Selam herkesee..
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...nneleri-gelsin-bakalim-d-53.html#post19268389
Ben bu konudan takip ediyodum..
Daha yeni öğrendim burda da toplanıldığını..
Daha bugün keseyi gördük ve tam anlamıyla hamileyim diyebiliyorum
Konu sahibesi editörlere söylese konu ocak anneleri bölümüne taşınsa böylece bölünme olmaz..
Veee bende listeye eklenmek istiyorumm
canım teşekkür ederim ama kahvede ağrıyı tetikliyor. ve hamilelikte zararlı biliyorsun.
hayırlı olsun bebeğin sağlıklı günler geçirelim hep beraber inşallah
selam kızlar ben de geldim aranıza :)) sat 8 nisan ve dün gittim kontrole kese 16mm, beni de ekleyin listeye lütfen..
iki tane topik var yani simdi bence digeri az oradakiler buraya katilsin
benim fikrim yani.
selam kızlar ben de geldim aranıza :)) sat 8 nisan ve dün gittim kontrole kese 16mm, beni de ekleyin listeye lütfen..
liste nerede arkadaslar benide eklediniz mi ?
Kim düzenliyor listeyi `?
Evet iki konu var..
Bencede çoğunluk burdaysa burda kalınsın tabloda yapılmış nasılsa..
Ama konu ocak annelerine taşınsın..
Çünkü bi ocak annesi adayı olarak kk'da ilk baktığım yer orası oldu açıkcası..
Merhaba hayırlı olsun..
Rabbim sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
Benim SAT 4 nisan.. 4 nisana göre hesaplandığında bugün 6+3 olması lazım..
Doktora gittim bugn ultrasonda 5+4 olarak çıktı olur normal dedi doktor..
Kesemde 4mm.. Seninki ultrasonda kaç haftalık gözüktü?
ya insan dr. gitme<ýene kadar emin olamiyor bende biran önce gitmek icin sabirsizlaniyorum
geç döllenme falan oluyormuş yada bazen geriden gidiyor gelişimi sonra normale dönüyormuş için rahat olsun genelde oluyor böyle aman eskiden böylemiymiş herşeyi bilmekte iyi olmuyor hiç kontrole bile gitmeden doğuruyorlarmış ben hcg falan diyom anneme o neymiş benim zamanımda yoktu o hcg yeni çıktı diyor alem kadın :)))
Gerçekten öyle.
Ben anneler gününde test yaptım çok silik bi çift çizgi çıktı o gün gittim kan testi yaptırdım 133 küsür çıktı ama bana düşük geldi o yüzden içim rahat değildi..
O günden sonra 2 tane daha idrar testi yaptım çizgiler belirgindi perşembede doktora gittim ne alttan nede karından gözükmedi kese yine kan değerime bakmak istedi doktor ben dış gebelikten korkuyorum diye..
Bu sefer değerim 998.29 a yükselmişti iç gebelik gibi gözüküyo 10 gün sonra tekrar gel dedi ama dayanamadım bugün gittim çok şükür keseyi görebildik..
10 gün sonra tekrar gidicem bakalım o zmn bizi neler bekliyo..
Ama şimdiye kadar konuları okumaktan başka bişey yapmadım yazmaya cesaret edemedim sonra daha fazla üzülürüm diye..
Eşim hariç kimseye söylemedim..
Çook az kişi biliyo bugünde annemle babama söylicez Allah'ın izniyle..
Sizler söyledinizmi yakınlarınıza?
Eşlerinize,annenize,babanıza eşinizin ailesine nasıl haber verdiniz?
canım yaa bende bebeğimi görünce yarın inşallah ozaman ailemize söylicezzz buarada bebeğin hayırlı olsun cnm
Gerçekten öyle.
Ben anneler gününde test yaptım çok silik bi çift çizgi çıktı o gün gittim kan testi yaptırdım 133 küsür çıktı ama bana düşük geldi o yüzden içim rahat değildi..
O günden sonra 2 tane daha idrar testi yaptım çizgiler belirgindi perşembede doktora gittim ne alttan nede karından gözükmedi kese yine kan değerime bakmak istedi doktor ben dış gebelikten korkuyorum diye..
Bu sefer değerim 998.29 a yükselmişti iç gebelik gibi gözüküyo 10 gün sonra tekrar gel dedi ama dayanamadım bugün gittim çok şükür keseyi görebildik..
10 gün sonra tekrar gidicem bakalım o zmn bizi neler bekliyo..
Ama şimdiye kadar konuları okumaktan başka bişey yapmadım yazmaya cesaret edemedim sonra daha fazla üzülürüm diye..
Eşim hariç kimseye söylemedim..
Çook az kişi biliyo bugünde annemle babama söylicez Allah'ın izniyle..
Sizler söyledinizmi yakınlarınıza?
Eşlerinize,annenize,babanıza eşinizin ailesine nasıl haber verdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?