2012 Ocak Anneleri

mpb selam tatlım nasılsın..hayırlı olsun bebişin..burda da beraber takılıyoruz artık..
benim ilk doktor kontrolumde idrar ve kan testi yapılmadı ya..herkese yapılmış mı..hem şu kalp sesi olayı dinlemek nasıl sakıncalı oluyor anlamadım yani..bebeğin yaşadığının bir rsmi çünkü..ben kalp atışını duymak için can attım valla..gidince yine dinletse diyorum..

down sendromu yapabılıyomus o yuzden doktorların dınletmek yerıne gostermesı gerekıyomus canım kromozomları kırıyomus dınleme aletı

Son düzenleme:
down sendromu yapabılıyomus o yuzden doktorların dınletmek yerıne gostermesı gerekıyomus canım kromozomları kırıyomus dınleme aletı

ben bunu ilk defa duyuyorum canım valla...öyle bişi yoktur inşallah çünkü ben dinledim..çok heyecan verici o anı yaşamak tabi ama sakıncalı olsa her doktor dinletirmiydiki..sen dinlemiyceksin sanırım..

ben bunu ilk defa duyuyorum canım valla...öyle bişi yoktur inşallah çünkü ben dinledim..çok heyecan verici o anı yaşamak tabi ama sakıncalı olsa her doktor dinletirmiydiki..sen dinlemiyceksin sanırım..

bende dınledım canım ondan sonra doktorumu degıstırmeyı dusundum zaten gercı yıne hosuma gıtmıyodu ama neyse:18azartesı baska bı hastanenın doktoruna gıdıcem bı kere gıtmıstım 2 ay once ilgisi iyiydı ama hamılelık konusunda bılgısı nasıl onu gorecez ınsallah ıyı cıkar o da dınleme gıbı bı hata yapmaz ınsallah

mrb. canım baş ağrısı dışında iyiyim. kalp atışını duymana sevindim. allahım bizede nasip eder inş. benim pzt kontrol var benimde kan idrar testi yapılmayacak daha gebelik kesin mi diye bakacak tekrar bhcg istedi. belki keseye de bakar. inş. değerlerim artmaya devam ediyordur.

Bu arada dr mdan randevu aldımmm heyecanlandımmmmmmmmmmm

Ben de Cumartesi 13:30 a randevu aldım ve heyecan tavan yaptı doktordan döner dönmez neler öğrendik paylaşalım hemen.

başım ağrıdan çatlıyor ilaç içmeden nasıl geçecek bu. migren var bende.

Benim de migrenim var, baş ağrın başladığında sert yeşil elma ye ısırarak, bana iyi geliyor, bir de alnına dilimlenmiş limon koymanın iyi geldiğini söyledi annem, bir dene istersen. Geçmiş olsun.

saol canım deneyeyim dediklerini

bende önce bi 6da uyanıyorum uyumak istiyorum bı saga bi sola derken 8.30u buluo ve halıylede deli gibi acıkmıs oluyorum :)) benımde boyleydı senınkısı gibi 2gunden berı uyumamak için savas verıyorum ama uyumak gerekıyormus yaa vucudumuzu dınlendırmek gerekıyıormus yani.. sımdı yenıden uyumaya basladım
hoşgeldın canım
ilk öğrendıgımde sevıncım kursagımda kaldı benım cunku rahım agzı kanser asısı yaptırmıstım ve 6ay kadar korunmamız gerekıyordu ,eşim korunuyuordu ve nasıl olduysa hamıle kalmısım 1. ve 2.doz asıları vurunmus son doz olan 3. ası kalmıstı bitek (hamıle kalmasaydım temmuzda olcaktım onuda) kimseye söylemeyemeıdk hatta aldırmayı dusunduk ertesı gun hastane gittim kan verdım sonuc pozitif ben ağla ağla perişan oldum buseferde kıyamadım bebegıme onu almasınlar için dua ettım Rabbime 5gun boyunca ben tabı sureklı hastaneye gıdıp gelıyorum en son bi prf gittim oda bana yarın gel bu kararı tek basıma veremem dedi ben tabı yıne hüsran bi şekılde eve geldım daha çok ağladım artık ümidimi yıtırmıstım .çok çaresizdim eşim işi nedeniyle 1aylıgına sefere (eşimde askeri personel denızcı) cıktı tek basımayım çok zor geldi duavrlar sanı ustume geliyor gibi oldu.. sadece bi arkasım bılıyordu oda saolsun destek olcagına kostek oldu bana''sen bunu hakettın oh olsun çocugun ozurlu dogacak dedi'' ki oda hamıle 5aylık kadar onun dedıklerıde gucume gıttı halıyle neyse ertesı gun oldu doktor sende bebegımde gayet saglıklısın dedi hiç bi sorun yok dedi ama benım gozler karardı elım ayagım titredi sevınctennn önce bızımkıılere haber verdım eşimede msj cektım tlfnu kapalıydı cunku.esımın ailesınede ben haber verdım kaynanam olcak kadın -aldır o bebegı sızın evlıvlınız daha oturmadı benım oğlums enın cocugunu sevmez diyerek en guzel gunumu zehır ettı ağlattı benı.. 5aylık hamıle olan arkadasıma gelınce ;bebegımı doguracagım haberını alınca acayıp bozuldu hayırlı olsunuda dilinin ucuyla zarzor soyledi.. bende onu kendıme yakın sanıyordum

ayy valla ben sımdıden bebegımden bahsederken elım refleks olarak karnıma gıdıyor ve oksuyorum fıkdıklı lokumum dıye sevıyorummm babasından fındık almıs bendede lokumm
kizlar 5. haftada artik bebek anneden besleniyor haberiniz olsun süt yogurt peyniri bol bol yiyelim...
bugun ben sut ıcmeyı unutmustum hemen dişlerim agrıdı sankı ıcındekı özü alıyorlarmıs gibi oldu kesınlıkle ihmal etmeyın arkadaslar
tşkler canım bılmıyordum oğrenmıs oldumm

canım daha çok küçük zaten seninki ben ilk doktoruma 6 haftalıkken gittim..hem kalp atışı hemde kese göründü..valla daha hiç kan aldırmadım bende..hcg yi hiç bilmiyorum..zaten yemek yiyemiyorum bir de kan gitmesin boşuna.

ben de doktoru değiştirmeyi düşünüyorum çünkü hiç yorun yapmıyor rahatlatmıyor devamlı tedirginim yani keseyede karından baktı var dedi 10 gün sonra gel canlısa testler istiycem dedi nekdarlık dedim 3 4 haftalık filan dedi bu ne demek yahuuuu son adetimi bile sormadı ben söyledimm neyapayım kızlar sizce aslında güzel bi hastane ve fgüzel bi dr olduğu syleniyor

bana kalsaydı kalp atışına giderdim de yumurta takibi ile hamile kaldığım için her hafta kontrole gidiyoum nerdeyse doktorumda ilgili sağolsun beni görmeden yapamıyor. kollar delik deşik bebiş sağlıklı olsunda kollar delik olsun varsın.

kesınlıkle değiştir doktorunu canım..ultrason cıktısı vermesi gerekırdı en azından onudamı vermediş yoksa??

pico vardı galiba dimi sende..neyse güzelim herşeyin hayırlısı ya bebişler sağlıklı olsun valla..çektiklerimizin bir önemi yok..çok uğraştık onlar için valla.9 ay bekledim olsun diyye şimdi bir dokuz ayda doğumu beklerim..doktorun iyi olması çok önemli gerçekten..benim gittiğim prof ünlüydü ama çok içime sinmedi bana hiçbir test yapılmadı sadece ultrasondan baktı falan..yarında başka doktora gidicem..

bu arada benim 2.hamileliğim ilkinin kalbi durdu kürtaj oldum geçen yıl 3.5 yıldır bekliyorum bebeğimi çok korkuyorum şimdi bişey olucak diye

bak onu sylemeyi unuttummmm bebeğimin resmini vermedi bana yaaa daha kese ama olsun niye vermedi neden bukadar umurdssamaz anlamadım

bencede değiştir doktorunu vermesi gerekirdi benim elimde yumurtalarımın bile resmi var daha ilgili bir doktor araştır bence daha hamileliğin başındayken.

bencede değiştir doktorunu vermesi gerekirdi benim elimde yumurtalarımın bile resmi var daha ilgili bir doktor araştır bence daha hamileliğin başındayken.

evet canım haklısın eskiden gittiğim bi dr vardı çok tatlı diilli ona gideyim oda benden rahim filmi istememişti hormon tahlili yapmamıştı o yüzden sinir olmuştum onada bu dr onları yapmadan gelme dedi rahim filminde yapışıklık çıktı rahimde ama adet olmadım filmden sonra hamile kaldım hemen çok şükür bide preseed kullanmıştım

yok canım ya bende pco yoktu olmaması için bir nedenim yoktu ben sadece çabuk gelsin diye tedavi gördüm. kendiliğinden oluşmuş bir hamileliğim var aslında ama 8 haftalıkken düştü. 10 ay bekledim bunun için. rabbim bunu kucağıma almayı nasip etsin. doktor çok önemli araştır biraz.

kasvetli arkadaşım nasıl arkadaşın varmış senin öyle düşman başına.insan dermi hiç öyle üstelik kendide 5 aylık hamileymiş kaynanda evlere şenlik dicek bişey bulamadım kendine bunların arasında çok dikkat et

bak onu sylemeyi unuttummmm bebeğimin resmini vermedi bana yaaa daha kese ama olsun niye vermedi neden bukadar umurdssamaz anlamadım
canım bende unutmustum hatta ultroson cıktısının bana verılecegındne haberım yoktu :)) ama doktorum hemen elıme verdı bende hatta doktora kızdım bebegıme zarar verecek çekmesın fotosunu dıyee
bu arada benim 2.hamileliğim ilkinin kalbi durdu kürtaj oldum geçen yıl 3.5 yıldır bekliyorum bebeğimi çok korkuyorum şimdi bişey olucak diye

canım benım emınım senın için kolay değildir.. Allah sabrını vermıs sana ve yenıden mujdelemıs
insallah bebegınede sanada bişey olmayacak Allahın ıznıyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…