Çok teşekkür ederim..
Sizinde hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza alıcağınız günleride göstersin inşallah..
Hepimize İNŞALLAHHHHHH..
5+5 oluyosa yarın görürsün muhtemelen benim ultrasonda 5+4 çıktı bugün çnkü..
İlk kontrlnüzmü yarınki?
Aç git mutlaka test istiyo doktor çnkü..
Ben aç olmadığım için 1 tane testimi yaptıramadım 10 gün sonra gittiğimde yaptırcam gene kan vermek zorundayım malesef.. :2:
bizde söyledik esim kendi annesi bende kendi anneme dün sabah tel.de dedim dedim anne ben hamileyim cokk sevindi.. telde bhunu hissettim ben annemden uzaktayim almanyada yasiyorum esimin annesi okadar sevinmedi gibime geldi yada coktaydi ne bilim kayinpederim bilmiyor sanirim.
çok teşeküür ederim canım ilk kontrolüm olcak bana sadece idrarını tut öyle gel dedi daha rahat görürüz dedi..inşallah allahım yaaa
Yarın iyi haberlerini bekliyoruz artık..
Muhtemelen testleride yaptırır yarın cnm kan ve idrar tahlili yapılıyo..
Benim bi tek idrarda sorun çıktı işte başkada bişeyde sorun çıkmadı çook şükür..
Sende sorunsuz atlatırsın umarım yarını
allah razı olsun canım inşallah sorunsuz güzel bi hamilelik geçiririz hepimiz..acaba sadece kese mi yoksa bebekte görünürmü yaa
Aminn inşallah canım..
O belli olmuyo güzelim ya kişiden kişiye değişiyo..
Ben sordum bebek gözükmüyomu diye yoook dedi doktor..
Belki seninki gözükür
Ama stres yapma rahat ol mutluluğun tadını çıkart..
Ben ultrason için uzandığımda kalbimin sesini duyabiliyodum heycandan..
başım ağrıdan çatlıyor ilaç içmeden nasıl geçecek bu. migren var bende.
Çok teşekkür ederim..
Sizinde hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza alıcağınız günleride göstersin inşallah..
Hepimize İNŞALLAHHHHHH..
5+5 oluyosa yarın görürsün muhtemelen benim ultrasonda 5+4 çıktı bugün çnkü..
İlk kontrlnüzmü yarınki?
Aç git mutlaka test istiyo doktor çnkü..
Ben aç olmadığım için 1 tane testimi yaptıramadım 10 gün sonra gittiğimde yaptırcam gene kan vermek zorundayım malesef.. :2:
ayyy çok heyecanladırdın beni yine şeyda:) zaten heyecanlıydım:) benden 3 yaş küçükmüşssün ama benden tecrübeli çıktın:) saol cnm..şimdi çıkıorum yemek yapmam lazım kızlarr kib dualarınızı eksik etmeyin....
mbp canım mıgrenı olan ıcın cok zor bılıyorum hamılelık.bır arkadasımın da mıgrenı var ve dayanamıyor mınoset ıcıyor.hamılelık ılk aylarda bas agrılarını ve mıgrenı tetıklermıs.benımde gecende basım tuttu ama bende mıgren yok sınuzıtım var o mu yaptı acaba dedım ama ılac ıcmeden uyudum atlattım.mıgrenı olan arkadasımın tavsıyesı mıgren atagın basladıgında ellerının ıcıne ozellıkle parmak aralarına masaj yaptır canım cok ıyı gelıyor dıyor.
seydaferhat canım aramıza hosgeldın.bu bahsettıgınız testler de ne ya anlayamadım benden kımse test fılan ıstemedı.Sat a gore 7 haftamın ıcındeyım ama nasıl oluyor kı benden ıstemedıler bısey anlamadım?
mbp canım mıgrenı olan ıcın cok zor bılıyorum hamılelık.bır arkadasımın da mıgrenı var ve dayanamıyor mınoset ıcıyor.hamılelık ılk aylarda bas agrılarını ve mıgrenı tetıklermıs.benımde gecende basım tuttu ama bende mıgren yok sınuzıtım var o mu yaptı acaba dedım ama ılac ıcmeden uyudum atlattım.mıgrenı olan arkadasımın tavsıyesı mıgren atagın basladıgında ellerının ıcıne ozellıkle parmak aralarına masaj yaptır canım cok ıyı gelıyor dıyor.
seydaferhat canım aramıza hosgeldın.bu bahsettıgınız testler de ne ya anlayamadım benden kımse test fılan ıstemedı.Sat a gore 7 haftamın ıcındeyım ama nasıl oluyor kı benden ıstemedıler bısey anlamadım?
Selam herkesee..
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...nneleri-gelsin-bakalim-d-53.html#post19268389
Ben bu konudan takip ediyodum..
Daha yeni öğrendim burda da toplanıldığını..
Daha bugün keseyi gördük ve tam anlamıyla hamileyim diyebiliyorum
Konu sahibesi editörlere söylese konu ocak anneleri bölümüne taşınsa böylece bölünme olmaz..
Veee bende listeye eklenmek istiyorumm
selam kızlar ben de geldim aranıza :)) sat 8 nisan ve dün gittim kontrole kese 16mm, beni de ekleyin listeye lütfen..
bugün 5+1 oldumdün gece rüyamda bebeğimin kalbinin attığını gördüm çok mutlu uyandım ama kahvaltı ederken ilk ağlamamı yapmış bulundum ben aşırı sinirli bişey oldum başkada belirtim yok şuanda acıkma sık idrara çıkma mide bulanması vs olmadı ben olsun istiyorum bakalım inşallah sağlıklıdır bebeğimiz
Canim kalp atisini duyabildin mi ben haftaya gidicem su an 6+2yim umarim duyarim bebegimin kalp atislarini
Bütün genç annelerin 19 mayıs gençlik bayramını kutlarım
Nurz canım ya hayırlı ugurlu olsun darısı da bıze olsun inşallah kalp atışını görmek
Benımde gebelıgım gerıden gıdıyor canım ya bunun bır zararı olmuyormus demek sanırım sureklı korkum var benımde doktor 4 haftalık gorunuyor ultrasonda ama sen 7. haftanın basındasın demıstı.bıze 3 hafta sonra tekrar gel kalp atısı ıcın dedı.bana cook uzun bır tarıh gıbı geldı ama.İnşallah bizde müjdeli haberlerimizi alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?