2012 Ocak Anneleri

kızlar sıze doyum olmaz ama benım ıgne yaptırmaya gıtmem lazım gorusuruz yıne kendınıza ıyı bakın opuyorum...

sekercık aksama da pek uyku kalmıyor ama yıne de zorlanmıyoruz uyumakta degıl mı:)bu hamişlik anca uyutuyor bizi ne güzel ben uykuyu cok severım.aman kusmalar mıde bulantıları olmasında uyumaya razıyım:)

valla öyle canm bu arada adım pınar belki onu kullanmak ıster arkadaslardaben fazla uyku düşkünü degılım ama bılmem ki kafamı yastıga koydugum an gıdıyorum yoksa bı ıkı saat beklemeden uyuyamazdım normaldeama bnm bulantım var canım ya

mrb kızlar ben hicran yaş 22 4 haftalık hamileyim galiba buğün doktora gideceğim beni bilgilendirirmisiniz buğün ne belli olur . ben hiç bir şey bilmiyorum da

mrb kızlar ben hicran yaş 22 4 haftalık hamileyim galiba buğün doktora gideceğim beni bilgilendirirmisiniz buğün ne belli olur . ben hiç bir şey bilmiyorum da

gunaydın hicrancım oncelıkle hayırlı olsun bugun doktora gıttıgınde eger kan degerın 1000 mlu üzerınde cıkarsa şanslısın keseyı gorebılırsın ama daha cok küçüktür mercımekten bılee doktorun vajınadan bakmayı tavsıye edebılır ama tabı sana baglı bana sorarsan 1 hafta daha bekle bende 5 haftalıkken gıttım hayırlı olsun tekrar canımcm

Son düzenleme:
saol canım cevap vrdiğin için kan tahlilinde ne çıkar biliyorum 16 nisan ilk adet günüm 4 5 haftalık gözüküyor ne bilim ya tedirginim

saol canım cevap vrdiğin için kan tahlilinde ne çıkar biliyorum 16 nisan ilk adet günüm 4 5 haftalık gözüküyor ne bilim ya tedirginim

onemlı degıl canımama cok merak edıyosan gıt dıcemdee ıste dedıgım gıbı merakını gıderebılırsen tabı cok kucuk daha annecıgii bişi gözukmezki tabi bence bu arada ikiz mi hissedıyon cnm cızelgen öylede:90:

Son düzenleme:

ben 4+4 de görmüştüm keseciği 6+3 de kabi için gidicez inşallah duyarız mercimeğimin pıt pıtlarını

günaydın kızlar. ben özel sektör mağduru evde değil işteyim. hava çok kötü yağmur soğuk. sabah 2 kere kustum. başım çatlıyo. üstelik bu akşam en yakın arkadaşımın düğünü var kuaföre falan gitmem lazım ama parmağımı oynatacak halım yok ne kötü bi gün . gidip biraz uyusam kendıme gelecem ama. akşam düğünden yatılı misafırlerımde olacak galıba. okadar ters zamana denk geldı kı herşey gözümde büyüyor

ben 4+4 de görmüştüm keseciği 6+3 de kabi için gidicez inşallah duyarız mercimeğimin pıt pıtlarını

hikmet beye mi gıdecen yıne canım??ben farabiye aynur hanıma gıtmeyı dusunuyorum pazartesı günü de acep o kadın nasılki yaw

Son düzenleme:

Herkese günaydın kızlar, öncelikle bayramımız kutlu olsun.
Canım bak şöyle düşün, bizim yerimizde olmak isteyen binlerce anne var, tüm olumsuzluklara ve rahatsızlıklara rağmen bebişlerimiz bizimle, her şey olur gider,hiç bişeyi büyütme gözünde, canını sıkma miniğini düşün gülümse, bugünleri bi daha yaşayamayabiliriz. ben böyle yapıyorum

haklısın çok şükür işimiz var sağlığımız var. düğünlerine gitmek zorunda olduğumuz dostlarımız var :)

yaw ben açıktım galiba :)))))

hikmet beye mi gıdecen yıne canım??ben farabiye aynur hanıma gıtmeyı dusunuyorum pazartesı günü de acep o kadın nasılki yaw

evet canım hikmet beye yine.. aynur hanımı bilmiyrum ama farabide suna hanım iyi ama biraz asık suratlıymış, arkadaşım yine farabide mehmet beye gidiodu çok ilgiliymiş ama doğumda dikişlemi çok kötü attı diodu, nil hanım iyiymiş ama çoookkk yoğun.. hikmet beyi de sevdim bakalım artık..
senin komşun memnunmuydu hikmet beyden:44:

TEKRAR MERHABALARRRRRRRRRRRRRR!!!KİMSE YOKTUUUUUUUUUU GELMEYE BAŞLAMIŞSINIZ ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRR!!NASILSINIZZZZZZZZZZZZZ!!!!

evet o da memnun

Arkadaşlar kaç haftalık olduğumuza dair bir listemiz olsa belirtiler gelişmeler yaılan tetkikler bakımından bilgilenmemiz için iyi olmazmıı. Arkadaşlar bir gelişme anlattıklarında okuduktan sonra arkadaşıma unuttuğumdan birkez daha dönüp kaç haftalıksınki diye soruyorumm o zaman sormayız sorularda geliyor hem 7 . Haftada şu 11 . Haftada bu şu tetkik şu hafta ???? Diye sohbetlerimize daha bilgili olmazmıyız . Yinede siz bilirsiniz ne dersiniz arkadaşlarımmm???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…