sekercık aksama da pek uyku kalmıyor ama yıne de zorlanmıyoruz uyumakta degıl mı:)bu hamişlik anca uyutuyor bizi ne güzel ben uykuyu cok severım.aman kusmalar mıde bulantıları olmasında uyumaya razıyım:)
kızlar sıze doyum olmaz ama benım ıgne yaptırmaya gıtmem lazım gorusuruz yıne kendınıza ıyı bakın opuyorum...
mrb kızlar ben hicran yaş 22 4 haftalık hamileyim galiba buğün doktora gideceğim beni bilgilendirirmisiniz buğün ne belli olur . ben hiç bir şey bilmiyorum da
saol canım cevap vrdiğin için kan tahlilinde ne çıkar biliyorum 16 nisan ilk adet günüm 4 5 haftalık gözüküyor ne bilim ya tedirginim
mrb kızlar ben hicran yaş 22 4 haftalık hamileyim galiba buğün doktora gideceğim beni bilgilendirirmisiniz buğün ne belli olur . ben hiç bir şey bilmiyorum da
yok sadece ikiz istiyorum
ben 4+4 de görmüştüm keseciği 6+3 de kabi için gidicez inşallah duyarız mercimeğimin pıt pıtlarını
günaydın kızlar. ben özel sektör mağduru evde değil işteyim. hava çok kötü yağmur soğuk. sabah 2 kere kustum. başım çatlıyo. üstelik bu akşam en yakın arkadaşımın düğünü var kuaföre falan gitmem lazım ama parmağımı oynatacak halım yokne kötü bi gün . gidip biraz uyusam kendıme gelecem ama. akşam düğünden yatılı misafırlerımde olacak galıba. okadar ters zamana denk geldı kı herşey gözümde büyüyor
Herkese günaydın kızlar, öncelikle bayramımız kutlu olsun.
Canım bak şöyle düşün, bizim yerimizde olmak isteyen binlerce anne var, tüm olumsuzluklara ve rahatsızlıklara rağmen bebişlerimiz bizimle, her şey olur gider,hiç bişeyi büyütme gözünde, canını sıkma miniğini düşün gülümse, bugünleri bi daha yaşayamayabiliriz. ben böyle yapıyorum
hikmet beye mi gıdecen yıne canım??ben farabiye aynur hanıma gıtmeyı dusunuyorum pazartesı günü de acep o kadın nasılki yaw
evet canım hikmet beye yine.. aynur hanımı bilmiyrum ama farabide suna hanım iyi ama biraz asık suratlıymış, arkadaşım yine farabide mehmet beye gidiodu çok ilgiliymiş ama doğumda dikişlemi çok kötü attı diodu, nil hanım iyiymiş ama çoookkk yoğun.. hikmet beyi de sevdim bakalım artık..
senin komşun memnunmuydu hikmet beyden:44:
tekrar merhabalarrrrrrrrrrrrrr!!!kimse yoktuuuuuuuuuu gelmeye başlamışsınız arkadaşlarrrrrrrrrrrrr!!nasılsınızzzzzzzzzzzzz!!!!
ama kimse günaydınıımııı almıyorrrrrrrrr??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?