2012 Ocak Anneleri

off stres yapma güzelim ya aabenımde yoktu 6+2 ken falan basladı cnm

neyse kızlar kendınıze iyi bakın ben bi duş alıp mis gibi uyucam ondan sonrada :80::80:

hosgeldınn hayırlı olsun bebişin cnm

Teşekkür ederim canımm

Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun.
Ay ne demek bebeği aldır yaa töbe yarabbim dağlara taşlara..
Şuan daha yeni annemlere söyledik ikiside çok sevindi şükür hatta sülaleye yayılmaya başlandı bile
Sende hiç bişeyi takma kafana bırak konuşan konuşsun tıka kulaklarını keyfini çıkar umursama..
O senin ve eşinin bebeği ikinizin mucizesi

Bozma moralini cnm mesela ultrsonda benim 5+4 olarak çıktı aç olmadığım için açlık kan şekerime bakamadılar onu bidahaki gittiğimde yaptırcam..
Sende kafana takıcağına telefon açıp sor neden yaptırmadığını?
Kaç haftalık hamilesin ultrsonda göründümü?
Ben ilk gittiğimde görünmedi o yüzden yaptırmadı bunda göründü yaptırdı ilkinde de sordu eşimle akrabalığımız varmı kan grubumu ne kadarlık evli olduğumuzu sigara kullanıp kullanmadığımı ailemizde hastalık olup olmadığını falan işte..

canım öncelikle hoşgeldin bende sat 4 nisan aynıyız seninle doktora gittiğinde bebek göründümü

Bebek görünmedi cnm bugün gittim ultrasonda 5+4 olarak çıktı.. Sadece kese göründü..
10 gün sonra tekrar gel dedi artık o zaman görüncek inşallah..

Hoşbuldum cnm..
Aaa konu sahibesi girmiyosa diğer topice geçelim ve ismini değiştirip sahibinide değiştirtelim illk sayfada olması gerekiyo tablo..
Bunu netleştirip tabloya ekleniyim..

Benim sabahları midem yanıyo..
Çok fazla idrara çıkıyorum ve iştahım açıldı sanırım..
Bide idrar yolu enfeksyonu olduğum için kasıklarım çok ağrıyo..
Bide çooook fazla gazım var

çok değilmi benimki 40 tl o da yeni oldu 35 ti.hatta bir hafta içinde istediğin kadar git kontrol diye geçiyor beş kuruş para almıyorlar

Adaesıla canım benım transfer sonrası 8.gunde kanamam oldu ve 8 gun kadar surdu.bende ılk hamılelıgım oldugu ıcın cok panık yaptım ve ozelden doktora gıttım.buradakı en ıyı doktorun rısklı gebelıklerde o doktor oldugunu soyledıler.bızde el mecbur gıttık o doktora muayenesı 200 tl mıs.sok olduk tabıkı ama gıtmıs olduk bır kere su tehlıkelı donemlerı atlatayım bırdaha gıtmeyecegım ona İnşallah.

aylinkaan bence degerın cok normal cıkmıs.arkadasımda yenı hamıle bızler gıbı ve adet olması gereken gunden sadece 4 gun gecmıstı 1222 cıkmıstı onunda.gun gun katlıyor deger zaten cogul gebelık degıldır bence tabıkı bu benım fıkrım yıne de yanıltmıs olmam İnşallah...

selin7 canım sana bol şanslar şimdiden

bende yarın merkeze gideceğim ilk gebelik kontrolüne bana da şans dileyin kızlar.

izmit-gölcük Gece nası uyucam bn sımdı eşimde yok

cnm sakin ollll öncelikle hayırrlara vesile diye başlayarak dua ettt. 1 gece uyuma zsan bişey olmaz fakat uzandığın yerde kafana karnına gelecek bişey olmasınnn . Kapını kitleme. Dikkatli olll. Geçmiş olsunn

kasvetli canım facete de bır arkadasım da yazdı korkmayın canım inşallah birsey olmaz Allah Allah kac sıddetınde acaba?

kayyumcugum ıyıyım canım ama deprem haberını duydum ya ıcım bı hos oldu.bende cok korkarım da depremden.Adanada da olmustu yıllar once.ama gercekten cok korkuyor ınsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…