne.iyi geliyor.çucuk krakerde çok iyi.su içersem aşırı midem bulanıyor benim.kızlar sabahtan beri inanılmaz mide bulantım var. lavaboya da yetişemedim heryer battı. sonra bıde paşa paşa temizledim. başım da çok ağrıyo. leblebi yıyorum ama geçmiyo bulantım ya çok kötüyüm bugun
evet canım 6 -1 dedimi artık 7. haftanın içindesin sayılıyor.ben şuanda 8. i bitircem 9 a gircembazı sitelerde hafta hafta gebelik yazıları var görüp okumuşşunuzdur mutlaka bugun dikkatimi çekti halbukı hergün bakarım şimdi ben netteki hesaplayıcılara göre 6 + 3 görünüyorum yaa 6. haftanın yazılarını okuyordum ama başlıya dikkat ettim
6. hafta (5+0 ve 5+6 günler ) yazıyor. 7. hafta ( 6+0 ve 6+6) yazıyor ben şimdi 7. haftamdamıyım yada 7. haftayı dolduyorum diye 1 hafta sonrasınımı takip etmeliyim
başının ağrısı normal seyyahım bendede var.parol alabilirsin hamilelikte zararsız ben eneste kulllandım hergün bir tane alıyordum .doktoruna danış ama.kızlar benbu baş ağrısı için ne yapabilirim bi fikri olan varmı? gözlerimi açamıyorum ya sarhoş gibiyim.
kendıme nazar değdırdım galıba ne güzel hiçbir şikayetımn yoktu . neyse artık fasülyem için değer :)
4. haftalık için normal canım adet olacağın tarih olduğu için bu ağrılar geçiçektir sabret.geçmiş olsunbenim arada çok kötü kasığım ağrıyor. sizde de oluyor mu? normal mi ağrı olması daha 4 haftalığım.
şimdi test sonuçlarımı akşam aldım b-hcg 2020.1 diyor bu ne demek oluyo şimdi
ben ikinci bebeğimi bekliyorum ama baya cahil kalmışım yahu :)
canım 1. sayfada var liste.arkadaş ekler sat tarihini ,bebişin bilgilerini paylaş konu sahibi arkadaşım ekler senide.arkadaşlar birde liste yapalım sıraya felan koyalım sonra kızmı erkek mi olacak öğrendikce ekleriz
yapmayı bilen varmı
kızlar daha öncede yazmıştım ama yazdığım şeye sonradan dönemedim..
artık bende buraya takılıcam..nisan hamişiyim..bir liste yapılıcaksa beni de ekleyin lütfen..
son adet tarihim 30 mart..bebiş erken döllendi sanırım doktorum 4 gün fazladan belirledi gününü..
beklenen doğum tarihimiz 31 aralık..
bu arada benden sarı akıntı geliyor demiştim ama tekrarlamak istiyorum..sizde de var mı..bende bir haftadır devam ediyor..acaba neden kızlar..
mide bulantısından da bişey yiyemiyorum ben..sizde yokmuş ne güzel valla..
ne güzel canım değerin .bu gebelik hormonu seviyesi demek oluyor.hamile olmadan 0-5 arası olan değer hamile kalınca artıyor seninkide epey artmış maşallah
canım 1. sayfada var liste.arkadaş ekler sat tarihini ,bebişin bilgilerini paylaş konu sahibi arkadaşım ekler senide.
iyi geceler canım.akıntının olması çok normal canım.benim de nerdeyse 3 haftadır var.akıntın kokulu ve koyu renkli ise iltihap vs oluyor ama kokusuz hafifsarımsı ise korkulucak birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?