2012 Ocak Anneleri

Merak etme canım kesenin görünmesi için çok erken, ben de geçen hafta sonu gidecektim, gitme hiç bir şey görünmez dediler, bak bakalım sonuç ne çıkacak.

bende hiç anlamıyorum canım. ben kendı değerimi bile bilmıyorum 1000in üzerinde hamilesin dediler okadar. 2 günde bir artıyormuş ya değerler senınkıde öyle olacak galiba. 2 günde bir yıne kan tahlılı yaptıracaksın. sat kaçtı?

kızlar değerimi öğrendim 355.41....
şimdi ben hamile mi oluyorum???????????:18::18::18::18::18::18::18:

minikyaramaz bosuna stres yapma degerın ıyı bence ve kesınlıkle hamılesın.deger 5 ın ustunde cıkarsa gebe sayılıyorsun zaten.kesenın gorunmeme sebebıde henuz kanda degerın 1000 ı gecmemıs olması.bazı durumlarda 1000 ı gecse bıle kese gorunmeyebılıyor ama bu da sorun olarak nıtelendırılmıyor.bırkac gun sonra muhakkak kese bıcok kısıde gorunuyor.

16 nisan.ilk gebeliğimde 4h3g ken 500 lerdeydi.
şimdi ise 300 lerde.hayırlısı belki geç döllenme felandır.

çok teşekkürler nazarboncuğu.
içime su serptin inan.cuma günü tekrar kan testi yaptırayayım bari.

ne demek canım benım bırazcık rahatlattıysam senı ne mutlu bana:)ben yaklasık bır haftadan daha fazla sure kan tahlılı takıbı yaptırıyorum da ondan dolayı bu yazdıklarımdan cok emınım.hemsırelerımın bana anlattıkları kadarı ıle boyle...

kızlar burada tum gun mesaı yaptım neredeyse cıkım de artık banyo yapayım kendınıze ıyı bakın.en yakın zamanda tekrar gorusmek uzere hoççakalın:)

hepinizden Allah razı olsun.
sen neden devamlı test yaptırıyorsun?

amaaann kızlar bune bi eskiyi okuyum bitirebilirsem gelcem .sabah baktım işe gidip geldim doldurmuşsunuz.inşallah iyi haberleriniz vardır.yeni gelenler şimdiden hepiniz hoşgeldinizz

kesedir canım bende 5+2de gittim kesemi gördüm 12mmdi...bebeğe benzerde bişey var kesenin içinde ama doktor çok minik göremeyiz dedi. haftaya gidicem tekrar kalp atışlarını dinlemeye inşallah duyarıs

canım işte benim merak ettiğim kesenin içinde dörünen bebeğin şekli ultrasonda büyüttüğünde kalp atışları olmasada böyle fasulye gibimiydi

Çok tşk ederim kızlar , bebişler hepimize hayırlı olsun inşallah , tabi ki sizlerle deneyimlerimi paylaşırım , sanırım ben den başka yok mu 2.bebeğini bekleyen bu topikte , ben Oğlak burcuyum , Kızım Başak ,bu bebişte Allah izin verirse Kova olacak , Oğlak ve Başak ezbere bilirim özelliklerini ve ben de kızımda çok taşırız , Artık kovayı da araştırmaya başlarız :))

hamilesin canım,benm de değerim regl günümden 2 gün snra 330 civarı çıkmıştı

Benim değer 330du 2. defa bi test yaptırmadım,1 hafta sonra doktora gittim canım.Tebrikler bu arada

çok teşekkürler.kafamı karıştıran 3 yıldır 29 gündür siklus döngüm.
kürtaj oldun hatta kürtajdan sonra korktum ki adet döngüm değişir diye ama çok şükür ki değişmedi.
son 2 aydır gecikmeler yaşıyordum.iki ay önce 2 gün gecikmem oldu(bel ve boyun fıtığım olduğu için iğne kullanmıştım iğne gecikme yapmıştı herhalde).geçen ay 5 gün gecikme yaşadım.bu ay da gecikmem olunca yine olacağım dedim.belki de hala o psikolojiden kendimi alabilmiş değilim.
hakkımızda herşeyin hayırlısı.
Rabb'im bebişlerimizin kalp atış seslerini hayırlısıyla duymamızı sağlar ve hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder.

kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlar . patron bişey demedi yarın için sanırım çalışacam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…