kızlar mide bulantınız tam olarak nezaman başladı kaç haftalık kaç günlüktünüz ben 5+1 im bulanmıyo göğüs hariç hiçbi belirtim yok çıldırıcam diğer hamileliğimdede olmamıştı gerçi 7 haftaya kadar yaşadı yavrum
hosgeldınn hayırlı olsun bebişin cnm
hoşgeldın canım
ilk öğrendıgımde sevıncım kursagımda kaldı benım cunku rahım agzı kanser asısı yaptırmıstım ve 6ay kadar korunmamız gerekıyordu ,eşim korunuyuordu ve nasıl olduysa hamıle kalmısım1. ve 2.doz asıları vurunmus son doz olan 3. ası kalmıstı bitek (hamıle kalmasaydım temmuzda olcaktım onuda) kimseye söylemeyemeıdk hatta aldırmayı dusunduk ertesı gun hastane gittim kan verdım sonuc pozitif ben ağla ağla perişan oldum buseferde kıyamadım bebegıme onu almasınlar için dua ettım Rabbime 5gun boyunca ben tabı sureklı hastaneye gıdıp gelıyorum en son bi prf gittim oda bana yarın gel bu kararı tek basıma veremem dedi ben tabı yıne hüsran bi şekılde eve geldım daha çok ağladım artık ümidimi yıtırmıstım .çok çaresizdim eşim işi nedeniyle 1aylıgına sefere (eşimde askeri personel denızcı) cıktı tek basımayım çok zor geldi duavrlar sanı ustume geliyor gibi oldu.. sadece bi arkasım bılıyordu oda saolsun destek olcagına kostek oldu bana''sen bunu hakettın oh olsun çocugun ozurlu dogacak dedi'' ki oda hamıle 5aylık kadar onun dedıklerıde gucume gıttı halıyle neyse ertesı gun oldu doktor sende bebegımde gayet saglıklısın dedi hiç bi sorun yok dedi ama benım gozler karardı elım ayagım titredi sevınctennn önce bızımkıılere haber verdım eşimede msj cektım tlfnu kapalıydı cunku.esımın ailesınede ben haber verdım kaynanam olcak kadın -aldır o bebegı sızın evlıvlınız daha oturmadı benım oğlums enın cocugunu sevmez diyerek en guzel gunumu zehır ettı ağlattı benı.. 5aylık hamıle olan arkadasıma gelınce ;bebegımı doguracagım haberını alınca acayıp bozuldu hayırlı olsunuda dilinin ucuyla zarzor soyledi.. bende onu kendıme yakın sanıyordum
ayy valla ben sımdıden bebegımden bahsederken elım refleks olarak karnıma gıdıyor ve oksuyorumfıkdıklı lokumum dıye sevıyorummm babasından fındık almıs bendede lokumm
bugun ben sut ıcmeyı unutmustum hemen dişlerim agrıdı sankı ıcındekı özü alıyorlarmıs gibi oldu kesınlıkle ihmal etmeyın arkadaslar
tşkler canım bılmıyordum oğrenmıs oldumm
ooff ya kızlar benim moralim bozuldu birden..doktorum bana ne kan testi ne de idrar testi yaptırdı..sadece ultrasondan baktı..sizlere yapıldı mı..mecburi birşey mi bu testler..söyleyin bana nolur valla çok kötü hissediyorum kendimi.
canım öncelikle hoşgeldin bende sat 4 nisan aynıyız seninle doktora gittiğinde bebek göründümü
hoşgeldin canım..burası biraz daha kalabalık tabi..hayırlı olsun bebişin..burda beraber büyütücez göbüşleri artık..burda liste yapan yok sanırım çünkü sayfa sahibi uğramıyor..en iyisi bu işlerden anlayan biri liste yapıcak ama o da kim?
kızlar biraz kendimizi dinleyelim bakalım..mideniz bulanıyor mu sizin de..ben akşam 6 da anca kendime geliyorum..hiç yemek yiyemiyorum zaten..meyve yiyorum..süt yumurta şimdilik hayal..acaba sizler nasılsınız merak ettim..rahim kasılmaları oluyor mu sizde de..sanırım rahim büyümesinden kaynaklanıyor..ben arada elimi gezdiriyorum hafif çıkıntı var..
çok değilmi benimki 40 tl o da yeni oldu 35 ti.hatta bir hafta içinde istediğin kadar git kontrol diye geçiyor beş kuruş para almıyorlar
arkadaşlar bhcg değerleriniz ilk yaptırdığınızda kaçtı? benim 2342 çıktı çoğul olabileceğini düşündük ama usg de tek kese tek embriyo gözüktü diğer sayfadaki bir arkadaş çoğul gebeliklerde keselerden birinin daha sonrada gözükebileceğini yazmış ayy çok kafam karıştı 3 yaşında oğlum var bu gebeliğimde plansız oldu bide çoğul olursa artık kafamda huniylee dolaşırım rabbimin gücüne gitmesinde şok üstüne şok yaşarım:))
kayyum hosgeldın canım...
kızlar burda deprem oluoo tek basıma çok korkuyorummmm
kızlar burda deprem oluoo tek basıma çok korkuyorummmm
cnm ne depremi hayırdırrr sen nerede yaşıyosunnnnnn?????????
izmit-gölcükgece nası uyucam bn sımdı eşimde yok
izmit-gölcükGece nası uyucam bn sımdı eşimde yok
izmit-gölcükgece nası uyucam bn sımdı eşimde yok
canım sen nerdesin burdada oldu şimdi deprem başım dönüyor zannettim ama depremmiş.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?