2012 Ocak Anneleri

sende benim gbisin canım..benimde ilk bebeğim düştü..ama gittiğim doktorlar tedavi için erken diyolardı..sanırım haklılarmış..aslında gittiğimn doktor bayağı ünlü bir doktor..ne bilim ya herkese tahlil yapılmış kan idrar falan bana yapılmadı hiç böyle bişi..ne kadar normal onu düşünüyorum..ikinci kontrole gitmeden önce bulunduğum ilçede bir doktora sadece tahlil yaptırmayı düşünüyorum yarın..bakalım hayırlısı artık..

kasvetli okurken fena oldum valla o arkadaşın (bence değil) sana moral vermesi gerekirdi ki kendide hamile sanırım seni çekemiyor hele kaynanannn onane senin bebeğinden hayret bişey nasıl aldırmakmış katill resmen bunu söyleyen nasıl kıyılır torunu onun gya doğsun bak onsuz yapamazlar sen hiiiç takma bidahada böle bişi derse ver azının payını ben katil değilim de olsun bitsin ay sinir oldum

canım sormaa neye ugradıgıma sasırdım zaten benım canım yanmıs doktorlar habıre bugun git yarın gel diyip duruyorlar bide ne duyuyorum ben yinede ona ve bebegı için iyi hayırlı dualar ettım her ne kadar benı uzup kırdıysada.. hee sımdi gorusuyormuyum hayır :)
kaynanamada noterden tasdikli doğum belgesını gondercem postayla bugun karar verdım en son 15.30da bi aradıda yıne noterden yaa inanırlar sanırım buseferrr

alemsin güldürdün beni :) en iyisi öyle zaten sana zarar verenden uzak kalacaksın

işin garıbı şu kı onun hamılelıgını en son ben oğrenmıstım nazarım degermıs cocuk dusermıs 4ay once ben tabı bi hayal kırıllıgı moral bozuklugu benden boyle bi kotuluk beklıyor olması zaten canımı yakmıstı..sonra dedımkı belkıde ben yanlıs anladım bazen oyle durumum oluyorkı herseyı kotu tarafından anlamaya bayılırım belkıde oyle bişiydir dedim ve arkadaslıgımı devam ettirim..ama bu olaydan sonra kesınlıkle dogru anlamısım ve kımın kımı kıskandıgıda gayet acık ortaya cıkmıs oldu
kaynanaciiiiiiimmm yaşlandıgında elime düşmesin fenaaaaaa yapiciiimmmmm bunu eşimede soyledım hiçbişey diyemedi cunku anasının nası bi zalim oldugunu benden daha iyi biliooo

sende çok iyi niyetli davranmışın iyide yaptın belkide bak Allah sanada verdi

canınız cekmesın ama en sevdıgım yemek karnıyarıktır bugunde yaptım ama taa pişerken mıdem bulanmaya basladı hatat fırına koydum ev iice kokmasın dıye ama bitanesını zar zor yedım galıba artık salcalı yaglı yemekleri yiyemeyecegım..su saat oldu butun camla acık daha gıtmedi evden kokusuda :84:

anaciiimmmm delirttilerrrrr beni delirtttlilllleeerrrrrr

benim kaynanada önce çok sevindi eşim söyledi telde sonra nadide yorumunu yaptı şimdiye kadar büyürdü hemen yapsaydınız dedi :))) sanki olduda biz istemedik
ben 3 yıllık evliyim son son 8 aydır korunmadık öncesinde korunmuştuk ama sonradan baktım olmuyor bir telaşla 2 ay önce tedaviye başladılk ama kimseye söylmedim sadece kk hariç :) Allahıma çok şükürki çok bekletmedi bizi.gerçekten bu 8 ayda altüst oldum.rabbim isteyen herkese versin

sende çok iyi niyetli davranmışın iyide yaptın belkide bak Allah sanada verdi
sanırım canım Rabbim benı böyle müjdeledi çunku çok gucume gıtmıstı çok ağlamıstım 3-4 ay once resmen psikopatlıktı hareketlerım artık eşim saglıgımdan endıse duruyordu oyle soyleyeyım.. zaten tayınımız cıktı gidiyoruz bulundugumuz yerden bu daha bi iyi oldu ohhh

valla sendeki kaynana ve arkadaş düşman başına ne diyim. bizim kaynana olsun diye gözümüzün içine bakıyor. ama öğrenmesi için daha 1 ay var
bende hep böyle bi k.valşidem olsun ıstedım ama istemekle olmuyorrr işte :)))) neden 1 ay kalp atısını duyduktan sonramı?soyleyeceksınız?
:)) ne çok istiyormus baksana kaynanan
şekerim benımkısıde aksıne bana sureklı olarak cocuk yapmayın masraf olur dıyıp durdu hızını alamadı annemlere tlf acıp demıs sizin kızınız yeterınce masraf -çalısmıyorum- cocuk olursa masraf ikiye katlanır kaynanam olcak o kadının ne bu dunyada nede ahirette yatacak yerı yokyaaa neyseee..bu arad benımde eylülde 2 doluyor biz bu asıdan dolayı hemde 2.evlılık yıldonumu olarak eylülde baslarız calısmalara dıyorduk nasip simdiyeymiş

ooff ya kızlar benim moralim bozuldu birden..doktorum bana ne kan testi ne de idrar testi yaptırdı..sadece ultrasondan baktı..sizlere yapıldı mı..mecburi birşey mi bu testler..söyleyin bana nolur valla çok kötü hissediyorum kendimi.

hemde tayın istememişken bu durumda Allahın bi lütfü aynı bebek gibi çok iyi gelecek bize

hiiiçç moralını bozma bakayımmm... tahlıl olsa bana yaparlardı canım kanser onleyıcı ası yaptırmıstım ve hamıle kalmısım vsvs..
banada sadece kan testı ve ultrasondan baktı ,,asılı oldguum için sat tarıhı 1.ve2.ası tarıhlerı ile kan testımı aldı benden yarın gel dedi ertesı gun gittim gebelıgımde sorıun olmadıgımı oğrendım ki ben unıv hast.bi prof.gittim..

hemde tayın istememişken bu durumda Allahın bi lütfü aynı bebek gibi çok iyi gelecek bize
iyi olmuş tayininizin çıması yer değiştirmek iyi gelir arada herşeyi yenileme gerek :)

hemde nasıl istiyordu ama onun istemesiyle olmuyorki bu işler :)
cidden ne bu ya kaynanan insanmı ? genelde yapın diye baskı uygularlar ilk defa böylesini duydum

canım ya ben google bakıyorum ilk testler önemli yok kan yok idrar falan yazıyor hep..bende korktum ne bilim..bazıları da yaptırmış sanırım..bende bana niye yapılmadı diye korkuyorum işte..ilk bebğim zaten düştü kendilğinden..belki vitaminsizliğim yda kansılığım var falan..aklıma kötü kötü şeyler geliyor..ama sen saol içimi birz da olsa rahatlattın..anne yüreği işte endişeleniyoruz..sende neler yaşamışsın..insan nasıl korkuyor..

bozma moralini dur bakalım her dr farklıdır hem düşünki hamile olduğunu anlamayanlar oluyor 3 aylıkken öğrendi yeni burdan biri onada yuh diyorumda neyse :))) onlar hiçbişey yapmadan güzelce doğuruyorlar.bizde pimpiriklene pimpiriklene bir hal oluyoruz sana diyorumda bende senden aşağı değilim birbirimizi frenleyelim ok :)

evet canım kalp atışını duymayı bekliyoruz. geçen defa öğrenir öğrenmez söyledik ailelere sonu kötü oldu. erken söylediniz nazar değdi dedi biraz beklesinler bakalım bu defa.
sende takma kaynananı kafana boşver seni üzmesine izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…