2012 Ocak Anneleri

Deprem 5.9 siddetinde Kutahya sımav merkez ussuymus kızlar.ıstanbul bursa ve tekırdagda da hıssedılmıs.gecmıs olsun Allah beterınden esırgesın...

kayyumcugum ıyıyım canım ama deprem haberını duydum ya ıcım bı hos oldu.bende cok korkarım da depremden.adanada da olmustu yıllar once.ama gercekten cok korkuyor ınsan...

cnmm yaaa!!! Arkadaşlar özellikle deprem bölgesinde yaşayanlar dikkat panik atak yaşayabilirsinizzzz!! Aman dikkat yürümenize aman aman çok geçmiş olsunnn. Arttçılar olacaktır elbettteee ltfn dikkat

Evet vallahı hepımıze buyuk gecmıs olsun Allah beterinden esirgesin diyelim.Ve hamişler dikkattt panik yapmamaya çalışın....

kıyamamm yaa yakınına filan gitsen yada birini çağırsan gelmezmi komşun filan yokmu

canım burda ben tek basımayım arkadaslarımın kımısı yıllık izne ayrılıp memleketleıne gittiler kımısınınde evleri uzak bana..offf eşimle konustum telden zarzorr benı baya bı sakınlestırdı zaten suan benım apartmanda kımse kalmadı herkes kendını dısarı attı .ozelıkel dısarı çıkmamam konusunda uyardı hamıle hamile.. gece uyuyamazsan ara dedi vee ben uyuyamayacagım kesınlıkle...

normalde depremden korkmazdım alısıgım ben 99 depremınden ama şimdi hamile oldugum için nefesım filan kesıldı cok korktum bide evde yalnızım bi basıma(bulundugum yerde akrabalarımda yok ben eskısehırlıyım)..elim ayagım zangır zangır titredi..ağladım

cnmm yaaa geçmiş olsunnnn. Kendine iyi bakkk

kasvetlı korkmamaya calıs canım merkez ussu senın baya uzagın aslında.artcı sarsıntı olmus bır tane bak hıssetm:79:edın bıle korkmamaya calıs bebişi düşün olur mu canım.ben artık cıkıyorum hepınıze ıyı geceler.

iyi geceler canım..
evet olmus bende netten bakınıyorum bi yandan son gelısme varmı diyee cnnde 5saat sonra depre olcak ozamanda duymam ınsallah.. insallah bidaha hıseetttmem yaa uykum geldi ama korkudan uyuyamıyorum ,biraz daha sallanır yatarım sanırım..

iyi geceler kızlar bende artık uyumaya caslısayım .. midem bulantılarım arttı ne hıkmetse durduk yereee dua edın benım içinde su arttı depremlerın hıcbırını hısetmedne mısıl mısıl uyuyım

Arkadaşlar ben yatıyorummm nedense sancılarım arttııı. Iyi gecelerrrrrrrrrrrr?????????

Sağlııcakla kalınnnnn.

canım benim ya çalışınca daha zor rakibem mideni çok doldurma boğazını tahriş edersin yanar alev alev.özellikle hafif şeler ye ekşitecek şeylerden uzak dur canım.zamanla geçer dicem ama hala aynıyım ben eneste 14. hafta deyince kesilmeye başladı.16. da rahatladım son noktayı 18. haftada bebek hareketlenince bitti diyebilirim.

canım benim abartmıyordun normaldir yaşadıkların .herkes senin gibi emin ol .hep bebişten konuşmak istiyor insan .göbüşün 14. haftadan sonra baş gösterir daha erken ama eğer kız çocuk annesi olacaksan popodan genişlersin ,yok erkekse direk karından bir şey çıkar ortaya sivrice ne heyecanlar bekliyo seni dur bakem maşallah hepimize.

ne demek canlıysa test yaparız senin doktorun arızalı ben sana söylüm canım.o ne biçim bir laf ya .böyle kendini bilmeyen doktoru öldüresim geliyor.son adetini sorması lazım.tahlilleri mutlaka yapması lazım kansızlık ,idrarda protein ,kum,bahteri çıkabilir ihtimaliyle ,hatta vajinal muayene şart ilk kontrolde çünkü gebe kalan kadında direk kanserli hücre çoğalımı söz konusu incelemesi lazımdı bilmiyorum ama değiş doktoru sen daha zaman geçmeden.

ben yaptırdım canım.HEM KAN hem de idrar canım.özellikle bu tahlilde tiroid bezleri ve kan değerleri çok önemli.ve periferik yayma.mesela kan akım hızın ,pıhtılaşma hızın önemli.eğer ki kan pıhtılaşma sorunu yaşanırsa düşükle sonuçlanıyor.ultrasonda bebeği görmüş olabilir ya da kesenin yeri ,konumu çevrsindeki hücre toplanımını görebilir ama kanda herşeyin çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…