yok canım ya bende pco yoktu olmaması için bir nedenim yoktu ben sadece çabuk gelsin diye tedavi gördüm. kendiliğinden oluşmuş bir hamileliğim var aslında ama 8 haftalıkken düştü. 10 ay bekledim bunun için. rabbim bunu kucağıma almayı nasip etsin. doktor çok önemli araştır biraz.
kasvetli arkadaşım nasıl arkadaşın varmış senin öyle düşman başına.insan dermi hiç öyle üstelik kendide 5 aylık hamileymiş kaynanda evlere şenlik dicek bişey bulamadım kendine bunların arasında çok dikkat et
canım sormaa neye ugradıgıma sasırdım zaten benım canım yanmıs doktorlar habıre bugun git yarın gel diyip duruyorlar bide ne duyuyorumben yinede ona ve bebegı için iyi hayırlı dualar ettım her ne kadar benı uzup kırdıysada.. hee sımdi gorusuyormuyum hayır :)
kaynanamada noterden tasdikli doğum belgesını gondercem postayla bugun karar verdım en son 15.30da bi aradıda yınenoterden yaa inanırlar sanırım buseferrr
kasvetli okurken fena oldum valla o arkadaşın (bence değil) sana moral vermesi gerekirdi ki kendide hamile sanırım seni çekemiyorhele kaynanannn onane senin bebeğinden hayret bişey nasıl aldırmakmış katill resmen bunu söyleyen nasıl kıyılır torunu onun gya doğsun bak onsuz yapamazlar sen hiiiç takma bidahada böle bişi derse ver azının payını ben katil değilim de olsun bitsin ay sinir oldum
alemsin güldürdün beni :) en iyisi öyle zaten sana zarar verenden uzak kalacaksın
işin garıbı şu kı onun hamılelıgını en son ben oğrenmıstımnazarım degermıs cocuk dusermıs 4ay once ben tabı bi hayal kırıllıgı moral bozuklugu benden boyle bi kotuluk beklıyor olması zaten canımı yakmıstı..sonra dedımkı belkıde ben yanlıs anladım bazen oyle durumum oluyorkı herseyı kotu tarafından anlamaya bayılırım belkıde oyle bişiydir dedim ve arkadaslıgımı devam ettirim..ama bu olaydan sonra kesınlıkle dogru anlamısım ve kımın kımı kıskandıgıda gayet acık ortaya cıkmıs oldu
kaynanaciiiiiiimmm yaşlandıgında elime düşmesin fenaaaaaa yapiciiimmmmmbunu eşimede soyledım hiçbişey diyemedi cunku anasının nası bi zalim oldugunu benden daha iyi biliooo
anaciiimmmm delirttilerrrrr beni delirtttlilllleeerrrrrr
anaciiimmmm delirttilerrrrr beni delirtttlilllleeerrrrrr
sanırım canım Rabbim benı böyle müjdeledi çunku çok gucume gıtmıstı çok ağlamıstım 3-4 ay once resmen psikopatlıktı hareketlerım artık eşim saglıgımdan endıse duruyordu oyle soyleyeyım.. zaten tayınımız cıktı gidiyoruz bulundugumuz yerden bu daha bi iyi oldu ohhhsende çok iyi niyetli davranmışın iyide yaptın belkide bak Allah sanada verdi
bende hep böyle bi k.valşidem olsun ıstedım ama istemekle olmuyorrr işte :))))valla sendeki kaynana ve arkadaş düşman başına ne diyim. bizim kaynana olsun diye gözümüzün içine bakıyor. ama öğrenmesi için daha 1 ay var
:)) ne çok istiyormus baksana kaynananbenim kaynanada önce çok sevindi eşim söyledi telde sonra nadide yorumunu yaptı şimdiye kadar büyürdü hemen yapsaydınız dedi :))) sanki olduda biz istemedik
ben 3 yıllık evliyim son son 8 aydır korunmadık öncesinde korunmuştuk ama sonradan baktım olmuyor bir telaşla 2 ay önce tedaviye başladılk ama kimseye söylmedim sadece kk hariç :) Allahıma çok şükürki çok bekletmedi bizi.gerçekten bu 8 ayda altüst oldum.rabbim isteyen herkese versin
sanırım canım Rabbim benı böyle müjdeledi çunku çok gucume gıtmıstı çok ağlamıstım 3-4 ay once resmen psikopatlıktı hareketlerım artık eşim saglıgımdan endıse duruyordu oyle soyleyeyım.. zaten tayınımız cıktı gidiyoruz bulundugumuz yerden bu daha bi iyi oldu ohhh
ooff ya kızlar benim moralim bozuldu birden..doktorum bana ne kan testi ne de idrar testi yaptırdı..sadece ultrasondan baktı..sizlere yapıldı mı..mecburi birşey mi bu testler..söyleyin bana nolur valla çok kötü hissediyorum kendimi.
iyi olmuş tayininizin çıması yer değiştirmek iyi gelir arada herşeyi yenileme gerek :)hemde tayın istememişkenbu durumda Allahın bi lütfü aynı bebek gibi çok iyi gelecek bize
sanırım canım Rabbim benı böyle müjdeledi çunku çok gucume gıtmıstı çok ağlamıstım 3-4 ay once resmen psikopatlıktı hareketlerım artık eşim saglıgımdan endıse duruyordu oyle soyleyeyım.. zaten tayınımız cıktı gidiyoruz bulundugumuz yerden bu daha bi iyi oldu ohhh
bende hep böyle bi k.valşidem olsun ıstedım ama istemekle olmuyorrr işte :))))neden 1 ay kalp atısını duyduktan sonramı?soyleyeceksınız?
:)) ne çok istiyormus baksana kaynanan
şekerim benımkısıde aksıne bana sureklı olarak cocuk yapmayın masraf olur dıyıp durdu hızını alamadı annemlere tlf acıp demıs sizin kızınız yeterınce masraf -çalısmıyorum- cocuk olursa masraf ikiye katlanırkaynanam olcak o kadının ne bu dunyada nede ahirette yatacak yerı yokyaaa neyseee..bu arad benımde eylülde 2 doluyor biz bu asıdan dolayı hemde 2.evlılık yıldonumu olarak eylülde baslarız calısmalara dıyorduk nasip simdiyeymiş
hiiiçç moralını bozma bakayımmm... tahlıl olsa bana yaparlardı canım kanser onleyıcı ası yaptırmıstım ve hamıle kalmısım vsvs..
banada sadece kan testı ve ultrasondan baktı ,,asılı oldguum için sat tarıhı 1.ve2.ası tarıhlerı ile kan testımı aldı benden yarın gel dedi ertesı gun gittim gebelıgımde sorıun olmadıgımı oğrendım ki ben unıv hast.bi prof.gittim..
ooff ya kızlar benim moralim bozuldu birden..doktorum bana ne kan testi ne de idrar testi yaptırdı..sadece ultrasondan baktı..sizlere yapıldı mı..mecburi birşey mi bu testler..söyleyin bana nolur valla çok kötü hissediyorum kendimi.
bende hep böyle bi k.valşidem olsun ıstedım ama istemekle olmuyorrr işte :))))neden 1 ay kalp atısını duyduktan sonramı?soyleyeceksınız?
:)) ne çok istiyormus baksana kaynanan
şekerim benımkısıde aksıne bana sureklı olarak cocuk yapmayın masraf olur dıyıp durdu hızını alamadı annemlere tlf acıp demıs sizin kızınız yeterınce masraf -çalısmıyorum- cocuk olursa masraf ikiye katlanırkaynanam olcak o kadının ne bu dunyada nede ahirette yatacak yerı yokyaaa neyseee..bu arad benımde eylülde 2 doluyor biz bu asıdan dolayı hemde 2.evlılık yıldonumu olarak eylülde baslarız calısmalara dıyorduk nasip simdiyeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?