2012 Ocak Anneleri

eğer öyeyse benim minnoşta kesin var o dediğin şeyden.. geçen pazar piknikteydik koklamadığım çiçek kalmadı allah seni inandırsın:44:

aynen yaa .10 gun rapor aldıktan sonra bu hafta okula döndüm.ögrencılerım cıcek getrmısler kokladım valla hem gul hem de leylak.

bende bugun verdım 3tup kan.aynen toxoplazma,rubella ,karacıger bobrek seker tahlıllerı ıcın alındı.ben ıdrar ve tıroıd ve guatr testlerımı gecen hafta yaptrmıstım ıstemedı br daha.

buca canım sen ne yaptın.5. haftada karından bebıs gozukmus ona dua et ben gecen hafta 5+6 da kesem 20mm dı ama karından ne yolk kesesı nede bebek gorudu.sonra vajınalden zorla zoomlayarak gordu dr.bugun 6+6 da karından gorundu artık.kalp atısıda goruldu ama hala duyulmadı.dr banada dedı.renklı doppler kullanmıyorum dıye.haftaya yıne cagrdı.ınsallah haftaya duyulur.bız kalp atısını gorduk ama duymadık.inşallah duyarız haftaya.kalpatısı gorulunce daha sonradan da duyulur degılmı.normalmı bu haftada sadece gormek ama duymamak.ben de onu merak ettım

Son düzenleme:
canıımmm sendemi p.tesi gideceksin.. benimde 6+3 p.tesiye gelio doooğru doktora..
çok heyecanlıyım çoookkkk...

pazartesi toplu olarak doktora gidiyoruz benide doktor pazartesi çağırdı. inş. güzel haberlerle döneriz.

canıımmm sendemi p.tesi gideceksin.. benimde 6+3 p.tesiye gelio doooğru doktora..
çok heyecanlıyım çoookkkk...

ayy bende senın gibiyim canım bide cabuk etkılenıyorum sanırım ruyamda doktora gitmişim ultrasonda ikiz bebek oldugunu gorduk biri solda biri sağ tarafdaydı hemde ayrı gayrı sonrada birden mutfagımda bugday pişirdim onuda yedım :)) anam ne ac gozluyuım yaa ruyamda bilem yiyorum o zamana kadar daha bolee cok ruyalar gorurum ben belkı 6tızda gorurum ben ruya bu belli olmaz

aynen valla bende p.tesi gidenlerdenm inşş mutlu döneriz hepimz benm kalp atışı gözükür dimi 7+0 oluyo

kızlar değerimi öğrendim 355.41....
şimdi ben hamile mi oluyorum???????????:18::18::18::18::18::18::18:

sende benim gibi inanamadın herhalde :)
kandaki b-hcg degeri normalde 0-5 arasıdır 5 in üzerinde gebelik başlangıcı vardır 2 günde bir ikiye katlaması şartı ile.seninki zaten düşük bir değer değil ilk defa yaptıysan tekrarla cuma günü için rahat etsin ama gerek bile yok çoğu kişi bakmıyor bile.benim gibi uzun sürede hamile kalanların yaptığı bişey bu kollarım mosmor oldu adetten önce başladım değer düşük oluncada 3,5 attım katladımı katlamadımı diye yani Allahın izniyle hamilesin :))))
ayrıca herkesin degeri birbirinden farklıdır önemli olan degerin katlaması .düşük yada yüksek önemli değil ben kk da okuyup bir gazla dr uma soruyodum en sonunda kızdı bana :)
tabi bu seferde korkular artıyor yok kesesini görebilecekmiyim kalp atışı duyulacakmı sonra ikili üçlü testleri daha ne var bilmiyorum Allahtanda bilmiyorum yoksa onlarıda şimdiden kafama takardım :)

hiç rüya yorumu yapamam ama buğday bereket gibi geldi bir an

kızlar bugün beni sağlık ocağından aradılar gel diye tahlil falan mı yapacaklarmış ne tam olarak bilmiyorum siz yaptırmışınızdır bilgisi olan varsa yazabilirmi neye bakıyorlarmış bide aç karınamı gitmek gerek

Hadi yaa, ben de mi gitsem acaba hemen, zaten nasıl sabretcem diye düşünüp duruyorum, ama kendime iyi bi doktor ayarlayamadım daha

cnmm en önemlisi hemen araştır bulunduğun ilin doktor yorumlarına bak. bazen kk da da doktor yorumları oluyor. doktor en önemli olayyy.

cnm akılımısın sen bebeğine zarar veriyosun sinir sistemi oluşacak şimdi onun iş yeri yansa ay elmamı yiye yiye çıkayım demen gerekiyo bu aralarrrrrrrrrrrrrr

yok tatlım tüp bebek değil ama doktorumuzdan duyduğum şu .geç döllenmede ultrason tarihi - olarak gösteriyor gelişim o şekilde devam ediyormuş benimkide erken döllenmeden 3 gün önden gidiyor.bende hmm tarih falan hesaplıyodum yumurtlamadan 2 gün öncesine geliyor falan dedim aferim sana belki kız olur dedi hayırlısı hiç öyle bir düşünceye kapılmadım bakalım beklicez görücez.

oy balım benim tam benim bulantılarımın başladığı vakittesin desene seninkide başladı artık :85: normal ama artık gebelik hormonu iyice artıyor ve miden alışana kadar sabretceksin.bende arkadaş gibi tuzlu salatalıkla başlıyorum güne.iyi geliyor.çucuk krakerde çok iyi.su içersem aşırı midem bulanıyor benim.
evet canım 6 -1 dedimi artık 7. haftanın içindesin sayılıyor.ben şuanda 8. i bitircem 9 a gircem

başının ağrısı normal seyyahım bendede var.parol alabilirsin hamilelikte zararsız ben eneste kulllandım hergün bir tane alıyordum .doktoruna danış ama.

benim arada çok kötü kasığım ağrıyor. sizde de oluyor mu? normal mi ağrı olması daha 4 haftalığım.
4. haftalık için normal canım adet olacağın tarih olduğu için bu ağrılar geçiçektir sabret.geçmiş olsun

şimdi test sonuçlarımı akşam aldım b-hcg 2020.1 diyor bu ne demek oluyo şimdi
ben ikinci bebeğimi bekliyorum ama baya cahil kalmışım yahu :)

kızlar daha öncede yazmıştım ama yazdığım şeye sonradan dönemedim..
artık bende buraya takılıcam..nisan hamişiyim..bir liste yapılıcaksa beni de ekleyin lütfen..
son adet tarihim 30 mart..bebiş erken döllendi sanırım doktorum 4 gün fazladan belirledi gününü..
beklenen doğum tarihimiz 31 aralık..

bu arada benden sarı akıntı geliyor demiştim ama tekrarlamak istiyorum..sizde de var mı..bende bir haftadır devam ediyor..acaba neden kızlar..

mide bulantısından da bişey yiyemiyorum ben..sizde yokmuş ne güzel valla..

şimdi test sonuçlarımı akşam aldım b-hcg 2020.1 diyor bu ne demek oluyo şimdi
ben ikinci bebeğimi bekliyorum ama baya cahil kalmışım yahu :)
ne güzel canım değerin .bu gebelik hormonu seviyesi demek oluyor.hamile olmadan 0-5 arası olan değer hamile kalınca artıyor seninkide epey artmış maşallah
arkadaşlar birde liste yapalım sıraya felan koyalım sonra kızmı erkek mi olacak öğrendikce ekleriz
yapmayı bilen varmı
canım 1. sayfada var liste.arkadaş ekler sat tarihini ,bebişin bilgilerini paylaş konu sahibi arkadaşım ekler senide.

iyi geceler canım.akıntının olması çok normal canım.benim de nerdeyse 3 haftadır var.akıntın kokulu ve koyu renkli ise iltihap vs oluyor ama kokusuz hafifsarımsı ise korkulucak birşey yok.

canım çok saol valla içim rahatladı..doktora gidemedim bir saatlik yol var falan..çokta koyu değil ve çok nadir geliyor zaten..kaşıntım da yok..

bu arada senle hemen hemen aynıyız..doktor ikinci kontrole ne zaman çağırdı seni ve ilk muayenede kan testi yada başka testler istedi mi senden..bana sadece ultrasonla baktı..6 haftada gitti..3 hafta sonra gel tekrar dedi..acaba 2li test falan yapılır mı.

iyi geceler ayyıldızım ben çıkıyorum artık..sen gene cevabını yaz yarın okurum muhahkkak..ben artık buradayım zaten..burda herkes aynı haftalarda hemen hemen ve büyük bilgi paylaşımı olacaktır bu yüzden..öptüm şekerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…